Header

Vardag

Har bockat av veckans längsta skoldag, som blev ännu längre då jag stannade kvar på mattstöd efter skolan. Imorgon väntas nämligen terminens första prov. Förutom plugg har jag hunnit med både att teckna gymkort samt beställa dekorationer till mitt och Erics 18års gallejj. Mindre än två veckor kvar nu, har insett att tiden går fort fast man inte alltid har roligt . Nu har jag precis satt mig för att plugga lite körkortsteori, hörs!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

​Denna fredag började extremt bra med frukost hemma hos Bog, innehållande bland annat nybakade scones. Att hon flyttat bort till mina kvarter är nog bland det bästa som hänt i år haha <3 Haft en överkomlig skoldag med endast två lektioner och direkt efter det hade jag körlektion. Mötte sedan upp Lise på Törners där vi spenderat de två senaste timmarna, nu ska jag snart bege mig bort till Bog igen för tapas kväll med ett härligt gäng. Riktigt bra start på helgen känns det som!! Fick även precis ett sms att vinterns årskortet är fixat, så nu är det dags att börja räkna dagarna till öppningshelgen XD

Likes

Comments

Vardag

Bilderna ovan är det enda som lyckats fastna på min kamerarulle i helgen. Fick bästa smset av Bog i fredags eftermiddag<3 Igår blev en riktig söndags ångest dag, pluggade stora delar av dagen men hann även med en kulinarisk middag bestående av nudlar och resterna av grillschipsen hemma hos Bog. Nu är jag precis hemkommen efter en dag bestående av två prov och en väldigt slapp retoriklektion, snart ska jag bege mig till körfältet för gymnastik med Karin. Imorgon ska jag göra risktvåan/halkbanan och börjar bli lite nervös av okänd anledning, men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Vardag

Jasmine står för finaste bilderna, i vanliga ordning.

Igår stod den traditionsenlig fotbollsmatchen på schemat och blev vinst för våra bacchi bröder, sjukt taggat!! Efter det blev det middag hos My, ett litet sent 18 års firande som var otroligt gott, vi satt och åt i flera timmar. På kvällen var det fest och idag skulle jag egentligen jobbat till fem, men efter att ha fått så ont i magen jag nästan stod och grät blev det att jag gick redan vid tre. Strax kommer Clara hit och vi tänkte sticka ut och köra en sväng!!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag

Har ju varit oktober nu snart i en vecka så det lär ju ingen missat, men sjukt vad tiden går. Fick med mig några nya plagg från Sthlm som ska bli härliga att ha nu på hösten, speciellt nya hoodien :) För övrigt då, har fått en ny dos med antibiotika mot mycoplasma och känner att det går mot det bättre. Ligger däremot fortfarande efter i skolan, i kombination med att det börjar bli lägligt att plugga körkort, men det ska nog lösa sig. Imorgon är det fredag och det känns hur bra som helst, men nu är det dags för mig att springa till min körlektion. 

Likes

Comments