Header

INDPAKNING:

LYS-DEKORATIONER:

DET PERFEKTE JULEBORD:

ANDET:

HEY LOVES! Som i kan se her, er der en rød tråd gennem alle disse billeder, der har givet inspiration, til hvordan jeg ville ØNSKE min jul så ud i år. Jeg er helt vild med at blande det helt hvide med en masse sager taget direkte fra naturen. Gran er fortiden en kæmpe forelskelse og så den natur-brune farve sammen med det krid hvide og mørke grønne, ARGGG! Hvis jeg lige nu havde et hus eller en lejlighed, hvor jeg bare kunne dekorere den præcis som jeg ville, ville det nok ligne disse billeder ret meget. Jeg ved at Søstrene Grene, har de fineste ting til at pynte op med til ingen penge. Blandt andet det aller nederste billede til højre med porcelæns juletræer på? -De er alle fra Søstrene Grene og koster nok mellem de 10-50 kr. pr. træ. Alle billederne er fundet på pinterest hvor i kan følge mig hvis det er interesant. Jeg er egentlig lige begyndt at bruge det og er ret vild med det overraskende nok. (find mig her) Jeg håber i har fået en god start på julen og den sidste måned i år.

- E

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Endelig tilbage med et outfit!! - hvis i har fuldt med i noget tid har i set denne jakke før da jeg lavede et indlæg omkring da der var designers remix lagersalg. Jeg er helt vild med den, og har næsten også kun fået komplimenter på den. Selvfølgelig er der nogle der ikke er vilde med den og især ikke hvordan den sidder/formen, men sådan er vi alle så forskellige. Det er lidt svære at skyde outfit billeder lige nu da for det første det er mega mega koldt, så nogle gange priotere jeg varmen frem for at se godt ud, og endnu værre min kamera oplader er væk, og eg brugte det sidste strøm på kameraet til en skoleopgave. Jeg skal bestille en ny, men alligevel bliver jeg ved med at bilde mig selv ind at jeg kan finde den og komme i tanke om steder jeg ikke har kigget. Ellers er det 1. december på torsdag, whattt?? Jeg glæder mig sindsygt til julemusik (som jeg er gået i gang med) og bare julehygge. Og selvfølgelig kommer i også til at se en masse til jul her på min blog!!

Likes

Comments

Så er julen lige om hjørnet og jeg glæder mig som en lille pige. Det er dog først nu det går op for mig at første advent allerede er i morgen?!?!? derfor er dette indlæg virkelig sent oppe hvilket jeg undskylder for. Jeg har fundet 4 ideer til hvad en god adventsgave kunne være til under 200 kr. Den første advent er jo så i morgen hvor jeg også selv har ønsket mig denne kædeørering fra Sanne Nordahl til kun 200kr. lige ud. Prisen er dog pr. stk. men hvis man ikke bryder sig om looket med en kædeørering i det ene øre og en anden ørering i det andet, kan man evt. ønske sig dem 2 søndage i træk så man ender op med to? Som anden advent har jeg taget en basic kjole med fra nelly der ligger til kun 149kr. Jeg tænker den kan bruges hele året rundt, men også i julen til alle de forskellige arrangementer og evt. juleaften. Du kan jo altid tilføje smykker og nissehue hvis du er til det? Tredje advent har jeg valgt at tage denne børste med fra HH simonsen som også selv står på min ønskeliste. Jeg har fundet den på billigvoks.dk til 139,25kr. hvilket efter mig er en ret god pris for en god hårbørste. Sidst men bestemt ikke mindst har jeg nattøj med, som for mig er en sikker vinder hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig. Jeg har allerede vist denne nattøjs sæt på min blog i et andet indlæg (HER ). Det er fra H&M til 199kr. jeg har ikke set det i butikkerne, men i kan finde det i linket ovenover på deres webshop.

