Header

Au Pair livet

​Är så jäkla redo för helg just nu, eller är mest taggad. Åker in till Vancouver imorgon för lite julshopping och en härligt kväll i storstaden helt enkelt. Resten av helgen lär spenderas i Whistler och förhoppningsvis hinner det snöa lite tills dess, varit rätt varmt där uppe senaste veckan. Har haft barnen själv idag från middag vilket alltid är MYCKET, låter dem just nu kolla alldeles för länge på tv men orkar inte underhålla dem mer😂 Idag är enda dagen de inte har aktiviter, vilket märks lite väl tydligt tyvärr. Tog precis Avery på bar gärning när hon snodde choklad, händelserik kväll här i Squamish. Godnatt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Au Pair livet

Efter barnen åkt till skolan imorse kröp jag ner i sängen igen för att kolla på Lucia firandet från Kungsholmen, viktigt att upprätthålla traditioner ;) Har senaste veckan hunnit med att bland annat skicka julkort och dekorera pepparkakshus, som städarna förövrigt råkade ha sönder idag :(( Han iväg till gymmet en sväng med Stina samt prova min nya jacka, tur det funkar med skinnjacka i december här i Squamish. Efter att jag och killarna varit iväg på Taekwondo möte vi upp resten för att se Averys konståknings-show. De uppträdde bland annat till räven raskar över isen vilket var lite kul, älskar allt svensk man kan få ta del av här.

Likes

Comments

Au Pair livet

​Har sen sist jag uppdaterat här hunnit med en helg i Point Roberts, få problem i två till visdomständer samt nästan handlat klart alla julklappar.

Åkte ner till Point Roberts i fredags eftermiddag där jag har min gudmor med familj. Spenderade hela helgen där vilket var super mysigt. Väldigt vackert ställe dom bor på en amerikansk halvö som är omringad av hav och berg, men gränsen går så att man måste in i Kanada för att ta sig dit. Lite skillnad på att passera gränsen mellan Norge och Sverige om man säger så.

Idag efter en sväng till gymmet och en väldigt slapp förmiddag hämtade jag upp Stina för julklapps-shopping, är inte det lättaste då barnen verkligen har allt (!!) men blir nog en sväng in till Vancouver till veckan för att fixa det sista. När jag kommer hem väntar förhoppningsvis ett paket jag beställde under black friday sale, som sagt ska aldrig mer klaga på Postnord..

Likes

Comments

Au Pair livet

Hallå i stugan, försöker verkligen jobba på min jul-feeling här på andra sidan Atlanten. Älskar denna tid på året, eller mer det faktum att man tar sig tiden att pyssla lite extra. Så denna morgonen efter en sväng till gymmet och en timme av letande efter saffran, kom Stina över för att baka lussebullar. Utan russin och med pulver-jäst som vi inte ens visste om den skulle funka blev resultatet riktigt bra.

Tisdag = simning = längsta dagen, har haft en riktigt shit show till eftermiddag så känner mig ganska klar med denna dag. Har fortfarande 1,5h kvar här i simhallen, innan det blir middag på Freshii som precis öppnat här i Squam. De har massa fräscha bowls, sallader, wraps etc, behövas verkligen här då utbudet annars domineras av junkfood och sushi.

Likes

Comments

Au Pair livet

​Haft en riktigt vardaglig dag, fick iväg barnen till skolan imorse och de var alldeles för jobbiga för att vara en måndag morgon. Åkte sedan till gymmet, efter de åkte jag direkt vidare för att barnvakta för en annan familj och slutligen till tandläkaren för att kolla på min visdomstand. Han hem en kort sväng samt på banken (mitt kort har fortfarande inte kommit, ska aldrig mer klaga på postnord) innan jag hämtade barnen. Känner verkligen skillnad på att vara ledig på dagarna i jämförelse med att umgås med barn då med, är helt slut just nu.

Likes

Comments