Igår va jag och Linnea på festivalen Uport!! Sjukt mycket bra artister och en Väldigt fin anläggning typ. Jag och pappa kände en av dem som skulle stå på scen under kvällen så vi gick o prata med honom i början och då frågade han om vi kunde hjälpa till att flagga med prideflaggor i en av låtarna vilket vi gärna gjorde, detta gjorde att vi fick backstageband och kunde gå bakom scenen där kändisarna var så efter norlie och kkv hade spelat så gick vi o pratade lite med dem<33 sååå bra dag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tränade med Linnea vid elva, vi åkte hem och träffade Alva, saknade båda två!! Vi åt och fotade lite. Bilder från det kommer senare tror jag hah..! Imorgon ska jag, min familj och typ lite kusiner och så till Liseberg, såå kul!!

Likes

Comments

Igår 25 juli: träffade saknade Matilda!! Det blev träning och lunch på stan. Åkte med pappa på någon musik sak som hans kompisar gjorde och åkte sedan till matilda igen där vi kollade på the Fault in our stars<3
Idag 26 juli: världens bästa Ellas födelsedag, grattis till henne!! Träffade Jossan vid tolv och kom hem för ett tag sen. Sen dess har jag hunnit ta en liten springtur och styrketränat lite!

Likes

Comments

Träffade en familjekompis förstad dagen, solade badade, träffade Linnea, fick henna tatuering, åt och shoppade lite. Finaste staden!!

Likes

Comments

Igår va vi inne i Monaco typ hela dagen. Fikade, åt gick på något museum med lite fiskar, åkte ett gulligt tåg, kollade på casinot och kollade på dem sjukt snygga bilarna som fanns precis överallt!!

Likes

Comments

Träffade Sofia Anna Alva och agnes spelade minigolf och hade picknick det va mysigt.

Likes

Comments

Åkte in till Nice idag och va på Coco beach, finaste<3, gick runt på stan och åt crepes med nutella!!

Likes

Comments

Träffade finaste Linnea som var mycket saknade också. Vi sprang runt på A6 och åt massa mat gick en lång promenad o hade picknick, såg även en as äcklig orm. Puss och kram / E

Likes

Comments

Igår va det någon slags fest, massa fyrverkerier och folk på båtar som kastade blommor till en för att det idag är Frankrikes nationaldag! Festen där alla var välkomna på va faktiskt riktigt rolig!

Likes

Comments

Instagram@ellastenssson

Twitter
fannythor