Header
View tracker

FASHION

(Klik på den item du ønsker, og du kommer direkte ind på magasin.dk hvor du kan bestille den hjem)

Hey guys. Jeg har selv her i starten af januar fået købt mig denne cool love moschino tee, som jeg har kigget på i lang tid nu og da jeg så så den var sat ned slog jeg til med det samme! - jeg gav i alt 280 for den med fragt på magasins hjemmeside hvilket jeg egentlig syntes er en helt fair pris. Designet minder mig om politi bånd, men der er også andre lækre designs på tilbud i kan tjekke ud hvis i er mere til den slags, jeg er dog VILD med dette design.

- E :)

Likes

Comments

FASHION, OOTD

HEY guys! 1. og fremmest er jeg på Nouws forside/Nouw magazine i denne uge, hvor jeg fortæller om nogle af mine favorit items og outfits. I kan finde indlægget HER. Nå men i den anledning var jeg med en veninde taget ud og skyde lidt outfit billeder, og her er lidt af hvad det endte med. Jeg var iført en af mine bamsejakker som jeg også snakker om i Nouws indlæg. Den er så så lækker blød og mega dejlig at have på!! - jeg har før nævnt den for jer, men i har vist aldrig set den på, hvilket undre mig en smule da jeg går med den HELE tiden. Så er jeg også blevet ret vild med skjorter her for tiden og en af dem jeg har anskaffet mig er denne fra Zara. Jeg er virkelig vild med den og så sammen med mine gode gamle læderbukser syntes jeg er så lækkert.

LOVE <3 <3

Likes

Comments

MY MAGAZINE

(klik på den bestemte item for direkte link til hvor du kan shoppe den)

Hej igen. Så er vi ved at være ovre alle de stressende lektier der har stået på over weekenden, og jeg er frisk på en ny uge og en ny "serie" af blogindlæg. Jeg ved ikke helt om jeg skal kalde "serien" noget eller om det bare skal ud, det minder mig lidt om et slags magasin/blad så om jeg skal kalde indlæggene det ved jeg ikke endnu. - det kommer bare til at være et par items inde for samme kategori altså f.eks. Lacey Lingerie som i dag. Hvis i har noget specielt i mangler, eller bare syntes kunne være inspirerende at se et indlæg om, så send mig en direkt på instagram (HER). Syntes i dette lyder fedt?

Der har været meget moderne de seneste år enten at smide bh'en helt eller hoppe i noget mere behageligt, som dette indlæg i dag handler om. Jeg har fundet 6 forskellige bud på nogle lækre blonde soft bras. 5 ud af de 6 er fra Love Stories som er et ekstrem ekstrem luksuriøst mærke der går meget op i høj kvalitet, derfor er priserne også en smule i den høje ende, men lige nu har de faktisk en del udsalg. (jeg ville personligt shoppe det i/på magasin, men det kan så vidt jeg ved godt sendes til DK på den originale side.)

KYSSS

Likes

Comments

UPDATE

Hey skønne følgere, en smule stilhed her på bloggen beklager jeg, men som billedet siger jeg har været på det laveste energi niveau længe og har bare lyst til at ligge under min dyne og sove, haha. Jeg lå syg fra onsdag-søndag, dog havde jeg klargjort et indlæg til jer, så det var ikke rigtig til at mærke her. Jeg tog i skole mandag, men kunne stadig godt mærke sygdommen så som sagt har jeg ikke haft meget energi efter skole, og det jeg så har haft, har jeg brugt på lektier og træning. I aften står den igen på lektier jeg skal indhente fra da jeg lå under dynen med sygdom og så skal jeg i weekenden have styr på en tysk stil mm. Desuden er der også et eller andet helt galt med strømmen hos min mor så vores lys, internet osv. går on and of hvilket er så irreterende!!! OG så her om en maneds tid altså den 15 februar har jeg blogget her på Nouw i præcis et halvt år?!?! - tiden går så hurtigt, eller er det bare mig? :)

KYS

Likes

Comments

Hey guys. Jeg fik lige taget lidt outfit billeder til jer her forleden på en kold kold dag i indre by. Jeg kom direkte fra skole, så jeg skal være ærlig at sige, at outfittet ikke er helt vildt specielt eller noget stort, men alligevel ville jeg bruge muligheden for at vise jer et par af mine absolutte favorit items i min garderobe lige for tiden. Et af dem er 100% sikkert mine vidde jeans som jeg går med som en sindsyg og ikke kan forstå i først ser nu?!?! Trenden med vidde/flaired/trompet bukser og jeans har stået på længe men først nu har jeg fundet de PERFEKTE jeans til en rimelig pris. Derudover er min faux fur biker jakke fra Mango også en kæmpe favorit som er forholdsvis varm. Selvfølgelig et lækkert tørklæde? -Jeg bruger lige nu dette som er så lækkert og varmt da det er af cashmere. Mine nye sko som i også så forleden er også en helt ny favorit, men jeg er så glade for dem og går med dem til alt.

