Trots att det var et tag sen, eller iallafall 2 (?) veckor sedan jag kom hem nu så tänkte jag bjuda på lite fler bilder. Har många som är ovisade än. Hur som så var resan toppen. Så skönt att bara komma ifrån ett tag, trots att det inte var lika skönt att komma hem till en hel hög av plugg. Att man ens kan missa så mycket på en vecka?? Nu planeras iallafall nästa trip. Vill  överallt! Hur härligt verkar inte Barcelona, eller Italien, Paris, eller Grekland. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter några dagar på Sri Lanka har jag äntligen lyckats få tag i datorn och tagit mig till att ladda upp lite bilder! Bara det att komma till värmen är så skönt men att vattnet är varmt och man får lite färg är inte helt fel det heller. Än så länge har det mest gått ut på att chilla på stranden, bada i havet och bara ta det lugnt. Vi tog även en runda till grannstaden för att se lite nytt och åkte runt en hel del där. Imorgon väntar valsafari i en liten båt mitt ute på Indiska oceanen, hör redan nu att jag kommer må lite mindre bra så att säga...

Likes

Comments

Då är jag tillbaka, lite såhär då och då som det tyvärr verkar bli rätt ofta. Under tiden har jag hunnit vara uppe i Stockholm för jobb och fick med mig Emmy på ett hörn. Är fortfarande lite skeptisk till att åka själv. när det bara är jag som är anlitad, hos nya fotografer. Så det var kanon att Emmy kunde hänka på! Har även fått lite bilder från plåtningen och även den därefter så tänkte lägga ut några stycken någon dag.

Nu är det dock annat i fokus. Idag drar familjen tillsammans med en kompis iväg till Sri Lanka. Har någon sånhär taggad känsla inom mig bara för att det känns fantastiskt att komma ifrån kylan och kunna gå runt i bikini och klänning. Vi brukar åka på minst en stor resa varje år såhär under vintern. Det är verkligen något jag uppskattar extremt mycket. Dels för att jag jag älskar att resa, se nya saker men även för att jag behöver lie extra energi såhär i vintertid. Så all cred till mina föräldrar! Ska försöka uppdatera flitigt under resans gång och visa en massa härliga bilder!Likes

Comments

Nu börjar vi närma oss sportlovet och en kommande resa! Vi ska nämligen till Sri Lanka och samla på oss lite sol. Kan behövas just nu känner jag! Är i något behov att att komma iväg minst en gång varje vinter till ett soligare ställe bara för att få lite energi igen! Om inte rekommenderar jag ett varmt bad, en ansiktsmask och en hel påse med godis för att höja energinivån lite!

Hursom så är jag inne i det mest avancerade med hela resan - att packa! Vill ha med mig allt men har samtidigt inte tillräckligt... Funderar på att inhandla en långkjol och kanske en solhatt solhatt också! Just den här delen känns även som en del av resan, för helt plötsligt är den bara runt hörnet! Bilderna är förresten från förra vinterns resa till Kap Verde.

Likes

Comments

Igår firades pappas 50 års dag med fest hela natten. Det började med god mat, mingel och härligt sällskap för att sedan avslutas med en massa dans och utgång! Så himla härlig stämning och alla som var där bara gjorde hela kvällen oförglömlig. Det mest fantastiska var att ha en så härlig kväll när medelåldern låg på typ 50 bast. Kan alla bara uppnå den nivån? Den härliga nivån där alla dansar, ingen skäms och alla gör sin grej, utan att bry sig. Det gjorde allt! Grattis igen bästa pappa, du är fantastisk och helt underbar!

Likes

Comments

Eftersom jag har varit riktigt dålig på att blogga på senaste så uppdateras den med lite julkänsla såhär snart inne i februari. Kände mig tvungen att visa mitt pepparkakshus som jag satt hur länge som helst med i vintras. När min fantasi blir lite för vild så finns det inte längre några mallar för dessa små hus så det tog sin tid. Så himla kul att pyssla dock! Så här är det, till nästa år tänkte jag även lägga till lite mer småhus, människor och liknande men för nu får jag vara nöjd! Härligt med lite julkänsla ändå, den är ju bara 11 månader iväg!

Likes

Comments

cVi är här igen! Gymmen är fulla, salladen är slut, inköpen med träningskläder är rekordhöga och alla ska bli bättre människor. Wow vad alla ska bli glada och positiva, trevliga och börja planera. Alla ska helt plötsligt bli mer ekonomiska och ordningsamma. Nu ska vi börja umgås mer med vänner, jobba mer, träna mer, få bättre självförtroende och lära oss ett nytt språk. Nu är det dags, för det är ett nytt år, en start!Jag är en av dessa tråkiga människor som inte tror att ett nytt år kommer förändra oss som människor eller att ett dumt nyårslöfte inte kommer få dig att gå på vatten. Du kommer inte börja träna regelbundet nu om du inte gjort det innan, du kommer inte laga mat varje dag om du inte gjort det innan eller spara en massa pengar helt plötsligt. Istället tror jag att det kan motivera oss till att förändra saker med tid. Jag kom fram till vad "bra" nyårslöften är. De som kan få oss att må bra istället för att känna ångest. De kallas mål. Kanske handlar det om att ta en matlagningskurs, plugga en dag efter skolan eller höja betyget i matte. Du har ändå uppnått något som är betydelsefullt för dig, men det drar inte med sig ångest. Det handlar inte längre om att klämma in så mycket i kalendern som möjligt och följa det strikt varje vecka utan att uppskatta när man gör det och se resultat utefter det. Du får nämligen inte mer tid eller kraft för att det är ett nytt år. Du kommer inte vakna mer positiv för att det står en 7 istället för en 6 efter 201.... Du måste jobba på det, och sätta upp delmål och drömmål. Vad vill du, och varför?

Likes

Comments