En väldigt trevlig tisdagsöverraskning. Något som lixom förgyller veckan lite extra och får en annars vanlig och trist tisdag att bli så betydligt mycket bättre. En sån där grej som man kan leva länge på och som bildar ett leende på läpparna när man tänker på det. Helt underbart helt enkelt.

Har precis tagit mig upp ur sängen, duschat och ätit frukost. Sådana där saker som tar lite längre tid än normalt då jag har lite fler timmar på mig än normalt, haha... Men det är ganska skönt att ha lång tid på mig, kunna sova ut ordentligt och sedan inte behöva stressa trots att det är jobbdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags blev det en heldag med Vera. En lång dag i backen med både brunch, lunch och lite afterski. Afterskin fortsatte hemma hos mig innan vi åkte in stan för en mysig middag. En välbehövd dag, en otroligt härlig dag helt enkelt. Definitivt en dag som vi kommer försöka göra igen framöver.

Likes

Comments

...om man nu inte känner sig lite sjuk, trött och ensam.

Mer än elva timmars jobb med lite feber hängande över en resulterade i ett otroligt snabbt somnade inatt och att jag fortfarande inte gått upp utan ligger kvar nerbäddad och kollar om en serie. Har dock varit uppe en kort sväng för att hämta lite glass till frukost (något som är helt okej när man känner av tidigare nämnda känslor) men som åts i sängen (såklart). Och just glass har jag ganska stor tillgång till just nu. En bättre kompensation för att bli lämnad själv i en vecka.
Planen för dagen är att äta världens godaste köttbullar till lunch, eller ja lunch/middag kanske, och sedan ta mig till Ica för att handla lite för veckan. Utöver det kolla på lite mer serier och film för att fylla ut resten av dagens timmar.

Likes

Comments

Haha sämst på det här... Så tänkte använda en ledig måndagmorgon (nu när jag ändå är vaken så här extremt tidigt) till att lite snabbt dra igenom de senaste veckorna i korthet. Sista helgen i januari åkte jag ju hem till Ösd igen för att fira pappa. Det blev en rejäl fest och med ett par otroligt efterlängtade kompisar som sneakade sig in på festen efter fikat höjdes nivån till topp innan vi tre drog vidare ner på stan och höll igång till soluppgång ungefär haha. Något sliten och trött tågresa hem efter det. Men det var en otroligt lyckad, mysig och rolig helg med väldigt häftiga tårtor.

Första februari så tog jag och Oscar med oss Henry och Ester på middag på O'Learys som en födelsedagspresent till Henry. Supermysigt och något som jag tänker följa upp med ett biobesök med de två yngre inom en snar framtid.

Efter det så åkte jag, Lisa och Oscar till Sälen för att umgås med Gustav, Johan och ett par till killar i en väldigt dimmig men rolig helg. Dimmig i dubbel betydelse. En dag med skoter (som lämnade en extrem värk i en hel del muskler i flera dagar) och en halvdag på skidor utan att kunna se något alls i princip.

Sen har det väl egentligen inte hänt så mycket mer. Jobbat, tagit lugnt och bara varit helt enkelt. Jobbar numera bara på m&b och är så nöjd med det. Känns otroligt skönt att kunna sova ordentligt igen men framförallt ha något att göra på jobbet och hela tiden vara sysselsatt med något. Trivs verkligen jättebra. Psyket är på topp av fler än en anledning och mår riktigt bra. It's a happy Ella writing.

Funderar på att äta popcorn och dricka oboy till frukost. Eller det är inte så jättemycket av en fundering på om utan snarare när jag ska ta mig upp ur sängen.

Hahaha ett litet tillägg så här i efterhand, nämner två olika Oscar i inlägget. Var alltså inte på middag med samma Oscar som jag åkte till Sälen med. Lite förvirrande. Men bara lite. Inte alls lika förvirrande som när jag pratar om att åka hem och sen åka hem och att jag ska åka hem ett par dagar senare. En massa hemåkande både åt Östersund och åt Gävle.

