Här kommer ett ganska typiskt inlägg. Om en rätt så vanlig dag. Nästan ogravid dag!

En morgon av kaos med stackars älsklingen som mådde skit, var tvungen att åka på jobbet ändå och inget gick som det skulle. Jag försökte somna om då jag som vanligt var tröttare än en död. Det gick sådär. Fram till ca 15 min innan min klocka skulle ringa. Att jag aldrig lär mig. Hade varit mer värt att kliva upp direkt, men nä, jag sov den där kvarten. Sen snoozade jag i vanlig ordning alldeles för länge så jag hann bara kliva upp och gå. Helt värdelöst.

Jobbdagen var väldigt tråkigt ordinär skulle jag påstå. Sällan annat än så på mitt jobb skulle jag säga. Tur man har underbara kollegor som gör dagarna ganska händelserika ändå. Porrsnack, snoppbilder, tinderdejter, kärlekshistorier, berättelser om rubbade småbarn och mer rubbade människor man stött på. Det är härligt. Det som försiggår i vårt fikarum.

Kvällen har bestått av besök av Isacs mamma med familj samt Isacs mormor som fick reda på att hon ska bli gammelmormor.
Supertrevligt!
Och bästa av allt. Isacs mormor är som de flesta andra mormödrar är. Hon VILL bjuda på middag. Så på lördag är det dags. Jag längtar!

Jag försöker bearbeta min egna mormor att bli som alla andra. Men hon vill hellre bli bjuden på middag. Jag försöker förklara att så går det inte till. När man är mormor ska man gnälla om att man som barnbarn kommer och hälsar på för lite, gnälla lite om att man som barnbarn inte har tid för sina äldre släktingar och kanske muta med goda efterrätter för att få besök.
Nä i mitt fall får jag snarare försöka hitta ett ärende som gör att hon tycker det är värt att bjuda in till middag. Födelsedag duger inte alltid. Det måste vara rimligt. Typ som att min bror är på besök i hemstaden eller så... Ni vet sådana ovärderliga syften.

Jag hoppas att en liten trollunge kan locka fram hennes mormor-gen och att uppvisande av bebis kan användas som ärende ofta framöver.
Kanske en rejälbebismage går att använda iallafall en gång?

Jag vet att det kanske verkar omodernt av mig att kräva detta av Momma när Moffa är en del av det hushållet också. Men det är; 1, inte jag som är omodern. 2, Momma som är vrång, inte Moffa. Och alla vet att Momma är chefen.

Heja Momma!

Nu ska dessa pensionärer krypa ner i sängen efter en ack så händelserik dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka åtta! Nu kändes det faktiskt som att veckan gick lite fortare än innan, men fortfarande tycker jag veckorna går oerhört långsamt.

Vi har snart nått 20% av graviditeten, det känns ju ändå ganska långt, eller är det bara jag som försöker hitta hopp för att otåligheten inte ska ta över?

Veckan som gått har ju varit spännande, kräkningar och mycket obehagliga fysiska symptom som mycket näsblod och en del huvudvärk.
Tröttheten har varit ännu värre veckan som gått och jag längtar verkligen att få bli lite mer mig själv igen.

Igår fick jag en attackgråtattack för att vi låg och busade i sängen. Detta började med att jag låg mest och störde Isac, pillade honom i ansiktet och kittlades lite, för att jag ville att han skulle känna obehag som jag. Inte samma obehag men ändå något obehagligt. Jag tänkte delad smärta är halv smärta. Detta eskalerade snabbt och blev vårat vanliga bus och stök, skratt och kaos. Tills Isac tar min hand och slår sig själv i ansiktet med den... Min väldigt "naturliga" reaktion är då en panikgråtattack. Rimligt? Vi pratar inte gråt med snor som mina vanliga hormontårar serveras med utan gråt med andnöd och hjärtat som rusar iväg. Väldigt spännande reaktion. Så buset fick ett abrubt slut kan man säga, jag är en riktig mood-killer these days. Kan inte sluta säga det och heller inte sluta förvånas över Isacs enorma förmåga att verka förstående, jag förstår inte vad som händer, men han bara gosar, stryker, tröstar, viskar snälla saker och är bäst. Varenda gång. Känner på nått sätt att det kanske ändå är lika bra att det är jag som är gravid, så han får göra det han är bra på. Ombytta roller hade nog kunnat bli spännande på en mindre rolig nivå.

