View tracker

Här är det snygga och prisvärda bikinis och baddräkter. HÄR hittar ni alla bikinis/baddräkter på bilderna alla kommer ifrån Ginatrcot. Skälv tycket jag att dem har fått in jätte många snygga!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte lagt ut något för att jag har funderat på att sluta men jag har bestämt mig för att inte gör det och inte varit på humör gott igenom en jobbig sak och så. Men nu är jag och Ellen påväg till Kristianstad. Då vi så det nya tåget. Vi ska bara titta lite och så det blir säkert något köp 👍🏼

Likes

Comments

View tracker

I helgen så gjorde jag en super god Cheeasecake. Jag såg Linn Ahlborgs video för några veckor sen. sedan dess har jag velat gör den och i helgen gjorde jag en Oreo Cheeasecake. HÄR finns receptet som jag använde.

Likes

Comments

Här kommer ett collage. Jag har varit sjuk och är sjuk därför har det inte kommit upp något men mår bättre nu men är fortfarande sjuk. Men ibland kommer det att komma upp lite collage!!

Likes

Comments

​Nu så sitter jag och äter frukost. En lite större en i vanliga fall. Jag är så spänd över ett prov/diagnos som jag inte övat super mycket till. Men får väll gissa om jag inte kan något. Senare idag så har jag inte mycket planerat men få väll se vad jag gör. Jag börjar skolan om typ en timme så hinner nog plugga lite.

Likes

Comments

​Det har varit väldigt mycket nu på senaste. Så det är därför jag inte lagt upp så mycket men jag kommer bara att lägga upp på måndagar ,fredagar,söndagar sorry för det.

ses!!!!


Likes

Comments

Har inte lagt upp något för är sjuk. Idag så vaknade jag kl. 4:50 och hade feber och ont i halsen. Hatar att vara sjuk och idag dom jag hade planerat att vara med vänner bara helt plötsligt blev jag sjuk. Men mår lite bättre nu men idag kom min mormor och gav mig massor av choklad.

Likes

Comments

För några dagar sen så fick jag hem dessa skor från Sportamore. Så himla snygga tycker jag. Titta gärna in på Sportamore det ha väldigt snygga skor. och massa annat. har bestält där ifrån innan de tog två dagar för att komma hem till mig. väldigt smidig sida. Tryck här så kommer du till hemsidan HÄR.

Likes

Comments

Nu sitter vi i bussen och ska till Kreativum inte så exalterad med vi får ed hur roligt det blir
Det kommer ett inlägg senare idag❤️

Likes

Comments

När jag gick inom Lindex så såg jag att det hade en ögonbrynsfärg så att jag kunde färga mina ögonbryn hemma. Då dagen innan jag la ut ett inägg om att jag skulle göra en ny serie som heter Ella testar. Jag har nu testat den en gång men den var bra för att man ska göra det skälv. Man får en tub med någon färg och en liten falska med något som heter vätepexoid tror jag. Dessa ska man blanda och sen lägga det på ögonbryn och ha det det i 5-15 minuter det bro på hur möka man vill ha dem. Jag tycker att den var super bra förutom att det står att det ska hålla sig i 40 dagar på mig var det bra i 5 dagar sen blev det svagare. Det hade ju såklart blivit bättre resultat om man hade varit på en redig salong. Jag ger den här en 3,5/5.

Likes

Comments

Nouw Magazine