​I'm back. De va ett tag sen, men är tillbaka med ny porrdrivkraft. Inatt ska jag ha trekant med Bob och David :D. Längtaaaaaarr 👅. Vill bara känna deras kuk i mig HAHAHAHA. Juste, jag va med i en tävling då man skulle twerka och gissa vem som vann? JAAAAG. :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej horor :* . SORRY för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med alla killar jag har legat med och lite business :)) ..

HADE VÄRLDENS BÄSTA SEX ASSÅÅÅÅÅÅÅ, ska berätta hur lite hur de va. Killen asså T som jag kallar honom för, kom hem t mig med mat o då stod jag i bara underkläder asså omg va pinsamt. Men så fort han såg mig blev han kåt. Då förstårni vad va jag vill göra ;)) . Sög av honom och det var helt underbart, sen hade vi sex och asså sshiiitttt har aldrig kommit så jävla mycket förr. O kuken va superstor vill ha den igeeeen 😋.

Btw, vårt företag har lanserat sexleksaker, som tex fleshlight och dildo. Använder du koden "EBH20" får du 20% rabatt i kassan, de kommer direkt länkar här. Byeee hoes

Dildos/flesh : http://2girls1cup.ca/


Likes

Comments

Hej horor :* . Här kommer lite snabba tips på vad man kan göra för Att bilen hora.


Jag använder string dagligen o jag har en viss typ av favoritstring, bilder ser ni längre ner i inlägget. Sen måste ni bete er som en hora hallååååååå, det är SUPERviktigt. Väldig dryg attityd o fula ord i käften, då kommer ni långt.

Klädstil är också väldigt viktigt, tunna o synliga kläder, tunna trosor o ingen BH.

Sen äre viktigt typ prio att kunna twerka/pole dance daaaaaaaaaaaaa, jag har tatt privata lektioner o nu är jag ett twerkproffs ;).

BAM , de va lite tips från mig ;) . O TACK SOM FAN FÖR ALLA ALMÄNINGAR TILL STRIPPKLUBBEN. Alla platser är tyvärr fullbokade, men vi kan ta emot EN plats till, som undantag. :) Ska gå i skolan i ungefär 1,5 h o sen knulla med min kk . HÖRS HOROR

Likes

Comments

Omg , första inlägget ju SURPRISE MUDAFUCKA!!

Tänker skriva lite om mig själv, så ni får lära känna mej, o vem vet du kanske blir en hoe 😏😎.

Heter ellabellahoe, ja föddes för 2'år sen. Jag var en helt vanlig flicka men till slut insåg jag att sex var väldigt intressant och vackert . Och så började min upptäcksfärd genom sexlivet. Jag blev enormt attraherad av stora kukar, dildos och vad man kunde göra med dem, vibratorer, och massa mer. Jag började att starta ett företag, EBHDD tillsammans med min väninna DicksDotter som dessutom ären hoe. Vi äger en strippskola varje söndag, och har lektioner mellan 17-18:15. Om ni vill anmäla er tills nästa termin så skicka ett mail till mig så fixar vi plats ☺️.

Tack babes för att ni kolla på mitt första inlägget, puss o kram på era fittor/kukar. // EllaBellaHoe 

Likes

Comments