Idag hände något hemskt. Att människor ska behöva offra liv för terrordåd är helt galet. Att förkorta liv för oskyldiga människor är så orättvist det kan bli. Det är människor som säger hejdå till sina familjer varje dag, som går till jobbet eller skolan precis som vem som helst annan, helt ovetande om att detta skulle drabba så många.

Idag är den dagen vi har visat medkänsla och sträckt fram den hjälpande handen till de som behövt. Till de personer som inte tagit sig hem eller inte känt sig trygga. Till de människor som behövt hjälp, och det är fantastiskt!

Allt tankar till Stockholm och de drabbade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trots att det var et tag sen, eller iallafall 2 (?) veckor sedan jag kom hem nu så tänkte jag bjuda på lite fler bilder. Har många som är ovisade än. Hur som så var resan toppen. Så skönt att bara komma ifrån ett tag, trots att det inte var lika skönt att komma hem till en hel hög av plugg. Att man ens kan missa så mycket på en vecka?? Nu planeras iallafall nästa trip. Vill  överallt! Hur härligt verkar inte Barcelona, eller Italien, Paris, eller Grekland. 


Likes

Comments

Efter några dagar på Sri Lanka har jag äntligen lyckats få tag i datorn och tagit mig till att ladda upp lite bilder! Bara det att komma till värmen är så skönt men att vattnet är varmt och man får lite färg är inte helt fel det heller. Än så länge har det mest gått ut på att chilla på stranden, bada i havet och bara ta det lugnt. Vi tog även en runda till grannstaden för att se lite nytt och åkte runt en hel del där. Imorgon väntar valsafari i en liten båt mitt ute på Indiska oceanen, hör redan nu att jag kommer må lite mindre bra så att säga...

Likes

Comments

Då är jag tillbaka, lite såhär då och då som det tyvärr verkar bli rätt ofta. Under tiden har jag hunnit vara uppe i Stockholm för jobb och fick med mig Emmy på ett hörn. Är fortfarande lite skeptisk till att åka själv. när det bara är jag som är anlitad, hos nya fotografer. Så det var kanon att Emmy kunde hänka på! Har även fått lite bilder från plåtningen och även den därefter så tänkte lägga ut några stycken någon dag.

Nu är det dock annat i fokus. Idag drar familjen tillsammans med en kompis iväg till Sri Lanka. Har någon sånhär taggad känsla inom mig bara för att det känns fantastiskt att komma ifrån kylan och kunna gå runt i bikini och klänning. Vi brukar åka på minst en stor resa varje år såhär under vintern. Det är verkligen något jag uppskattar extremt mycket. Dels för att jag jag älskar att resa, se nya saker men även för att jag behöver lie extra energi såhär i vintertid. Så all cred till mina föräldrar! Ska försöka uppdatera flitigt under resans gång och visa en massa härliga bilder!Likes

Comments

Nu börjar vi närma oss sportlovet och en kommande resa! Vi ska nämligen till Sri Lanka och samla på oss lite sol. Kan behövas just nu känner jag! Är i något behov att att komma iväg minst en gång varje vinter till ett soligare ställe bara för att få lite energi igen! Om inte rekommenderar jag ett varmt bad, en ansiktsmask och en hel påse med godis för att höja energinivån lite!

Hursom så är jag inne i det mest avancerade med hela resan - att packa! Vill ha med mig allt men har samtidigt inte tillräckligt... Funderar på att inhandla en långkjol och kanske en solhatt solhatt också! Just den här delen känns även som en del av resan, för helt plötsligt är den bara runt hörnet! Bilderna är förresten från förra vinterns resa till Kap Verde.

Likes

Comments

Igår firades pappas 50 års dag med fest hela natten. Det började med god mat, mingel och härligt sällskap för att sedan avslutas med en massa dans och utgång! Så himla härlig stämning och alla som var där bara gjorde hela kvällen oförglömlig. Det mest fantastiska var att ha en så härlig kväll när medelåldern låg på typ 50 bast. Kan alla bara uppnå den nivån? Den härliga nivån där alla dansar, ingen skäms och alla gör sin grej, utan att bry sig. Det gjorde allt! Grattis igen bästa pappa, du är fantastisk och helt underbar!

Likes

Comments

Eftersom jag har varit riktigt dålig på att blogga på senaste så uppdateras den med lite julkänsla såhär snart inne i februari. Kände mig tvungen att visa mitt pepparkakshus som jag satt hur länge som helst med i vintras. När min fantasi blir lite för vild så finns det inte längre några mallar för dessa små hus så det tog sin tid. Så himla kul att pyssla dock! Så här är det, till nästa år tänkte jag även lägga till lite mer småhus, människor och liknande men för nu får jag vara nöjd! Härligt med lite julkänsla ändå, den är ju bara 11 månader iväg!

Likes

Comments