Ringe - @jewellerybyvibe, Hvisk, Carré // Armbånd - Pico, Ukendt

Hey piger og drenge, hurtigt indlæg herfra med dagens smykker. Disse er mine absolutte yndlings smykker og især ringene har jeg på hver dag! Go' aften ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

HEY IGEN! - Så er sommervejret endelig ved at ramme danmark, og heldigvis var det perfekt timing med at jeg er smuttet/ankommet til Anholt idag med min bedste veninde Anna og hendes familie. Vi ankom kl. 14.30 og fik hurtigt kommet hjem og skiftet til bikini, for pyha hvor var det varmt!! Vi tilbragte gode 2 timer på stranden og jeg fandt det perfekt til at hoppe i min nye YNDLINGS sommerkjole fra Nelly til sølle 110kr! . (Tippet af @Frederikkeegel ) - Jeg bestilte den med tanken om at mit Zadig & Voltaire bælte ville være perfekt at have på til, and i was right. Der skal nok komme billeder op hvor jeg har det på for, WAOW hvor er jeg vild med det. Jeg har også for alvor taget min nye taske fra Zara i brug. Jeg så den på en pige i Københavns gader, og var smask forelsket. Dog ville jeg ikke begynde at søge efter den i frygt for at den ville være dyr, men så var jeg på kig efter ønsker til min fødselsdag og faldt over den til 250kr!!! Og tro det eller ej, den er mega rumlig trods de 3 "små" rum. Birkenstuk er et MUST i sommerperioden for mig og de fleste jeg kender. De er nemme at hoppe i, man kan gå utallige kilometer i dem og de er dejlig luftige. Jeg går med mine hele tiden og kan ikke undvære dem, så anskaf jer et par hvis ikke i allerede har dem.

Har i forresten set mit nye layout og hvad syntes i? Jeg tænkte det var tid til lidt nyt med nogle fede sommerfarver.

Likes

Comments

Hej venner. Her er lidt billeder fra starten af min sommerferie!! (to af billederne går igen, sorry) - Jeg har en masse fede oplevelser til gode resten af ferien + den står på fødselsdag og 15 år på onsdag (d. 12 juli). Jeg tilbragte første uge hjemme og i sommerhus med 3 af mine veninder. Der er dog en masse billeder af det på instagram så jeg tænkte der ikke var grund til at inkludere de billeder, desuden var jeg syg med 40 i feber de første dage. Denne uge har jeg været på Koloni med fire fra min klasse og min bror + resten af vore ungdomsklub. Mange udnytter ikke ungdomsklubber i vores alder, men på vores skole er det meget udbredt og populært. Pædagogerne er så søde, ungdommelige, sjove og på ingen måde kedelige! - Så vi benytter os meget af de ture og muligheder vi har. Vi har heldige Onsdag, fuld sol og massere varme som resulterede i en sprød Dansk tan-line, wuuuhuuuuu! ;)) Alt i alt havde vi det pisse grineren trods vi sov i telt og alle vores ting lå spredt ud over det hele, haha. Nu sidder jeg i sommerhus og næste uge står på Anholt med min bedste veninde og hendes/min anden familie, og nøjjjj hvor ser jeg meget frem til det. Nyd ferien!! kys


Likes

Comments

En lille sommer update! - jeg har tilbragt denne uge i sommerhus med 3 af mine veninder, og vi har haft det såååå hyggeligt. Den ene dag var jeg iført dette: Min top var en jeg har haft kig på længe, og så fandt jeg den på 50% og slog til. (Nu kan du finde den til kun 90kr. på nettet: HER) Jeg er normalt ikke til croptops, men jeg købte den i en str. 38 så den kan trækkes ned så man ikke ser så meget mave. Mine shorts er også fra H&M og et godt køb som mange jeg kender også har gjord brug af. 179kr! (HER) Min Stråhat er også ny. Jeg har i tidligere indlæg haft en anden der ligner en helt del som jeg købte i Italien, men efter jeg har haft med med fly 3 gange er skærmen blevet krøllet og kunne ikke gøres lige igen... Sørgeligt øjeblik da jeg smed den ud:// - Jeg faldt over den her i Tiger til sølle 70kr. og blev nød til at eje den! Sikker på det bliver en kæmpe sommer favorit.


Likes

Comments

Nouw Magazine