View tracker

Riktiga rosor och lite blandad belysning. Nu vill jag få upp mina nyinköpta gardiner för att få både ett sovrum och ett vardagsrum. Så att få gardinerna uppsatta, en glödlampsslinga över fönstret mot uterummet och få sängbenen på plats igen är vad som står på tur att bli fixat. Ja förutom att ta reda på alla flyttkartonger, påsar och väskor som jag nu har lite utspridda överallt. Men gardinerna och det andra måste oavsett vänta till helgen då jag ska sätta pappa i arbete med det 😉 Och det enda som är kvar på listan över sådant som jag faktiskt måste ta tag i att fixa snarast möjligt är ett bord... Suck.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Middag. Vegetarisk till och med.

Som jag skrev igårkväll så ställde jag klockan på sju imorse och gick upp för att kolla på julkalendern. Vet inte riktigt vad jag tycker men den är bättre än förra årets. Sen somnade jag om typ 7.17 och sov i typ två-tre timmar innan jag och upp, åt frukost och åkte ut till Sätra. Så ägnat dagen åt att börja packa upp så nu är det saker, lågor, påsar och väskor utspridda överallt på mina 56.5 kvadratmeter.

Likes

Comments

View tracker

Det går bra nu. Riktigt jäkla bra *ta i trä för att det håller i sig*. Sådär bra att det känns som att det gått lite för bra. Men jag ska faktiskt ta och vara så egocentriskt, vet faktiskt inte ens om det är rätt ord, att jag tänker påstå att mitt liv lite är on fleak just nu. Typ goals om jag nu ändå ska dra det så långt.

Två jobb som jag trivs riktigt bra med, men långt ifrån på gränsen till så sönderstressad som jag var för ett år sedan. Jag har mindre än en månad kvar till en otroligt efterlängtad resa tillbaka till mitt älskade Puerto Rico. ~Lina du kommer vara saknad, men jag ska hälsa Dane från dig...~ Och framförallt så har jag idag varit och hämtat nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Senaste tre månaderna tänker jag inte räkna som att jag hade egen lägenhet då det var i andra hand under en så kort tid. Så nu skulle jag kunna ändra min levnadsplats på Facebook. Från Östersund till Gävle.

Och tack vare otroligt snälla släktingar så har jag fått alla mina grejer körda till och inburna i den nya lägenheten. Och tack vare mamma så har jag både försäkring och el-abonnemang fixat och klart. Ja, jag är lite bortskämd. Men samtidigt så är jag ju mina föräldrars prinsessa så jag har all rätt i världen att vara bortskämd.

Nu ska jag ställa klockan på 07.00 (och be mormor väcka mig för säkerhets skull den tiden) för ikväll sover jag hos mormor och morfar för att kunna sätta mig framför en tv imorgonbitti. För imorgon är det första december och jag är inte för gammal för julkalendern. Varken den på tv eller den i choklad eller någon annan typ av kalender för den delen heller. Så jag kanske både är lite bortskämd och lite barnslig.

Jag ska även ta och googla runt och kika på olika typer av julbelysning för det ligger som prio 1 på min lista över saker jag behöver till lägenheten. Matbord, eller bord överhuvudtaget ligger ganska långt ner, ungefär i bland grejer som dörrmatta, växter och en hållare till hushållspapper. Jag ska också ta och skriva ihop en liten lista på sådant som skulle passa att ge mig i inflyttningspresent. Och har man inte möjlighet att komma förbi och lämna en sådan går det utmärkt att swisha en gåva eller vara så gammalmodig att man postar en. Men det är viktigt att skilja på inflyttningspresent och julklapp, helt olika saker.

Puss och kram från hon som kommer ha en väldigt hög elräkning efter december på grund av den julbelysning som hon vill sätta upp.

Likes

Comments

Östersunds höjdpunkt #1 och när man kan anse att den svenska sommaren är på topp. Det jobbiga är bara att jag måste sitta på ett tåg i drygt 4 timmar innan jag är hemma. Men då blir jag hemma till på tisdag så 8 timmars tågresande är helt klart värt det för att träffa alla (alla inklusive lillebror ❤️) Så det är ju tur att jag har en så pass bra chef att jag fick en liten semestervecka trots två stora evenemangskvällar på jobbet. Tack för det 😄

Så nu blir det till att nöta sönderlyssnade Spotifylistor och hoppas att det dyker upp några Pokémons längs tågrälsen, för mitt blonda jag glömde ju 4G-grejen i Gävle så blir som inget serietittande...

Likes

Comments

Oxharen Open 2016 i hällande spöregn och lite för dåliga kläder för att till fullo tycka det var mysigt och uppfylla kraven för god underhållning. Eller ja, tills det började nappa och morbror Matts fick fullt upp med att maska på och plocka av fiskar. Inte på sitt egna metspö utan han fick assistera oss andra fyra. Men trots genomblöta kläder fick alla (utom Matts) fisk så det var väl en relativt lyckad fisketävling.

Nu - en kort tripp till Stockholm och på tisdag väntar biobesök och myskväll med de absoluta favoritkusinerna.

Likes

Comments

Ledig idag. Och istället för att spendera den i solen så har jag sovit bort typ halva dagen. Inte med flit, för jag var upp och åt frukost 05.30 imorse så man skulle ju kunna tro att jag hade planer för att fånga dagen etc. Meeeeen.... Så var det inte riktigt, eller det blev i alla fall inte så. Skjutsade pappa och Carina till tågstationen till 7, åkte hem till mormor och morfar och gjorde egentligen inte så mycket på förmiddagen. Åt lunch med morfar och sedan somnade jag. Helt oplanerat.

Likes

Comments

Först en mysig skolavslutning, massa kramar med underbara kusiner och en smått stressad fika. Sedan en lunchrush på jobbet för att varva ner med ett extremt bra personalfika. Och att sluta medan det fortfarande är ljust ute. Det finns ju betydligt sämre dagar.

Likes

Comments

Om 200 dagar så är nästa resa planerad, denna gång blir den lite kortare och vi stannar i ett och samma land. Så man kan väl säga att det är en lite mer vanligare resa än min senaste.. Men det blir inte med Lina, så blir ingen finurlig hashtag på bilderna som kommer beröra den resan, utan denna gång så reser jag tillsammans med delar utav släkten annorlunda. Är väl ungefär hälften utav gänget som för ett antal år sedan blev strandsatta på Frankfurts flygplats (Gate A63 osv..) innan vi kryssade Karibien runt, som åker till Puerto Rico över nyår. Och av vad jag har hört så är PR ett ganska bra ställe att fira nyår på, iallafall enligt de något slitna killar som tog emot mig och Lina på vårt hostel när vi kom på kvällen den första januari...
Det kommer garanterat bli en ganska annorlunda resa om man jämför med min och Linas, både på gott och ont, men den bästa skillnaden kommer vara att jag kommer packa i resväska!!!

Likes

Comments

Fem år sedan jag gick ut nian. Fem år sedan jag och Saga åkte till Irland. Sjukt va små vi var då. Små och söta. Mycket som har förändras sedan dess, fast jag är fortfarande liten och söt.

Lånade dessa bilder av 9 Omegas älskade mamma - Maja Öhlund.

Likes

Comments