Header

TASKE, HER / BUKSER, HER / TEE, H&M / JAKKE, ZARA / SKO, UGG

Hey. Jeg var inde i byen med min veninde for blandt andet at skyde nogle billeder til header og dette indlæg. Jeg er blandt andet iført et par lækre, lækre bukser jeg bestilte fra zara for 1 uges tid side, som jeg også snakkede om i et andet indlæg. (indlægget kan findes HER) Jeg har været på jagt i et stykke tid efter MEGET billige tasker, da jeg havde tænkt mig at lave et indlæg omkring takser til under 250kr, dog bliver der nok ikke til noget... Men i hvertfald fandt jeg så denne inde på en hjemmeside, der hedder Wish.com til kun 40 kr!?!?! Min veninde fortalte mig om hjemmesiden og jeg tænkte det var en god mulighed for at teste billige takser ud på. Hjemmesiden minder om Ebay, som jeg aldrig har været fan af, dog bliver jeg nok heler ikke den store fan af wish, men da denne kom, var jeg meget overraket!! - Den er virkelig lækker til 40kr, og hvis i ikke gider bruge 1000-vis af kroner på tasker er det helt klart en mulighed. Selvfølgelig er kvaliteten osv. ikke i top, hvilket er en af grundene til at jeg hellere vil købe dyre kvalitets tasker fra lækre mærker, men hvis du ikke går så meget op i mærker og kvalitet og bare ønsker en billigt taske er den hver at bestille. Da den kom STANK den, hvilket den stadig gør, men da jeg nok ikke kommer til at gå med den ret meget, er det ligegyldig, plus jeg har oversprøjtet den med parfume.

En masse kram herfra.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

​Hey guys! Så er ferien ved at være slut, desværre.... Jeg har tilbragt hele min ferie i regnfulde Danmark, men syntes alligevel trods af vejret at jeg har fået noget godt ud af ferien. Jeg har været et par gange inde i byen med forskellige veninder, været hjemme på mit værelse, ryddet op og tilbragt tid med familie. I morgen skal jeg lave nogle forskellige lektier, rykke rundt på mit værelse og ikke mindst arbejde lidt på min blog, så der kan komme nogle fede indlæg op! Undskyld det kedelige indlæg, tænkte bare jeg havde brug for lige at lave et stille og roligt indlæg. 

Jeg kan også passende bruge dette indlæg til lige at takke jer. Jeg kan have helt op til 1200 læsninger/visninger pr. dag hvilket jeg syntes er helt sindsygt! Det betyder alverden at der er så mange der vil følge med og at alt den tid jeg bruger på min blog ikke går til spilde. Jeg glæder mig kun til at se hvad fremtiden bringer med min blog, og kan kun forstille mig det går fremad. 

KYS

Likes

Comments

*DIREKTE LINK TIL DE FORSKELLIGE BUKSER PÅ BILLEDET.

HEY LADIES! Jeg har nu brugt hele min morgen på dette indlæg, så jeg håber virkelig i vil kunne lide det. I går var jeg inde på zaras hjemmeside for at kigge på bukser, og min kurv blev fyldt med alle disse bukser, så jeg tænkte jeg ville dele dem med jer. Jeg bestilte selv to af dem hjem og glæder mig meget til de kommer. (+ jeg fortryder at jeg ikke bestilte bare et par eller to mere hjem, men mon ikke det alligevel sker) Som i nok kan se har rigtig mange af bukserne striber på siden af benet, og et meget loose fit. Jeg elsker både looket med at det er meget plain bukser og så har de en detalje på siden der giver lidt ekstra. Jeg har selv et par jeg købte for to år siden, men jeg har ikke gået med dem da de sad dårligt. Så i sidste uge syede jeg dem op og vupti det er mine nye yndlings bukser!?!?! ( i kommer nok snart til at se dem i et indlæg) Derudover har jeg også fundet et par læderbukser, hvilket jeg længe har været på udkig efter, men da min veninde har et par, ønsker jeg ikke præcis de samme, så disse kommer nok også snart til at blive mine forhåbenligt. I det hele taget er alle bukserne mega nice, og jeg kunne sagtens eje dem alle hvis det skulle være! - Jeg lavede en Tictail i går, hvor jeg har sat en masse ting ind på, så tjek ud om der er noget for jer!! (find den her) Der kommer også et indlæg hvor jeg uddyber det lidt mere.

