Header

Hey du. Jeg har et par ting jeg skal informere og snakke med jer om. Bla. hvorfor jeg ikke har været aktiv, bloggens og min fremtid mm.

Ja, jeg har været rigtig dårlig til at lave regelmæssige indlæg til jer, faktisk siden jeg tog til Sri Lanka i April. Jeg har haft en masse ting siden da, som at vi var meget bagud i konfirmationsforberedelse, selve konfirmationen og egentlig bare andre tanker der har sat bloggen på stand by. Jeg havde en virkelig god periode fra februar til slut maj, og jeg vil mere end gerne tilbage til nye indlæg nok ikke hver dag, men tænker hver 2.??

Desuden har jeg glædet mig så meget til konfirmation og at jeg endelig fik taget mig sammen og spenderet en god sjat penge i en ny mobil m. godt kamera. Status er nu bare den er helt smadret og ubrugelig... Så lige nu har vi fat i forsikring og jeg håber virkelig på den kan komme op og køre inden ferien, så i blandt anet kan få lækre outfits.

SIDSTE OUTFIT INDLÆG: HER

Så skal jeg også høre jer om hvad i syntes der skal ske med youtube, og hvis i tænker jeg skal fortsætte med at lave videoer en gang imellem, så hvilke i ønsker at se. Sendt mig en direkte på instagram: @ellabrammer

Jeg arbejder desuden også på nye ideer til layout!! KYS

Likes

Comments

MODE, WISHES

Hej venner!! - Jeg har samlet 5 lækre items/sager jeg har kig på fortiden.

Først bikinioverdelen fra Love Stories, som jeg har haft kig på SÅÅ længe! Jeg er så vild med den, men den ligger alligevel til de 75€ og det er helt sikkert en god håndfuld penge ifølge mig. Kunne lige forstille mig den til sommer/nu med en flot bikini underdel de også har, arggg. (KØB DEN HER )

Plantebord fra Ilva. Ja, du læste rigtigt. Jeg ønsker mig et plantebord og den ligger virkelig højt på min ønskeliste. Jeg fik i konfirmationsgave en KÆMPE kaktus af mine 3 gode venner, og den passer perfekt ind med min palme som jeg allerede havde. Jeg har fået et lidt mærkeligt mål om at jeg vil have en botanisk have/hjørne på mit værelse. Jeg fandt forleden en plastik flamingo på loppemarket og var lige ved at købe den da jeg tænker det kunne være mega sejt i haven, men jeg købte den ikke og nu fortryder jeg det mere end noget andet... (KØB DET HER)

Gule pyjamasbukser fra Vero Moda. Er de ikke seje? Jeg er stadig vild med pyjamas til hverdag trenden hvis de har fede farver og mønstre og dette mestre disse bukser ifølge mig. Jeg ELSKER gul!! og det er egentlig noget ret nyt, men nu kan jeg ikke få nok, og jeg har massere andre køb jeg skal have gjord mig i fremtiden er er gule. (KØB DEM HER)

Kædearmbånd fra Carré, Jeg er dårlig til kædearmbånd, de knækker og er irreterende, men det ville jeg kunne se bort fra hvis jeg ejede dette! Carré er et af mine absolutte yndlings smykke mærker, og jeg har før lavet samarbejde med dem som nok vil vare til langt ud i fremtiden. Der var "liv" på og så er det bare super enkelt og flot. (KØB DET HER)

T-shirt med print fra Mango. Hvorfor er jeg blevet så vild med basic hvide t-shirts med et cool print? Jo, for det første er går de til ALT, tro det eller ej. Og så kan man virkelig finde nogle med fede print og tekst. Denne er meget eksotisk hvilket er hvad jeg mest falder for, for hvem elsker ikke eksotiske omgivelser og områder. (KØB DEN HER)

Likes

Comments

MODE, NEW IN, OUTFIT

Tee, ZARA - Skirt, Designers remix (similar) - Heels, &otherstories (similar ) - Bag, Zara

Hej piger og drenge!!! - Endelig et nyt outfit på bloggen, og jeg ELSKER det. Trøjen købte jeg for godt en måned siden i zara, da jeg er begyndt at elske rød og lyserød sammen. Min nederdel er nok min mest brugte nederdel siden jeg købte den for to måneders-tid siden. Den er på little remix, i en str. 16 (år) og sidder som smurt på mig. Jeg elsker det plisserede der er sort og Hvidt, det ligner helt den er levende når man hgr og så har fået utallige komplimenter på den. Tasken er som altid min Zara taske og mine stilletter er fra &otherstories. Stilletterne er nok det skønneste jeg længe har set, de er i ruskind og jeg elsker pasform, design + de er virkelig behagelige i forhold til de er en stillet. Selvfølgelig går jeg ikke rundt i byen med et par stilletter, men til en fødselsdag eller finere arrangementer hvor jeg ved at jeg ikke bliver dobbelt så høj som alle andre, er jeg sikker på de nok skal blive brugt en masse. Hvad syntes i?? KYS

Likes

Comments

TJEK MIN NYE YOUTUBE VIDEO UD!!! - den omhandler hvad jeg har lavet i denne weekend/pinse ferie.

Likes

Comments

Nouw Magazine