Overvej denne kjole til et par hvide sneaks og en pink taske? kunne det ikke lige være lækkert?!?!? - mega smuk, kræver bare nosser til at tage den på i offenligheden, da der helt sikkert vil blive kastet et par blikke efter en. For speciel er den, men jeg skal nok få den på her når det bliver efterår kan i tro!! Ka' i have en skøn fortsat tirsdag? KYS

Likes

Comments

Hey pigerne! Et meget efterspurgt indlæg er tilbage nemlig mine "this weekend". Skal jeg være ærlig beskriver disse billeder ikke helt 100% hele min weekend da billederne hovedsageligt er fra idag, dog er der et fra fredag og et fra lørdag så mon ikke vi overlever?

Fredag, stod den på skole som altid, dog fik vi tidligt fri så jeg gik egentlig bare hjem og lavede blogindlæg og slappede af. Ved ni-tiden mødtes jeg med 3 af mine bedste venner hvor vi ellers bare hoppede på et tog mod Vesterport station og fredagsrock. Vi tog der ind for at se Phlake, som virkelig gjorde det godt da de ENDELIG kom på. Først spillede CHINAH og vi var alle fire enige om at hendes optræden ikke var en succes. Vi havde en dog mega fed aften alt i alt!

Lørdag, vågnede jeg da min lillesøster kom ind på min værelse og spurgte om jeg ville have en kanelsnegl. Hvem siger nej til det på en lørdag morgen? Ellers slappede jeg af igen, cyklede over til min barndomsvejs vejfest da Ellas far og hans band 'de smældfede sexmaskiner' spillede så profesionelle de nu er. Så cyklede Ella og jeg hjem til Ella, hyggede og senere tog jeg over til min veninde Mie.

Søndag, var der sidste udendørs Trandono loppemarket for i år på Israels plads. Der skulle jeg selvfølgelig hen med Anna, Ella, Anne og Ida. Mega hyggeligt og så fik jeg da også to par bukser, en nederdel og en lækker blazer/jakke med hjem fra! Anna og jeg smuttede hjem til hende og hyggede lidt inden jeg drog mod gode gamle Virum for at spise og lave kedelige lektier...

MØSSS

Likes

Comments

Hey guys. Intet indlæg igår, jeg ved det men havde virkelig ikke overskud til at tage hjem og gøre meget ud af et indlæg... Idag har jeg dog et masse jeg gerne vil fortælle/snakke med jer om. Jeg har blogget på Nouw i 1 år, 1 måned og 3 dage nu. Hvis jeg skal være ærlig er tiden gået så stærkt at jeg hverken har tænkt på datoen eller registreret at jeg har blogget i så lang tid. Jeg startede ud på den hjemmeside kaldet WIX.COM, hvor jeg bloggede i to måneder uden at sige det til nogle for at se om jeg kunne være aktiv flere gange om ugen. (Måske gentager jeg mig selv hvis i har fulgt med længe) Efter jeg så havde fortalt det til flere og lagt et link i min instagram biografi gik det stærkt. Efter en måned havde jeg opnået 1000 visninger på en dag. Så jeg besluttede mig for at tilknytte mig til Nouw da jeg havde set en enkel blogger her inde. Siden da er der kommet en masse store bloggere til Nouw, som helt sikkert har været med til at reklamere og gøre det større. Der er en masse af mine veninder/bekendte jeg ved der også har kastet sig ud i at blogge her på Nouw, dog tror jeg at "blogging" er ret undervuderet i hvor meget arbejde der ligger i det. Dengang jeg bloggede hver dag i næsten to måneder, tænkte jeg dårlig nok på andet, og jeg brugte hvert et minut jeg lige hurtigt havde til rådighed på det så jeg enden kunne slappe af eller være sammen med familie, venner og veninder senere på dagen/om aftenen. Men hvis du gerne vil starte en blog så er der her 2/3 nogle gode tips/reminders inden du starter. Jeg vil ikke spille kendt blogger, jeg lære stdadig og jeg skal ikke være en der lader som om jeg ved ALT, for det gør jeg bestemt ikke! Vil bare gerne dele nogle få tips og triks.

Kan du være aktiv reglmæssigt? - Dette var et spørgsmål jeg stillede mig selv før jeg startede og også grunden til jeg som tidligere nævnt gjorde det uden at fortælle nogle om det i starten, som en slags prøve til mig selv. Kender desværre ALT for mange der lægger tre indlæg op på en uge, hvilket er super godt, men så går der lige en uge hvor der ikke kom nogle indlæg op. På den måde mister man som læser interesse for at følge med, og hermed som blogger en hel del færre visninger. Jeg har selv oplevet at have mistet min motivation for at blogge for nogle måneder siden, men jeg kom tilbage og har fået vundet alle visninger tilbage, med et plus endda.

Lad være med at kopier! - Så en pige for nogle måneder siden der havde lavet et indlæg kaldet "LOVE SILVER" hvor hun havde brugt alle de samme smykker/samme collage, som jeg havde i mit indlæg kaldet "LOVING SILVER". Selvfølgelig er det mere end iorden at få inspiration, og det er bestemt ikke noget jeg vil gøre et kæmpe nummer ud af, men man skal bare huske på hvor meget tid en anden person har lagt i noget, og man så bare lige hapser de ting. Desuden gider man ikke læse to næsten helt helt ens indlæg. Det samme gælder mht. din blogs Layout!! Hermed sagt går vi til den næste og sidste:

Find noget specielt ved DIG - Tænkt over hvorfor folk skulle følge dig fremfor de store bloggere? Det kan være du har en hest, hvor du kan dele hestetips. Har du dans som hobby, vil du sikkert tiltrække en masse læserer der også interessere sig for dans. Er du som mig? går op i mode mm. så kan det være din stil skiller sig ud med et eller andet. Jeg ville gerne bidrage med en blog hvor alting ikke behøves koste 1000-vis af kroner. Selvfølgelig ELSKER jeg mærkevare, lækker kvalitet mm. men jeg elsker at dele ud af mine små gode udsalgs scoops, som jeg føler enhver burde kende til.

KYSSS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Overvej hvor lækkert dette sæt er! Kunne lige forstille mig en kvinde komme gående i dette outfit på vej til Fashion week i København hvis man spoler tiden en uges tid tilbage. Stilletterne er en total efterligning på Gianvito rossi's model "Caribe" som jeg er fuldkommen forelsket i! - Dog er de mega dyre i forhold til at jeg kun til MEGET få arrangementer hopper i et par høje hæle. Jeg faldt over disse i den lækreste gule farve på topshops hjemmeside til sølle 39€! (Fåes også i Pink og nude/lyserød) Kjolen er en ny Ganni sag som jeg tænker er dejlig luftig, til den næste uges til hvor Iphones vejr app siger over 19 grader hver dag! Tasken faldt jeg over tilfældigt, og hvis jeg var rig så var den allerede på vej hjem til min hoveddør. Jeg syntes den er så cool med den gule detalje! Et hårbånd er altid lækkert og jeg syntes det passer godt til kjolen og gir en fin detalje. Min computer er forresten endelig kommet tilbage, så nu blev det pludselig lidt lettere at blogge igen. KYS

Likes

Comments

NYESTE INDLÆG

Nouw Magazine