Som titeln lyder så kommer jag inte lägga ut något på bloggen i helgen då jag åker till Göteborg och har inte med mig dator men jag är tillbaka på Måndag igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kanske har skrivit detta innan här men nu har jag varit på fler spelningar sen sist om jag nu har gjort det men iallafall, hade tänkt sammanfatta mitt 2017 än så länge.

Nu är det slutet av September vilket är så jävla sjukt för det kändes som att Malmö var nyss men det är mer än en månad sen. Mitt 2017 har varit helt okej men började sämst som sagt som ni vet men efter Hov1 konserten på Grönan fick jag äntligen fotografera igen vilket är det jag älskar men inte kan göra på vintern eftersom det inte är några konserter man får fota på då så det är alltid vinterhalvåret som suger extra mycket men i från Mars när konserterna börjar dra igång blir det mycket roligare.

Jag hade tänkt att inte spendera lika mycket pengar i år som förra året när jag spenderade strax över 7000 kr på konserter tror jag det var eftersom att jag skulle bara gå på konserter i Stockholm, det gick ju bra. Not. Som vanligt så hittade jag en ny artist eller grupp som jag gör nästan varje år och blev total fangirl Hov1 och Tjuvjakt och fortfarande är och när jag blir fangirl så vill jag se dom så mycket det bara går men om man bara ska gå i Stockholm skulle jag ha sett Tjuvjakt 2 gånger och Hov1 1 gång så det kunde inte ske utan jag började kolla på konserter jag kunde gå på och hade råd vilket blev Gröna Lund, Västerås och Liseberg med Hov1 och Gröna Lund, Liseberg, Malmö festivalen, We are Sthlm, Granny Goes Street i Falun och MTV club i Partille.

Då har jag även Lund och Huskvarna kvar att se Tjuvjakt i och jag är speciellt taggad på Huskvarna för att då kommer jag, Maja, Amanda, Bella, Amandas mamma och 2 av Majas kompisar så det blir många bra vänner tillsammans för att avsluta turnén som blir väldigt tråkigt men håller tummarna att dom har någon mer spelning som är under 18 men tvivlar på det.

Mitt 2017 har blivit ett av det bästa på grund av Tjuvjakt och Hov1 som har gett mig så sjukt många bra vänner och minnen för livet

Likes

Comments

Jag kommer som titeln lyder att ha som ett schema så ni vet när inläggen kommer upp.

Jag kommer lägga upp ett inlägg varje vardag klockan 15 och ett klockan 18 eller 21 och på helgerna kommer dom upp 12 och 18 så att det blir många inlägg men alla kommer inte vara intressanta men har ni några saker ni vill att jag tar upp så skriv det till mig.

Bild inlägg vill jag ska komma ut ca 2 gånger i veckan minst men beroende på om jag får presspass till Norrköping eller Lund så kommer jag såklart lägga ut bilder då men som det ser ut nu kommer jag inte kunna fota Tjuvjakt förens 27 Oktober som blir den sista gången jag ser dom live och får fota dom men jag håller tummarna för att jag får presspass i Lund iallafall!

Likes

Comments

Hej igen! Jag hade tänkt att slänga upp dessa bilder och det är även dom som kommer vara en del av mitt portfolio i framtiden!

Likes

Comments

Göteborg är nog en av mina favoritstäder som jag har varit, kan vara för att jag har så många kompisar där. Jag ska iallafall eventuellt till Göteborg nu i helgen och hälsa på kompisar eftersom min pappa och bonusmamma skulle ner till Smögen på bröllop så då kommer jag bli avlämnad i typ Trollhättan och tar tåget därifrån till Göteborg och sova hos en kompis 2 nätter och ba hänga i Göteborg eftersom jag inte vet när jag kommer nästa gång och saknar alla där nere väldigt mycket.

Hann bara vara hemma en helg tills att jag ville ut och resa igen hehe, men det blir nog Göteborg i helgen sen blir det ännu en helg hemma. Norrköping och Lund är 2 veckor i rad och sen en helg ledig men sen blir det iväg igen så det blir mycket bortrest och lite hemma men man får passa på nu när jag har råd och har många konserter runt om i Sverige.

London blir nog inte av då det kommer kosta pengar som jag inte har så får va hemma istället.

