ATM - jag och familjen sitter på arlanda och äter frukost. Snart bär det av till Paris!! Har aldrig varit i Frankrike förut och jag har målat upp en vision i mitt huvud att det är mitt drömland. Alltså, höga förväntningar. Är jättetaggad! Dock är jag ruskigt slö från igår och har ont överallt, men har laddat ner stranger things 2 på ipaden så det blir endå okej med flyget.
Vi hörs senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1) Tycker det är så jobbigt när människor förväntar sig något av mig. Att jag ska behöva anstränga mig och visa mig rolig o skön osv. Jag orkar inte varje dag, jag vill liksom inte behöva bevisa något om mig själv för någon. Speciellt när man träffar nytt folk.

2) Hatar att bråka med personer, speciellt vänner. Jag skulle inte kalla mig själv sådär ultra konflikträdd, men jag tar gärna inte en konflikt om den kan undvikas, om ni förstår. Om jag har gjort något fel står jag självklart upp för det, men när det kommer till småtjafs och liknande så backar jag. Är typ inte mig själv när jag är "i konflikt" med någon, man kan säga att hela min kropp bara fryser till, och jag får som ett stort hål i magen för att jag tycker det är så jobbigt.

3) Ääääälskar allt med gammal konst, fina vintage blider med citat och gamla modellbilder med tex Bridgette Bardot, även gammal musik. Kan inte ens förklara men blir typ euforisk i kroppen, lite smått weird men tror nästan att jag var född i fel tidsperiod.

4) Tror sjukt mycket på aliens. Och rymden i helhet intresserar mig på ett sätt som inget annat kan göra. Jag tycker att det är så extremt sjukt, läskigt men ändå coolt att INGEN faktiskt vet, och förmodligen aldrig kommer kunna veta vad universum är och liksom varför vi finns samt hur allt skapades.

5) Tror även på spöken, eller spöken kanske är fel ord men jag tror på någon form av högre "makt" som människohjärnan är inkapabel till att förstå sig på. Enligt mig känns det mycket mer orimligt att inget skulle finnas än att något skulle finnas. Makes sense??

6) Har mycket hellre 1 vän, som jag verkligen kan lita på, som förstår mig, och som jag verkligen tycker om, än typ 30 vänner som jag inte kan säga vad som helst till, som jag inte kan lita på och som bara är "ytliga". Kanske låter självklart men har på sistone insett vilka mina äkta vänner faktiskt är (kan räkna på en hand) och jag är så jävla tacksam för att jag har dem.

7) Tror mig vara one of a kind när det kommer till mitt sätt att tänka och hur min hjärna fungerar. Tror inte jag är fullt normal om jag ska vara ärlig, haha. Men vafan, normal är ju det absolut sista jag vill vara. Det är tråkigt.

8) Har ingen direkt dröm när det kommer till min framtid. Många vet vad de vill med sitt liv, vilket jag tycker är så coolt. Men jag har ingen aning. Har nästan lite ångest. Men egentligen är ju det enda man vill att vara lycklig och frisk.

9) Något av det värsta jag vet, är när någon jag känner klankar ner på sig själv. Jag hatar det. Vilket ändå är lite konstigt för att jag själv kan klanka ner på mig själv hela tiden, och låter mig göra det, men så fort jag hör någon annan göra det så känner jag mitt hjärta sjunka genom kroppen och det enda jag vill är att springa fram och krama om personen och säga att den är det finaste och bästa jag vet.

10) Förstår mig inte på människor som leker viktiga, som går runt med en fjäder i hatten och tror sig vara ett snäpp bättre än alla andra. Och man ba nej?? Verkligen inte. Det är en sak att ha en approach som lite "o-brydd", vilket jag bara tycker är nice, men det är en helt annan sak om man börjar bli otrevlig för att "visa sin plats". Jag fattar inte hur man kan känna sig häftig och tro att man är ballast i stan när man i själva verket är skitdryg. Är en ganska bra människokännare och när jag möter en person som beter sig på det sättet så blir den direkt extremt ointressant för mig.


Likes

Comments