- ELLA <3

Likes

Comments

Hey skønno piger! Jeg er totalt faldet for disse nye tasker Zara er kommet ud med, og især den med skopionen, vægten og pilen er jeg helt forelsket i. Jeg ejer allerede en taske fra zara som i har set flere 100 gange her på bloggen da det bare er min all time favorite taske. Den er ikke så stor i str selve modellen, men det syntes jeg egentlig ikke gør noget. og så koster de kun 279kr!!! - jeg overvejer rigtig meget at bestille en hjem, så i kan forhåbenligt se en af dem på min blog snart? ihvertfald er de virkelig værd at tjekke ud hvis du søger en lille taske der ikke er så basic til en virkelig god pris. Jeg vender tilbage snarest med jule relateret indlæg og så er det jo snart black friday, så mon ikke jeg får shoppet lidt der og der vil være til et indlæg?

- knus

Likes

Comments

Hej alle!! Jeg har fundet 4 lækre lækre vinterjakker i bamsestof jeg gerne vil dele med jer. Hvis det skal være helt rigtigt er nr. 1 allerede min og nr. 2 er på vej med posten. Jeg er meget overrasket over hvor varm den jeg allerede har modtaget er. + det er nok det mest behagelige at have på!! Når den fra boohoo kommer skal jeg nok lave indlæg omkring den og den andet jeg allerede har modtaget. for ikke at glemme dem fra asos ser de altså også virkelig skønne ud! de ligger lidt højere prismæssigt, men de er sikkert også mega lækre. Jeg har kæmpet lidt med at få dette indlæg op, da jeg i torsdags skulle havde det op var nouw i gang med ændringer her inde eller lign. så jeg tænkte jeg ville sætte det op fredag hvor en familiemedlem døde og så skulle jeg til konkurrence fra fredag til i nat og nu kan jeg endelig få det op. Glæd jer til en masse julestemning på bloggen snarest, og så nyd resten af søndagen. Min søndag står kun på lektier...

KNUSSS

Likes

Comments

Hej piger!!! Som i kan se på overskriften har jeg fået den ære at blive denne uges blogger her på Nouw. Tusind tak til alle jer der læser med det er jo helt vildt hvor mange mennesker der kigger med dagligt på så kort tid. Dette indlæg vil jeg ikke gøre langt da jeg i stedet syntes i skal gå ind og læse den "artikel" der er lavet. Jeg har svaret på en række spørgsmål hvor i blandt andet kan lære mig MEGET bedre at kende. FIND ARTIKLEN/INDLÆGET OM MIG HER.

KYS

Likes

Comments

Hey skønne mennesker. I dag bliver det et indlæg omkring omkring min sport, cheerleading, som jeg får et par spørgsmål om en gang i mellem og vores tur til Paris i sidste weekend. Hvis i er intresseret i et indlæg hvor jeg forklare nærmere hvad sporten cheerleading er og uddyber mere så skriv til mig på instagram. I hvert fald tog vi i sidste uge til Paris både mit hold og et andet hold fra vores klub, og vi vandt begge guld!!! Vi havde ikke regnet med en plasering overhoved, men man havde lov at håbe og sidst på lørdagen stod vi bare med en pokal i hånden?!?!? Vi havde en FANTASTISK tur med minder der vil vare for evigt og at vi vandt var bare et plus. Vi rejste fredag tidlig morgen og var først fremme til hotellet ved Disneyland klokken 17.00. Meningen var at vi skulle havde været i Paris, men da alle var udmattede og vi var ret sent fremme droppede vi det, selv om vi virkelig gerne ville. Lørdag var det konkurrencedag og alle var mega spændte, inklusivt mig selv. Jeg havde slået mit kraveben ugen før så jeg måtte lide på gulvet og gå med slynge så meget som jeg nu kunne holde ud/ville. Mit kraveben er højst sandsynligt brækket og der er konkurrence i Ålborg på fredag som jeg måske derfor ikke kan del af altefter hvad lægen siger. Nå men vi vandt guld og resten af aftenen hyggede vi os på værelserne med musik og god stemning. Søndag pakkede vi vores ting og så tog vi til Disneyland hele dagen hvilket også var super hyggeligt. Vi havde alt i at en uforglemmelig weekend og det var den fedeste oplevelse. Jeg håber i har nydt dette indlæg da der er et par stykker der har efterspurgt det.

KNUSSSS!


