Header

COLLAGE, MODE, JUST ORDEREDOVERVEJ denne skønhed!! - Jeg har lige købt buksen, og kan nok ikke holde mig fra blazeren + jeg har en god undskyldning for at købe den. Jeg skal nemlig til en af mine bedste veninders fødselsdag lørdag og skal til violet lørdag, næste lørdag hvor jeg kan have det på til middagen? Måske ved i allerede at jeg ELSKER palmer, så dette er da ikke til at stå for.

HVAD SYNTES I? - skal jeg også købe blazeren??


BUKS, 299KR. - HER

BLAZER, 299KR. - HER

Likes

Comments

Contains affiliate links COLLAGE, MODE, WISHES

Her er 5 mønstrede ønsker fra min side af. Overvej f.eks. de slippers i zebra-print, arggggg. og Balenciaga clutchen, man kan da ikke blive andet end glad, af at se på den. Jeg bliver konfirmeret om 10 dage, og nøj hvor jeg glæder mig til (forhåbenligt) at få ny telefon så jeg kan skyde nogle outfit billeder til jer!!

Likes

Comments

JESUS, er i også lige så vilde med disse som jeg er?? - Jeg har købt dem brugt da de er næsten umulige at få fat på, og der var også en smule penge at spare. De er fra Isabel Marant, og jeg tror de bliver en kæmpe favorit når vejret bliver bedre. Jeg har et par birckenstock og let's me honest, modellen ligner hinanden på en prik, MENNNN designet på disse er ikke til at stå for!! I kommer helt sikkert til at se meget til dem i fremtiden!

Likes

Comments

Contains affiliate links
1// / 2// / 4// / 5// / 3// / 6// / 7//

Jeg ELSKER lyserød, og det er der sikkert også en del andre der gør siden farven nok er den mest trendy af slagsen lige fortiden. Dog hvis i stadig er nye inde for farvepalletten og ikke er sikkert på at denne trend (lyserød) er jer, er det jo dumt at gå ud og fyre mange penge af på noget i i sidste ende ikke får brugt. Jeg er personligt kæmpe fan af highstreet og billigt tøj for ikke at snakke om tilbud! - du får meget mere for pengene i min optik. Og H&M er et godt eksempel på en masse fra mit klædeskab, og jeg syntes de er virkelig gode til at holde sig opdaterede med trends osv. Her er et par bud på noget lækkert og ikke mindst billige items lige til at hoppe i her til forår eller sommer.

Likes

Comments

Nouw Magazine