View tracker

​Godmorgon! Första december idag vilket även betyder att julkalendern börjar! Jag är som ett litet barn med allt som handlar om julen. Det bästa som finns är liksom att ha en chokladkalender och få se julkalendern varje dag haha! Är tyvärr sjuk så sov lite länge idag men satsar på att se den på repris istället. Hahaha det är verkligen besvikelsen i december när julkalendern suger. Gjorde även en liten snabb frulle till mig själv då det var oklart vad jag egentligen är sugen på, men en smoothie med kanel och lite bär vid sidan om blev prima.  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är ytterligare lite bilder. Kul med looks som speglade lite avantgarde. Sminkningen innehöll en hel massa glitter denna gång, även brynen, tog ett tag att tvätta bort sen bara hehe.... 

Likes

Comments

View tracker

Har börjat funderat lite på vad man ska köpa i julklapp till alla fina människor i min omgivning nu när vi börjar närma oss första advent! Jag är så inne i tänket att det ska vara den där väskan, tröjan eller sminket att jag glömt vad det oftast är man minns, händelserna. Är lika dålig själv på detta, men det är verkligen mitt julklappstips, bjud på ett äventyr! Kanske blir det middag, spa, bowling, film eller resa, oavsett så är det dessa stunder som man i slutändan uppskattar mest av allt. Planera det så mycket som möjligt också, så det känns att du lagt ner energi på det. Skriv exempelvis tid, plats och lite info om händelsen i ett kort. Trots att inte kortet ser ut som någon fantastisk present kan det bli något av det mest uppskattade och minnesvärda!

Här är lite bilder från en minnesvärd kväll med Lina. Bara att se Veronica, sjunga med och göra något mer än vad vardagen vanligtvis bjuder på gjorde detta till något extra.

Likes

Comments

Helgen bjöd alltså på lite mer jobb. Denna gången med en visning för Grazette! Jag drog därav på mig en resa från Norrköping till Sälen på några timmar med stopp i Örebro. Den supergoda salladen var väl värd för att orka all karaoke i bilen hehe! Här är även lite bilder backstage, fler bilder på hår, smink och kläder kommer!

Likes

Comments

Det är något speciellt med dessa bilder som får mig att gilla dom lite extra. Egentligen är det inga kanonbilder i sig, utan jag tror att känslan kommer från allt som var just här. Starten på resan och allt runtomkring gör mig bara väldigt glad och eftersom det har blivit extremt mycket matbilder på senaste så bjuder jag på några bilder på en somrig outfit!

Likes

Comments

Pepparkakskladdkakan som var en favorit under brunchen lovande jag ju ett recept på, så här har ni det:

150 gram smör, 3 ägg, 3,5 dl strösocker, 5 msk kakao, vaniljsocker (efter smak och typ), 2dl vetemjöl samt krossade pepparkakor.

Själva pepparkakan var extremt enkel. Bara att blanda socker och ägg, resten av de torra ingredienserna och avsluta med att röra i det sälta smöret. Sen in med kakan i 30 minuter på 175 grader och vips var den klar. De krossade pepparkakorna väljer man mängd på helt själv, precis efter tycke och smak. Serverade sedan med grädde och ett pepparkakslager!


Likes

Comments

Hittade dessa bilder från en tidig septembermorgon. Så himla fina med den där härliga känslan. Trots att det inte känns lika lockande i snöstorm så är det något av det mysigaste att vakna tidigt för att gå till stallet och rida under tiden ljuset börjar ta sig fram. Vet att många (ibland undrar även jag...) ställer sig några frågetecken när man frivilligt tar sig upp vid 06 för att hinna gå till stallet en stund. Ibland bara för att fixa och mysa, andra gånger för att hinna med en ridtur i morgonsolen, detta och bilderna visar precis varför det är värt det!

Likes

Comments