Header

Vardag

Hallå!! Har klarat av dag två på nya jobbet (och har fortfarande inte orkat skriva ett inlägg om studenten). Trivs väldigt bra hittills, trots mycket nytt att lära sig samt att min kropp inte riktigt tycker om att sitta framför ett skrivbord flera timmar. Efter jobbet cyklade jag hem och lagade middag innan jag och Ebba åkte till rangen och slog lite. Väldigt mysigt i det fina vädret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Kan ju börja detta inlägg med att denna helg kommer vara en jag sent glömmer, men tänkte skriva mer om studentdagen i ett eget inlägg när jag fått bilderna min kusin tog. Gårdagen spenderades iaf med min släkt som fortfarande var kvar, och idag har jag både hunnit med "hejdå"-fika för Sofia och sedan brunch och spa på Frösö park. Imorgon börjar jag på nya jobbet så aning spänd tänkte jag gå och lägga mig nu.

Likes

Comments

Vardag

​Började denna dag med att åka och handla med Jasmine till räkfrossan, CAs sista möte. Älskar räkor och blev riktigt lyckat!! Igår var det Bacchis bjudfest i Sportstugan vilket var trevligt och framförallt var maten jätte god. På eftermiddagen idag var jag och fixade fransarna hos Alma och när jag kom hem var både partytältet uppställt och ljudet fixat till fredagens mottagning. Ska bli så jäkla kul!!

Likes

Comments

Vardag

Vårfest // Stipendium // Grillning

Lite bilder från senaste veckan, som gått så sjukt fort. Sitter just nu ute i stugan där det varit 11 års kalas idag. Vi har grillat korv, ätit tårta och hoppat studsmatta hela eftermiddagen så snart ska vi börja åka in mot stan igen. Blev en lugn kväll igår vilket var välbehövligt och tänkte ta det lugnt även i kväll, innan denna vecka med festligheter drar igång.

Likes

Comments

Igår var det sommarfest och sista festen med CA. Vi träffades hemma hos Vilma och gjorde en super god tapas-middag som vi åt ute i solen. Efter både skratt, lekar och sånger åkte vi vidare till Bring. Hade en kul kväll ändå, i helhet. Ett bra avslut på dessa 3 år :))

Likes

Comments