Header

Jag målade typ av en annan bild för att lära mig att teckna tjejer som kollar ner. Medan jag också vill lära mig att måla med mer färger.👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello!

Idag så fick jag en bra start på morgonen(inställd lektion) yey! Jag och Felle gick runt lite i stan för att ta ut bio biljetter till filmer hon är med i. när jag väl kom hem så träffade jag LL och YG. Jag och LL snackade om en del saker som fick mig att tänka. Vill man leva ett positivt/bra liv så måste man ta den svåra vägen. Så när jag kom hem så fixade jag en kopp te och pluggade som aset! holy shit asså, men det måste göra nån gång.

(några inspirerande bilder)

MJAO!

Likes

Comments

Hon blev inte lika bra som jag hade tänkt mig men jag blev ändå nöjd över slutresultatet. (Jag vet om att huvudet blev för stort)

Den ska representera en "ond jul" men det funkade inte riktigt men jag har det fortfarande i baktanken eftersom att " hon" inte vill vara inne utan gömma sig ute som en ensam skugga under månen

Likes

Comments

Tänk er en värld utan glädje, utan kärlek. Man skulle aldrig klara av det (in the long run) och det ser de flesta som en självklarhet men när någon mår piss för hur "kärleken" får en att må dåligt så är det inte alla som fattar. Jag fattar inte. Jag har aldrig varit kär och har ingen aning om hur det känns, just nu har jag ett stort beslut som kommer att effekterna min och andras framtid, och jag har ingen aning vad jag ska göra men ändå kan nått så litet som kärlek störa mig(även fast det inte finns)

Även himmelen vet att kärlek inte finns

Likes

Comments

Hur vet man vad man känner för en person? Är det hur man aldrig vill släppa taget om honom när han kramar mig eller hur man aldrig vill sluta prata med honom eftersom att när man hör honom säga mitt namn så känns det som att man smälter inom bords? Eller är det när man vet att han gillar någon annan och det känns som att man bara vill försvinna..

(Fråga inte om bilden, gillar den bara för att jag tog den när det kändes som att jag ville försvinna)

Likes

Comments

Sitter ute själv och märker hur ensam jag är. Haha.

Likes

Comments

Här är en step by step "målning" när man mår som sämst.

Likes

Comments

Sorry om bilder repeterar sig själva eller om dom är suddiga, och jag vet att jag failade med storlekarna på kroppsdelarna och ansiktet :)HEJDÅ!

Likes

Comments

Hellu, idag så vaknade jag as sent, kl 12:00 (det var väldigt sent för mig iallafall) och en halv timma efter de så messar Kajsa och frågar om jag kan ses. Så jag åt frunch och gick sedan ut och var ute med henne till ca 15:30 och lata mig hemma men gick sedan 18:00 till bussen och åkte till Hjalmar brantningsplatsen träffa Kajsa där och åkte till Liseberg och såg på Ghost som var jätte bra och sedan gick vi hem, bild på sångaren i ghost:


HEJDÅ!

Likes

Comments