Vi firade vår avklarade vecka 7 men ambitiös middag i stort härligt sällskap med efterföljande sällskapsspel. Vi försöker hitta naturliga sätt att få in härligt umgänge trots mitt mående, bådas våran trötthet och oförutsägbarheten med aptit för min del. Detta ska då matchas med att ingen i vårt närmaste umgänge är i samma fas i livet kan man väl säga.
Men gårdagen blev superb. Eventuellt att grabbarna satte ribban högre än de kunde hantera med stil på middagen men mat blev det.
För att slippa äta välstekt kött (låter som en vansinnig mardröm) så blev det kyckling för tantens del men det kändes okej. Mer okej än skosula iallafall.

Den reflektion jag gjorde igår var att förutom alla underbara dans"mostrar" vårt barn kommer ha omkring sig kommer detta trollbarn även ha en hel drös med delikat känslosamma, starka och fantastiska unga män omkring sig. Även fast de är i en helt annan fas i sina liv så landar dom så fint med oss. Helt underbart och hjärtvärmande!

En annan reflektion (många sådana görs när man dricker min vanliga alkoholhaltiga druvjuice men blir på en helt annan nivå när man dricker hallonsaft) jag gjorde igår var att jag och Isac känner varandra så pass väl ändå. Jag kommer ihåg att jag på min gamla vanliga bekväma tid i livet tänkte att jag kommer aldrig orka lära känna någon annan så väl som jag och Kalle (en väldigt nära vän) gjorde, kommer aldrig bli så synkad med någon som jag kallar det. Ni vet det där när man påbörjar något och utan att säga något om det så kopplar den andra personen på och räcker en det där verktyget man knappt hunnit tänka att man glömt ta fram. Eller att man pratar med olika personer på olika håll medan man röjer köket och utan att ens titta på varandra så öppnar man luckan till soporna för den andra som har händerna fulla. Eller känna varandra så väl att man utan att höra samtalet vet att samtalet som sker i gruppen gör den andra obekväm och därför glider man
smidigt in och byter riktning på konversationen. Dit är det en bit att ta sig. Men där är vi. Jag och min älskade Isac. Det har gått snabbt och smidigt och jag älskar oss. Klart det finns saker man inte vet om varandra men det vore konstigt om det inte vore så, vi har ju levt en hel del år utan varandra. Men sånt stör mig inte, sånt är nästan saker jag gillar också. För att alla våra mysiga söndagar i sängen, härliga spakvällar eller långa resor då vi bara sitter och pratar så dyker det på lite lite nytt. Det är en härlig känsla av att vi hela tiden kommer ännu närmre, även när vi redan är så nära.
Men synken jag nämnde. Den får man eller så får man den inte. Vi har den. Vi har det. Vi är oslagbara tillsammans!
Tack älskling för att jag får vara vi med dig! Jag älskar dig!


Likes

Comments

Här kommer sammanfattningen på hur livet tett sig här på Storgatan från vecka 0 till vecka 6.
Detta är då veckornas benämning enligt gravidräkning. Kan te sig lite konstigt men anledningen är som jag förstått det att det är för att det ska bli så rätt som möjligt för så många som möjligt. 


Vecka 0

Man räknar från sista mensens första dag för enkelhetens skull. Detta går dock inte tillämpa på mig då min mens aldrig lyckats bli regelbunden. 15 år har den haft på sig att lära sig men, nä, det blir mer spännande om det är lika oberäkneligt som smakkvaliten på clementiner.
Helt enkelt - kroppen vet ingenting om vad som är på gång.

Vecka 1
Kroppen förbereder ägglosssning helt utan min vetskap då taktiken räkna dagar aldrig skulle funka. 

Vecka 2
Här är veckan då ägglossningen sker och enligt gravidräkning är detta vecka två. Rimligt fast orimligt, kroppen är inte ens gravid än. Men vi insåg att vi är för otåliga och nyfikna för att bara sexa på och hoppas så vi köper ägglossningstest. Gjorde några veckan innan utan resultat och spontantestade fredag och testen börjar visa att det är på gång. Sex! Lördag visar starkare. Mer sex! Söndagen visar fullt. Såatteeee... Sex! 

Skrockfyllt avslutat på rygg för att det skulle kännas rätt helt enkelt. 


Vecka 3
Äggen befruktas någon gång de första dagarna, det fäster och vi åker till Visby för mammas bröllop. Lördagen visar testet positivt. Ett annat retroaktivt inlägg om detta kommer.  Brösten är ömma, suget på kaffe och vin är utrotat och jag börjar genast googla vad man får och inte får äta.


