Header

höst, skola, oktober, sverige, sweden

Förlåt, nu har det verkligen varit dålig uppdatering. Det bara blev att jag tog en paus. Jag vet igentligen inte varför. Men ni ska veta att jag har saknat er. Jag ska köra på nu igen.

Ni vill kanske veta vad som har hänt....... Jag har gått i skolan på vardagarna och på helgerna är man mest trött. Men förutom skolan har jag dansat och spelat fotboll. Det är så kul att alla sporter är igång igen.

Ja, det var väll det jag ville berätta. Det kommer nu i början komma upp ett inägg i vecka. Eller minst ett inlägg i veckan som jag har bestämt nu. Se kanske det kommer upp ett extra inlägg i veckan.


Hoppas du får en fortsatt fin dag:DD

Instagram. _ella_hansson_

snapchatt: hansson_ella

Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

skola, höst, Kroatien, resa, skolstart, september

Här i Skåne har det bara regnat dem senaste dagarna/veckan. Nu är hösten här🍃
Eller jag hoppas på mer sol fast det känns inte riktigt så.
Förlåt för lite dålig uppdatering men det kommer bli bättre igen. Kanske det kommer någon på vardagarna men annars tror jag det mer kommer på helgerna.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara i skolan. Eller jag har faktiskt gjort min önskelista till min B-day. För jag fyller faktiskt år om 27dagar så det är inte för långt kvar❤️
Hoppas du får en fantastisk bra dag/kväll💋

Kontakt: ellahansson99@gmail.com
Instagram: _ella_hansson_
Snapchat: hansson_ella

Likes

Comments

augusti, h&m, Mode, Naglack

Jag verkligen älskar H&Ms naglack. Dem är så bra och a love it. Jag tycker både formen är så himla snygg. Och jag tycker piggmentet är jätte bra. Jag köpte alla i lördags förutom det till höger längst bort. På bilde så hade jag inte med ett rött gel lack, det var nytt tydligen och kom in förra veckan. Fast det röda gel lacket var mer åt det rosa/lila hållet på naglen fast efter 2-3 lager blev det mer rött. Jag körde på mer lite ljusare en rött jag hade det till vänster längst bort. Det ser vit ut men det är ljus blå. Det känns lit som att man älskar h&m naglack eller hatar man dem eller hata kanske är för stort ord kanske ogillar är lite finare.

Hoppas du får en bra dag<33


Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Instagram: _ella_hansson_

Snapchatt: hansson_ella

Likes

Comments

augusti, höst, vinter, åre, skidor

Snart är det höst/vinter. Är ni taggade? Jag är taggad. Det händer massa roligt. Jag fyller år, min mamma fyller år. Man kan ha mer tjocka kläder och mysiga. Det blir mörk snabbar fast det kanske inte är kul fast det är mysigare tycker jag. Sen under vintern är det advent och julafton. Man får jullov. Fast vissa saker kanske bara jag längtar till. Som min födelsedag, jag fyller år på kanelbullens dag alltså den 4:de oktober. Bilden är från Åre när vi var där förra året på jullåvet tror jag det var. Det är så mysigt där med all snö. Jag gillar snö. Det är mysigt och man kan leka i den. Vi brukar alltid åka skidor under jullovet eller sportlovet eller påsklovet. Fast så som det ser ut nu får jag nog vänta i tag på hösten och vintern. Fast när den väll kommit vill jag ha sommar och sol. Det är kneppigt med det du vet när det är sol vill jag ha vinter men när det är vinter vill jag ha sol. Det kommer nog alldrig bli perfekt.

Hoppas du få en undervar dag<33


Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Instagram: _ella_hansson_

Snap: hansson_ella

Likes

Comments

augusti, skola, skolstart

Detta är en bild från början av sommaren. Eller jag vet inte ens om man kan kalla det sommar det var slutet på maj ungefär. Då gick man i 4:an nu går man i 5:an. Jag har gått i skolan i 3 dagar om man räknar med den här dagen. Fast idag var första riktiga dagen. Det gick bra det var inte för tråkiga lektioner. Men jag gillade att vara tillbaka få lite rutiner och sånt har jag ju pratat om innan också att jag gillar att ha rutiner. För då kan man planera och allting mycket mer man vet när man kan göra läxan, när man kan ducha och när man kan träna. Jag har som sakt börjat i 5:an, inte så mycket skillnad från 4:an. Samma klassrum, samma klass och samma lärare. Det känns likadant som i 4:an. Förutom att när man började 4:an var det mer spännande ny klass, nya kompisar, nytt klassrum och ny lärare allt var nytt. Man hade en pirig känsla i magen det var kul och spännande. Det kommer nog ingen uppdatering i helgen för då ska jag bort.

hoppas du får en bra dag<33

Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Instagram: _ella_hansson_

Snapchatt: hansson_ella

Likes

Comments

augusti, Ullared

Igår var jag på Ullared med min mamma och mina 2syskon. Vi åkte dIrekt efter skolan hade slutat kl:14. Det tog ca 45min ditt. Jag hittade nästan ingenting jag behövde. Vilket var synd fast då får jag väll köpa det nu istället.

