Header

Likes

Comments

Det är inte ofta man kan känna den känslan jag känner. Att man både känner sig älskad, uppskattad och sed. Men jag har fått turen att känna alla dessa saker pga dig. Jag älskar detta, att få vara din, och få uppleva hur allting går till. Jag älskar dig mer än vad du kan ana.

Hej på er!! Min telefon har ännu inte dykt upp.. Men hoppas på att få den senast imorgon. Idag är det en speciellt dag då jag ska gå på en anställningsintervju. Helt ärligt så är det faktiskt min första intervju så det är kanske därför jag är så nervös? Men det kommer gå lysande säkert.

Jag är på väldigt bra humör idag förutom att jag är väldigt trött.. Sitter nämligen på mitt nuvarande jobb och kommer sitta här till fyra. Är nämligen ledig varje tisdag så jag passar på att jobba dessa dagar för att få in lite extra pengar. Men vi hörs!! KRAM

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu är set såhär att min nya telefon är redan på lagning. Dock var det fabriks fel men ändå.. alltid jag som lyckas med allt. Men det jag ville komma fram till är att jag är sällan hemma, och drar sällan mig datorn när jag är på ärenden där med blir det mindre inlägg nu tills telefonen är tillbaka, okej?

Är fortfarande sjuk tyvärr. Igår var det nog som allra värst på förmiddagen. Men just nu känns det helt okej ändå! Dagens planer år små, kanske baka något? Vi får se! KRAM

Likes

Comments

Trots feber och snuva drog jag mig till skolan för att skriva prov och klarade det också för den delen.
Ska strax dra mig hemåt och lite lägenhets städ och bubbelbad, skööönt!!!!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sovit gott?
Idag går jag en låååång dag i skolan vilket innebär att jag måste dra i mig en ordentlig frukost så jag håller energin uppe till lunch!

Idag händer det inte så mycket för mig förutom att jag faktiskt tänker jobba idag och även dra ett armpass på gymmet vilket jag självklart kommer prata med er om mer senare. Mår även mycket bättre idag, känner mig nästan som en helt ny människa haha. Har även gjort något som jag väntar på besked över som jag är super exalterad över som jag så småningom kommer ta upp här. YEY,!! Tänkte även börja med att lägga in någon typ av "sanning, vill uppleva" osv grej efter varje "vardags" inlägg. Så vi börjar med att...

En to do sak är att jag inom detta år ska försöka spara så mycket pengar jag kan. Dels för att jag ska kunna uppleva mer saker och ting för mina egna pengar. MEN ÄVEN FÖR DET EVENTUELLT SKER EN FLYTT FÖR MIG OCH JACKE. DÅ ska de handlas saker hörni!

Likes

Comments

Slog precis ihop med ett gäng kläder från Gina Tricot som jag är lite sugen på. ALLT på bilden kostar under 200 kr styck!! Så in och kika ifall om du är sugen på något. KRAM

Likes

Comments

.. först och främst vill jag tacka för alla otroligt fina kommentarer och Facebook meddelande jag fick igår angående min text jag la upp igår. (( för er som har missat heter den " ett viktigt inlägg ")). Betyder väldigt mycket att vakna upp till så fina svar. TUSEN TACK!!

Igår var det en ganska jobbig dag för mig. Känns som att allt hände på en och samma gång. Jag känner mig sviken, utnyttjad och förvånad då jag ännu en gång förlitade mig på personer för fort. Man bör tänka efter egentligen den stunden när första varningsklockan ringer och inse att detta kanske inte var bra för mig. Men nej, det gjorde jag såklart inte. Men men, gjort är gjort och mer kan man inte önska typ. Dock mår jag faktiskt bra. Tog en lång promenad igår. Kom hem vid ca halv 2.. blev inte så mycket sömn men så kan det bli. Under promenaden tänkte jag faktiskt på att jag har vänner, så otroligt fina vänner som accepterar mig och får mig att må bra. De få vänner man har ska man hålls hårt i. Hellre 5 äkta vänner än 15 falska. Right?

Idag kan jag väl inte säga att jag är på topp humör. Men det lägger sig nog under dagen. Ska göra några ärenden på stan först. Bland annat gå till telenor då min telefon inte har fungerat som den ska enda sen jag fick den.. skolan står även på tur sen och även jobb. Får se om jag klarar denna dag men det får vi väl hoppas. Ha en fin dag och ta hand om er! KRAM

Likes

Comments

Idag tänkte jag skriva ett inlägg som faktiskt är väldigt jobbigt för mig att skriva om och det är inget mindre än min skolgång. Varför jag väljer att öppna mig så tidigt hör på bloggen eller skriva ut detta över huvudtaget är för att jag vill förmedla till andra att jag vet hur påfrestande och ledsamt det kan vara. Ingen är ensam över att känna så.

