Header

Vardag

​Fått njuta av ännu en härlig sommarkväll. Humöret blir verkligen på topp när solen lyser. Jobbade till lunch innan jag flexade ut, var super lugnt så tänkte det var lika bra att passa på när de för en gångs skull är bra väder. Gick en sväng på stan och köpte presenter till mina föräldrar som båda fyller år i helgen. Resten av dagen spenderades solande med en podd i öronen.

Kom precis hem från en middag på Vezzos innergård och sedan lite häng på teaterträdgården, underbart att kunna sitta ute.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Efter jobbet åkte jag med familjen ut till stugan, i det fina vädret. Efter lite åkning avslutade vi kvällen hos våra grannar där det bjöds på fika. Nu är jag hemma och ska duscha och sova inför morgondagens jobbdag.

Likes

Comments

Gårdagen började med att Ebba kom över och att vi åt en riktigt god frukost. Trodde dagen skulle bli långdragen men helt plötsligt var klockan tre och kranstillverkningen var i full gång. Vi lagade middag, drack goda drinkar, sjöng snapsvisor och jag hade det super trevligt innan vi sedan senare under kvällen drog oss vidare för lite festligheter och slutligen hamnade på krogen vid ett tiden. I eftermiddags åkte jag och Ebba ut till stugan där mina föräldrar var, blev både kubb, grillning och en sväng med båten i det tio gradiga vädret :)) kallt men mysigt

Likes

Comments

Vardag

Hallå!! Har klarat av dag två på nya jobbet (och har fortfarande inte orkat skriva ett inlägg om studenten). Trivs väldigt bra hittills, trots mycket nytt att lära sig samt att min kropp inte riktigt tycker om att sitta framför ett skrivbord flera timmar. Efter jobbet cyklade jag hem och lagade middag innan jag och Ebba åkte till rangen och slog lite. Väldigt mysigt i det fina vädret.

Likes

Comments

Vardag

Kan ju börja detta inlägg med att denna helg kommer vara en jag sent glömmer, men tänkte skriva mer om studentdagen i ett eget inlägg när jag fått bilderna min kusin tog. Gårdagen spenderades iaf med min släkt som fortfarande var kvar, och idag har jag både hunnit med "hejdå"-fika för Sofia och sedan brunch och spa på Frösö park. Imorgon börjar jag på nya jobbet så aning spänd tänkte jag gå och lägga mig nu.

Likes

Comments