Vecka 4 

Jag är officiellt gravid. Två test till visar det. Jag berättar för chefen. Är allmänt stressad över tankar på ett nytt liv, flytt, obekväm på jobbet och mentalt kaos. Så vi bestämmer att jag ska vara hemma hela veckan.  

Symptomen är ganska milda men visar sig i ömma bröst, dåligt psyke, kvällsfrossan börjar och även lite magkatarr (har jag förstått nu att det var). 
När helgen kommer blir det flytt för hela slanten. Inflyttningsfest och flyttkaoset är ett faktum. Detta kommer också bli ett eget inlägg. 

Vecka 5
Jag är fortfarande sjukskriven, får sjukintyg av en motvillig läkare som tycker att det är fel. Men det känns i efterhand fantastiskt att jag fick vara hemma, landa i allt nytt som ska ske och bara ha mina underbara dansklasser. Många tårar av rädsla för att det ska gå åt skogen fälls från mina ögon på Isacs underbara och starka axlar.
Illamåendet kom i slutet på veckan och då på slutet av dagarna, i en perfekt kombination med ett escalerat frossande och magkatarrande.

Vecka 6

Tillbaka på jobbet och det känns bra. Småäta lite och dricka mycket vatten så går det ganska bra. Maten på lunchen måste inhandlas på rasten då jag absolut inte kan veta på morgonen om lunchen kommer kännas ätbar några timmar senare.
Illamåendet lugnar sig men stannar och gör middagarna svårvalda och utdragna.
Frossan eskalerar vansinnigt och inget hjälper. Isac får sig en rejäl utskällning för att han var en usel pojkvän som inte värmde täcket ordentligt med sin kropp innan jag kom och la mig. Känns rimligt i efterhand?!

Vecka 7 och framåt kommer då bli denna blogg. Förhoppningsvis iallafall 30 veckor till. Toppar och dalar. Rädsla och lycka. Nu håller vi alla våra tummar att detta troll vill gro sig friskt, starkt och lagom stort innan vi får träffas efter en härlig förlossning utan strul! 

Likes

Comments

(6+5)

Att man blir lite rubbad av att vara gravid är ju en smärre underdrift.

Vi jobbar på att vara positiva. Eller ja, jag försöker verkligen och Isac lär mig hur...
Men ibland går det inte, speciellt inte med denna extrema överkänslighet mot känslor. Gårdagen fick därför avslutas med ett totalt breakdown från min sida.

Jag har ju tidigare berättat jag varje gång jag går på toaletten och har vita trosor och torkar mig med ett vitt papper är en vinst. Igår var så inte fallet. Paniken slog till som en blixt från klar himmel.
Jag hinner måla upp ett totalt skräckscenario på mindre än en sekund. Detta samtidigt som jag faktiskt hinner tänka att det förmodligen bara är ludd från mina stickade mjukisbyxor som jag så smexigt rockat hela dagen.
Jag springer såklart in till Isac i sovrummet och beter mig som ett barn som tappat bort sin mamma på stan. Ni vet den där okontrollerbara paniken.
Isac är metodisk, lugn och helt fantastiskt medan han smidigt googlar och botar mig med det han vet funkar. Fakta. Ord kan inte beskriva hur underbar han är.
Lagom till när faktan om både det ena och det andra (men framförallt luddfaktorn i byxorna) börjar landa och lugna mig så känner jag saliven spruta ur kinderna.
Jaha, kräkas. Pasta... Här kan jag faktiskt låta er slippa mer fakta.

En rutten sömn med avbrott, vakenhet, toaletttur och kräkkänsla fick bli min uppladdning för stängningspass på jobbet. Underbart. Tog mig iallafall dit, även om det blev en timme senare då illamåendet gjorde det omöjligt att gå dit.

Labiliteten gör sig åter påmind flera ggr på jobbet. Tårar kommer när jag kommer på att jag saknar Isac och liknande fjanterier.
Jag höll också på börja gråta när jag slår smalbenet och knät i en utdragen låda. Svordomar kom ur min mun. Primitivt invanda beteenden suddas ut i denna hormondimma helt enkelt.

Det ska bli en spännande tid.

Likes

Comments

Nu är jag 28 och gravid alltså. Det trodde jag inte. Av flera anledningar. För det första så på den tiden jag vill ha barn så var jag ung och singel, och oskuld. Det försvårade saken kan man tänka. Jag ville bli en ung mamma. Som min. Jag har alltid varit glad i faktumet att mina föräldrar varit unga, aktiva. Mina morföräldrar likaså. Att var ung förälder var inget som stoppade mina föräldrar från att resa, vi fick helt enkelt följa med! 

