Header

Vardag

Var jätte motiverad till att blogga i helgen, men livet kom emellan, tyvärr. Allt har gått i ett sen i fredags; jobb, utgång, plugg, dansuppvisning och alldeles för lite sömn, är bara några av de saker som hunnits med. Men kul har jag haft, står fast vid att helgens bästa var toast skagen-frukosten hos Ebba i lördags, oslagbart<33 Idag har jag haft en relativt trist skoldag, efter det "jobbat" (haft mina gympabarn) och sen gick jag till gymmet. Nu ska jag ta en dusch sen krypa ner i sängen med en påse chips typ (är så sugen), plus minus noll :))

Likes

Comments

Lite bilder från senaste dagarna, samt helgen. Började denna vecka väldigt bra, bockade av ett prov och efter det blev det lunch på Törners med My och och våra mammor. Igår var det alla hjärtans dag, tryckte i mig alledels för många geléhjärtan (som jag just nu även sitter och äter på). Idag blev en riktigt date-night med Clara och Sofia, vi åt middag på Vezzo och gick sedan på bio. Nu ska väldigt stressade jag hoppa in i duschen och sen sova, eventuellt om jag ska försöka skriva lite till på en uppgift. Har nämligen två riktigt jobbiga uppgifter hängande över mina axlar som jag känner jag aldrig blir klar med, eller orkar göra klart för den delen. GN<3

Likes

Comments

Vardag

Gårkvällen var super lyckad, Carro hade ordnat så himla bra och fint!! Med både aktiviteter, dekorationer och mat. Efter midnatt tog mina krafter slut däremot, åkte hem till Vilma där vi åt champinjon pasta (lajvet) och strax efter de däckad vi i soffan. Vaknade upp med både kläder och smink kvar, samt att mitt högra öga var helt igen svullet då jag gosat lite väl mycket med katten Gustav haha. Sånna smällar man får ta. Idag har jag hittills hunnit med att sova, ätit belgiska våfflor samt tittat på senaste avsnittet av Hawaii. Nu tänkte jag ta en dusch, leta reda på en huvudvärkstablett och sen sätta mig och plugga. Trevlig söndag!

Likes

Comments

Vardag

​Trots att det blev en kort visit, även denna gång, ångrar jag verkligen inte att jag åkte upp till fjällen igår. Fått en härlig dag i backen med strålande sol, han även med en lunch UTE, uppe på Hummelstugan. Kom precis ur duschen och håller på att packa ihop här i stugan för att åka tillbaka till stan. Ikväll vankas nämligen Carros 20års kalas!!

Likes

Comments

Vardag

​Denna vecka har kännts som den gått ovanligt sakta, kan bero på att jag ser så otroligt mycket framemot helg. Idag efter skolan var jag och Zara på ett väldigt intressant möte inför vårens kommande baler, känns som att allt börjar falla på plats vilket känns super bra. Sprang sedan lite ärenden på stan samt möte upp Emelie en snabbis. Kvällen gick till hemma-spa och alldeles för lite plugg, men det är okej ibland :))

Likes

Comments