Header

Au Pair livet

En vecka går fort när man har roligt och speciellt när det är så mycket nytt att bli van vid. Mår fortfarande inte sådär tipptopp så har tagit det väldigt lugnt idag med. Promenixat med Lady varit nere och handlat lite i det Lillänge liknande köpcentrum vi har här i Garibaldi Highlands, är i princip det jag hunnit med. Även facetimat med min gudmor då jag var livrädd jag skulle spränga hela huset när jag startade gasspisen. Ikväll ska vi samlas ett stort gäng au pairer här i Squamish för att käka middag och imorgon åker jag in till Vancouver för att stanna över hos Linn. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Au Pair livet

Going to CALI in November!!

Såå flyger till LA under amerikanska thanksgivning (är ett annat datum här i Kanada, så skumt) för att hälsa på Franzon, och är så jäkla taggad. Jag sa det att om flyttar jag till Kanada ska jag banne mig hälsa på dig och nu är det bokat. Planen är att hyra bil (trots att det är ett helvete när du är under 25) och ha en riktigt rolig vecka i värmen, innan skidsäsongen börjar här. Var ju runt och reste i Cali förra året men ska bli så jäkla kul att göra det med en vän denna gång samt att få fira thanksgivnig med hennes familj här.

Likes

Comments

Au Pair livet

​Älskar verkligen höstens färger, blir så mysigt ute, perfekt då jag både fick uppleva det hemma och nu här. Känt mig lite hängig idag och vet ej om det beror på att jag är påväg att bli sjuk eller om jag är allergisk mot något här, hoppas på det första nämnda. Har precis hämtat den äldsta sonen på skolan och sitter nu utanför den andra skolan där de tre andra barnen går. Så ska sammansluta med mamman då två av dem ska till doktorn och jag ska ta med de andra två hem. Stötte på lite andra problem idag med, när jag köpte mitt season pass i Whistler angav jag min adress i Sverige. Jag visste däremot inte att de skickade hem liftkorten, så de skickades till Sverige för två dagar sen.. haha. Insåg även att min lilla trip jag bokat krockar med öppningshelgen där uppe, men mer om det senare.

Likes

Comments

Au Pair livet

Halloj på er, har insett att efter knappt en vecka där jag följt med på aktiviteter efter skolan borde mitt nästa inköp bli ett par noise-cancelling hörlurar... Man är helt slut i huvdet när man kommer hem på kvällen av allt ljud (och skrik). Denna vecka har hitills flutit på bra och det regnar i princip hela tiden, men var iaf och lunchade med Stina igår vilket var trevligt.

Sen måste jag bara ta upp maten, alltså har aldrig varit ett fan av nordamerikas matkultur men jag fattar verkligen inte hur barnen orkar skolan och sen sina aktivter när de har så dåliga luncher och sen bara äter något snacks (har en hel korg fylld med chips, pretzels, osv de ska kunna ta av innan träning). Gjorde även gröt till frukost igår bara att havregrynsmixen inhöll socker :))) smakade som man hällt i sirap. Absolut det är gott med sötsaker men nån måtta får det va.

Denna morgon blev det ist en färdig våffla man värmer upp i brödrosten med lite nutella på ;) mums, har även hunnit med att boka en resa och nu tänkte jag snart ta mig ut för en promenad i det härliga vädret..

Likes

Comments

Au Pair livet

Min lediga tid på dagen har spenderats åt att köra runt i min lilla benz och fixat några ärenden. Hittar fortfarande som en kratta trots att staden är så liten, de svåraste är typ att ta sig upp till huset då de ligger lite högre upp i bergen och är en jäkla labyrint av vägar. Har iaf hunnit med att skaffa ett bankkort och konto, ett lånekort på biblioteket och handlat lite små saker. Som jag skrev igår regnar det mycket här just nu men när solen väl kommer fram blir det riktigt härligt höstväder, och man kan lätt gå omkring utan jacka. Ska snart åka och hämta yngsta sonen från skolan och lite senare ska vi iväg på simning.

Likes

Comments