Hvad er der at sige? Jeg modtog forleden mine sneakers jeg har bestilt efter lidt bøvl med strørrelse, fragt osv... Men jeg er seriøst vilde med dem!! Har fået så mange kommentarer på dem og jeg har vidst også lagt en insta mystory op eller to, hvor min DM gik amok med beskeder om hvor, hvilken str. osv osv.

Modellen hedder New Balance WRT580HP og er i den lækre lyserøde farve. De er beskrevet som "a flirty pink colorway, with a suede, canvas and leather upper." Jeg vil ikke sige de er sarte, men der er alligevel ruskind på, som der nemt bliver beskidt, og man lige skal være lidt påpaslig med hvis man ikke ønsker at smadre dem fuldkommen. Jeg er allerede helt vilde med dem og kan slet ikke vente med at gå med dem endnu mere. Desuden syntes jeg prisen er helt fair! 900kr. er altså helt fint for et par mega flotte sneakers fra New balance. Jeg har virkelig noget for farvede sneakers og new balance, så disse er helt sikkert lige mig!! DU KAN SHOPPE SKOEN HER

KNUS

Likes

Comments

Hey guyyyysss! Et til indlæg med inspiration til juleønsker, håber i vil læse med.

Gucci Bloom parfumen, skal jeg være ærlig har jeg faktisk ikke duftet til den... Jeg syntes bare den er vildt flot og det var mest bare inspiration til at man kan ønske sig parfumer. Parfumer er noget de færreste kan lide at bruge penge på da de er vildt dyre, men alligevel er det noget man gerne vil have. (håber ikke jeg er den eneste der har det sådan, haha) Jeg syntes det er et perfekt juleønske og jeg har også en parfume på min ønskeliste i år.

Runde Ray Ban solbriller, er efterhånden en klassiker! Jeg syntes de er mega nice og de fleste rocker dem for sindsygt. Det er godt at være forberedt og have et par solbriller man ved der dur. Syntes de især er mega nice hvor glasset har en spejleffekt!

Jane Kønig perle creoler, disse har virkelig et crush på disse øreringe!! - de er så simple men alligevel elsker jeg detaljen med perlerne. Kunne så godt selv tænke mig dem, men min øreringe-samling er ved at tage overhånd og jeg må holde lidt igen... men flotte er de helt bestemt.

​Stan smith's med velcro,  ​disse er mine favorit sneakers til dato. Jeg fik dem sidste år i julegave, og gået med dem mindst halvdelen af året. Jeg har virkelig brugt dem meget og det er også til at se på skoen nu, men alligevel kan jeg ikke lade være med at gå i dem. Overvejer også lidt at købe/ønske mig dem igen...

​H&M jakke, ​ overvej hvor mega lækker denne jakke er!!! Elsker detaljerne med broderier der forstiller stjerner osv... Den er lidt dyr i forhold til H&M's andre priser, men stadig en fantastisk pris i forhold til hvad den ser ud til at koste.

​KNUSSS, Ella

Likes

Comments

Siden efterspørgelsen siden sidste indlæg, og sidste års indlæg med julegave giude, som var et kæmpe hit laver jeg det igen i år! Jeg ved at det er meget forskelligt hvilke prisklasser man får gaver i, derfor deler jeg det op på samme måde som sidste år. Dette er med alt under 400kr. næste bliver mellem 400-1000kr. og sidste år lavede jeg med over 1500kr, men tænker bare det bliver alt over 1000kr. i år.

Origins maske gaveæske, syntes jeg er den perfekte gave-ide til mor, søster, moster osv. hvis ens budget er omkring de 200kr. Den giver god mulighed for at prøve noget forskelligt, og så er man sikker på at få dem brugt det op inden udløbsdato.

Zara perletaske, overvej hvor flot den er!!! Jeg er mega vild med den og syntes den ser super eksklusiv ud. Jeg havde aldrig sættet at den kostede 399kr hvis jeg så den i gadebilledet. Syntes den ville være super fin her til jul og nytår, med al den glimmer og glitter.

H&M blomster nederdel, jeg syntes den er SÅ smuk. Har selv overvejet at bestille den hjem, men måske jeg skulle ønske mig den i gave? Den ligger til sølle 199kr, og har de flotteste detaljer med fryns og flatterende snit.

Pilgrim øreringene her syntes jeg ville være perfekt til diverse arrangementer, men også hverdag. De er SÅ flotte forfra (tjek link for at se billede) og overvejer virkelig også at komme dem på min ønskeliste. De fåes både i guld og sølv, begge til 199kr.

Ring med farvet sten Denne ring og prisen syntes jeg næsten er for godt til at være sandt. 300kr!!! Jeg er begyndt at elske små sten og perler i forskellige farver på smykker, og den her er bestemt ikke helt dum.

Sølv stiletter som skabt til nytår. Jeg ærger mig SÅ meget over de lige er udsolgt i str. 40... (de er tilbage i str. 37,38,39,42) De er lige nu på tilbud til ca 150kr. og er så mega lækre. Jeg elsker simple stilletter med synde remme osv. + knuden foran er jeg lige blevet ret vild med...

Zara's parfumer er så utrolig billige og gode. Du kan seriøst finde en mega lækker parfume i 100 ml. for 100kr. inde i Zara. De har stort udvalg og cute indpakninger mm. Jeg fatter det ikke, men det er jo perfekt at ønske sig og evt. give i gave?

KNUS & KYS

Likes

Comments

​Hey guys! Jeg købte for godt 3 ugers tid siden meget spontant disse øreringe i Pico. Jeg har haft kig på dem længe, men da jeg så tilfældigt var inde i deres butik måtte de alligevel med hjem. Jeg har dem selv i sølv, men de fåes også guld. De koster 300kr. og er desuden også et perfekt juleønske!!! Sidste år lavede jeg en hvad man kan ønske sig i julegave guide i forskellige pris-klasser, er det noget i også vil have i år? (smid en instagram direkte hvor i siger hvorvidt jeg skal lave det eller ej) Tilbage til øreringene! Jeg har fået vildt mange komplimenter på dem, de er tilpas fine og den perfekte størrelse. Er i også forelskede nu?

​KNUS

Likes

Comments

Nouw Magazine