Så er jeg tilbage med indlæg, der i dag handler om make up!! Jeg er ikke den aller bedste til alt det her makeup, men her på det sidste er jeg blevet en smule bedre hvis jeg selv skulle sige det. Til hverdag bukker jeg mine øjenvipper, tager bronzer på og en gang imellem laver jeg mine øjenbryn. Hvis jeg skal til noget lidt finere tager jeg for det meste også min mac face and body foundationpå, som kun dækker rødmen i huden. Jeg glemte at tage min absolutte yndlings børste til bronzer med på billedet, men den er fra elf. Elf laver nogle virkelig lækre børster til ingen penge, og de kan klart anbefales! (gælder dem ed det sorte skaft, er ikke så vild med de andre.) Det skal lige siges at jeg holder mig til at lave indlæg om fashion, jeg følte bare for at prøve noget nyt, haha. massere kysserrr! <3 <3 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle! - jeg vil først og fremmest minde jer om at i dag er det sidste chance (for i år) for at komme ind til designers remix lagersalg, hvor de sælger en masse af deres lækre ting til ingen penge. Det er i nørrebrohallen mellem 10-17 i dag, så smut da lige forbi! Jeg var der i går, med min skønne dejlige dejlige dejlige veninde Ella, hvor vi fandt denne vildt lækre falske pelsjakke i den fineste lyserøde farve. Den var både i designers remix til 300,- og little remix 250,- , så hvis det er du gerne vil have fat i den i dag så er der nok rig mulighed for det. Ellers fandt jeg en hvid nederdel og top, dog kom intet af det med hjem, men flot det var det... Nu var jeg der både i år, sidste år og året før, og alle år har været helt vildt gode, især deres service er ikke til at klage over der inde selv om det er et lagersalg, og alt ligger meget overskueligt. Jeg ville også tjekke little remix ud hvis jeg var jer, også der er der superfede ting, og selv min mor kan passe pels jakken, der er i str. 16 år. (plus priserne er helt vildt gode!!!!!!) Alt i alt tag der ind, kig lidt rund og mon ikke du så kommer hjem med noget lækkert?

- Ella.

Likes

Comments

Tee, Acne / Shorts, ukendt / Denim jakke, Italien / Støvler, Asos / Øreringe, Pico / Armbånd, Valentino

​Hey alle skønne der følger med. Jeg fik lige taget et par billeder igår, hvor jeg var iført dette meget basic outfit. Jeg syntes det ser mega fedt ud hvis man har en hvid tee på der har en lidt åben hals, så den glider lidt ned over den ene skulder. På en måde minder det mig om de lidt ældre piger jeg så da jeg var helt lille, men jeg prøvede det med min Acne tee, der er 100 år gammel, og var ret vild med det. Så har jeg også mine elskede lædersorts på som jeg har haft liggende i 2 år uden at få dem brugt da de er for store i livet, men så fandt jeg en metode så jeg lige akkurat kan holde dem oppe med et bælte, og nu er de et musthave i min gaderobe. Så er der mine Asos støvler. Jeg købe dem i vinters og havde haft dem på en gang, da der er 5 cm. hæl i og jeg føler mig en smule for høj i forvejen. Jeg tog dem dog alligevel på, og tænker jeg skal prøve at få dem brugt lidt mere. Eller er der min denimjakke der giver lidt farve, så det hele ikke kun er så sort og hvidt. Tilsidst er der smykker, mine absolut yndlings øreringe fra Pico der går til alt og mit Valentino armbånd jeg er blevet bare lidt bedere til at gå med.

- <3 <3 <3

Likes

Comments

Hej alle!! Jeg har været begravet i lektier hele weekenden, og især i dag. Jeg er jo startet i 8. klasse, og hold nu op hvor er der meget skole. Fra 6. klasse til 7. klasse havde jeg forberedt mig på at det ville blive meget hårdere og der ville være rigtig mange lektier, men sådan var det ikke syntes jeg. Og derfor havde jeg tænkt det ville være nogenlunde det samme fra 7-8. Der tog jeg fejl. Jeg har især kæmpet med en historie anflevering omkring kolonisering i denne weekend og ellers bare fysik, dansk, matematik og tysk. Jeg fik dog en lille break hvor jeg tog på æbleplantage med min familie og fik plukket en masse vildt lækre æbler, som jeg nok kommer til at leve af det næste stykke tid. I morgen har jeg dog en rimelig chill skoledag, jeg skal på en handelsskole med min årgang fra 09.15-14.30 så det klager jeg ikke over! Ellers har jeg fri mellem 15.00 og 16.30 ink. præst. Jeg håber jeres weekend har været en smule mere spændene og fed en min!! 

- Ella.

