Header
View tracker

Vardag

Igår var vi tillbaka i stan lite efter tio, och när jag kom hem hade mamma fixat brunch. Vilket var såå gott, och väldigt mysigt innan jag skulle spendera resten av dagen på jobbet. Nu måste jag skynda mig iväg till gymnastiken, är sista gången idag vilket betyder fika!! Är så stressad för övrigt, varför blir det alltid såhär innan jul? Går runt med en klump i magen över allt som måste göras, och ej hunnits med, samtidigt som julkänslan är på noll. Har inte ens hunnit kollat på julkalendern de senaste dagarna, då är det illa..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Valde att spendera helgen i Åre vilket har varit väldigt skönt, hitills. Lagat god middag, bastat och bara tagit det allmänt lugnt. Idag togs säsongen första åk, och var riktigt härligt i backen där på morgonkvisten innan den hann bli allt för upp åkt. Just nu ligger vi helt utslagna i soffan efter att ha bastat och duschat, älskar den känslan efter man varit ute en hel dag i kylan. Vi ska snart laga lite middag, och imorgon åker vi hem tidigt då jag ska jobba.

Likes

Comments

View tracker

Oj dessa senaste veckorna har det verkligen ekat tomt här på bloggen. Det hela började med att jag låg sjuk hela förra helgen, veckan spenderades sedan med massa skolarbete och denna helg gick till jobb. Men utöver sånt tråkigt har det hunnits med köp av Bruno Mars biljetter, som spelar i Sthlm i maj, en super kul förfest och sedan utgång på Oscars för att fira Malin som blivit 18, och imorgon är faktiskt planen att gå på världscupen i skidskytte!! December om 2 dagar, samt sedan jul runt hörnet, och en hel månad sedan bilden nedanför är tagen. Tiden går för snabbt, känner jag, vill hinna njuta mer!!

Likes

Comments

Vardag
Skulle egentligen kommit upp igår, samt att halva inlägget var försvunnet när det väl publicerades.
Har haft en liten livskris denna vecka (notera vecka haha, inte så djupgående). Är så typiskt mig att inte uppskatta nuet, ligger i fas med skolan, kommit igång med träningen och känner att jag har mycket kul inplanerat dessa kommande veckor, men ändå känns det som något saknas. Känner jag behöver lite ny "input", få ta del av nya upplevelser och erfarenheter. Är sååå sugen på en resa till Afrika, antingen typ Sydafrika eller Marocko, med sol, bad, mönster och främmande kultur.
Men, men nu har jag helt tappat livsglädjen då jag sen efter skolan legat nerbäddad med närmre 39 graders feber, halsont och huvudvärk :))) Hatar verkligen att vara sjuk, klarar ej av den typen av avbrott i vardagslivet

Likes

Comments

Vardag

I lördags, 10 minuter innan affärerna stängde, fick jag ett litet ryck och raceade ner till Cervera för att sedan komma hem med två koppar från Rörstrand. Har hunnit använt dem flitig på två dagar, till diverse fika stunder och frukostar. Idag fick jag sluta redan vid elva, efter att haft prov. Har sen jag kom hem suttit och pluggat :))), tog en liten paus nu och tänkte snart försätta med lite matte innan jag ska iväg och "jobba" (springa runt och leka med barn i tre timmar).

Likes

Comments