tankar

När jag och Melker var i Malmö släntrade vi in i en butik som heter Bolia. Vi upptäckte den redan i Danmarkt och blev glada att se den även hemma i Sverige. De har supermodern inredning och otroligt mycket inspiration. Jag snodde en upplaga av deras magasin så jag kan fortsätta att inspireras även här hemma.

​Drömmen om att flytta hemifrån gror inom mig. Jag har inga höga förväntningar vad gäller inredning i mitt första boende, men att samla inspiration och träna ett öga för vad som fungerar är bara roligt. 

Ni som aktivt plöjer inläggen här vet om att jag älskar appen Pintrest. Det är världens bästa plattform för att utforska och samla bilder/hemsidor. Jag har anslagstavlor (där man sparar sina bilder) som heter bland annat ​clothing, our world, make a wish ​och så självklart ​home decor. ​Tänkte dela några av mina tankar vad gäller inredning och ett framtida drömställe. 

Jag har en dille på mönstrat klinkers i badrummet. Antingen en mörkare färg eller som precis ovan, en ljus. Mönstrat är snyggt och det krävs inte en så stor yta för att det ska bli effektfullt, tror jag.

Jag har aldrig varit en badkarsmänniska (det skymtas ett på första bilden) så jag älskar den stora storleken på duscharna här. I ärlighetens namn tröttnar jag på att ligga still i badkaret. Det händer mer om man duschar... hehe ;-)

Även här mönstrat klinkers, men då i något slags hallutrymme? Ja, ja, på bilden vill jag istället lägga fokus på den lilla sittplatsen och förvaringen. Det är så bra att hitta inspiration på smarta lösningar. I en lägenhet finns inte allt för mycket plats och därför är det viktigt att utnyttja arean effektivt. Detta var både snyggt och smart tycker jag.

SOVRUMMET...

Jag älskar de stora sängarna och hur det med lite kuddar ser ännu maffigare ut. De får gärna vara rummets huvudperson. Jag har alltid haft det vitt på mitt rum, men fastnar trots allt bättre för den svarta bilden denna gång. Så länge väggarna är vita kanske jag ska våga experimentera lite. Fantastiskt med en sekelskifteslägenhet också. Det är ju en inredningsdetalj i sig.

Viktigt att den lilla kubb och de två pallar som står i änden utav sängen. Ibland är du trött och inte orkar vika dina kläder och då behövs en möbel som fångar dem från golvet. Inte sant?

Otroligt fint vardagsrum. Vad jag gillar bäst är dekorationerna på både den öppna spisen och vardagsrumsbordet. Buketten, som inte alls består utav de traditionella blommorna, är så vacker att jag gärna köper några såna kvistar. Det skulle göra sig fint här på rummet.

En mönstrad matta känns också supermodernt. Själv har jag inte ett så pass stort rum att jag kan eller vill fylla det med matta, men när jag väl har något större (som ett vardagsrum) ska där självklart finnas något mjukt att tassa runt på.

​Sist, en detalj som jag bara ÄLSKAR. Vita väggar och mörkt golv. Det skapar en så varm men ändå ren känsla. Helt fantastiskt om ni frågar mig. Gärna med lite större parkett också. Muuuuums. Sitter på massa inspiration nu. Spännande att se när den får komma till användning. 

Rocka nu eftermiddagen!!!!! <3 ​och ladda ner Pintrest när du ändå bara sitter still och tar din 15-kaffe. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments