Föe mycket alkohol den här veckan redan, går på och jobbar tre helger på raken nu oxå...hahaa skratta eller gråta?Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slänger in ett inlägg när jag har lite tid, för övrig är det okej med mig! En förkyldning som aldrig släpper, Vill börja träna nu ju! Men det vill inte min kropp tydligen? Tappat så mycket de här månaden när jag varit sjuk, Thanks jeasus (stavas?) att jag har hästarna och håller igång ändå. 

Rullar på med VFU och storm trivs bland barnen, Känns skönt att veta att man valt helt rätt! 

För övrig bjöd Ariel på en resa in i ett hinder här om dagen så jag är mer eller mindre blå :) 

Lillis och jag va och tävla för första gången igår! Gick super bra, han är en sån duktig kille. Hans första lokala och våran första tillsammans. Och jag har haft honom i två månader bara! 

Likes

Comments

Kan bara jag vill 😉

Likes

Comments

Dax att gå ut på verksamhetsförlagd utbildning som det så fint det heter, så nu blir det att gratis jobba i fyra veckor... uhh don't like it! men får se det som en del av utbildningen.

måste åka och köpa gummistövlar med 😂

Likes

Comments

När ska min förkylning försvinna? VA? på torsdag har jag varit förkyld i 4 veckor. Och jag har inte tid att gå till vårdcentralen heller. 

Sitter i morgonrocken och ska väl klä på mig snart. ikväll ska det bli träning och innan de ska jag skriva en tenta. En matte tenta detsutom, hur ska jag kunna skriva med skallen full av snor? Glömde även mina anteckningar hos mamma igår så blev inte ens någon sista minuten plugg. 

Ny ridhjälm behöver jag oxå. Lika bra att beställa så den hinner komma till nästa täving, blir en Whitaker Victory någon som vet bra/dåligt? Eller ska man satsa på en Uvex

 

Likes

Comments

Super seg dag på jobbet, verkligen en sån som man önskar sin värsta fiende! haha Buss oxå då jag va i Enköping, snark! får iaf tid till att plugga till tentan.

kom hem vid sju och min fina ställde sig vid spisen och gjorde en superfin oxfilé middag! Känndes precis som det jag behövde. Så mysigt med fin middag och massa tända ljus. Jag som älskar mat också 😉 En helt perfekt Lördag alltså!

Likes

Comments

drink kväll med min fina vän, så lycklig! imorgon upp och jobba, mindre lycklig!Likes

Comments

Äntligen en ledig dag, som tyvärr ska bestå av att plugga till tentan jag har på tisdag. Ja bra mycket mindre kul... Tur att de är sånt skitväder så jag är glad att jag slipper gå ut istället 😊

Tänkte bjuda på ett tips som jag själv alltid använder mig av. Att köpa smink på rea och lägga undan, sminkets livstid börjar inte ticka förens du öppnar det (om det inte gått flera år såklart!) själv är jag en riktig snålis så om jag hittar rätt färger på rean hamstrar jag haha! Älskar fräscht smink men man får inte vara dum. plus att mitt smink räcker typ 1år!? så "mitt" smink hinner alltid försvinna!

mascaran köpte jag för 10kr btw men drog bort lappen så ingen får någonsin veta 😉

Likes

Comments

från att ha varit problem till att vara grym! Ni får höra Lippens historia en annan gång, men hon va bäst igår på träningen! (Kan även tillägga att vi haft henne ett helt år nu!)

Från stallet och ridit imorse i kylan till skolan, hann såklart inte käka imellan jobbigt nog men bara köra på tills 17 nu sen hem och laga nått delikat till middag!

Likes

Comments