KYSSERRRR

* HVIS DU KLIKKER PÅ ET PAR AF BUKSERNE KOMMER DU DIREKTE IND PÅ DE VALGTE BUKSER PÅ ZARA.COM

Likes

Comments

Hey alle. Undskyld jeg ikke har fået et indlæg op de sidste fem dage, men nu er jeg tilbage med et efterspurgt indlæg, så jeg håber det går... Vi fik efterårsferie i fredags, og jeg fik spontant en invitation til en weekend i sommerhus med min veninde Ella. Vi har set gyser film, bagt brownie, lavet flødekarameller, spist sushi og salater, lavet puslespil og ikke mindst hygget os. Jeg kom hjem tidligere i dag, og nu skal jeg tilbringe resten af ferien med veninder og familie her hjemme i kolde Danmark. Jeg er en smule lost for ideer til indlæg, så hvis i har nogle ideer til indlæg, eller spørgsmål til mig så skriv endelig til mig på instagram directe. Håber i har fået en god start på ferien!

knus.

Likes

Comments

​Hey alle! En trend der har været ret udbredt det seneste stykke tid i har været t-shirts med et lidt råt/rocked/slidt look og ikke mindst rock band t-shirts. Jeg er selv ret vild med det og har et par veninder der har efterspurgt hvor man kan finde dem osv. Så jeg har du lovet dem at lave et indlæg hvor jeg giver et par bud på lidt forskellige jeg har kunne finde. Der er meget forskel på de overstående, og nogle er jeg vildere med end andre. Mine tre yndlings må nok være nr. 1, nr. 3 og nr. 7. Jeg er især vild med nr. 3, og vi har også allerede set looket med "ild teksten" på en del af Thrasher trøjer og hoodies, men jeg er helt vild med det i blåt!! Jeg har koncentreret mig om at finde nogle til en god pris der alligevel formår at ramme det man søger, og jeg er glad for at kunne fortælle jer at prisen på den billigste er 79kr og den dyreste 200kr!!!! Det kan alle være med på, og husk at tjekke alle trøjerne ud ved at klikke på den enkelte trøje på billedet. Mit yndlingssted at finde disse trøjer var inde på Bershka, som jeg allerede har to indlæg oppe med. (HER & HER) De har et kæmpe udvalg og super gode priser, så smut ind og tjek hjemmesiden ud. Jeg håber dette indlæg har hjulpet dig med enden inspiration, eller jeg har hjulpet dig med at finde den helt rigtige trøje. 

10000 knus.

Likes

Comments

Heyyy skønoo piger. Nu er jeg tilbage med et this weekend som jeg ved nogle af jer er ret vilde med! Der er ingen billeder fra i fredags, da jeg kom hjem og var helt vild træt. (læs mere om i fredags HER) Men lørdag tog jeg ind til byen med min veninde Ella, hvor vi lige fik købt en gave til vores veninde og ellers hyggede vi bare. Da jeg kom hjem klarede jeg lidt lektier, og tog til familie fødselsdag senere på dagen. I morges havde jeg aftalt at tage forbi ella igen og spise morgenmad, der stod på boller og varm kakao. Ved 12-tiden mødtes jeg så med min anden veninde Anna hvor vi tog til Lyngby og fik klaret et par småting og derefter gik vi med hundene. Så har jeg ellers drukket te hele aftenen i min seng og hørt justin biebers gamle acoustic sange i min seng og tegnet. Nu vil jeg få læst nogle lektier færdigt og spist nogett chokolade tænker jeg :P

