Igår var jag med Ala, vi va o shoppa och hade kul som vanligt. Hittade dock ingenting men jaja. Det roliga är att vi ser samma saker exakt samtidigt och börjar skratta haha. Idag blev de gym bara och köpt lite naturgodis, hittat nya favoriter de är som runda chips typ av majs (tror jag?) goda är de iaf!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev det lite shopping och träna, sjukt mycket folk på gymmet, är väl alla "nyårslöften" som drar igång. Jaja hoppas det är över snart, då man måste vänta på varje maskin som man vill använda som är väldigt drygt. Morgondagen blir nog sängliggandes då jag inte har några planer alls så ja.

Likes

Comments

Idag blev det badminton igen, det är verkligen så kul det är ju bonus med snygga killar haha.
Under typ hela lovet har det inte vart nå nyttig mat jag ätit men de blir ju lätt så på lov. Men måste verkligen börja bli lite nyttigare det är ju inte så långt kvar till sommaren faktiskt!
5 månader ungefär och det går sjukt snabbt. Imorrn blir de la nå shopping eller så, gym också får de bli. Ha de bra och ät lite sallad bye.

Likes

Comments

Hej igen haha! Ligger just nu i sängen och redigerar en video men ska snart sova. I tisdags var jag i Stockholm på Täby centrum och shoppade lite kläder som jag hittade. En mössa har varit behövligt ett tag och hittade äntligen en inne på solo! Gillar inte de vanliga som har en liten "päls" boll på huvudet. Sen hitta jag lite hoodies från hollister och några tröjor, en från odd molly. Som sagt redigerar jag en video som är just en Stockholms haul, en try on såklart den kommer väl upp snart tror jag. Imorrn blir det badminton som jag längtat efter, veckans höjdpunkt haha! Men ha de bra och här kommer bilderna på kläderna jag köpte!💗

Likes

Comments

Jag vet inte hur många bloggar jag haft haha, men kände att jag ville börja igen! Men får se hur de går då. Igår var det iallafall nyår, va bara hemma och spela Bingolotto och vann 2 Sverigelotter något iallafall och åt min ben och Jerry glass! Va även orolig för alla djur som är rädda för raketerna även mina katter då, gillar inte heller raketer tycker det är fint såklart men låter så högt. Jaja ha det så bra så ses vi!💗👑

Likes

Comments