"So now it's my pleasure to welcome my friend, who two years ago today, June 4th 2015, did her first ever show in Manchester. And just one week ago she called me and I said "Ariana it's okay" and she said "Scooter, if we do nothing, I can't live with that. We must do something". (Scooter Braun)

Så jävla fint. Igår när jag kom hem såg jag att denna video var postad på youtube, och när jag såg alla artister uppträda och sprida sina fina ord och sin kärlek kunde jag inte hålla mig för gråten. Det finns inte något man kan säga som uttrycker hur hemskt det som hände i Manchester är. 22 personer förlorade sina liv, där bland barn under 10 år. Jag förstår inte. Vem kan vara så hjärtlös att man kan begå ett sådant brott, det finns inga ord.

Love wins.


Likes

Comments

Atm sitter o myser på en väns balkong, så gött. Påminner mig om förra sommarn då vi alltid hängde här. Ta vara på solen nu! Man vet aldrig med sverige, kan ju snöa imorrn.. Puss

Likes

Comments

Freshhh, alla skor är ifrån Chiara Ferragni, diggar de som fan! Dock inte riktigt vad jag hade velat betala för ett par "slip ons" men jag tänker att jag kanske köper de ändå för den typen av sko är ju trots allt stört användbar, speciellt nu till sommaren!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för nya naglar! Har tagit en paus sen i vintras för att låta mina vanliga naglar vila men eftersom att jag är nagelbitare så stod jag inte ut en sekund till. De blev en cool blå färg och jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Gjorde på ett annat ställe den här gången med några kompisar och det är mycket billigare på det stället så det är ett plus. Känner mig som mig själv igen, haha! Puss på er <3

Likes

Comments

Sushi, nya skor, jag och mitt hjärta, världens bästa katta & random på dagens outfit

Likes

Comments

är så otroligt sjukt taggad, för imorrn bär det av till Kenya med Benjamin (!!!) Kommer bli livets resa. Vi kommer bo hos hans släktingar i Nairobi och allting verkar så fint och bra! Afrika, det är så långt långt bort och hade aldrig kunnat ana att denna resa skulle bli verklig när jag och Benjamin skojade om det någon gång i januari. Jag har snart packat klart allting, dock är det en enda röra pga allt dedär "tjafset" man måste ha med sig, ni vet myggspray, strumpor och sminkborttagning. Allt det där man inte tänker på, åtminstone inte jag, haha, jag bara kör i kläderna i resväskan och tänker att man är packad och klar. Hur som helst. Imorrn efter skolan åker vi mot arlanda, vi ska åka i sällskap med Benjamins farmor, så det blir mysigt. Kommer självklart försöka uppdatera bloggen så mycket som möjligt, men vi får se hur bra internet man har ;)


Ser ni vilka fina bilder?? IHHH är så taggad!

Likes

Comments

Idag efter skolan drog jag och ett rätt stort gäng från klassen till stan och fikade och kollade runt i affärer. Det var supertrevligt och verkligen ba så värt att mysa lite klassisarna. Eftersom att jag åker till Kenya i övermorgon var det oxå nice att få spendera eftermiddagen med kompisar då jag inte kommer träffa de under lovet. Mysigt helt enkelt! Just nu sitter jag och pluggar privatekonomi för att mitt muntliga prov blev framflyttat till redan imorgon, känner mig lite stressad då det känns som om detta kan sänka mitt betyg... men aja det ska nog gå bra. Hoppas ni får en fin eftermiddag/kväll! ;)

Likes

Comments