Har asså vaknat 4-5 två dagar i rad nu för att följa med Julian och Kevin till Stockholm för Kevins operation. Igår skjutsa vi honom dit och idag hämtade vi. Att vakna så tidigt två dagar i rad och sitta i bilen i 4 timmar gör mig inte bra. Jag som blir åksjuk så lätt. Att vakna tidigt överhuvudtaget gör mig inte bra! Hur ska det gå att vakna så tidigt tre dagar i rad nästa vecka för jobb.....?

I brist på bilder som hör till inlägget får ni bild på katterna!

Likes

Comments

Slappnar av denna söndagskväll med att kolla lite på Teen Mom UK och måla lite face charts. Både till filmen men också för mig själv och för skojs skull. Nugget fick visst för sig att hon ville hjälpa till.... Så det blir ju roligt!

Likes

Comments

Min fredag har än så länge bestått av att tvätta mina sminkborstar samtidigt som jag kollade på Vänner och Familjen Kardashian. Det var verkligen dags att tvätta borstarna, allt för länge sen! Jag är verkligen sämst på det..... och sämst på att blogga..... Men dessa dagar och veckor har bestått utav jobb och förberedelser för filmen. Fixa kläder och sådant. Inget alltför spännande. Resten av helgen kommer att vara lika tråkig. Imorgon blir det eventuellt en föreställning på kvällen annars är det bara att ta det lugnt och inte göra något speciellt. Kanske ska leker lite med smink. Det var ett tag sen. Vi får se!

Likes

Comments

Min söndag tillbringas med lite mer planering inför filmen. Jag är ansvarig för smink och kostym som vanligt, så det är det jag håller på med. Den här gången är det roligare än med Felix i och med att det är mer färger och mer fantasi inblandad. Vilket gör att jag måste ta mig utanför min comfort zone och får lika lite mer. Något jag har velat göra men inte har gjort än av olika anledningar, så det här är perfekt! Ska snart ta en liten paus dock för att fortsätta sen!

För övrigt känner jag att mina rubriker är så fantasifulla att det inte är sant! Måste bli bättre på det...

Likes

Comments

Idag blev det en sväng till Julian och Kevin på kvällen där vi åt lite och sen spelade lite EyeToy. Nostalgin asså!! Kommer ihåg när jag och min kusin var små och spelade det. Det var tider det! Det blev i alla fall en lugn och skön kväll med bra sällskap. Resten av dagen tillbringades med att göra inget! Också skönt!

Kvällens sminkning var i alla fall en röd sotning med min älskade Morphe 35o matte och lite av 'Loadad' (det står så på paletten?) från W7 Beat it på mitten av ögonlocket. Och en blandning av 'Stockholm' och 'Berlin' från NYX Matte Soft Cream på läpparna. Blev väldigt nöjd!

Likes

Comments

Haha så gick det med att vara mer aktiv. Men dessa dagar har inte varit särskilt händelserika. Kom hem från Eskilstuna i tisdags och det blev jobb direkt. Lite mer jobb igår. Idag däremot händer det lite mer. Hela dagen består av möte och att gå igenom allt inför den nya filmen vi ska göra. Så fullt upp hela dagen med i stort sett hela teamet! Kommer att sova gott inatt!

Likes

Comments

Jag har ju verkligen varit sämst på att blogga! Har inte gjort det på jag vet inte hur många månader! Men jag ska bli bättre nu. Tänkte satsa lite mer på bloggen det här året. Bloggen kommer fortfarande handla om min vardag och så som den har gjort genom alla dessa år. Men jag tänkte även börja fokusera mer på smink och skönhet. Så bloggen kommer att vara en bra blandning av vardagssaker och skönhet. Det är målet i alla fall!Årets första inlägg kommer årets första dag!

Vi börjar året med sol och skön vårkänsla. Bra tecken! Jag hoppas att resten av året har samma känsla! Jag sitter i alla fall på tåget nu påväg till flickvännen för att vara hundvakter och mysa lite innan alla ansvar börjar igen.

Ska göra om lite på bloggen också inom kort. Känner att det behövs nu när det blir lite av en omstart.

Likes

Comments

Denna lediga dag har tillbringats med att följa med Kevin till vårdcentralen på morgonen för spruta, hem och plugga och sen ut och träffa Julian en stund. Vi gick runt på stan, klaga på allt och sen blev det en sväng till MIO där vi hittade den perfekta soffan för vår storlek och så en sväng till Rusta.
Nu blir det att visa lite kärlek till mina sminkborstar och till mitt ansikte. Tänkte använda den här Pore Strip masken och försöka bli av med några pormaskar. Min hud har verkligen varit hemsk den senaste tiden så den ska få lite kärlek den också!

Likes

Comments

I torsdags så hade Madlady ett erbjudande där man kunde få tre av Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks för 399 kronor. Och jag var ju tvungen att beställa! Fick hem de idag och jag är redan kär!! Har tyvärr inte testat de på läpparna än för att jag kom hem ganska sent och ville bara tvätta bort all smink och lägga mig. Men swatcha på handen lite och färgerna är så fina och de luktar så gott! Försöker komma på vilken jag ska använda imorgon. Vill använda alla på en gång och vill beställa alla andra färger nu!

Likes

Comments

Har nu alltså gått och blivit sjuk. Igen. Som tur är så är det inte så illa den här gången (peppar, peppar) så borde kunna jobba imorgon. Men för idag blir det massa te och alvedon för att hoppas att det inte blir värre!

Likes

Comments