Header

Resor

Har precis landat in här hemma efter min lilla dygnsvisit i Sthlm. Lise och jag började gårdagen med att strosa runt lite på stan, innan det blev en sen lunch. Vi beställde in lite små rätter och drack ett glas vin, på Sturegallerian vilket verkligen super gott. Blev sedan stress för att hinna hem byta om och käka middag innan konserten, trots att vi var en timme sena fick vi vänta ytterligare en innan han började spela och bjöd på en riktigt bra show. Imorse mötte jag upp min kusin för brunch, vi hamnade åter en gång på Greasy Spoon. Åt en ägg Benedict och super gott var även det. Nu måste jag slänga mig in i duschen och skrubba mig innan det är dags för spraytan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

​Något jag är expert på är att ta åt mig av de negativa i mitt liv. Åker till Sthlm i helgen, är bal nästa vecka, studenten närmar sig med stormsteg och igår fick jag även reda på att jag blivit tilldelat ett stipendium. Ändå har dagens humör varit sämst bara på grund av matte nationella, fyfan. Gick i alla fall och fixade naglarna efter dagens bristande insats, så nu är dem fina och fräscha inför allt som komma skall. & nu måste jag sätta mig och plugga ett tag samt fixa lite inför balen, tjohoo!

Likes

Comments

Igår var det mösspåtagningsbal vilket jag tror var näst intill omöjligt att missa. Kvällen på det hela taget var kul, men tycker upplägget blev en aning segt. Vi skulle vara på skolan redan vid 16 och sen blev det mycket väntan innan cermoni samt middag. Denna dag har varit mindre produktiv men hängde lite med Ebba och Hanna nu på kvällen vilket var mysigt. Ska försöka sova nu så jag orkar ta tag i allt det jag inte gjorde idag ;-)

Likes

Comments

Vardag

​Blev en långhelg även denna helg, och den började i Åre. Jag och Hanna åkte upp och gick på tur i fedags, från Ullådalen till skutans topp. Väl uppe trodde jag nästan vi skulle blåsa bort, men blev ett härligt åk ner till dalen där vi satt oss ett tag för att sola innan vi begav oss hem. Igår samlades jag och dansen ovetande vart vi skulle, var inställd på skogen och hade packat därefter. Efter att blivit lurade att köra backintervaller i GB hamnade vi på Frösöparks utegym och hinderbana, där vi körde ett svettig pass innan det blev spa och middag. Denna morgon började såklart med hotell frulle innan det blev ett ännu svettigare 90 minuters pass, och efter det ännu mer bastu och bad. Sen jag kom hem har jag princip endast hunnit plugga och tvätta, kul kul :-)

Likes

Comments

Vardag

Spenderade helgen och Valborg uppe i Åre vilket var säsongens sista helg. Har haft alldeles för roligt och känner mig långt ifrån redo att gå till skolan imorn. Dagarna har bjudit på soligt väder, skidåkning, skifinals, afterski, roliga utgångar och en fantastisk Maggio! Men nu ska jag sova för det är något jag gjort alldeles för lite av dessa dagar, hörs.

Likes

Comments