Go morron! Sista riktiga skoldagen idag då. Det känns bra, är väldigt trött på skolan just nu. 

Idag ska vi äntligen hämta Batman! Är jätte taggad, det ska bli så kul och ha en kattunge hemma. Vet dock inte riktigt hur det kommer bli för vår andra katt, Maja är rätt sur haha men jag hoppas det löser sig. Hörs senare

Tudelo♡

En random bild på min frukost bara för att inlägget inte ska se så tråkigt ut haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen! Nu är jag tillbaka. Eller ja, har varit i Sverige sedan i söndags men har inte orkat uppdatera. Sista veckan har gått segt och jag har inte sovit så bra. Men iallafall. Barcelona. Barcelona var super. Det var precis så varmt att man kunde gå i shorts, jag och Selma fick bästa rummet och vi åt god mat hela tiden. Vi hade också gjort en as bra planering så en dag kollade vi på alla turist attraktioner, en dag var vi på stranden och badade och en dag var vi och shoppade. Det ända jobbiga var flygresorna eftersom vi mellanlandade så mycket men resan var lätt värt allt slit. Tog också galet mycket bilder men har inte hunnit ladda över de till datorn än så här får ni bara lite mobilbilder hihi
Längtar redan tillbaka :((

​Skriver mer imorron

Tudelo

Likes

Comments


27 maj

Längtar såå sjuk mycket tills dehär datumet för att de är då jag äntligen åker till Barcelona!! Jag ska åka med vår fridtidsgård och vi har samlat ihop pengar till detta i ungefär ett år. Har vart i Barcelona en gång innan så det ska bli skiit kul o åka dit igen men jag kommer inte ha med mig någon mobil så de kommer inte bli någon uppdatering (om ja inte lyckas tidsinställa några inlägg?) men kommer ha med mig kamera så det kommer i all fall bli bra bilder hihi.

5 juni

Längtar också as mycket till dehär datumet för det är då vår kattunge kommer hem till oss! Vi skulle egentligen fått en kattunge förra veckan men han som vi skulle få den av (eller ja köpa) var typ lite skum så den hade visst dött och så hade han ”glömt” o säga de till oss. As konstig.. Aja nästa vecka kommer i alla fall Batman som vi har bestämt att han ska heta så jag berättar väl mer då haha.

9 juni

Men nästan mest av allt så längtar jag till den 9de juni för då slutar vi äntligen skolan. Har vart väldigt skoltrött så det ska bli jätte nice att sluta. Fast det ska bli lite konstigt att börja åttan sen till hösten för det känns som man är så himla gammal då haha men vi får la se hur det blir.

Får se när vi ses igen haha

Tudelo

Likes

Comments

Hej igen! Var på Frölunda torg igår och köpte lite grejer till Barcelona resan och en av dem sakerna var ett par nya palladium. Hade ett par exakt likadana förra året men ville ha samma i år igen. Färgen är ju as bra, passar till både vit, svart, blått, grått.. och de är sjukt bekväma. Bra köp liksom.


Likes

Comments

Likes

Comments