Random

Vi, eller rättare sagt Bea, fortsätter med att redigera ljudet. Det känns som att hon har hållt på i en evighet.... Men snart är det klart! Samtidigt sitter jag bredvid och onlineshoppar, kollar på Instagram 100 gånger om och försöker hjälpa henne så mycket jag kan. Hela helgen ska gå åt att mysa och att försöka få låtarna från filmen ur huvudet....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Random

Efter nästan en hel dag med filmredigering i Katrineholm åker Bea och jag tillbaka till Eskilstuna. Det väntar en vecka med mer ljudredigering. Det känns bättre nu i alla fall, så det kommer att gå bra! Som sällskap har vi Creepypodden. Favoriten!

Likes

Comments

Makeup

Köpte en spray för att rengöra borstarna från Kicks för några dagar sedan då jag var hos Bea och behövde rengöra mina. Jag tyckte verkligen om att de var stor, den borde räcka ett bra tag. Det jag inte riktigt tyckte om var att det luktade så starkt av alkohol. Det blev väldigt jobbigt när man måste rengöra så många borstar. Och det konstiga var att när jag fick det på naglarna så försvann nagellacket. Som om jag hade använt nagellacksbortagningsmedel..... Väldigt skumt. Men det funkade bra och borstarna blev väldigt rena så jag var ändå nöjd. Får väl använda handskar nästa gång.

Likes

Comments

Makeup

Testade äntligen en av de nya ögonskuggorna igår samt det nya läppstiftet! Det blev en väldig enkel och vanlig sminkning. Dock en jag verkligen gillar.
Använde mig av Morphes 35o paletten och så 'Glamorous' till inre delen av ögonlocket. Och så en liten och enkel vinge.
Jag var lite skeptisk mot läppstiftet först då jag skulle åka tåg sen och jag brukar inte använda så mörka färger. Men jag tyckte verkligen om den. Den var inte för mycket eller för mörk, den var precis lagom!

Likes

Comments

Makeup

Jag lyckades lägga vantarna på några få saker när CrayCray hade sin utförsäljning. Jag hade egentligen mer i varukorgen, men allt försvann.... Vilket fall som helst så är jag nöjd med det jag lyckades beställa!

Först är det ett av Mannymuas liquid lipsticks han gjorde med Ofra för ett tag sen. Jag fick tag på 'Hypno'. Det är ju inte en färg jag brukar använda, men den är så fin! Jag vill säga att det en vinröd färg. Jag är dålig på att beskriva färger, haha. Fin i vilken fall som helst.

Sen fick jag tag på två ögonskuggor från Makeup Geek. En duochrome i färgen 'Karma' och en vanlig i färgen 'Glamorous'. Båda är åt det gul/guldiga hållet. Även om jag ändå brukar ha guld på ögonlocken när jag inte vet vad jag ska göra, så har jag inte många ögonskuggor i dessa nyanser. 'Glamorous' är en skimrig guld mer åt det bronsiga hållet, och 'Karma' är också en skimrig guld men med gula och gröna reflects. Båda är sååååå fina!!

Och sist men inte minst så fick jag en ögonskugga från Colourpop. Jag hade faktiskt tänkt göra en beställning med grejer från Colourpop, men fick aldrig chansen. Allt tog slut så snabbt så i ren panik la jag till den här skuggan och beställde snabbt, haha. Det blev i alla fall 'Hydroplane'. En collab med Amanda Steele (hon är visst någon modell?). Färgen är hur fin som helst! Och jag har verkligen ingen ögonskugga som liknar den, så jag är glad! Färgen är en vacker blågrön färg med silver glitter i. Det enda jag inte är helt nöjd med är att den är lite svår att få bort när man ska tvätta bort sminket. Det blir som en fläck som man nästan måste gnugga bort... Men den är så fin, så det gör inget. Denna fick jag redan förra veckan, så jag har redan hunnit testa den. Hade den i torsdags till konserten.

Jag är så nöjd med allt! När jag nyss swatchade Glamorous och Karma fick jag sån lust att göra en look med dessa! Får nog ta och göra det imorgon!

Likes

Comments

Tokio Hotel - Dream Machine

Igår var asså dagen jag har väntat på i 7 månader!!! Det var allt jag hoppades på och mer!! Enda dåliga är att jag knappt såg något... Jag är ju en lite smurf och alla långa människor var ju absolut tvungna att ställa sig framför oss. Men det var ändå så underbart! Att ha fått dela denna dag med Kevin som också gillar de gjorde det hela ännu bättre! Jag kommer att leva länge på det här!!

Likes

Comments

Random

Asså jag kan inte fatta att konserten är imorgon redan!!! Jag har väntat så länge, men tiden har ändå gått så snabbt! Åh vad jag längtar!!!! Peppade med lite (läs massa) gott mat och nymålade naglar!!

Likes

Comments

Makeup

Beställde Real Techniques Starter Set i måndags från Cocopanda och så fick jag hem det idag! Åh, vad glad jag är! Lite mer materiell lycka!

Likes

Comments