Header

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, MODE, MY MAGAZINE

Hey drenge og piger. Som man ser overalt er der en trend med fishnet-tights. Jeg har lige bestilt et par der forhåbenligt snart kommer, og jeg ser meget frem til at style dem og vise jer dem her på bloggen! Jeg har været ret vild med trenden i noget tid, men først da jeg fandt dem til en godt pris måtte jeg slå til og købe dem. Derudover overvejer jeg også at bestille de strømper der ses ovenover. De koster kun 40kr. på Asos og fåes i flere forskellige farver. Hav en skøn fredag og nyd "collagen" som der var en del bøvl med. KYS.

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, MORE

Hey guysss! - her er min torsdag aften i billeder. På overstående billeder kan i se min veninde Ella og min aftensmad som bestod af lækre nachos med vores højt elskede oliven. I kan også se et par billeder med søde Ronja (hunden) der gik baserk på os alle (især Mathias), og et billede af skønne Ida og Ella. Godnat herfra, vi ses i morgen.

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, GUIDE, MODE

Jeg har fået kigget lidt på alle Zara's nye collectioner og der var et eller andet over denne #stripes collection jeg er helt vild med. Jeg deler den derfor med jer i dag. Måske ved nogle af jer at jeg skal konfirmeres i maj måned. Ville i være interesseret i et indlæg der kunne give inspiration til tøj eller bare en lille "snak" om det? knus

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, MORE, NEW IN

Hej alle! I går købte jeg to nye parfumer som kan ses ovenover. Jeg har ville have Clean parfumen i 100 år, og så fik jeg endelig taget mig sammen og købte den. Cleans parfumer er meget rene og simple i duften, og jeg har altid hellere ville dufte rent, end at have en meget kraftig parfume på. Dog faldt jeg også over Zadig & Voltaire parfumen som ikke normalt er min "smag" inde for parfume, men alligevel fangede den mig fulstændig. Jeg har haft den samme parfume i en del tid nu så jeg tænkte det ville være dejligt at have noget at skifte mellem. Derudover har jeg også nogle makeup produkter med som jeg bruger en gang i mellem og gerne ville vise jer. Jeg går ikke med makeup til hverdag, da jeg ikke føler noget behov eller at det er en nødvendighed for mig. Desuden er jeg ikke speciel god til makeup hvis man kan sige det, og jeg forstår intet om alle de 1000-vis af produkter, farver osv. Jeg fik den såkaldte "MAC studio, face and body foundation" for noget tid siden. Jeg bruger den kun hvis jeg har lidt rødme i huden, da den er meget naturlig og perfekt til mine behov når der er behov. Børsten er fra Elf og kostede ingen penge, men ifølge mig er den helt fantastisk. Sidst er der en TROMBORG mineral foundation som er perfekt til at dække mine blodåre på øjenlågene som jeg HADER. Lidt meget tekst i dag, hvilket jeg ved nogle af jer elsker.

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, MODE, MORE

Har i tjekket Saint Laurent's spring summer 17 collection ud? Showet var/collectionen kom ud, i slut september måned, men jeg har slet ikke fået tjekket den ud, før for nogle dage siden hvor jeg faldt over den. Jeg syntes matrialerne er så flotte og jeg er især vild med den skinnende nederdel, som minder om en fra zara jeg havde med i et indlæg i december måned som jeg også var helt vild med, men aldrig fik købt dsv. (find den her) Hvert fald, tjek lige showet ud i overstående video!!

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, GUIDE, MODE, WISHES

Hey skønne læsere. Jeg vil i dag dele 3 af mine største ønsker her for tiden inde for fashion-verdenen. 1/ Denne skjorte opdagede jeg tilfældigt inde på zara og jeg er SOLGT! den lyserøde farve, flæserne og pasformen er perfekt. Den ligger til 299,- og kan købes HER . 2/ Skjorten så jeg i gadebilledet for et par uger siden på en kvinde der havde stylet den med en par oversized sorte ripped jeans. Jeg var helt vild med looket og kunne sagten selv iføre mig det. Skjorten koster 269,- hos mango og kan købes HER . 3/Argg, denne taske/model har jeg haft øjnene på i sindsygt lang tid. Jeg elsker både spændet, kæde remmene og ruskinds detaljerne. Det behøves ikke nødvendigvis at være den røde da der findet et hav af farver.

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, GUIDE, MORE, FAVES

Hej smukke piger! I dag skal vi snakke om nogle ud af alle de dygtige bloggere der findes ikke kun i Danmark, men jeg har også et par fra Sverige som jeg er helt vilde med.JANNI DELÉR

Janni er fra Sverige, og hun er nok min yndlings blogger! Hendes billedkvalitet er ikke til at sætte en finger på, og hvis man har set noget af hendes video-blogs ved man hvorfor. Ellers tager hun lækre billeder fra alle hendes 100-vis af rejser og nogle også meget inspirerende outfits. LOVE HER
MARIA KRAGMANN

Maria er en af de danske bloggere man ofte høre om, hvilket er forståeligt, med hendes meget inspirerende stil. Desuden deler hun også de smukkeste billeder fra rejser, events og (surprise surprise) hendes outfit-billeder.

