Nu är Kungen äntligen klippt och fixad, han hade blivit så långhårig på sista tiden så det behövdes verkligen. Jag gjorde en helklippning men sparade ansiktet och Kungen verkade tycka att det var super skönt att bli av med pälsen. Manen blev något för kort men den växer snart ut igen. Så nu är han frissad och fin inför årets första hoppträning för Kaiser Johannsmann på tisdag och onsdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har haft en sjukt rolig helg med laget på Strömsholm. Majsan har skött sig exemplariskt och hoppat grymt fint, som ni kan se på filmen var hon väldigt pigg men väldigt fin och kvick. Vi var lite ringrostiga i början men när vi väl kom igång gick det som en dans. Det var även kul att träffa nya människolr och lära känna andra som delar samma intresse som jag. Tack SRF för träningarna och en bra sammanhållning. 


Likes

Comments

Tränings kickoff'en för ponnyerna har dragit igång på Strömshol. Majsan skötte sig super på dagens markarbete, något över pigg men annars fantastiskt fin. Imorgon blir det årets första, riktiga hoppträning och det ska bli så kul, tycker nog både jag och majs!! Ikväll har vi i alla fall varit på Prison Island med alla ponnyryttare och det var grymt kul. Så bra sätt att få bra lag känsla och samhörighet och lära känna nya människor! Nu är jag helt slut och ska kolla på film och sedan sova. Godnatt

Likes

Comments

Känns så skönt att det snart är helg, nu börjar man komma in i alla rutiner men det drar så mycket energi från mig... Har precis slutat skolan och är på väg hem och jag är så trött. Idag ska jag rida och förhoppningsvis komma iväg till gymmet en sväng, har förresten världens träningsvärk idag.

Likes

Comments

V. 3
Kaiser Johannsmann, träning på Strömsholm.
V. 4
Årets första tävling

Efter lite jul lugnt börjar året ta fart och så här ser kungens plan ut för januari.

Likes

Comments

Godmorgon.
Mina planer för dagen:
Rida två hästar
Fixa stallet (hö påsar, mockning mm.)
Skolan 0800-1520
Gymma
Plugga

Likes

Comments

vaknade tidigt imorse och bestämde mig för att gå ut och rida, när jag ändå var vaken. Så jag gick ut och red Majsan, jag jobbade lösgörande arbete i ridhuset med mycket galopp och tempoväxlingar. Hon blir bara bättre och bättre för varje dag, det är så roligt med hennes arbets vilja och driv. När jag hade ridit klart Majsan och fixat henne så gick jag in och duscha, åt frukost och fixade mig in för första skoldagen för 2018!! Kändes så skönt att vara tillbaka i skolan idag och komma in i rutiner igen. Det var väldigt lugn skoldag idag även fast vi hade vanliga lektioner. Vi slutade vid 11.15 så jag åt lunch i skolan och sen gick jag hem. Min kropp gav lite payback för att jag gick upp vid 04 , så jag somnade i soffan och sov i två timmar.... När jag väl hade vaknat så var det bara att ta in hästarna för att där efter dra vidare till gymmet, för att sedan rida Kungen och göra klart stallet. Lång men bra dag

Likes

Comments

Snark, vad jag inte har lust med att skolan börjar imorgon.. Jag har verkligen haft ett toppen lov och det har varit så skönt att bara ta det lugnt och inte behöva känna någon stress eller press. Är nu inne på sista terminen i grundskolan och jag tycker att det ska bli så skönt att få gå vidare. Skolan jag går på nu har jag gått på sedan dagis, så det ska bli så skönt och spännande att upptäcka andra saker och få nya erfarenheter. Självklart kan det vara svårt och jobbigt att ta steget ut från "boxen" där man känner sig trygg, men det är också nyttigt att ta det steget och gå vidare. Så nu står gymnasievalet utan för dörren och min hjärna är överallt och ingenstans när det gäller gymnasium.

Likes

Comments

Känner mig så seg idag, som att allt går i slowmotion och att jag inte kommer någon vart. I alla fall så är stallet fixat, mockat, gjort hö påsar och alla vardagliga sysslor. Efter att jag hade fixat allt i stallet gav jag hästarna lunch-hö ute i hagen, vilket dom blev super glada över haha. Sedan gick jag in och åt lunch jag själv med familjen, vilket också var välbehövligt och när jag hade ätit klart, tog jag tag i plugget och försökte komma någon vart med det. Senare på eftermiddagen så skulle hästarna in, så jag tog in dom, bytte täcken och kolladet till dom. Nu sitter jag på mitt rum och har pluggat nu ett tag, så nu börjar det bli dax att gå ut och rasta hästarna lite. God Kväll på er! <3

Likes

Comments

Har precis kommit in från stallet, två hästar rida 8 hö påsar gjorda och allt mockat och fixat. Kungen var väldigt pigg idag, han var så stark och stel i början men när han hade fått galoppera igång så slappnade han av och kom igenom. På honom red jag mycket serpentiner och sidverts för att han skulle bli mer lösgjord och igenom. Majsan fick sedan ridas ut i alla gångarter och hon tyckte det var super kul och hon var också super pigg, vilket jag tror kan bero på att det var svin kallt idag ( ca -7°). Nu ska jag äta och hoppa in i duschen för att sedan sätta igång med plugget!

Likes

Comments