Header
SHIRT - H&M

JACKET - ZARA

FISHNET - AMAZON

JEANS - H&M (similar )

RINGS - STINE A & HVISK

Hej venner!! Forleden modtog jeg disse net-strømpebukser, jeg har ventet længe på skulle komme fra Amazon, og jeg glæder mig til at style meget mere! Desuden har jeg også købt denne pistacie-grønne "læder"jakke fra børneafdelingen for kun 150kr på udsalg?!?! (jeg har også kig på den i lyseblå.) Ellers er jeg også iført mine højtelskede boot cut jeans og en cool "tie-die" trøje. Det er nogle hurtige spejlbilleder, som jeg faktisk har erfaret at i virkelig kan lide, men der kommer snart en masse outfit billeder, så til jer der er mere til det ande, stay tuned!!

HUSK AT DELTAGE I KONCURRENSEN OM AT VINDE EN JANE KØNIG LOVE TAG HALSKÆDE + KORS VEDHÆNG.

Likes

Comments

JEWELLERY, MORE, KONFIRMATION

Hey!! - Jeg har lovet et par læsere at tale lidt nærmere om min konfirmation, og jeg tænkte det var en perfekt anledning til at vise jer og give jer muligheden for at vinde denne halskæde fra Jane Kønig.

Mange af jer ved nok at jeg skal konfirmeres i år, nærmere den 25 maj, og jeg glæder mig sååå meget. Allerede nu har jeg fuldkommen styr på mit tøj til dagen, og jeg kan ikke vente til at vise jer det når vi nærmer os. Jeg syntes at det er meget bekræftende at sige ja til at blive konfirmeret, men syntes at det er begyndt at blive meget en "jeg gør det for gaverne-ting", hvilket jeg syntes er ærgeligt. Der er rigtig rigtig mange der bliver konfirmeret uden rigtigt at vide hvad de tror på og hvad det vil sige at takke ja til den kristne tro. Jeg har aldrig rigtigt troet på gud, men jeg har altid troet på at der for mange mange år siden var en der hed Jesus der var noget specielt. Dog efterhånden som vi går til konfirmationsforberedelse er jeg faktisk begyndt at tro, eller ihvertfald overveje om gud faktisk er der. Jeg ber ofte, og måske vil nogle sige det er held, men næsten hver evig eneste gang, er det blevet som ønsket. VILDT!

Nu til det mange af jer nok venter på: I kan vinde en lovetag-halskæde + et korsvedhæng m. 1 diamant fra Jane Kønig, og alt i valgfrit materiale. Denne halskæde er mere end perfekt til konfirmation, og jeg regner stærkt også med at jeg selv skal have min på. Der bliver mulighed for at deltage 2 gange, menlig både her på min blog og på min instagram, så der er større chancer hvis i deltager begge steder.

FOR AT DELTAGE PÅ BLOGGEN:

1. FØLE MIG PÅ NOUWl (klik her: @ellabrammer - Opret en profil på Nouw hvis du ikke allerede har en, du kan evt. logge på med facebook og til sidst tryk FØLG!)

2. LIKE DETTE INDLÆG. (klik på hjerte ikonet i bundet af indlægget)

3. SKRIV EN KOMMENTAR, HVOR DU BESKRIVER HVORFOR DU SKAL VINDE + MATRIALE DU ØNSKER SMYKKET I.

FOR AT DELTAGE PÅ INSTAGRAM: (POSTET KOMMER FØRST D. 25/03)

1. FØLG MIG (HER) OG JANE KØNIG (HER) PÅ INSTAGRAM.

2. GÅ IND PÅ INSTAGRAM-POSTET (HER) OG LIKE DET.

3. SKRIV TIL SLUT EN KOMMENTAR HVOR DU SKRIVER HVILKET MATERIALE OG TAGGER 3 BEKENDTE.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED OG SPONSORERET AF JANE KØNIG

Likes

Comments

MORE, FOOD

DU SKAL BRUGE:

2,5 citroner

2 blodappelsiner

2 æbler

250g frisk ingefær

(evt. lidt vand hvis for stærk)


Hey igen. Jeg har de sidste par måneder forsøgt at drikke ingefær shots hver morgen (næsten), da min mormor gør det og siger at hun kan mærke en forskel. Jeg laver dem dog selv, da jeg syntes at dem man køber er meget meget tynde, og jeg elsker når man kan "mærke" at der sker noget. Det er en super god ide at spise ingefær dagligt, da det er helt vildt sundt, og gør en masse gode ting som at lindrer mave- og tarmproblemer, forbygger sygdom, Forhindrer kræft og ikke mindst øger immunforsvaret, og hvem ønsker ikke det? - Jeg bruger en såkaldt Juicer fra Philips som vi har haft i 3 års tid og bruger konstant, ikke kun til ingefær shots, men også til lækre juicer og andre gode sager. Man kan sikkert også lave dette på andre måder end at bruge en juicer, men jeg vil tro det nok er det hurtigste og letteste. (dette giver til 4-7 dage alt efter hvor meget du drikker af gangen.) KYSS

Likes

Comments

Nouw Magazine