Header

Juni, Kroatien, Sommarlov

I juli ska jag till Kroatien. Det ska bli kul. Jag har aldrig varit i Kroatien. Så det är heller inte jag som tagit bilden jag hitta den på internet.
Men iallafall tillbaka till det jag egentligen skulle prata om......Sommaren.
På sommaren ska man resa, bada, sola och vara med kompisar. Eller det är vad alla tycker man ska göra. Jag tycker man ska göra allt. Bara man har kul. Bada om du gillar och bada och tycker det är kul. Res om du gillar att titta på andra kulturer. Sola om du tycker det är kul eller vill få lite färg. Var med kompisar om du vill det, eller du kanske hellre vi vara med dina släktingar och din familj.
För du är perfekt som du är. Jag älskar, du älskar, alla älskar dig precis som du är❤️Fast du är lång, kort, brunt hår, blont hår, gröna ögon, blå ögon. För det är du och det är den jag, vi gillar mest. Va alltid dig själv det är så vi kommer gilla dig och gillar dig. Glöm aldrig att jag finns där för dig. Jag älskar dig💕


Kontakt: ellahansson99@gmail.com
Snapchat: hansson_ella
Instagram: _ella_hansson_
Myl: ella_hansson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Juni, Sommarlov

Nu har jag sommarlooov. Äntligen som jag har längtat efter sommaren🏖
Jag hade på mig en vitt klänning, en ljus rosa bober jacka och ett par rosa sneakers.
Jag kom till skolan kl:07.30. Sen när vi började så skulle vi svara på lite frågor. Sen skulle vi göra ett torn av spaghetti, tejp, snöre och en masmello. Det var jätte kul. Sen körde vi dansstopp och sen körde vi hela havet stormar. Det var kul. Vi hade rast en lite stund. Sen gick vi ut till skolgården och sjöng. Kl:10.30 slutade jag. Det var skönt. Nu har jag............ SOMMARLOV👍👍
När får ni sommarlov eller fick???
Efter jag hade varit i skolan och kommit hem så åkte jag, mamma och min storebror och åt mat på o'leride. Det var gott.
Förlåt för jag inte har lagt upp på ett tag. Men nu under sommarlovet ska jag (försöka) uppdaterad mer.
Men hoppas du får ett bra lov (har ett bra lov)☀️☀️☀️


Instagram: _ella_hansson_

Snapchat: hansson_ella

Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Likes

Comments

Jag saknar deta så mycket, för det är så fint där. Också för att då får jag träffa mina kusiner som bor i Åre och Järpen. Det här är bilder från Åre i Januari. Alltså dessa bilderna är typ 5månader gammla. Men jag tycker dem är så fina så jag ville bara lägga upp dem. Fast det inte är vinter och snö ute. Idag har jag haft jätte fint väder. Har solat lite. Men jag tycker det blir så utråkande, eller inte om man har bra musik. Då kan jag oftast sola ganska länge. Har ni badat i pool eller havet i år?? Jag har inte badat i något av det, eller jag har det om badkaret räknas. Då badar jag året om, men jag tror inte det räknas. Älskar dig : )

Likes

Comments

På Fredagen var jag på fotboll först. Sen skulle vi till gäster eller vi skulle till min kusin.
Det var kul!!
På Lördagen så var det inte jätte fint väder⛅
Jag gjorde inte så mycket på Lördagen förutom att typ hoppa studsmatta. På kvällen skulle vi till gäster. Det var bara kill barn men jag spelade fotboll med dem och lite sånt. Sen tittade vi på film och typ alla somnade så jag satt kvar och tittade på filmen själv.
På Söndagen var det fint väder🌞🌞
Jag hoppade och spelade fotboll. På kvällen kom min mormor och vi grillade.
Det var gott!!
Vi går bara Måndag, Tisdag och Onsdag sen får vi ledigt för det är kristehimmelfärds.
Snart är det sommarlov. Det här gått så snabbt. Men det kanske är bra.
När slutar ni??
Jag slutar den 14:de.
Vi kämpar tillsammans till det sista nu inte långt kvar💕💕

Likes

Comments

Maj

Förlåt, för att jag inte har laddat upp något på ett tag. Okej, kanske bara tre dagar.
Men jag har inte hunnit med allt, jag tycker tiden går för fort. Men i skolan har vi haft elevensval. Jag hade något när vi gick till havet och skulle hitta saker och läsa om dem.
Det var tråkigt!
Men sen hade jag fotbollsturnering⚽. Det var kul.
Idag Fredag har vi gått till skjutbanan och sen grillat hamburgare det var också kul. Efter det hade jag fotbollsträning⚽. Det var kul. Hoppas du får en bra dag\kväll 💕

Kontakt: ellahansson99@gmail.com

Likes

Comments

Maj

Idag har jag varit i skolan. Men vi fick inte licka fint väder idag som igår. Det är synd. Men det har inte regnat än, och det är bra. Jag har fotboll imorgon. Så det kommer inte ett inlägg imorgon tror jag.
               Jag älskar dig💕😘

Likes

Comments

Hejj!! Jag har varit i skolan. Det är kanske inte det roligaste men, vi fick i all fall fint väder. Hoppas ni också fick det för det är du värd. Jag mår bra för det är fint väder. Man blir ju så glad när det är fint väder. Eller jag blir det. Hoppas ni får en bra dag/har en bra dag. Jag har haft en bra dag hitten tills. Jag har hoppat studsmatta, pluggat lite och varit ute med min hund. Denna bilden är i från igår. Jag kommer försöka blogga så mycket jag kan. Men på Onsdagar och Fredagar kan jag inte för då har jag fotbollsträning, kanske jag kan på Fredagar om jag hinner och orkar. Hoppas du får en fortsatt bra dag. Glöm aldrig att jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Strålande sol idag så skönt. Hoppas att det håller i sig hela dagen. Det är inte den varmaste dagen, idag i år tycker jag. Glöm aldrig att du är fin precis som du. Låt inte någon trycka ner dig hur du är, ser ut eller vad du har för åsikter. Du är bäst. Älskar dig. 

Likes

Comments