cVi är här igen! Gymmen är fulla, salladen är slut, inköpen med träningskläder är rekordhöga och alla ska bli bättre människor. Wow vad alla ska bli glada och positiva, trevliga och börja planera. Alla ska helt plötsligt bli mer ekonomiska och ordningsamma. Nu ska vi börja umgås mer med vänner, jobba mer, träna mer, få bättre självförtroende och lära oss ett nytt språk. Nu är det dags, för det är ett nytt år, en start!Jag är en av dessa tråkiga människor som inte tror att ett nytt år kommer förändra oss som människor eller att ett dumt nyårslöfte inte kommer få dig att gå på vatten. Du kommer inte börja träna regelbundet nu om du inte gjort det innan, du kommer inte laga mat varje dag om du inte gjort det innan eller spara en massa pengar helt plötsligt. Istället tror jag att det kan motivera oss till att förändra saker med tid. Jag kom fram till vad "bra" nyårslöften är. De som kan få oss att må bra istället för att känna ångest. De kallas mål. Kanske handlar det om att ta en matlagningskurs, plugga en dag efter skolan eller höja betyget i matte. Du har ändå uppnått något som är betydelsefullt för dig, men det drar inte med sig ångest. Det handlar inte längre om att klämma in så mycket i kalendern som möjligt och följa det strikt varje vecka utan att uppskatta när man gör det och se resultat utefter det. Du får nämligen inte mer tid eller kraft för att det är ett nytt år. Du kommer inte vakna mer positiv för att det står en 7 istället för en 6 efter 201.... Du måste jobba på det, och sätta upp delmål och drömmål. Vad vill du, och varför?

Likes

Comments

Gott nytt år till er alla, hoppas gårdagen var fantastisk och dagen inte varit allt för hemsk. Jag har aldrig varit den personen som älskat nyår eller tyckt att allt är superspeciell. Det har liksom varit kul att få klä upp sig och äta något gott, typ så. Flera gånger kan jag känna att förväntningarna blir allt för höga, på en enda kväll och ett klockslag. Så igår tog jag istället kvällen till att mysa hemma hos Lina och äta där. Vi var inte allt för tråkiga så vi gick ut ett tag för att dansa men avslutade kvällen strax efter fyrverkerierna med film. Det var liksom mysigt, inget mer än så, och det räckte med det.


Likes

Comments

Kap Verde med denna pinglan var utan tvekan en av höjdpunkterna i år. Vi ses runt 3-4 gånger om året så en resa tillsammans var underbart!!

Alla träningar och tävlingar med hästarna, framför allt den lilla röda ponnybusen då. Tyvärr blev han skadad inför SM men framgångarna överhuvudtaget har varit fantastiska!

Resan till Mallorca. Det var verkligen något speciellt med hela veckan. Att få åka med mina två bästa vänner och njuta av en vecka helt fria från allt kunde bara inte slå något annat det här året!

Alla platser, och händelser. Bråvalla är ett kapitel för sig och Veronica konserten var underbar, bara det.

Alla roliga jobb som har gjorts i år. Så himla kul att faktiskt ha möjligheten att få jobba med detta!

Tillsist, alla fantastiska människor jag har fått dela året med. Det är ju ändå alla dessa som gör varje händelse minnesvärd. Någon som är värd att nämnas lite extra är ändå Lina. Wow vad bra du är! Tack för i år allihopa!

Likes

Comments

Det känns rätt sjukt att vi imorgon ska avsluta året och gå in i 2017! Fasen vad fort det har gått men ändå inte haha. Jag har hunnit med så mycket men trodde nog på ännu mer, fast förvånat mig själv över andra saker. Är det inte rätt sjukt att man på ett år kan åstadkomma så mycket, förändras som person och byta bana helt, till saker man under årets början aldrig trodde skulle inträffa?! Jag har ändå hunnit resa, gå på festival, bli kär, tävla, festa, gå klart halva gymnasiet, umgås med vänner, lära känna nya, jobba, träna och så mycket mer ändå. Ett år är på något sätt så långt men går ändå så fort.


Likes

Comments

Jobbar som barnvakt några dagar i veckan åt en familj. Barnen är så extremt gulliga, och lekfulla om något. Trodde inte att det skulle ge mig så mycket med all kreativitet och fantasi som ligger i jobbet så känner jag mig bland som en av deras fritiskompis. Nu runt jul blir det lite färre tillfällen och de passade på att ge mig en julklapp. Hur gulliga är dom inte?? Åh seriöst, kan man spara kartongen bara för att den var så fin eller?

Likes

Comments

En snabb update är att en massa nya bilder ligger i kameran. Ska bara få in dom i datorn och t mig till att redigera, sen är dom snart uppe! Sålänge kan ni få veta att mer än hälften av denna hemska vecka snart är över. Har på fredag alltså gått igenom 9 olika prov, tester, förhör och inlämningar på 5 dagar?? Varför lägga upp ett schema på det sättet? Hursom så har jag försökt intala mig själv att sakerna är kul eller att jag är mindre stressad än vad jag egentligen är, och det funkar! Här är föresten lite bilder från en tid då jag slapp intala mig att jag inte var stressad. Den största stressen var nämligen kring hur länge frukosten hade öppet och om poolen var kall... Tänk tillbaka på dessa dagar och se det så positivt som möjligt så kommer det snart lite nya bilder!

Likes

Comments

Startade dagen tidigt för att hinna med stallet på morgonen. Då hade jag även tid att handla på mig lite underkläder som enligt mig är det bästa som finns på eftermiddagen!! Har verkligen ett sjukt beroende och kan verkligen känna ett lyckorus efter haha, måste få behandling mot detta alltså! Farmor och farfar har även tagit sig hit från Skåne och kvällen bjöd på tapas. Nu väntar idolfinal som jag av någon anledning känner ett behov av att se, trots att jag inte sett något annat av programmet typ?

Likes

Comments