Hallå!

Snart är februari slut också, och jag hoppas att det inte kommer någon mer snö för nu vill jag ha vår och sommar! Just nu gör jag inte speciellt mycket om dagarna. Har en kurs i anatomi & fysiologi men jag får tillgodoräkna nästan hela kursen, jag ska ha en liten tenta på 4 poäng i april på några ämnen som jag behöver komplettera lite men det är ju ett tag kvar så jag har inte börjat plugga än..

Så just nu är jag bara hemma med valpen! Han växer så det knakar, önskar nästan att han kunde vara liten för alltid men det kommer bli en stor kille det här!


Likes

Comments

En månad sedan jag bloggade senast. Skrev i ett av mina senaste inlägg att det händer något roligt i början av februari, den dagen var i lördags den 4e februari. Vi åkte iväg och kom hem med en ny familjemedlem: Säg hej till Kiro. Vår lilla chow chow valp!


Likes

Comments

Jobbade igår och idag! Det märks att det är januari, väldigt lite folk ute och shoppar haha. Ganska skönt efter julruschen men ändå lite långtråkigt ibland. Nu är jag iallafall ledig i några dagar.

Fick förresten youtubern Thérese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra", i julklapp. Jag har följt hennes kanal länge och ville gärna ha boken. Den var väldigt bra tycker jag, och borde vara obligatorisk att läsa för alla unga tjejer!


Likes

Comments

Nytt år, nya tag!

Hej på er och gott nytt år!

Nyårsafton spenderade jag tillsammans med Elin, båda sjuka i influensan (bra start på året). Vi var hemma hos mig med skräpmat, bingolotto och kortspel. Hade även raketer som vi skulle skjuta så vi tog en liten promenad innan tolvslaget tillsammans med en flaska bubbel. Promenaden tog nästan kål på oss så efter lite raketer och en väldigt liten klunk bubbel tog vi oss helt kallsvettiga hemåt igen haha!
Jag är fortfarande inte helt frisk men nu är det bara en jobbig hosta kvar så är jag fit for fight igen.

Inga direkta nyårslöften detta år, ska försöka ta det där körkortet. Har bokat in mig på 10 lektioner nu i januari men sen borde jag inte ha så långt kvar!

Annars börjar min utbildning i mitten på januari, så taggad. Inte lika taggad på den svindyra kurslitteraturen dock..

Sen händer en väldigt rolig sak i början på februari men det får ni veta då!


Likes

Comments

Bloggen har fått ligga lite åt sidan ett tag, har haft fullt upp med jobb. Att jobba i butik med köksgrejer innebär väldigt mycket jobb nu inför jul haha.

Har iallafall hunnit köpa lite julpynt och gjort det mysigt här hemma. Men tiden går galet fort och snart är det julafton!

Likes

Comments

Det blir sjuksyrra av mig ändå! Nu ska jag bara fixa med massa papper för att tillgodoräkna det jag läste i Umeå men sen är det klart, jag börjar efter jul - så taggad!


Likes

Comments

Dags för uppdatering igen då haha. Det har hänt en del sedan sist ändå!

Jag har:

Gått på bio med mamma (kvinnan på tåget, sjukt bra!)
Varit i Umeå och hälsat på mormor och Elin
Fått veta att jag har fått en permanent nervskada till följd av mina operationer...
.. därför kan jag inte jobba som förskollärare vilket är det jag pluggar till..
.. så jag har skrivit högskoleprovet igen..
Ska plugga ssk igen, följer mina drömmar osv. Sjukt taggad!

Så ja det är väl det som har hänt förutom jobb och plugg haha.

Likes

Comments

Det var dags för en ny vinterjacka då jag har haft min förra i några säsonger nu och dels är jag trött på den men den börjar även bli rätt sliten haha.

Beställde en ny från MadLady i måndags och fick hem den igår, såå nöjd. Den är supervarm och helt vegansk (vilket jag tycker är ett plus!) Insidan består av "mysfiltstyg" om ni förstår vad jag menar med det haha, den har en stor luva med en stor fuskpäls (utan att se plastig ut) och går ner över rumpan så mycket bra köp!


Likes

Comments

Hej!

Igår var jag på bio med min syster, som rubriken lyder så såg vi den Tim Burton regisserade filmen " Miss Peregrines hem för besynnerliga barn". Jag har hört mycket blandat om den men jag tyckte om den! Välgjord och bra handling, helt klart sevärd.

Förutom en bra film så var det trevligt att gå på bio med lillasyster också!

Likes

Comments

Hallå på er!

Idag var jag i skolan några timmar och sedan hämtade pappa upp mig så åkte vi och fikade och sen övningskörde jag en stund!

Nu väntar glass och American Horror Story. Men inte vilken glass som helst utan en av Ben&Jerry's nya. Mintglass med choklad - hur gott?! Har ni smakat den?


Likes

Comments