Likes

Comments

CAMO JAKKE, UKENDT / TRØJE, ZARA / JEANS, DR. DEMIN / TASKE, ZARA

Hey! Jeg fik lige taget et par outfit billeder til jer inde i byen i går, lidt kedeligt outfit hvis man spørger mig, men syntes billederne var ret cool, sååå. Jeg er lige blevet klippet, og syntes selv det er blevet ret så kort. (man kan dog ikke se det på billederne da mit hår er sat op, haha) Derudover er der i næste uge ret store nyheder hvis jeg skulle sige det, jeg er ihvertfald mega mega spændt og selvfølgelig så snart det er officielt vil jeg dele det med jer. Min blog har jo ikke været oppe og køre i vildt lang tid, men jeg har virkelig en passion for det her og jeg håber det kan hjælpe mig med at tage det næste skridt. Derudover går det virkelig frem af med læsere, og jeg vil gerne takke hver og en af jer, det er så fedt i læser med!! i det hele taget ønsker jeg virkelig meget at gøre min blog meget bedre og mere personlig og som en start tænker jeg der vil komme et indlæg ud omkring min tur til paris her i weekenden, da det både er efterspurgt og jeg også ønsker at dele det med jer. Jeg er mere end åben for ideer til indlæg eller bare hvis i har spørgsmål mm. så kontankt mig enden på mail: ellabrammerr@gmail eller instagram: ellabrammer

- Ella

Likes

Comments

1/HER 2/HER 3/HER 4/HER 5/HER 6/HER

HEY SMUKKE PIGER! I dag har jeg arbejdet på dette indlæg med lidt lækkert nattøj her til vinter kulden. Jeg fryser næsten aldrig om natten hvilket også kan ses på mange af pyjamaserne da der ikke er mange lange bukser, hihi. Jeg har haft kig på det blå og hvidstribede pyjamas sæt i flere år har jeg det som om og har stadig ikke bestilt det hjem, men snart bliver det nok. Min uge har og vil få både oppe og nedture. I weekenden tager jeg til paris med mit cheer hold og hvis der er stemning for det kan jeg godt lave et indlæg omkring turen når jeg er hjemme. Men i lørdags trænede vi i hele 5 timer og det gik galt til slut og jeg måtte tage grædende hjem med et brækket eller forstuet kraveben og en blødende læbe... Derfor er jeg blevet forbudt at være med til træning i går og i morgen er det sidste træning + generalprøve før vi rejser fredag morgen. Jeg er meget nervøs med min skulder/kraveben men jeg kæmper og giver ikke op lige meget hvor ondt det kommer til at gøre. Jeg er virkelig ked af at der går så mange dage mellem de forskellige indlæg, men med alt det der er sket i løbet af ugen, og det der sker i weekenden, men når jeg har overskud og tid vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at få det hele op at køre igen!

- LOVE <333

Likes

Comments

TASKE, HER / BUKSER, HER / TEE, H&M / JAKKE, ZARA / SKO, UGG

Hey. Jeg var inde i byen med min veninde for blandt andet at skyde nogle billeder til header og dette indlæg. Jeg er blandt andet iført et par lækre, lækre bukser jeg bestilte fra zara for 1 uges tid side, som jeg også snakkede om i et andet indlæg. (indlægget kan findes HER) Jeg har været på jagt i et stykke tid efter MEGET billige tasker, da jeg havde tænkt mig at lave et indlæg omkring takser til under 250kr, dog bliver der nok ikke til noget... Men i hvertfald fandt jeg så denne inde på en hjemmeside, der hedder Wish.com til kun 40 kr!?!?! Min veninde fortalte mig om hjemmesiden og jeg tænkte det var en god mulighed for at teste billige takser ud på. Hjemmesiden minder om Ebay, som jeg aldrig har været fan af, dog bliver jeg nok heler ikke den store fan af wish, men da denne kom, var jeg meget overraket!! - Den er virkelig lækker til 40kr, og hvis i ikke gider bruge 1000-vis af kroner på tasker er det helt klart en mulighed. Selvfølgelig er kvaliteten osv. ikke i top, hvilket er en af grundene til at jeg hellere vil købe dyre kvalitets tasker fra lækre mærker, men hvis du ikke går så meget op i mærker og kvalitet og bare ønsker en billigt taske er den hver at bestille. Da den kom STANK den, hvilket den stadig gør, men da jeg nok ikke kommer til at gå med den ret meget, er det ligegyldig, plus jeg har oversprøjtet den med parfume.

En masse kram herfra.

Likes

Comments