Tjena !
Asså vilken helg, jag har varit i Växjö och tävlat (tennis dåå) så sjukt kul ! Mormor och morfar var där och kollade på mig, dom bor i Växjö då. Jag kom till semifinal. De var mamma & pappa som var med, min bror stannade hemma. Men vi åkte dit där på morgonen (på lördagen) och efter matchen på lördagen fikade jag med mamma & pappa & mormor & morfar, jag tog kulglass.. Så gott ! Men sedan efter jag hade förlorat min match på söndagen bjöd morfar oss på mat, hahahahahaha kom typ inte ihog vad maten hette. Sedan när vi åkte hem kl "halv 2" sedan lämnade vi mamma hemma och åkte till pålsjö, där tränade jag dubbelträning. Mina och jag ska tävla i dubbel, så mina och jag möte Anton och Alexander ! Efter de åkte vi hem, kl 7 var jag med Moa och Emelie och då åkte vi till kg, sedan kollade vi på fotboll, Sverige mot ... glömde vad de laget hette, men Sverige van med 3-1.. De var typ min helg, men nu är de måndag..

Hejdåå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena !
Idag har de varit så sjukt varmt, och jag har inte badat ! Vi kan börja med att jag har varit med ella, vi hade tänkt bada fast vi var så sjukt trötta så vi gick till kg ist och de känns som de är den varmaste platsen i världen typ, så vi borde badat ist för de var så himla varmt där. Känns som varmaste dagen ever..

Hejdåå.

Likes

Comments

Gud vilken dag. Den har varit så sjukt lång och rolig ! De började med att Moa och jag sov över (hos mig). Och vi vaknade kl 9.00. Hahahahahaha vi sprang in till Moa och kollade på sommarlovsmorgon, de var inte så jätte bra men men.. Sedan kom Josse och då åkte vi till busfabriken och var där i 3 timmar. På busfabriken åt vi hamburgare med bokstavs pommes, de är så himla gött. Var helt svett efter de ! Sedan skulle hon träna, så jag gick hem (vi bor grannar dåå). Sen när klockan var 19.00 skulle jag träna till 20.00. Efter träningen stack jag och Moa till kg (en förkortning för konstgräs). Och nu är kl 22.30 och jag ligger bara i sängen och lyssna på musik !

Ps. Så klantig som jag är så brände jag mig på min locktång, skulle ta i handtaget men jag råkade istället ta där man lockar sig, tänk vad smart jag är..

Hoppas ni har haft en bra dag !
Sorry för sent inlägg. Men kolla bloggen varje dag, kommer uppdatera mycket mer nuu !
Hejdåå.

Likes

Comments

tjena !
jag ska börja att säga "förlåt" för dåligaste uppdateringen ever ! Men jag ska bli bättre, jag ska försöka göra ett inlägg per dag. fast ibland kan jag inte göra exakt varge dag, men jag ska försöka iallafall ! kommer typ börja om på nytt...

men iallafall nu är de sommarlov, har längtat så sjukt mycket (of cours)

hoppas ni vill följa min blogg..
hejdåå.

Likes

Comments