Såhär i slutet av augusti och likaså sommaren så får man njuta lite extra. Härromdagen blev det en långrunda med kusinernas hund för att sedan komma hem till en minikräftskiva. Så himla mysigt! Dock känns det inte så jobbigt att komma in i rutiner och struktur igen. Det känns välbehövligt. Det känns desto jobbigare att överge sommaren så därav spendera jag mycket tid på att kolla resor haha! Kan vara välbehövligt efter en usel värme här hemma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Strålande sol och bara en allmänt mysig dag.  Igår startade skolan och sista året på gymnasiet. Det känns nästan skönt att komma tillbaka till rutiner, schema och lite struktur. Samtidigt har inte sommaren varit någon hit iochmed vädret så därav har det aldrig riktigt känts som det härliga sommarlovet. Hur som blev det inte många timmar i skolan och lagom till lunch mötte jag upp mamma. Vi lunchade i solen och tog en glass till efterrätt! Innan dess hann jag med stallet och jag passade på att galoppera över åkrarna! Sen avlutades dagen med en runda på stan och sen hem till pojkvännen, helt enkelt en härlig dag!

Likes

Comments

Kvällen har tillbringats hos en kompis som fyllde år idag. Det blev en mysig kväll med sushi, vin och sol. Jag höll mig dock till vatten och lagom till att tjejerna skulle ut så tog jag bilen hem. Jag har fullt upp med stallet, träning och så jobbet hela eftermiddagen imorgon så det var lika bäst att komma hem skapligt. Men det är aldrig fel att bara få komma hem, krypa ner i sängen och äta chips. Sen kommer det kännas lite extra bra när jag kommer vara hur pigg som helst imorgon och resterande partypinglor inte tar sig upp ur sängen...!

Likes

Comments

Idag hände något hemskt. Att människor ska behöva offra liv för terrordåd är helt galet. Att förkorta liv för oskyldiga människor är så orättvist det kan bli. Det är människor som säger hejdå till sina familjer varje dag, som går till jobbet eller skolan precis som vem som helst annan, helt ovetande om att detta skulle drabba så många.

Idag är den dagen vi har visat medkänsla och sträckt fram den hjälpande handen till de som behövt. Till de personer som inte tagit sig hem eller inte känt sig trygga. Till de människor som behövt hjälp, och det är fantastiskt!

Allt tankar till Stockholm och de drabbade!

Likes

Comments

Trots att det var et tag sen, eller iallafall 2 (?) veckor sedan jag kom hem nu så tänkte jag bjuda på lite fler bilder. Har många som är ovisade än. Hur som så var resan toppen. Så skönt att bara komma ifrån ett tag, trots att det inte var lika skönt att komma hem till en hel hög av plugg. Att man ens kan missa så mycket på en vecka?? Nu planeras iallafall nästa trip. Vill  överallt! Hur härligt verkar inte Barcelona, eller Italien, Paris, eller Grekland. 


Likes

Comments

Efter några dagar på Sri Lanka har jag äntligen lyckats få tag i datorn och tagit mig till att ladda upp lite bilder! Bara det att komma till värmen är så skönt men att vattnet är varmt och man får lite färg är inte helt fel det heller. Än så länge har det mest gått ut på att chilla på stranden, bada i havet och bara ta det lugnt. Vi tog även en runda till grannstaden för att se lite nytt och åkte runt en hel del där. Imorgon väntar valsafari i en liten båt mitt ute på Indiska oceanen, hör redan nu att jag kommer må lite mindre bra så att säga...

Likes

Comments

Då är jag tillbaka, lite såhär då och då som det tyvärr verkar bli rätt ofta. Under tiden har jag hunnit vara uppe i Stockholm för jobb och fick med mig Emmy på ett hörn. Är fortfarande lite skeptisk till att åka själv. när det bara är jag som är anlitad, hos nya fotografer. Så det var kanon att Emmy kunde hänka på! Har även fått lite bilder från plåtningen och även den därefter så tänkte lägga ut några stycken någon dag.

Nu är det dock annat i fokus. Idag drar familjen tillsammans med en kompis iväg till Sri Lanka. Har någon sånhär taggad känsla inom mig bara för att det känns fantastiskt att komma ifrån kylan och kunna gå runt i bikini och klänning. Vi brukar åka på minst en stor resa varje år såhär under vintern. Det är verkligen något jag uppskattar extremt mycket. Dels för att jag jag älskar att resa, se nya saker men även för att jag behöver lie extra energi såhär i vintertid. Så all cred till mina föräldrar! Ska försöka uppdatera flitigt under resans gång och visa en massa härliga bilder!Likes

Comments