Jag tänkte börja med att berätta att redan när jag gick i 4/5 så påpekade lärarna att jag hade svårigheter i skolan med att läsa, skriva och stava. Jag hade alltid mycket svårare än alla andra i skolan. Förutom det jag precis nämnde hade jag även svårt med koncentrationen. Den har nog egentligen vart den som har påverkat mig väldigt mycket genom åren. Min mamma misstänkte redan i 5:an att jag hade dyslexi som är en "sjukdom/handikapp" då man har svårt att läsa, skriva och förstå (sammanfatta saker som texter exempelvis). Men det trodde inte mina lärare då utan de trodde allt handlade om att jag läste för lite. Så nästan VARJE dag satt jag med en bok i handen i 30 minuter och läste och läste, men inget hjälpte och läsningen förbättrades inte.

När jag gick i åttan och nian var de absolut värsta åren i mitt liv helt ärligt. Brukar inte se saker så dramatiskt men det var några helvetes år med andra ord. Redan i åttan sket sig allt, jag fick inget gjort när kraven blev högre och "tuffare". Ingen uppgifter blev gjorde, ångesten ökade och frånvaron blev högre. Med blod och tårar tog jag mig igenom både åttan och nian men E ( godkänt ) i alla ämnen. 3 veckor innan skolavslutningen i nian gav jag upp. Såg ingen glädje i livet längre. Kändes som att all energi gick åt skolan och hur mycket man än försökte så sket sig allt. Ingen uppgifter blev gjorda, proven blev underkända ÄVEN om man hade pluggat aralet av mig flera dagar innan. INGET gick som det skulle så jag gav upp. Men tack var det mina fantastiska vänner Frida och Ismael tog jag mig igenom helvetet tillslut med godkända betyg.

Jag ville gå samhällebeteende på gymnasiet men det var tyvärr inte ett allternativ för mig. Varför undrar säkert ni? Jo, eftersom jag var nära på att hoppa av i nian ansåg vid inte att det var lämpligt för mig att gå en linje med massor plugg. Där med valde mamma och pappa en yrkesförberedande linje vid namn barn och fritid där det är en hel del praktiskt istället. Idag klarar jag knappt av denna linje ens. Ni undrar söker varför igen. Jo, för i början av ettan fick vi beskedet att jag har en höggrad av dyslexi, men även konsentrationssvårigheter ( liknade som adhd ). Detta har påverkat mig stort. Att jag genom skolgången kunde gått ännu mer hjälp än vad jag fick.

Med stor klump i magen och ångest försöker jag ta mig till skolan någorlunda. Men det är inte alltid så att jag orkar. Jag har min ångest och klump i magen då jag alltid har känslan att jag inte klarar det. Jag tror aldrig på mig själv när det kommer till skolan då jag för det mesta bara misslyckas. Folk brukar säga till mig, men sätt dig en timme så gör du klart uppgiften. Men tyvärr funkar det inte så för mig då jag har mycket svårare än de flesta och kan knappt ta mig till skolan överhuvudtaget. Ringer min mamma och gråter för inget går som det ska. Har möten med lärarna och gråter. JAG BARA GRÅTER OCH GRÅTER PGA NÅGOT SOM DE FLESTA UNGDOMARNA GRÅTER OCH KÄNNER ÅNGEST FÖR, skolan. Den gör mer onytta än nytta tycker jag då JAG personligen tror att med vilja och talang kan man utvecklas och utbildas som person.
Jag hoppas just du tänker efter vad som är bra för dig! Inte för någon annan.

KRAM

Likes

Comments

.. vi ger en tyst minut för denna ansiktsmask från the body shop. Alltså herre min gud, har nog aldrig testat något liknade!?

Detta var en present jag fick utav Frida som jag skulle visa upp på bloggen. Men alltså herre jävlar vad denna är bra. Man känner verkligen att den sjunker in ordentligt i ansiktet och rengör. ETT STATKT TIPS TILL ER!!

Det är en 3-in-1 deep purifying scrub mask som man kan använda 1 till 2 gånger i veckan. Sitter med den på just nu så kan inte säga hur resultatet blir men det in jag återkomma med. Endast nu när jag har den på mig känner jag hur den verkligen rengör. Ni vet, de små sticks lite, den känslan är ju såå härlig.

Idag är det min första skoldag efter lovet vilket känns sådär.. men dock är det bara en termin kvar nu så jag ska bita ihop. Senare blir det gym och plugg. Hur ser er dag ut? KRAM

Likes

Comments

Jag har aldrig haft en riktig fjortisperiod. Jag var dock lite orre ett tag men aldrig den med massor smink osv.

För två år sedan var jag med i en trafikolycka som jag kanske har nämt tidigare?? Hur som helst så har jag skador som drabbar mig än idag. Om ni vill ha ett inlägg om detta så kommentera det under eller gilla inlägget.

Många tror att jag har en musikstil som är ganska "vanlig" ( lugna låtar men ändå dagens hits ). Det är inte många som gillar min musiksmak då jag lyssnar på musik som är mer åt rapp hållet. Även partyhits ibland.

Jag har ridit hela mitt liv, sen jag var 4 år iallafall. Men har tyvärr ett uppehåll just nu. Men börjar sakta men säkert komma tillbaka nu.

Jag är sååå kär. Äntligen hittat min trygghet och livskärlek och här har ni honom ❤️

Likes

Comments