Likes

Comments

​Hey skønne mennesker. Her har vi de seneste 6 billeder på min instagram. Jeg er ikke den bedste til at poste dagligt, men jeg forsøger mit bedste. Gå ind og følg mig hvis i ikke allerede gør det, jeg opdatere oftes hvis der er nye indlæg på min blog, plus i kan få et stort indblik i hvad jeg laver udover at blogge. Følg mig HER. Kyssserrrrr

Likes

Comments

Øverst venstre: Neo Noir, HER / Øverst højre: Anine Bing, HER

Nederst venstre: H&M, HER / Nederst højre: Topshop, HER

Hey girls and boys. Jeg er blevet total forelsket i disse camouflage overgangsjakker, og har også lige selv fået anskaffet mig en. Disse camouflage jakker er ikke de eneste jeg har forelsket mig i, men også alle der er army/khaki grønne!!! Jeg elsker stylen jeg det lidt oversize "tynde" stof og så de grønne farver, jeg kunne eje 100-vis af dem hvis pengene var der, ahah. Jeg har lige købt en fra H&M i khaki (altså ikke camouflage) , men så fandt jeg den jeg har på på overstående billeder, og overvejer at aflevere den anden tilbage og gemme pengene til noget andet. Jeg har fundet fire bud til jer på en lækker camouflage jakke her, og specielt den fra Topshop er jeg helt vild med. Der skal nok komme et par outfits op hvor jeg har min på, så kan i måske få lidt inspiration til hvordan den evt. kan styles. Jeg håber dette indlæg falder i jeres smag, da de personligt er nogle af mine yndlings indlæg at lave og læse.

KYS & KNUS

Likes

Comments

her er jeg så igen, med en butik jeg er blevet sååååå forelsket i, nemlig Bershka! Min bedste veninde kom hjem fra spanien med den flotteste trøje derfra, som jeg nu har fået lov at købe af hende, yessss!!! Jeg har været der inde før når jeg har været ude at rejse, men har ikke rigtigt kendt så meget til den og nok derfor ikke gjort mig umage med at finde noget fedt. I så fald tænkte jeg ville tjekke deres hjemmeside ud, og hold op nogle lækre ting. Hvis jeg skulle sammenligne Bershka med et brand skulle det nok være Zara. (btw. jeg elsker zara) for det første er deres priser VILDE, og kvaliteten er heller ikke til at sige noget til. Disse fire items er kun et lille udpluk af min indkøbskurv der inde lige nu, haha. Fragten ligger på de 59 kr. hvilket jeg ikke syntes er galt, plus tøjet er så billigt at de 60kr. ikke gør det store. Her til sidst, størrelserne er meget små, så bestil 1-2 str. større end normalt!!

- <3 <3 <3

Likes

Comments

Trøje, Bershka / shorts, H&M / Taske, Zara / Solbriller, ASOS

​Hej alle!! Jeg fik lige taget et par billeder med Anna i lørdags. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER denne trøje, både stoffet, farven og modellen er lige mig! Jeg er meget meget meget ked af at sige at man ikke kan købe den, men du kan måske finde en der ligner et sted? Ellers bare et par basic shorts du kan finde overalt og min yndlings taske og solbriller. Jeg tog afsted til bornholm med min årgang her i morges klokken 05.00, og er først hjemme fredag nat. Jeg havde det en smule dårligt og var lidt i søndags-mood i går, så havde ikke overskud til at lave et vildt indlæg til jer desværre, men jeg lover der nok skal komme et på torsdag klokken 10.00.

kys og kram herfra!! <3  

Likes

Comments

(klik på produktet du ønsker på billedet, og du kommer direkte ind hvor du kan bestille det hjem.)

​Hej alle sammen. Så blev det fredag og dermed til til weekend!! Jeg tager på lejrskole med min årgang til bornholm på mandag-fredag, men skal nok se om jeg kan få et indlæg op til jer. Jeg har altid været ret så vild med farven army/khaki grøn, derfor tænker jeg at dele nogle få army grønne items med jer! Så er der en basic top/bodysuede der kunne være lækker med et par sorte eller hvide kontor/habit bukser. Jeg syntes selv jeg er lidt for ung og høj til at gå i hæle, men tænkte alligevel jeg ville dele de lækre par med jer, der kan købes på boohoo til ingen penge. En fin buksedragt der både kan bruges til hverdag med et par sneakers eller finere brug med et par fede stilletter.  så er der jakken der er en kæmpe favorit og jeg overvejer meget at bestille den hjem. Nederdelen er også vildt fin med båndet i siden og sølvdetaljer. 

KYS!! <333333

Likes

Comments

Endnu et indlæg på min blog!! Jeg har lige købt denne sag til 399kr. inde i Milium der er placeret på lyngby hovedgade. En vildt lækker butik der sælger en masse lækre mærker som Kenzo, Iro, Neo Noir, Meotine, Acne osv. osv. Stilen af denne trøje minder mig lidt om en model isabel marant har lavet, men alligevel er de HELT forskellige. Det eneste de i virkeligheden har til fældes er striberne med "blonde nettet". Jeg Den er som sagt fra mærket Buddha, som jeg ikke rigtig har lagt mærke til før, men jeg har fået kigget på et par af deres items, som er super fede. Hvis i ikke bor i nærheden af lyngby eller Hørsholm hvor Milium har deres butikker, kan du også bestille det over nettet, hvor de har super god service. Den findes også i sort, og et lille tip til hvis du skal købe den: De er meget små i str.!!!! (min er en Medium) I kan finde toppen HER. Massere kys herfra! <33

Likes

Comments