Usch asså!
På torsdag ska vi ha en sån här utedag med skolan. Asså det är påriktigt de tråkigaste jag vet och skulle göra vad som helst för att slippa detta! Men man måste gå så de suger ju. Tänk att vara ute en hel dag i skogen, i lera, blött gräs och i regn, det är exakt det man vill.... eller inte. Vissa kanske tycker att det inte är någonting men för mig är det de! Vi har sånt här varje år och då måste man liksom gå i typ 45 minuter från skolan, vara ute i dåligt väder, fiska upp kryp ur en damm mm. Asså om någon tycker att det är kul säger jag bara wow! Jag skulle så gärna önska att jag tyckte att det här är kul. Återkommer hur det var :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla de va ett tag sen! Men hoppas ni mår toppen!

Idag har det varit ett sån här seg dag. Inte så kul men vad ska man göra alla har dåliga dagar ibland. Idag hade jag min kortaste skoldag, jag slutade 14:00 så de va ju skönt men nu har jag extremt tråkigt och ligger bara i soffan o chillar och väntar på att något ska hända.

Nu när jag håller på att skriva kom jag faktiskt på att jag inte haft kalas än och att vi (jag och mamma) ska fixa ett snart! Från början ville jag inte ha ett kalas men efter att ha gått på några nu för ett tag sedan så blev jag så taggad på att smala ihop kompisar äta mat, fika och hänga så nu har jag ändrat mig och jag ska ha kalas. Och nu vet jag vad jag ska göra, försöka ta lite insolation från internet och planera mitt kalas.

Jag kommer alltid på så mycket saker när jag skriver, vet inte varför men för mig går typ min gärna igång då eller nått?

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Hoppas ni mår bra!

Idag är det skola som vanligt inte jätte taggad med har iallafall inga läxor fast vi slutar 15:30 så det kommer bli en lång dag. Även fast vi slutar sent har vi ganska chill lektioner, så skönt!

Iallafall efter skolan tror jag att jag ska åka till centrum och leta efter födelsedagspresent till min kompis som har kalas på lördag, men vet inte kanske gör det på fredag istället.

Det var lite av dagens planer, hoppas ni får en grym dag vad ni än ska göra!

Likes

Comments

Hej alla har sett att det är några få som faktiskt hittat hit till min blogg, så himla kul! Välkomna hit!

Jag är så ledsen för dålig uppdatering, det är väldigt mycket i skolan nu speciellt eftersom jag varit sjuk. Har en presentation imorrn i engelska, en presentation i NO:n på freda och ett SO prov på freda med! Men men ska försöka uppdatera som vanligt nästa vecka och får försöka så mycket jag kan denna vecka.

Har redan berättat lite vad som händer nu i veckan men det händer ännu mer! I helgen ska jag rida, köpa födelsedagspresent, gå på kalas, vara i stallet och mer lite mer privat. Även fast helgen blir hetsig blir den nog väldigt rolig!

Men nu ska jag sova snart så hörs när vi hörs!<3

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Jag år så himla trött idag! Jag var typ vaken halva natten pågrund av att jag hade så sjukt ont i min mage :( , har verkligen aldrig haft så ont!

Men iallafall, jag är hem sjuk idag med. Inte alls kul alltså. Har tröttnat såå på att bara ligga i sängen/soffan och bara kolla på Netflix och youtube. Men jag har blivit mycket bättre i halsen och magen har också blivit mycket bättre med fortfarande lite ont.

Jag är jätteledsen :( Igår tittade jag klart på Pretty little liars så nu har jag typ ingen serie att kolla på så e fett ledsen.

Bara en liten uppdatering på mitt liv så där <3

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni mår bra!

Idag är jag fortfarande sjuk :( Men börjar må lite bättre! Har fortfarande ont i halsen men är inte längre täppt i näsan eller har ont i huvudet, så det är ju bra.

Jag ska försöka bli bättre på att blogga flera gånger om dagen kanske två-tre gånger om dagen där jag typ skriver om det som händer då och skriver mer detaljerat än en gång om dagen där jag typ sammanfattar vad jag har gjort under dagen utan detaljer. Jag känner att det kanske blir mer personligt och roligt plus att jag kommer snabbare in i bloggandet.

Likes

Comments

Hej!!

Hoppas ni mår bra! Vet att ingen kanske kommer läsa det här men om det nu skulle vara någon så hoppas jag att du mår fantastiskt. Själv är jag förkyld, så jag är inte på topp men mår annars bra om man bortser från det.

Så ja, det här är mitt första inlägg så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men min blogg kommer handla om mitt liv helt enkelt, allt mellan himmel och jord.

Men ja jag har inget mer att skriva nu så hörs senare bye! <3

Likes

Comments