Godmorgon finisar!

Jag år så himla trött idag! Jag var typ vaken halva natten pågrund av att jag hade så sjukt ont i min mage :( , har verkligen aldrig haft så ont!

Men iallafall, jag är hem sjuk idag med. Inte alls kul alltså. Har tröttnat såå på att bara ligga i sängen/soffan och bara kolla på Netflix och youtube. Men jag har blivit mycket bättre i halsen och magen har också blivit mycket bättre med fortfarande lite ont.

Jag är jätteledsen :( Igår tittade jag klart på Pretty little liars så nu har jag typ ingen serie att kolla på så e fett ledsen.

Bara en liten uppdatering på mitt liv så där <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni mår bra!

Idag är jag fortfarande sjuk :( Men börjar må lite bättre! Har fortfarande ont i halsen men är inte längre täppt i näsan eller har ont i huvudet, så det är ju bra.

Jag ska försöka bli bättre på att blogga flera gånger om dagen kanske två-tre gånger om dagen där jag typ skriver om det som händer då och skriver mer detaljerat än en gång om dagen där jag typ sammanfattar vad jag har gjort under dagen utan detaljer. Jag känner att det kanske blir mer personligt och roligt plus att jag kommer snabbare in i bloggandet.

Likes

Comments

Hej!!

Hoppas ni mår bra! Vet att ingen kanske kommer läsa det här men om det nu skulle vara någon så hoppas jag att du mår fantastiskt. Själv är jag förkyld, så jag är inte på topp men mår annars bra om man bortser från det.

Så ja, det här är mitt första inlägg så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men min blogg kommer handla om mitt liv helt enkelt, allt mellan himmel och jord.

Men ja jag har inget mer att skriva nu så hörs senare bye! <3

Likes

Comments