Likes

Comments

Gjorde en snabbvisit hem till Östersund söndag-tisdag för att gratulera pappa som fyllde 50 år i måndags. Passade då även på att gå till Anna så hon kunde ta tag i mitt hårkaos och styra upp det. Lite kortare och lite kallare i färg som inte får någon rättvisa på kort och därför förändras lite med ett filter istället. Så jobb nu onsdag-fredag för att på fredagkväll sätta mig på ett tåg upp till Östersund igen. Det är ju roligt att åka tåg...

Likes

Comments

Blandade bilder från olika stränder från tidigare dagar då denna dag spenderas vid en av poolerna på området med en hel del moln på himlen. Eller ja, det är lite blandade bilder från den senaste tiden helt enkelt. Men då den mesta tiden tillbringas på stränder så är de flesta bilder från stränder.

Sol, bad, strand, palmer och alkohol. Lite bollkastande, podlyssnande och lite, lite shopping. Börjar gruva mig lite inför att åka hem till tidsfasta rutiner normen att ha borstat hår hela tiden. Lite vanlig måndagsångest kanske.

Likes

Comments

Tillbaka på stranden där Tarzan&Amigo började förra året. Samma strand, samma wallgreens och samma promenadstråk. Dock var vårt älskade Island Time helt omrenoverat och den tidigare "cozy" fasaden var nu utbytt mot en rosa, putsad stenfasad och trapporna som tidigare var en smärre dödsfara var nu i samma material som resten av byggnaden. Men omgivningen var densamma även om jag definitivt föredrog utseendet som var i början av 2016. Jag tog med mig mamma och mormor också och visade stället där Lina för första gången visade upp sina tills dess dolda Karate Kid-moves. Saknar det alltihop.

Inser nu i efterhand att de här inläggen kommer upp när de egentligen inte är aktuella. Som detta skrev jag på stranden när vi var där onsdagen den 4e men som jag kommer publicera på torsdagen när vi äter frukost. Känns nämligen som ingen vits att lägga upp ett inlägg just nu när det är mitt i natten hemma.. Därav anledningen till att snapchat och bloggen just nu är lite osynkade. I-landsproblem i sitt esse.
När jag ändå är inne på det ämnet så kan jag passa på att ta upp ytterligare några fler I-landsproblem som blir extra tydliga så här på semestern.
• Solkräm, aftersun och sand överallt. Verkligen överallt. Speciellt i håret. Men Anna älskling om du läser detta, jag har införskaffat mig ett balsam som ska vara bra för både torrt, slitet och frissigt hår. Och jag har med lite färgbomb också för det sa hon jag köpte det av fungerar lite som en inpackning... Plus att håret fullkomligt suger i sig olja så det är inte lika torrt längre. Så jag gör mitt bästa för att det inte är ett lika kaotiskt hår du får ta hand om nästa gång.
• Att snapa det man gör är inte lika roligt då allting publiceras timmar senare... Saknaden av wi-fi är oerhört stor ibland.
• Sen tidigare känt (exempel nummer 1 - Gili) så är inte min hud solens största fan. Något som denna gång visat sig genom att bara förtydliga de osmickrande spår som Gili satte trots mina försök till att jämna ut dem. Lyckligtvis syns det typ bara när jag duschar eller i andra situationer inte har några kläder på mig. Tur i oturen den gången var att jag hade en relativt normal bikini och inte en baddräkt med utskurna mönster.
• Att ha en mycket udda allergi. Som är svår att förklara på svenska, nästan omöjlig att förklara på engelska och ett månlandningsprojekt att ens närma sig en förståelig förklaring på spanska.

Men det var väl typ allt jag hade att delge just nu... Over and out.

