Lovet är över men man kan väl ha det gosigt ändå? Idag efter skolan drog vi ett gäng till jardin du Luxembourg för att lyssna på musik och spela kortspel i solen. Jag och två favvisar drog sedan till L'as du fallafel för middag. Godaste som finns faktiskt:)

Vi tog till sist en liten kvällste på en av mina favoställen. Tror detta var det första fiket som Chloe, Elisa och Alice släpade med mig till när jag precis hade flyttat hit. Det var nästan för 8 månader sedan ja. Tiden går fort, eller hur:(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igårkväll så var jag hemma i Paris igen! Mitt älskade älskade Pari. Fick verkligen en sån trygg "nu-är-jag-hemmakänsla" när jag klev av tåget vid Gare du Lyon.

Idag strosade vi runt i det gråa vädret bland söta smågator i Saint-Germain. Vi tog oss sedan till en sjukt mysig restaurang i Marais, "La Mangerie". Gulligaste personalen jag stött på hittills!! Tips tips.

Resten av kvällen spenderades i Elisas säng, kollandes skräckfilmer. Gosigos!


Likes

Comments

I onsdags tog jag och Alice bussen in till Marseille, som bara ligger 30min bort.

Vi pic-nicade i solen, strosade runt på söta smågator och ba njöt. Sån najs stad!! Sist klättrade vi högst upp till "Notre-Dame de la garde". En fin kyrka med en ännu finare utsikt.

Likes

Comments

I måndags tog jag tåget till en annan värld (typ). Mitt 2 veckors påsklov har precis börjat, så vi drog ner till Carrey i södra Frankrike, där min värdfamilj har lägenhet. SÅN LYXXX!!! Inte minst med den sjukaste havsutsikten från balkongen! Sol och 23 grader = sola i bikini på stranden. Såhär najs har jag nog aldrig haft det i ett tidigt April. Aja hoppas Sverige bjussar på lite sol också! Puss på er


Likes

Comments

Tar verkligen aldrig bilder så när jag väl gör det åker de upp på ca. alla mina sociala medier. Here u go bloggen

Idag kändes det som sommar på riktigt!! 20 grader och sol i mars? Yes plz.

Direkt efter skolan så drog vi till parc Monceau (som är en av mina absoluta favoparker i Paris). Vi pic-nicade och solade i t-shirts lyssnades på fransk musik.
NAJS VAA

Likes

Comments

Mysigaste eftermiddagen! Vi köpte med oss frukt för att sätta oss vid den soliga sidan av la seine. Får inte nog av det våriga vädret!! Så deppigt med långa skoldagar när solen skiner

Likes

Comments

Vädret idag var grått och tråkigt men trots det så tvingade vi oss ut för att ta en gosig promenad runt nåt konstigt slags metalltorn. Hoppas ni hade det lika najs! Pusssss

Likes

Comments

I söndags sken solen över Paris och det var 18 (!!) grader ute. Strosade runt bland alla t-shirt klädda fransmän o var på gott humör. I marais hittade jag "Galerie Sakura" med sin pågående grl pwr utställning. Tog en hel del bilder åt er så here u go!

Likes

Comments

Varit här 2 gånger nu. Definitivt värt att åka dit om man är i Paris under en längre tid! Alltid sjuuuuka köer in dock. Här finns alla kända "Peintres", typ Monet, Picasso, Matisse osv.

Aja tänkte mest göra ett inlägg för att jag har en massa fina bilder därifrån!
Puss på er

Likes

Comments