AMALIE HOELGAARD

Amalie's blog var en af de første jeg begyndte at læse. Hun tager nogle meget inspirerende billeder, og hendes posts er meget gennemførte, plus så er hun da også helt vild smuk!! Desværre har hun ikke været aktiv i lidt over en måned nu, men mon ikke hun snart er tilbage igen?KENZAS ZOUITEN

Kenzas er endnu en svensk blogger. Hun er sååå smuk og laver nogle virkelig gode indlæg. Som Janni er hendes kvalitet også helt i top og man kan se der bliver gjord noget ud af både billeder og tekst. Jeg fandt hende tilfældigt og har ikke hørt om hende, men hun ser ud til at være ret stor blogger i Sverige, men tjek hende ud!!
FREJA WEWER

Freja er en af danmarks største bloggere som man virkelig ikke kan komme uden om! Hun er meget meget inspirerende som person men selvfølgelig også alt indhold på hendes blog. Der er nok ikke grund til at nævne hende, men er hun en af favoritterne så hun skulle da selvfølgelig med lige meget hvad.
ANNA ASTRUP

En forholdsvis ny blogger der holder til her på Nouw som jeg selv og hun gør det SÅ godt. Hun er simpelhen på smuk og hun tager nogle fantastiske billeder! - Jeg er meget inspireret af den stil hun køre på hendes billeder i sig selv og hendes blog. Jeg tjekker altid hendes indlæg ud når jeg ser der er kommet nyt!
JOSEFINE HJ

En man næsten ikke kan komme uden om er Josefine HJ. Hun er dansk men hun skriver på engelsk, og jeg ELSKER hendes stil! - hun kan forvandle ethvert basic outfit til noget helt specielt og jeg er total vild med hende. Hun er nok mest kendt for hendes instagram, men jeg følger stadig fast med på hendes blog.
AMALIE WESSEL

Sidst men bestemt ikke mindst er der smukke Amalie. Hun har så vidt jeg har forstået blogget siden hun var på min alder og hun er sindsygt dygtig og man kan virkelig mærke på hendes indlæg hvor meget tid og hvor mange tanker hun bruger på sin blog og hendes indlæg.

Husk at tjekke alle de dygtige bloggere ud!! See you tomorrow.

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, COLLAGE, MODE

Hey girls & boys. Jeg har crushet på denne lækre taske fra Stella Mccartney. Jeg fandt en i samme model i en vintage-butik bare i lys denim for et par måneder siden, og jeg må indrømme at jeg inderligt fortryder jeg ikke købte den, før den blev købt af en anden, øv... Men denne syntes jeg er mindst lige så fed, og jeg er helt vild med det mørke denim sammen med den cream-farvede pels, og da jeg så at den er på tilbud var jeg SÅ SÅ SÅ tæt på at klikke den hjem, men jeg er forfærdelig dårlig til at bruge mange penge på ting, men den ligger stadig i tankerne og derfor deler jeg det også med jer. Skulle jeg måske bestille den hjem?

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, MOOD & INSPO

hey alle, idag er det tid til at blive glitter-inspireret. Jegelsker glimmer, men hvem gør egentlig ikke det, haha. Jeg fandt det første billede og blev helt fanget og inspireret af det og derefter har jeg sammensat denne collage med endnu mere glimmer, wuhuuu. Personligt er jeg vildt med næsten alt der glitre og måske har i også en skuffe fyldt med glimmersokker? Dog er jeg dårlig til at gå med dem da jeg hele tiden syntes der går hul i dem, og de ikke er helt så varme som andre sokker måske er...

Likes

Comments

#NOUW30DAYCHALLENGE, MODE, MORE, OUTFIT, FAVES

HOODIE, H&M / TROUSERS, ZARA / BOOTS, BILLI BI / BAG, LIMICOPENHAGEN

HEY PIGER & DRENGE!!! - Wow hvor går tiden stærkt og med det kan jeg/vi idag "fejre" at jeg har blogget i præcis et halvt år her på Nouw. Jeg er helt overvældet og smirret over hvor hurtigt det er gået og hvor mange der læser med her på min blog, så virkelig af hjertet tak fordi i følger med det betyder ALT! Jeg glæder mig til forhåbentligt mange flere halve og hele år her på min blog. LOVE YOU GUYS! - I går var det valentines day og hvis i ligesom mig tilbringer aftenen med veninder, under dynen mm. og ikke ønsker at bruge timevis på at gøre sig fin men bare ønsker at have noget komfortabelt tøj på, så er dette sættet til jer. Selvfølgelig er det lidt sent at vise et outfit man kan have på til valentines day, men dette er bare et komfortabelt outfit der efter min mening både kunne gå til skole, en shoppingtur eller bare et hurtigt cafe besøg. Jeg elsker denne hoodie fra H&M som ligger til 249kr. farven passer perfekt til min veninde Anna's net fra instagram profilen @limicopenhagen. Lyserød er blevet min yndlings farve at tilføje til min garderobe for tiden og jeg syntes især denne tone lyserød står så godt med de hvide bukser!

Likes

Comments

Nouw Magazine