Hej!
Just nu kollar jag på PH och ska snart plugga lite matte. Tänkte bara fråga er om ni har något tips vad jag kan göra med mitt hår eftersom jag ska klippa mig imorgon. Vet inte om jag ska göra slingor, hur mycket jag ska klippa osv. Kom gärna med tips!!

Ha en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 158 Readers

Likes

Comments

Hej!
Igår blev det tyvärr ingen bloggning, vet faktiskt inte varför. Men pluggade iallafall igår och sen var jag på luciaövning. Idag åkte jag till skolan som vanligt och hann ha spanska och No, sen fick jag åka hem.. Mår inte alls bra idag men hoppas det blir bättre sen!
Tänkte plugga matte idag när jag ändå är hemma eftersom vi har matteprov på fredag, sedan ska jag nog fixa lite och äta. Det blir en lugn dag för min del!
Hoppas ni får en bra dag!!

Ni får lite bilder från idag här nere

Likes

Comments

Hej!
Idag är jag verkligen inte på bra humör då det har hänt massa. Så jag har tyvärr inte så mycket att skriva, hoppas ni förstår! Så jag bjuder bara på lite bilder här nere och sen hörs vi imorgon igen.

Kraaaam!

  • 173 Readers

Likes

Comments

Hejhej, just nu sitter jag och kollar på tv med pappa. Kände att jag verkligen ville ta det lugnt idag eftersom skolan börjar imorgon igen. Jag har tänkt att spela in lite covers och så eftersom jag älskar att sjunga!! Så om ni har något tips på någon låt så kommentera gärna.
Hade inte så mycket att skriva idag men vi hörs imorgon igen.

Ha en bra söndag!

  • 177 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Kvällen blev som jag hade tänkt mig. Blev att kolla på film och bara ta det lugnt. Imorgon däremot ska jag träffa Philip och sedan in till Kalmar. På söndag ska jag först till kyrkan då vi ska redovisa en PowerPoint om London med ungdomsgruppen. Efter det ska jag vara med på julskyltningen eftersom jag är Luciakandidat!!
Det var nog allt jag hade för idag, får se om jag bloggar imorgon om jag hinner.

Ha en bra helg!

  • 206 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har precis gjort mig iordning och ska snart äta frukost. Idag händer det inte jättemycket i skolan eftersom det är fredag. Jag har inget planerat för kvällen så vi får se vad jag hittar på.
Ni får gärna kommentera vad jag kan skriva om på bloggen så att jag kommer igång lite eftersom jag precis börjat blogga. Vi hörs senare ikväll då jag tänkte berätta vad som händer i helgen.

Vi hörs, puss o kram

Byxor från Gina Tricot , top från Zara & en kofta från Gina Tricot

  • 236 Readers

Likes

Comments

Hejhej! Eftersom detta är mitt första inlägg på min blogg så tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag är 15 år och bor i Mönsterås. Jag gillar att sjunga, spela gitarr och fotografera, men också att blogga såklart!! Här på min blogg kommer ni få se mycket bilder och jag kommer berätta om mitt liv.
Hoppas verkligen ni stannar kvar och läser.

Hoppas ni haft en bra dag!

  • 240 Readers

Likes

Comments