Likes

Comments

Jag som ni vet älskar att skriva men jag är också väldigt bra på att över tänka saker så när jag går och lägger mig på kvällarna så kan jag ligga i timmar och bara tänka på allt möjligt men jag har märkt att när jag bloggar så somnar jag snabbare, det är ganska sjukt men igår så skrev jag inget på bloggen och det tog 2 timmar för mig att somna istället för max 30 min, så blogga är roligt och hjälper mig att somna lättare.

Inte för ni bryr er men då vet ni iallafall varför jag skriver minst 2 inlägg om dagen för jag tänker på allt 100 gånger mer än alla andra och det kan va irriterade ibland men ibland kan de va skönt för jag har alltid en backup plan om jag ska på en konsert tex så kan jag tänka i flera veckor vad som kan hända och det är nästan alltid något som händer som jag har tänkt på.

Likes

Comments

Att kommentera något negativt hur någon ser ut är inte okej vilket inte ens mina bröder visste tills att jag blev arg och sa att det verkligen inte är okej, om det är någon som säger att du är ful eller något liknande så säg ifrån för ingen har rättigheten att säga hur du ser ut. Så länge du är nöjd med ditt utseende ska inte någon få påverka hur du ser på dig själv.

Mina bröder sa ständigt i Fredags och Lördags att jag såg ut som en smurf och att jag hade fult hår ect ect. Det fortsatte tills att jag blev förbannad sa emot för gör dom samma sak mot en osäker tjej kan det faktiskt ta skada och det ska aldrig behöva hända så jag blev arg och skrev på min minsta lillebror i 15 min non stop om att det aldrig är okej och sen dess har dom inte sagt ett skit om mitt hår så säg ifrån och om dom inte sluta säg till någon vuxen för då kommer dom inte fortsätta kommentera.

Så länge du gillar hur du ser ut så ska ingen annan kunna ändra på det och aldrig ta sig friheten att kommentera ditt utseende, glöm aldrig det!

Likes

Comments

Jag har gått i skolan i ca 3 veckor och är redan skoltrött eller jag var det en vecka innan skolan började men ändå, hatar skolan men dom lektionerna som faktiskt är roliga är Svenska, Engelska och SO men det beror mest på att jag har grymma lärare i dom ämnena men speciellt Matte och NO kmr gå åt helvete i år, har haft F i Matte sen i slutet av 6:an och min lärare tror att jag ska klara av att lära mig 3 års matte på ett halvår? Det kommer aldrig hända så jag har slutat försöka, det blir som det blir. NO får vi se hur de blir, min lärare är bra så jag kanske får godkänt men det återstår oxå att se helt enkelt och det med gymnasiums skiter jag i, tänker inte försöka få A bara för att komma in på något jävla gymnasium och jag vet inte ens vad jag vill bli så fuck det

Likes

Comments

2 veckor till Oktober och i Oktober kommer jag ha fullt upp med andra ord, Norrköping, Lund och Huskvarna och inte nog med det kommer det vara på helger så jag kommer vara borta 3 av 4 helger i oktober. Dom 2 första helgerna blir det Norrköping och Lund och efter det får jag vila en helg och sen blir det iväg till Huskvarna och se tjuvisarna live så det blir sjukt roligt att få ha en månad med så mycket tjuvjakt ändå.

Jag älskar som sagt att resa lite för mycket och hoppas att jag kan få åka till minst 2 spelningar med tjuvjakt till men tvivlar på det eftersom dom spelar mycket på klubbar och då är det tyvärr över 18 men håller tummarna helt enkelt. Skulle vara så surt att inte kunna se dom 10 ggr i år eftersom dom inte ska turnéra nästa år.

Likes

Comments

Att sakna någon gör alla någon gång i sitt liv, det lovar jag. Jag saknar Jesper, Olle, Arvid, Kid och Woodz just nu men det är mindre än 3 veckor till Norrköping och det kommer bli jätteroligt! Mindre än en månad till Lund också så snart blir det mycket Tjuvjakt igen och jag längtar så sjukt mycket. Att jag har träffat dom 8 gånger och sett dom live 6 gånger är så sjukt och kommer minst träffa dom 2 gånger till och se dom live 2 gånger men hoppas verkligen att dom har 2 till under 18 spelningar just nu. Hela november ska dom spela så håller tummarna att dom faktiskt har någon mer under 18 spelning annars ska jag iallafall fråga om dom kan fixa så jag kan se dom 2 gånger till för jag vill verkligen hinna se dom 10 gånger innan deras turné tar slut

Likes

Comments