Likes

Comments

Många minnen resulterar i många bilder. 2016 började och slutade på ungefär samma sätt, åtminstone på samma underbara ö och med bacardi i glaset. Sällskapet var annorlunda med atmosfären densamma. 2016 var till det första kvartalet planerat och sedan har det flutit på förvånansvärt bra med diverse motgångar. 2017 är däremot relativt oplanerat. Så håller tummarna och hoppas att även detta år går lika bra.

Förutom Tarzan&Amigo biten av 2016 så har de största grejerna som hänt var att jag flyttade till Gävle och skaffat egen lägenhet. Och såklart träffat så oroligt många nya trevliga människor.
L. V. A. D. J. S. D. O. G. P. R. J. O. K. M. D. M. L. E. S. P.
Bara för att halvt nämna några. Egentligen ingen nämnd och ingen glömd men lite hintar om några.

Likes

Comments

Skrivet på en strand - precis som jag skrev i senaste inlägget.

Gick upp svinigt tidigt på onsdagen då flyget gick, eller rättare sagt skulle gå, 7.05. Men så var det dimma (surprise, surprise när vi ska åka någonstans) på Gatwick där vi skulle mellanlanda. Så det blev som lite försenat. Men det flögs igen och vi kom i tid till gaten till nästa plan. Men där fick vi vänta ännu mer då 25 norrmän var borta. Eller de var försenade på grund av dimman så vi fick sitta på planet i två timmar innan det lyfte. Men vi kom fram utan problem, blev upphämtade och åkte iväg från civilisationen. Tydligen är området vi bor på känt för att ligga en timme ifrån allting. Haha. Men en strand finns inom rimligt gångavstånd, finnes ett par småaffärer där allt från glass, choklad, chips och alkohol kan inhandlas. Vilket är vad som behövs för att man ska klara sig. Dessutom finns det ett par poolområden på området också.

Haha skrev det här igår (torsdag) men publicerade det inte så fortsätter väl med lite bilder från nu när vi ligger vid en av poolerna.

Likes

Comments

Packat, packat lite för mycket - utnyttjat att jag inte ska släpa runt på mina grejer på ryggen och har väl cirka tre kilo klackskor i resväskan. Men även om jag vet att jag har packat liiite för mycket egentligen så finna det inte en pryl jag känner nu att jag borde lämnat hemma. Tar helt enkelt igen lite från förra resan då vi varierade mellan typ tre olika toppar varje kväll och hade det mest minimala med oss i sminkväskan. Så vill jag kan jag nu ha olika outfits varje kväll och har ett flertal alternativ till stranden.

Så med en resväska på 15kg och ett handbagage på nästan 7kg så sitter vi nu på ett typ överfullt tåg ner mot Arlanda. Mittgången är en hinderbana och det är ingen som frivilligt går genom vagnarna just nu. Skönaste konduktören dock som skrattade åt kaoset medan han klättrade över resväskor och julklappar och mest bara frågade utan att kolla om vi hade biljetter. Rätt människa på rätt jobb.

Tarzan&Amigo har gått varm på Spotify den senaste veckan och främst låten ovan sättet stämningen inför PR - även om jag saknar hon jag har de minnena med. Men oavsett det så finns det egentligen ingen annan låt som passar så bra in som den gör. Precis som Highway to Hell och Överste Hathis Marsch stämmer så bra in på Inka Leden och Right Round gör att jag på riktigt kan höra den kenyanska kvinnan mässa utanför fönstret.

Nu ska jag fixa med lite jobbprylar, redigera ett par bilder från Takk och låta listan gå på repeat hela vägen till Arlanda. Och tack vare världens finaste kollega så har jag nästan 200g marabou att knapra på under tiden. Det var 200g från början men kunde som inte hålla mig borta på jobbet. Tusen Tack Madde! Och imorgon/inatt, hur man nu vill se det, så möter vi upp resten av sällskapet på flygplatsen och håller tummarna för att det inte blir ännu en A63 situation.

Over and out.
Nästa inlägg skrivs förhoppningsvis i solen, på en strand med havet (jag mest troligt inte kommer bada i) framför mig.

Likes

Comments