kys

Likes

Comments

Så blev det endelig fredag og hermed weekend. Vi har hele ugen været ude i det kolde vejr da vi har haft motionsuge på min skole. I dag sluttede vi så ugen af med at lave Triathlon, og hold op hvor var jeg død da jeg kom hjem. Det hele forgik på tid så vi fik omkring 45 min. til løb (mellem de 8-10 km.) så fik svømmede vi i 20 min. (jeg svømmede 800 meter) og sluttede med at cykle i 45 min. (13,2 km.) plus at vi skulle cykle fra skole til station til holte tilbage til skolen osv osv. så det endte med at vi i alt har cyklet lidt over 25 km. Det jeg prøver at sige er jeg er pisse træt, så jeg har siden jeg er kommet hjem bare ligget i min seng... Derfor nåede jeg ikke ud og få taget billeder til det indlæg der var planlagt skulle laves, desuden er mit SD-kort også lige knækket, så jeg må ud at købe et nyt så hurtigt som muligt, men jeg håber det går det bare er sådan et indlæg her. Så kom min mor hjem med macarons og for det ikke skal være løgn har jeg også spist slik. Jeg har fået klaret en del af mine lektier også, og nu skal jeg igen sidde og slappe af. Jeg har ikke de vildeste planer for weekenden, men jeg er sikker på jeg nok skal finde på noget. Mht. indlæg har jeg en del ideer, men det meste er enden hvor jeg skriver eller sådan nogle collager fra polyvore. Dog prøver jeg aat variere lidt mellem kollager og billeder fra nettet og billeder jeg selv tager, men det kan godt være det ikke betyder så meget for jer, og jeg ikke behøves tænke så meget over det?

håber jeres uge har været god! - kys

Likes

Comments

UHA, jeg er kommet til at forelske mig i disse tre designer tasker... Den første er den på Gucci. Jeg elsker modellen, og kan sagtens forstå at den har været all over Instagram, men da jeg så den med de rosa ruskinds detaljer, og de lyserøde blomster var jeg solgt. Den er jo såååååååå flot!!!!! Dog er den lidt for dyr til at jeg lige kan gå ud at købe den, DESVÆRRE.... Dernæst er der Proenza Schoulder tasken! Jeg er helt vild med Proenza's stil, og har bestemt mig for at når jeg på et eller andet tidspunkt har pengene til en derfra, SKAL jeg eje en. Jeg ved ikke om det skulle være denne, men den er da lækker ik? Sidst men ikke mindst den skønne taske fra Valentino. Denne model er nok min yndlings derfra hvad angår tasker, og så faldt jeg over denne farve som jo er for skøn. Jeg har ikke set noget der ligner den før, men hold nu op! Jeg er helt vild med mønsteret og farverne. Den ligger dog også til en helt sindsyg pris i forhold til størrelsen, men alligevel den er jo smuk. Det var hvad jeg ville dele med jer idag. Der er link til taskerne på selve billedet. - KÆRLIGHED HERFRA! <3

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med indlæg, der i dag handler om make up!! Jeg er ikke den aller bedste til alt det her makeup, men her på det sidste er jeg blevet en smule bedre hvis jeg selv skulle sige det. Til hverdag bukker jeg mine øjenvipper, tager bronzer på og en gang imellem laver jeg mine øjenbryn. Hvis jeg skal til noget lidt finere tager jeg for det meste også min mac face and body foundationpå, som kun dækker rødmen i huden. Jeg glemte at tage min absolutte yndlings børste til bronzer med på billedet, men den er fra elf. Elf laver nogle virkelig lækre børster til ingen penge, og de kan klart anbefales! (gælder dem ed det sorte skaft, er ikke så vild med de andre.) Det skal lige siges at jeg holder mig til at lave indlæg om fashion, jeg følte bare for at prøve noget nyt, haha. massere kysserrr! <3 <3 

Likes

Comments

Hey alle! - jeg vil først og fremmest minde jer om at i dag er det sidste chance (for i år) for at komme ind til designers remix lagersalg, hvor de sælger en masse af deres lækre ting til ingen penge. Det er i nørrebrohallen mellem 10-17 i dag, så smut da lige forbi! Jeg var der i går, med min skønne dejlige dejlige dejlige veninde Ella, hvor vi fandt denne vildt lækre falske pelsjakke i den fineste lyserøde farve. Den var både i designers remix til 300,- og little remix 250,- , så hvis det er du gerne vil have fat i den i dag så er der nok rig mulighed for det. Ellers fandt jeg en hvid nederdel og top, dog kom intet af det med hjem, men flot det var det... Nu var jeg der både i år, sidste år og året før, og alle år har været helt vildt gode, især deres service er ikke til at klage over der inde selv om det er et lagersalg, og alt ligger meget overskueligt. Jeg ville også tjekke little remix ud hvis jeg var jer, også der er der superfede ting, og selv min mor kan passe pels jakken, der er i str. 16 år. (plus priserne er helt vildt gode!!!!!!) Alt i alt tag der ind, kig lidt rund og mon ikke du så kommer hjem med noget lækkert?

- Ella.

Likes

Comments