Header

Hej på er! Tänkte bara slänga in en kort film från när jag, Kajsa och Miriam va på Yoump. Vi hade hur kul som helst!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På höstlovet befann jag mig i Österrike på slalomläger. Har inte uppdaterat bloggen på länge, så tänkte med några bilder visa hur grymt bra vi hade det!!

Likes

Comments

HEEJ!

Jag är tillbaka, kommer inte så mycket bilder nu men denna semester kommer ni se i en video eller fler. Nu kommer bara en bild eftersom det var den ända jag hade på datorn hahah. Men som sagt kommer en eller fler videor på veckan! Puss ;*

Likes

Comments

Hejsan!

Igår spenderade jag en heldag i skogen med en liten del av släkten. Vi va där eftersom vi skulle plantera träd (mormors skog) men det gjorde inte jag. Jag va med min lilla kusin Molly, och min halvkusin Filippa. Vi sprang mest runt vid bäcken, letade efter saker och lekte med elden, he. Eller vi mer tog hand om den, gjorde så den inte slocknade och tog superblöt mossa eller gräs runt om för att vara säker. Medans vi gjorde de planterade de andra. Sedan grillade vi korv, och då hade jag, Molly och Filippa fixat en soffa av stora döda grenar och MASSA mossa. allt var perfekt.

Vi barn hade tråkigt så vi gick till mormor, men när vi hade gått in en liten bit i huset börjar de tjuta supermycket!! Det var larmet, men vi ringde pappa och fick koden. Allt löst! 

Likes

Comments

​Hej igen!

Förra helgen var jag i Sälen. Det var Ski Fantastik och för mig gick det INTE bra.. Och jag menar det eftersom i slalomen så åkte jag 5 käppar, sedan löste skidan ur! Jag har ingen aning om hur eftersom jag tränade dagen innan och inget hände. Men då stannade jag så snabbt jag kunde och stakade till skidan. Jag visste att dom släpper nästa person efter 30 sekunder så jag var super stressad. Iallafall så fick jag på mig skidan efter 21 sekunder och fortsätter in besviket i mål, in på en 114:e plats (dvs sist). Dock så tänkte jag att jag hade mer chans dagen efter för jag gillar storslalom mer.  Kl. 05.00 morgonen efter gick jag upp för att besiktiga storslalombanan. Det snöade oenigt mycket. Efter det åkte vi tillbaka till stugan och tittade på livestreamingen, då kommer en som jobbar där fram och säger att tävlingen blev inställd... Så inte speciellt lyckad tävling men det var superkul med alla vänner. 

Kram

Likes

Comments

​Hej!

Det här med att blogga ska jag nu försöka med. Jag har länge velat ha en blogg men de har aldrig riktigt blivit av, nu har jag äntligen skaffat en. Jag hade däremot en tidigare men jag slutade blogga och minns inte varför. Har Stina som hjälper mig, eftersom hon har bloggat ganska länge. Hoppas ni fortsätter läsa, kram!

Likes

Comments