Foton
Hej på er! Hoppas ni är på lika bra humör som mig idag! För alltså gud så bra jag mår idag, kan ha med att göra att jag sov i 13 timmar inatt. Japp ni läste rätt, 13 TIMMAR, faktiskt rätt sjukt, men nu är jag utvilad.

Bilderna ni ser ovan blev jag förövrigt väldigt nöjd med. Jag bad min bror att fota min klädsel för dagen, och var lite nervös att det inte skulle bli bra alls, eftersom han inte kan min systemkamera så bra, samt att det alltid är svårt (tycker jag) att få bilderna exakt som man vill när någon annan tar dem. Dessa bilder vart exakt som jag ville ha dem och jag blev hur glad som helst!

Det jag har på mig är iallafall ett par röda Adidas byxor som är bland det bästa jag köpt, använder dem hela tiden! Sedan har jag en grå lite längre tröja med slitsar på bägge sidorna, som kommer från ASOS. Jackan jag har på mig är från Alpha Industries och är min morbrors gamla, där av att den är ganska stor på mig. Men för mig gör det inget att den är stor, jag tycker bara det blir en cool touch till det hela, även hur coolt som helst att man kan ärva saker från andra! Detta bar jag upp med ett osminkat ansikte och en låg tofs!

Hoppas ni gillar looken, och att ni får en bra lördag!

Puuss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments