Allmänt

Mötte upp Johanna vid slottet och ja, jag började gråta. Min bästa vän <3

Vi satte oss på Lill-Annas för att fika, snacka lite skit och bara mysa. Det var ju så längesen vi träffades så vi hade en massor att prata om. Det är alltid så lätt att bara sätta sig ner med Johanna och få ett skratt, saknar verkligen henne dygnet runt. Ni vet när man känner sig lite halv utan en person? Det är jag när jag inte får göra vardagsgrejer, som att laga mat, titta på film & gå på promenader med henne. Så snart ska jag åka dit en helg så vi får göra allt sådant, så kan hon passa på att visa mig fina Linköping som jag aldrig varit i.

Lill-Annas är verkligen så mysigt. Rekommenderar <3 Nu ska jag mysa med Richard!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt liv som STUDENT! , Outfits

Tröja Gina Tricot / Jeans Gina Tricot / Skor Air force 1 / Klocka (richards) Daniel Wellington

Den här dagen har gått så fort! Klockan är lite över tre och jag har hunnit haft två seminarium, gått på Marieberg med Maja, fotat min outfit för dagen, hämtat paket OCH satt upp nya gardiner. HA!!

Men när jag landade i sängen efter allt detta slogs jag av hur trött jag var. Jag har dock inte alls tid att ligga här i sängen och slappa utan ska alldeles strax iväg på mer äventyr, nämligen träffa min älskade saknade efter alldeles för lång tid ifrån varandra <3 Vi har planer på att bara fika eftersom vädret inte bjuder på så mycket mer, men det duger alldeles utmärkt.

Titta också vad som satt på min dörr när jag kom hem <3 Ett jättefint kort till. Min stora kärlek här i världen. Ville bara skryta lite om att jag har bästa killen någonsin också.

Likes

Comments

Nytt i garderoben

Min kära vän Ruusl bad mig visa bättre bilder på min nya jacka! Ni fick ju bara se en på min krage. Som jag nämnde tidigare så är den ju lite längre, så den går över rumpan. Sen har den även knappar (som inte syns) och ett snöre i midjan, som man kan knyta runt sig, men jag har valt att ha det knutet i ryggen just nu. Fördelen om man skulle knyta den framme, 'är att midjan ramas in och ger en sjukt snygg figur! <3

Jag har köpt min på Jeansbolaget på Marieberg, märket är Vero Moda och den kostar bara 599 kronor! Jag kan verkligen rekommendera den, då den är supervarm och bekväm. Den finns fortfarande kvar på Marieberg och även på nätet, men blir troligtvis snart slutsåld så SPRING!

Likes

Comments

Allmänt, Inredning

..står en jäkla massa grejer ska jag berätta för er. Mamma säger alltid att man kan önska sig så det gör jag. Som ni redan vet så håller jag på att fixa runt i min lägenhet. Jag har mest fokuserat på vardagsrummet och sovrummet, så nästa steg är då köket. Där ska jag nog byta ut handtagen på min lådor och skåp, sedan skaffa en BESTÅ (från Ikea) att ha i köket, så jag har mer förvaring, för det är det dåligt med i köket. Så framförallt har jag önskat mig flera presentkort från Ikea, men även massor av detaljer att ha runt omkring i min lägenhet. Jag är besatt av sidan Rum21.se där det finns SÅ fina grejer <3

En student som lever på CSN har inte riktigt råd att köpa allt därifrån... tyvärr. Därför är min födelsedag och julafton det perfekta tillfället att önska sig till. Nu är ni väl trötta på mitt babblande och vill se collaget va? Tänkte väl det. HÄR kommer DET:

Likes

Comments

Allmänt, Mitt liv som STUDENT!

Godmorgon hjärtan, idag känner jag mig riktigt seg!

Jag startade min morgon med frukost och en vlogg från Sandra Lindahl. Min allra största favorit på youtube, så avslappnad och härlig <3 Sen har jag faktiskt suttit och pluggat, jag har en avhandling att läsa och en text som jag och min studiegrupp ska ha lämnat in kl 16..00 idag. Vi kände inte för att ge oss ut i det kalla och tråkiga vädret idag, så vi kör gruppsamtal istället. Funkar nog minst lika bra.

Efter det har jag tänkt att fixa lite här hemma, sen hänga med Maja. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi löser nog någonting mysigt <3

Nu ska jag fortsätta äta mitt godis och läsa min lååångtråkiga avhandling...

Likes

Comments