Jag köpte: Underkläder, godis, bollpump, light Box, ansiktsmask det var typ det jag köpte. Jag tycker inte riktigt att dem hade någonting i min still.

Hoppas du får en bra dag❤️

Kontakt: ellahansson@gmail.com

Instagram: _ella_hansson_

Snapchatt: hansson_ella

Likes

Comments

augusti, skola

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har varit sjuk. Jag har haft feber och hostar. Jag hade feber i 6 dagar har inte det lägre men hostar fortfarande. Så det är därför jag inte har uppdaterat er. Men jag mår bra nu förutom hostan.
Men förutom att jag har varit sjuk så finns det något som närmar sig............. skolan.
Jag börjar skolan den 17:de alltså på torsdag. Jag är taggad på att träffa alla kompisar och bara komma lite till vardagen igen. Eller jag gillar när det är planerat vad man ska göra. Och när man går i skolan får man ju som en rutin och det tycker jag är bra. Typ att man vet när man slutar och att man ska göra läxorna då och att man har träning den tiden. Eller det kanske bara är jag............
Men vi får se hur det blir med uppdateringen när skolan börjar.

Kontakt: ellahansson99@gmail.com 

Instagram: _ella_hansson_

Snap: hansson_ella

Likes

Comments

Juli, Sommarlov, frågor

1.Vad heter du? - Ella
2.Vart bor du? - Skåne
3.Hårfärg? - Ljusbrunt typ
4.Ögonfärg? - Blå
5.Hur lång är du? - 157cm
6.Vad väljer du godis eller chips? - Godis
7.Cola eller Fanta? - Cola om det är zero
8.Vad har du för mobil? - iPhone 5s
9.Favorit land? - Jag vet inte men jag gillar Sverige
10.Favorit färg? - Blå, grön, vit, grå och svart
11.Har du någon förebild? - Nej, eller jag vet inte
12.Vad är det bästa du vet? - Förutom att vara med dom man älskar så är det att spela fotboll. Att bara vara på träningen gör mig så himla lycklig
13.Vad är klockan nu? - Tråkig fråga men den är 17.47

Ha en bra dag❤️


Kontakt: ellahansson@gmail.com
Instagram: _ella_hansson_
Snap: hansson_ella

Likes

Comments

Kroatien, Sommarlov, Juli, resa

Nu har jag varit i Kroatien😃Och nu sitter jag på flyget till Danmark sen ska vi köra hem till Sverige. Hoppas vi tar med vädret hem till Sverige☀️🌤
Men detta inlägget kommer komma upp när jag är hemma i Sverige. Dem inläggen fram över kommer nog vara om min resa i Kroatien och bilderna också. Så att ni vet det. Jag hade internet fast jag ville inte lägga upp någonting då.
För er som undrar så bode jag i trogi i Kroatien. Vi hyrde en lägenhet ca 30min utan för stan. Jag berättar mer i nästa inlägg❤️

Ha en bra dag/kväll❤️


Kontakt: ellahansson99@gmail.com
Snapchat: hansson_ella
Instagram: _ella_hansson_

Likes

Comments

Juli, Sommarlov, Bakat

Idag tänkte jag brätta om min helg. I fredags kom min syster hem från London hon har varit där i 3veckor. För att hon var på konfa läger i London. Så hon kom hem på kvällen. På lördagen så bakade jag och mamma väldigt mycket. För att min syster skul,le ha typ konfa-kalas eller vad man säger att man först går i kyrkan och sen typ kommer vänner och släkt hem till sig. Jag hoppas att ni fatar fast jag inte är bäst på att förklara. Men på söndagen så fick vi gå upp tidigt och fixa hos sen skulle vi till kyrkan sen hem till mina kusiner och fyrra eller vad man säger min syster och kusin. För att dem åkte tillsammans till England/London. Dem bollarna ni ser på bilden gjorde jag till kalaset men det blev lite över.

Om ni undrar vad receptet är så läs nedan för

Man behöver oreo och ballerina kex och filladelfia orginal (Om man vill kan man också doppa dem i vitt choklad eller mörk choklad.

Så här gör man: Man tar och smullar oreokex eller ballerinakex i en bunke eller i en matbredare. sen mixar man det till små bittar och sen lägar man i filladefia och blandar. Sen gör man dem till små bollar och läger dem i frysen i ca20 min. Och under den tiden så kan man smälta chokladen och doppa dem i choklad och sen stoppa i en grillpinne eller vad man säger och jag la på lite strössel också. Sen in i frysen.

Likes

Comments