- Ellaaa

Likes

Comments

View tracker

HEY PIGER. jeg er blevet total forelsket i sølvsmykker her på det seneste. Mine smykker består af en blanding af guld, sølv og oxyderet sølv, da jeg syntes at nogle smykker er flottest i guld andre i sølv mm. Men lige fortiden har jeg som sagt virkelig fået øjnene sølv, og tænker lidt at det nok bliver min 1. prioritet hvad angår nye smykker fra nu af. Her er et par lækre smykker jeg ikke ville have noget i mod at få fingrene i. - hvad syntes i?

Likes

Comments

Hey skønne følgere! Først og fremmest glædelig jul!!! er jeg den eneste der syntes at julen og ikke mindst hele året er gået SINDSYGT stærkt? Det er snart nytår og af den anledning har jeg fundet 3 lækre kjoler fra nelly til ret billige penge. (desuden er der glimmer i alle kjoler, loveee) 1. HER / 2. HER /3. HER

Der har været en giveaway oppe på min instagram og blog og du er det endelig tid til at annoncere vinderen af powerbanken fra Powerbanken.dk. Jeg har fundet vinderen ved at trække et tilfældigt nummer inde på random.org, så der er intet snyd i det. Pernille Vejbæk er vinderen af den lækre powerbank, jeg kontakter dig over instagram og hvis ikke der kommer svar inden næste lørdag finder jeg en ny vinder. Tak til alle der deltog!! Næste indlæg bliver nok hvor jeg viser mine julegaver frem, hvis i virker interesseret? KYS

Likes

Comments

Hey skønne følgere!! Jeg vil i dag vise jer denne mega lækre powerbank som kan købes på Powerbanken.dk men er fra mærket Grey Lime. Den har et virkelig luksuriøst design og den kan holde din mobil kørende hele dagen da den kan lade en smartphone op 4 gange?!?! Den kan fås i tre forskellige farver: Grå, Mørkeblå og Sandfarvet, som jeg har valgt. Den har vundet flere forskellige priser for både designet og kvaliteten ogligger til 349kr. på Powerbanken.dk, hvilket jeg syntes er en helt fair pris.

Nu til det i kan vinde!!! - Jeg har fået muligheden for at lade en af jer vinde den samme powerbank som mig i en valgfri farve. (altså i kan selv vælge om i vil have den i grå, mørkeblå eller sandfarvet) De eneste to ting i skal gøre for at vinde er:

1. Følge mig på instagram. (HER )

2. Skrive jeres største ønske til jul i kommentaren samt. jeres instagram brugernavn så jeg let kan komme i kontakt med vinderen.

(Vinderen bliver trukket og annonceret den 24 december både her på min blog og instagram.)

Men vi er ikke færdige endnu, for jeg har også en rabatkode til jer så i kan få 15% inde på powerbanken.dk på hele din bestilling?!?! I skal bare skrive koden: ellabrammer15 i feltet hvor der står "kuponkode". Jeg syntes det er en helt perfekt julegave til en du holder af.

Held og lykke og god jul!! - E


Likes

Comments

Hey piger. I dag er det sidste indlæg med mine forslag til juleønsker eller fødselsdagsønsker. Jeg har fundet lidt forskelligt til forskellige prisklasser under 400 kr. dette kan du enden ønske dig af dem du måske får mindre gaver af eller du kan give det til din bedste veninde eller en anden du holder af. Jeg har allerede vinterferie her på fredag hvilket er SÅÅÅ lækkert. På torsdag kommer der et mega spændene indlæg op hvor i blandt andet kan vinde noget!?!? det skal i glæde jer til.

- E <33

Likes

Comments

Som lovet er der nu ende flere ideer til ønskelisten enden til jul eller hvis du snart er så heldig at have fødselsdag. Jeg har selv et par af disse ting på ønskelisten, blandt andet Shell øreringene fra Jane Kønig som jeg har total forelsket mig i og højtaleren der er lavet i et sammenarbejde med H&M og Happy Plugs. Desuden er jeg også helt vild med den blå læderjakke fra Mango. I morgen kommer sidste indlæg ud af de 3, som bliver under 400 kr. Der kommer også snart en masse andre nyheder og jeg har en del ideer til næste år med min blog, så der kommer nok et indlæg snart med alle mine tanker om det nye år mht. bloggen.

KYSSS

Likes

Comments

Nouw Magazine