Hey gutter! Jeg må igen i år lige tippe om designers remix lagersalget. Lidt sent ude da det er sidste dag idag og det slutter kl. 17 men hvis i er lige i nærheden så skynd jer afsted!! (Normalt sætter de også priserne ekstra ned den sidste times tid) - jeg har været der 3 år i træk og købte noget de begge år, bare ikke i år. Der var ikke noget jeg virkelig faldt for undtagen den overall der ses på billedet ovenover. Dog var buksebenene lidt for korte og bredde til min smag, så vi tog hjem uden. SKYND JER AT HOPPE PÅ TOGET, det er 5 min. På gåben fra Nørrebro St. (Nørrebrohallen)
De laver også net som man kan købe for 25kr. Mener jeg. Jeg har selv et som jeg købte første år og bruger til hvis man skal sove ude eller skal have lidt ekstra med sig.
MØS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1/ GANT 2/ UGG 3/PINKO 4/ H&M 5/ GANNI 6/ GOSH 7/ MAC

Hey guys! - Jeg har et par ønsker her til de kolde måneder vi er begyndt at gå i møde, og jeg tænkte jeg ville dele dem med jer. Syntes Gant jakken ser vildt lækker ud og så kan jeg kun forstille mig den er varm. Jeg drømmer om et par UGG og tænker i år bliver året hvor jeg får anskaffet mig et par. Har haft bamsestøvler bla. fra Michael Kors men jeg må sige de havde sådan nogle "flapper" som jeg blev virkelig træt af, så tænker disse er vejen frem. Fik virkelig øjnene op for PINKO's tasker her i sommer hvor jeg spottede en på gaden. Jeg har fundet denne og syntes den har mega fede detaljer med perler og så er den en perfekt størrelse. H&M trøjen skulle gerne være dejlig varm i mohair og så er jeg helt forelsket i ærmerne og farven. Kunne virkelig godt overvejer at bestille den hjem trods prisen der ligger på 699kr. dog får du også kvalitet. Ganni strikken kan vi ikke komme uden om vel? Drømmer om at iføre mig den, men har nok indset det ikke kommer til at ske. Jeg er helt fuldkommen forelsket og lige denne farve syntes jeg er noget helt specielt. Overvejer lidt og spørge min mormor om hun vil strikke en der havde samme facon, men ved det er lidt af et arbejde at strikke sådan en trods hendes dygtighed. Jeg har længe haft kig på den såkalde "Lumi drops" fra Gosh. Jeg elsker glødende hud, og jeg tænker denne ville være perfekt. Børsten har været et ønske i noget tid. Jeg går som i måske ved næsten aldrig med makeup og hvis jeg gør er det til finere arrangementer hvor jeg skal være lidt pæn. Tænker denne børste er god til det hele og det er præcis hvad jeg går efter. En alt i en børste, smart!!

MØSSS

Likes

Comments

Hey guys. Arggg, hvor jeg savner jer og bloggen. Der har været lidt stille her på det seneste (4dage) da min sygdom stadig står på. Det er som om den ikke vil gå væk. Jeg er blevet frisk nok til at tage i skole og kunne være sammen med venner og familie, dog kan jeg mærke det virkelig rammer om aftenen og på en søndag som idag. Jeg har også måtte skippe alt for at få lavet en fremlæggelse og lavet et par andre lektier i slutningen af ugen, som jeg stessede total over. Men det gik okay, og jeg er godt tilfreds med hvordan det endte ud trods vores tidspres. Idag har jeg været ude at få taget billader imorges som i måske har set på min insta? Jeg glæder mig til at se det færdige resultat da det var et meget anderledes og naturligt shoot.

Mht billederne ville jeg prøve at vise jer mit nye mega flotte bælte. Jeg købte det af en pige på Veras Markedet sidste søndag, og har brugt det et par gange allerede. Hun sagde hun havde købt det på Bali, så det er nok ikke så nemt at få fingrene i, men heltsikkert ikke umuligt og ellers findes der sikkert noget lignende. Muslinger bliver set overalt som armbånd, chokers, ankelkæder og jeg kunne blive ved. Da jeg så bæltet med muslinger og de mørkeblå perler (lidt svære at se på billedet) tænkte jeg haps. + hun ville kun have sølle 30kr for det?!?! Havde det på sammen med et var hvide habitbukser og en lyserød ribstrik.

MØSSS

Likes

Comments

Blazer, Vanilia elements - Trousers, Zara - Top/Bathingsuit, Weekday - Heels, Zara - Bag, Zara

Så er det blevet efterår, og jeg har brugt de sidste seks dage under dynen ramt af sygdom. Feberen rammer typisk om aftenen og så er det ellers min hals der råber efter hjælp... For lidt tid siden fik jeg taget disse outfit billeder og jeg tænkte det var ved at være tid til at dele dem med jer!! - Jeg har blandt andet badedragten på som jeg har fået en masse kommentare på siden et instagram billede og DETTE indlæg. Har modtaget sindsygt mange billeder af jer der også havde bestilt den og jeg tænkte jeg ville dele hvordan den blandt andet kan styles til lidt finere brug. Jeg elsker den lyserøde sammen med tasken fra Zara som også er blevet et kæmpe hit.

Hvad siger i til Danmarks vejr lige nu? jeg må sige jeg er godt træt af det... Min yndlings sæson er 100% Sommer, og når det ikke er sommer må det gerne være december måned. Jeg kan ikke lide det med at det ikke er vildt koldt men heller ikke varmt på nogen måde. Det er så svært at vide hvordan man skal være klædt mht. hvor meget tøj man skal have på. Sidste vinter erkender jeg gerne at jeg nok var lidt for letpåklædt og frøs en del. Dette skal ikke ske i år og jeg tror jeg vil anskaffe mig en stor dejlig dyn-jakke.

MØSSER

Likes

Comments

NYESTE INDLÆG

Nouw Magazine