Älskar tyll och därför är det något som även täcker ungefär 50 procent av mitt rum. Denna hylla fick ha tyll som ett slags draperi för att jag verkligen hatar att ha massa småsaker framme överallt, hela rummet känns så mycket stökigare då. Även min garderob består av ett enda stort svall av tyll, istället för garderobsdörrar som kan vara fruktansvärt fula. Det enda jag skulle vilja addera nu till mitt rum som liknar ett vitt moln är ett nattduksbord i svart trä samt en poster ovanför det, sedan är rummet komplett (än sålänge dvs).

/ E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

​Hur kul är det inte när man kommer hem efter en arbetsdag och faktiskt känner sig på bra humör? Som rubriken avslöjar har jag idag haft min första dag på det nya jobbet. Just nu pågår en utbildning av de nya där vilket även inkluderar mig själv. Mycket att lära in men otroligt skönt att få bryta mönstret och lära sig något nytt, vilket jag knappt gjort sedan några veckor innan studenten! 

Igår kväll bestämde jag och karl att vi skulle ta en promenad runt om i området där jag bor och vi hamnade ute i skogen där jag och några av mina vänner brukade cykla omkring och bada i en bäck som finns där. Väldigt fin miljö men som blivit lite väl igenvuxen då man knappt kan se skymten av bäcken numera.. Jag ska nu ta fram en bra film och lägga mig i ett varmt bad då jag känner mig sådär genomfrusen.

/ E

Likes

Comments

Saker jag köpt

Fyndade dessa jeans på Erikshjälpen för någon vecka sedan. Försökt hitta några som satt bra i midjan och rumpan vilket dessa gjorde! Dock behöver benen sys in lite men då är det ju utmärkt att min mor är talangfull med symaskinen. Betalade ynka 50 kronor för dessa så om ni är på jakt efter jeans som dessa kan jag verkligen rekommendera Erikshjälpen.

/ E

Likes

Comments

Saker jag köpt

En mycket fin liten sängbordslampa som mamma köpte till mig idag då vi var ute på en liten tur och köpte lite saker som saknades här hemma. Tyckte denna passade mig perfekt som brukar gå runt i min fjäderjacka oavsett väder! Nu ska jag åka till Åhléns och hämta ut ett paket som hade kommit dit!


/ E

Likes

Comments

Vardag

Första lediga dagen denna vecka och jag gjorde även min sista dag igår på caféet där jag jobbat hela sommaren. På måndag börjar utbildningen för det nya jobbet och jag är både nervös men ändå taggad på att testa på något nytt. Idag tänkte jag ta tag lite i att fixa iordning här på mitt rum som pappa så snällt målade om för några veckor sedan.

Trots att jag bloggat flera andra gånger i mitt liv känns det fortfarande ganska nytt och på nåt sätt svårt? Men tänkte att jag vill skriva av mig under året nu som jag inte pluggar och sen kan det ju även vara kul att kunna kolla tillbaka på vad som faktiskt skett detta år. Det är ingenting som säger att bloggandet kommer hålla för min del, men det återstår att se!

  • Vardag

Likes

Comments

Funderingar

Jag har länge funderat på att köpa ett objektiv som jag faktiskt förstår mig på till Karls kamera. Han använder den mycket sällan och har även gett mig sitt godkännande att jag skulle kunna låna med mig kameran när jag vill det. Bilden i inlägget är dock det bästa jag åstadkommit med kameran som är ett makro-zoom objektiv. Jag skulle väl snarare föredra ett objektiv som är mycket enklare att använda, sen får det ju inte kosta en förmögenhet heller då mitt intresse för detta inte är så otroligt stort ännu. Några tips på ett bra, gärna ett som ni testat själva!

Likes

Comments

Likes

Comments

Om det är nånting jag verkligen vill göra igen i mitt liv så är det att ta studenten. Känslan under hela dagen var oslagbar och jag är så glad över att jag gick just på den skolan och i den klassen som jag gjorde. Onekligen en av de bästa dagarna i mitt liv!

Likes

Comments