En mycket fin liten sängbordslampa som mamma köpte till mig idag då vi var ute på en liten tur och köpte lite saker som saknades här hemma. Tyckte denna passade mig perfekt som brukar gå runt i min fjäderjacka oavsett väder! Nu ska jag åka till Åhléns och hämta ut ett paket som hade kommit dit!


/ E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Första lediga dagen denna vecka och jag gjorde även min sista dag igår på caféet där jag jobbat hela sommaren. På måndag börjar utbildningen för det nya jobbet och jag är både nervös men ändå taggad på att testa på något nytt. Idag tänkte jag ta tag lite i att fixa iordning här på mitt rum som pappa så snällt målade om för några veckor sedan.

Trots att jag bloggat flera andra gånger i mitt liv känns det fortfarande ganska nytt och på nåt sätt svårt? Men tänkte att jag vill skriva av mig under året nu som jag inte pluggar och sen kan det ju även vara kul att kunna kolla tillbaka på vad som faktiskt skett detta år. Det är ingenting som säger att bloggandet kommer hålla för min del, men det återstår att se!

Likes

Comments

Funderingar

Jag har länge funderat på att köpa ett objektiv som jag faktiskt förstår mig på till Karls kamera. Han använder den mycket sällan och har även gett mig sitt godkännande att jag skulle kunna låna med mig kameran när jag vill det. Bilden i inlägget är dock det bästa jag åstadkommit med kameran som är ett makro-zoom objektiv. Jag skulle väl snarare föredra ett objektiv som är mycket enklare att använda, sen får det ju inte kosta en förmögenhet heller då mitt intresse för detta inte är så otroligt stort ännu. Några tips på ett bra, gärna ett som ni testat själva!

Likes

Comments

Likes

Comments

Om det är nånting jag verkligen vill göra igen i mitt liv så är det att ta studenten. Känslan under hela dagen var oslagbar och jag är så glad över att jag gick just på den skolan och i den klassen som jag gjorde. Onekligen en av de bästa dagarna i mitt liv!

Likes

Comments