Heyy!! Ville lige give en opdatering på første dag i det spanske og ikke mindst varmen. Dagen er jo OVERHOVED ikke slut endnu, men jeg må sige jeg allerede nyder det i fulde drag. Vi ankom til vores lejlighed (som i øvrigt er ubeskrivelig lækker! - udsigten, poolene, alle de tag terrasser der er i lejligheden og jeg kunne blive ved.) kl. 02.00 og hoppede direkte i seng. Jeg vågnede kl. 10.00 hvor min bror og mor kørte til nærmeste supermarkede for at købe ind til morgenmad. Ellers har vi brugt dagen ved poolen og spillet en helt del tennis. Jeg kan ikke prale med at være god til tennis, men det vil jeg lave om på den her ferie, haha. Her er nemlig 3 kæmpe tennis baner og gode træningsfaciliteter, heldigt jeg har taget træningstøj med inkl. Mine lækre Stan Smith sneakers som både kan bruges til tennis mm. Og som normale sneakers.

Jeg er selv lidt forvirret over stedet vi bor... min mor har lejet den her lejlighed, som ligger øverst på en kæmpe grund der har en masse ejede ferieboliger. Herfra forstår jeg ikke mere, andet end der er sygt lækkert og mega flot, hihi. - Min bedste veninde Anna (i kender hende nok, hvis i er faste læsere) og hendes familie har lejlighed lige i nærheden, og de kommer på lørdag!!! Anna og jeg skal nok få hygget en masse og få taget et par billeder til jer, indta og ikke mindst bloggen. Desuden har vi aftalt at tage ud at shoppe en af dagene, så jeg håber lidt på jeg kan få fingrene i et eller andet lækkert.

I kan følge med på min Instagram for en masse billeder fra min ferie (@ellabrammer)

Knus E

Likes

Comments

Ja, sådan ser jeg ud når jeg kommer hjem fra skole og skal lave en masse kedelige ting...

Hejjj vennerne - Jeg vil lige dele disse billeder med jer, da jeg vil tippe jer om denne sweater fra H&M der ligger til 249kr. og minder ualmindelig meget om Ganni's sweater som jeg stadig crusher på! Farven er i denne lyseblå som jeg er helt vild med, og så har den ligesom Ganni's version et lækkert strikket mønster og de vidde ærmer. Kunne simpelhen så godt tænke mig den fra Ganni!! - Den har det perfekte casual look ifølge mig, men må nøjes med denne i denne omgang, som jo også er super lækker.

Den kan desværre ikke købes over nettet, så i skal et smut i en af H&M's mange forretninger for at få fingrene i den. Ved ikke hvor populær den er og hermed hvor let det er at få fat i den, men tænker det er noget med at prøve sig frem.

- Dagen idag har/skal egentlig bare stå(et) på skole, lektier, oprydning og gøre klar til Spanien. Jeg rejser nemlig på onsdag efter skole og jeg glæder mig SÅ meget!!! Der skulle gerne være 25 grader og fuld sol hele ugen, hvilken er super skønt da det ikke altid er til at regne med spaniens vejr. Jeg er nemlig hjemme igen onsdag, så jeg også kan tilbringe et par dage hjemme i ferien. Nu vil jeg komme ud af min lækre nye flis-kåbe fra Karmameju som jeg lige fortiden lever i, hoppe i bad og så tage den på igen, haha.

KNUSS

  • Posted i: NEW IN

Likes

Comments

Jakke, Mango / Strik, Isabel Marant (similar ) / Skjorte, H&M (similar) / Buks, Zara/ Taske, Zara / Net, Nué Notes

Hey igen. Her på det sidste har jeg været lidt dårlig til at blogge, hvilket jeg undskylder mange gange for. Har haft meget at se til, min nouw har ikke virket osv... Forleden hoppede jeg på toget ind mod byen med min veninde. Vi fik hurtigt skudt et par billeder af mit outfit, så jeg tænkte idag var dagen i skulle få lov at se billederne. Jeg kom direkte fra skole, så dette var også hvad jeg havde på, på en helt normal skoledag. Hvis i har set den youtube video jeg har lavet for et godt stykke tid siden omkring min garderobe, (SE VIDEOEN HER) så har i nok set både strikken og skjorten. Jeg bruger egentlig skjorten som nat trøje og ELSKER at sove i den, da den er ubeskrivelig blød. Jeg må nok have været en smule sent oppe af sengen siden jeg beholde den på, men helt ærligt er den også bare mega rar at have på. Mine vans har jeg lavet et andet indlæg om: HER , så der kan i læse mere om dem hvis det er. De er mega seje syntes jeg, og er klart et af de bedste udsalgs-køb længe. Læderjakke, bukser, taske og net er egentlig bare meget basic...

Ønsker jer en god fortsat lørdag og weekend!

Likes

Comments

ARMBÅND - Pico & @ayabounds

SKJORTE - H&M

Hej med dig! Jeg har idag tilbragt det meste af dagen i min seng, udover den tysk fremlæggelse der skulle klares til imorgen. Jeg har nok ikke været så god til at slappe ordenligt af den sidste måned, hvilket er ekstremt dumt. Jeg lå hjemme fra skole med feber, ondt i halsen mm. i en uge og til sidst endte jeg med at tage i skole selvom jeg ikke var helt på toppen. Jeg er et ekstrem socialt menneske og bare jeg har været helt alene i et par timer, bliver jeg nød til at lave noget og snakke med et/nogle mennesker. Derfor blev jeg simpelhen nød til at komme ud ag sengen ligegyldig hvor skidt jeg havde det. Jeg hader at lave ingenting, så jeg har bare lavet en masse ting siden og det resultere i min stemme blandt andet stadig ikke er normal. Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det er jeg nok stadig syg og burde bruge noget tid på at få det bedre, men jeg gider simpelhen ikke spilde min tid på at ligge i min seng og være svag.

Jeg ville også hurtigt dele overstående armbånd med jer. De er håndlavede af et par piger her i blandt min veninde Ella. De laver dem til super gode priser, kæmpe farveudvalg og en masse modeller at vælge imellem. Find deres insta her: Aya Bounds

Husk at slappe af og lade op i modsætning til mig! MØS

Likes

Comments

Nouw Magazine