Header

MODE, MORE, TALK, KONFIRMATION, OUTFIT, THIS WEEKEND

Glimmer sweather, & other stories - pants, Primark // skjorte, min mors - pants, Forever 21

Jacket, H&M - Pants, H&M - Pumps - Valentino - Bag, Zara // Shirt, H&M - Pants, Zara - Scarf, Sri Lanka - Pumps, Magasin - Bag, Zara

Jeg har haft en fantastik lørdag med min skønne skønne veninde Laura! (find hende på insta HER) - Jeg startede dagen ud med min tvillinge bror, og bagte så senere en meget mislykkedes brownie. I know, hvordan kan det gå sågalt, men jeg er sikker på det var opskriften der var noget galt med;)) Så kom Laura og vi fik snakket, spist vores yndlings pizza, hørt høj musik og grinet helt vildt. Senere kom vores dejlige fælles veninde Mie/Brit, og så snakkede vi og hørte mere musik. Vi gik alle med vores stilletter vi skal have på til konf, hele aftenen for at øve os lidt, ahah, man skal jo starte et sted. Så nu ved i hvilke sko jeg skal have på til min konf!?!?!? - alt i alt havde jeg en pisse god dag med godt selvskab og en masse grin.

Likes

Comments

Contains affiliate links COLLAGE, JEWELLERY, MODE, MORE, KONFIRMATION, WISHES

Jeg er blevet så vild med min nye ring fra Carré Jewellery #sophiaroeforcarré collectionen. Jeg har brugt den næste hver dag siden jeg var inde at hente den på deres kontor lige før jeg rejste til Sri Lanka. Desuden syntes jeg den passer vildt godt til min elskede kædering fra instagram-profilen @jewellerybyvibe.

1 / 4 / 5 / 7 / 9 / 8 / 6 / 3 / 2

INDLÆG SPONSORERET AF CARRÉ JEWELLERY

Dette indlæg har jeg virkelig glædet mig til at lave, og jeg er ret tilfreds med resultatet! - Måske skal nogle af jer snart konfirmeres og har stadig ikke helt styr på ønskerne (ligesom mig)? Jeg har samlet en god blanding af dyre og "billige" ting som er super gode konfirmations ønsker hvis jeg skulle sige det. Selvfølgelig kan i også ønske jer de "basic" ting som ny telefon, computer og penge, men jeg har fundet lidt andet der er værd at sætte på ønskelisten. Måske tænker i hvorfor har du sat et billede ind af et surfboard, men det var egentlig min veninde der ønskede sig et paddelboard og jeg blev forelsket i at surfe da vi var på Sri Lanka, så hvorfor ik? Derudover er en lækker taske og en god højtaler altid en sikker vinder ifølge mig. Et smykke i god kvalitet, er et must at ønske sig på sin konfirmation syntes jeg. Det er noget du kan beholde forevigt og tænke tilbage på dagen. Et af smykkerne er selvfølgelig den smukke ring med grøn agat fra Carré, kan ikke beskrive hvor glad jeg er blevet for min, og det er ikke noget jeg bare siger fordi det er sponsoreret!!

Likes

CommentsNATURAL COFFEE

Adresse: 5 Temple St, Kandy, Sri Lanka

Natural Coffee er placeret lige ved siden af det MEGET hellige tempel med Buddhas tand. (hvis man tror på det) Ikke bare cafeen er instaværdig, men "pladsen" i lige dette område er super flot!BROTANISK HAVE

Adresse: Peradeniya Rd, Kandy, Sri Lanka

Den Brotanisk have der ligger i Kandy er et MUST. Jeg var selv mege glad for at komme der ind og jeg havde opladet kameraet til 100% så der var strøm til en masse billeder. Der var så smukt og mit yndlingssted var nok det lille hus med kaktusser. (ses på billedet)


CHILL - RESTAURANT & BAR

Adresse: Wellawaya-Ella-Kumbalwela Highway, Ella, Sri Lanka

Det sted vi uden tvivl spiste flest gange på hele turen trods vi kun var i byen Ella i 3 dage. De lavede de bedste drinks og juices (kan anbefale mojito'en og vandmelonjuicen) til super gode priser. Det skal lige siges at det er sindsygt billigt at spise på Sri Lanka, vi kunne 4 mennesker spiser et kæmpe lækkert måltid til 150-200kr.HIRIKETIYA BEACH

Adresse: Hiriketiya Beach, Sri Lanka, Sri Lanka

Dette var nok det sted vi tilbragte mest tid. Det var den lækreste og smukkeste strand hvor der var rig mulighed for at bade og ikke mindst surfe. Jeg er blevet helt vild med at surfe og kunne uden tvivl tilbringe de næste mange år på den strand!


BARKERS WATERFALL

Adresse: Horton Plains National Park, Baker's Falls Rd, Sri Lanka

Dette var en lang tur. Vi skulle til Worlds End, hvilket er en tur på omkring 10 km. mener jeg, hvilket er en lang tur hvis det er lige så varmt som det var da vi gik. Derfor var det skønt efter at have gået de 6 km. at komme til et vandfald hvor man lige kunne få dyppet fødder og ansigt i det kolde og friske vand. Udover det var det så flot!


SALT HOUSE

Adresse: Hiriketiya Rd, Sri Lanka

Salt house var yndlings spisestedet efter 5 timer i bølgerne på surfboardet flere dage i træk. De havde de LÆKRESTE juices og især den jeg fik gang på gang der hed "ohm nooom nooom" var SÅ lækker. Deres vandmelonsalat, burgers og kager kan også varmt anbefales + der er mulighed forovernatning.

Jeg syntes dette kunne være sjovt at lave hvis i skulle rejse til Sri Lanka, i nærmeste fremtid. Jeg kender en del faktisk der rejser dertil, så tænker at der måske også er nogle af jer der gør? - hvis i skal vil jeg virkelig anbefale disse seks steder. Desuden syntes jeg også at noget som safari er et must at gøre, og jeg er selv meget glad for oplevelsen. Der er en lille blandning af det hele og jeg håber at jer der ikke skal til Sri Lanka alligevel syntes det var sjovt at se lidt billeder fra turen.

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF CARRÉ JEWELLERY

Så er jeg hjemme fra skønne Sri Lanka, og det har været så skønt!! - vi var blandt andet på safari, som kan ses ovenover (og på min instagram). Vi blev hentet i en Jeep kl. 07:00 og så var det ellers bare afsted! det var mega varmt, så jeg valgte at tage en let skjorte på fra H&M og et super skønt silketørklæde jeg købte et par dage før i byen Ella. Der ud over havde jeg min stråhat på jeg købte i Italien sidste sommer og mine nye smukke hoops som dette indlæg handler om. Jeg tog ind på carré's hovedkontor et par dage før jeg rejste, og jeg har lige siden gået med dem hver dag! De er simple, går til alt og har indgraverede striber der pifter dem en smule op. De findes i flere forskellige størrelser og til forskellige priser, jeg valgte de små, og regner med at de også kommer på til min konfirmation.

KØB DEM HER TIL 590kr.

Likes

Comments

Nouw Magazine