Vid tiden då min oskuld försvann (vid ovanligt hög ålder) var jag redan äldre än min mamma var när jag föddes. Och intresset att bli förälder var utrotat. 

Under alla dessa år så har jag jobbat som danslärare, tror jag är inne på år 13 eller 14, och alla mina parenting-skillz har vuxit med den rollen tror jag.

För ett år sedan levde jag med mitt ex. Han hade redan barn och jag var fortfarande helt osugen på egna. Det var ännu bättre, jag tänkte att jag nu hade landat i landet lagom. Inga blöjor, inget egentligt ansvar mer än när jag kände för det, ja fördelarna var många. Men den största och bästa var att jag slapp vara gravid. Slapp tänka tanken att inte få dansa med mina älskade elever. Mina barn. 

Sen träffade jag Isac. Han var bebissugen sedan länge... Och vips var min biologiska klocka igång. Ett inlägg om både när vi bestämde oss och hur vi träffades kommer framöver. 

Här sitter jag nu. Utanför rummet där Isac gör magnetröntgen av sitt knä, och får inte följa med in och hålla handen för jag är gravid. Det låter fortfarande så konstigt.

Tankarna om att släppa taget om mina ungar är fortfarande ganska panikartade och alla "rutinerade" mammor förklarar ständigt för mig att mina prioriteringar kommer ändras.

En graviditet kan man ju aldrig planera men vi har spånat på drömscenariot som gör att jag ökar chansen att inte vara utan dansen. Vi har räknat månader, räknat terminsveckor och vi har räknat lov. Här sitter vi nu. Med en nästintill perfekt timing och ingen är lyckligare än jag! 

Denna termin var jag då i starten inte gravid - fullt ös!

Nu är terminen igång, eleverna ganska självgående på ett sätt som gör att min extrema trötthet inte märks så väl.

I slutet på terminen kommer det kanske börja synas, vi når och passerat vecka 12 väl innan showen och jag hinner säga till mina ungar hur det ligger till och att min plan är att ha dom nästa termin med.

När nästa termin startar har jag varit på ultraljud, det syns och jag kör mina klasser med hjälp av en elev av talang som vill testa på hjälpledarrollen innan en eventuell ledarutbildning. Någon som helt enkelt kan visa sådant jag är för tjock för. 

Sen är showen ca 6 veckor före bf.

Som plusmeny på det så är det ganska rimligt att ha någon klass, någon kväll i veckan när det startar igen då det gått ca 3 månader då. Isac är ledig kvällar och kommer förmodligen att älska att få lite egentid med trollis.

Jag är fullt medveten om att vadsomhelst kan hända, missfall, foglossning och massa andra helt oplanerade komplikationer. Men jag väljer att fokusera på denna underbara timing! Utifrån den går allt att lösa. Speciellt när det är något så viktigt som mina elever.

Timingen är också perfekt då innan trollungen kommer hinner många av mina så kallade superbebisar fylla 18 (!) (grattis toobs som fyller idag) och det blir perfekt att göra en alldeles egen bebis som dessutom kommer ha massa fantastiska förebilder och dansmostrar omkring sig.

Extra bra känns det då mina elever denna termin är av en extra kaliber. Varenda en av mina klasser känns som en rekordbra grupp av just den klassen och varje dag med dom är lycka. Det är gåshudsgaranti, skrattfest och flertalet lyckorus varje lektion. Aldrig har jag skådat så många gäng samma termin som har sån kämparglöd, brant utvecklingskurva och koll på läget. Jag hoppas för mitt liv att graviditeten inte skrämmer bort dom nästa termin, för det här är gäng jag vill plocka med mig länge!

Även fast mina elever inte vet något om trollis än, de vet inte att jag bloggar och kommer förmodligen aldrig läsa det här så vill jag ändå hylla dom i detta inlägg. Jag vill tacka er allihopa en och en för den här första halvan av terminen och skicka plenty of kärlek till er allihopa!

Kom igen nu trollis! Ni nu nailar vi denna perfekta plan, du och jag med pappas hjälp! 

Likes

Comments

Att inte få sova på nätterna trots att man är den tröttaste människan i världen på dagarna, hur går det ihop? Är det kroppens sätt att förbereda och förvarna om blivande sömnlöshet? Väldigt onödigt kan jag tycka, vila upp sig inför vad som komma skall skulle jag tycka var roligare (bra autocorrect, jag skrev rimligare men båda funkar).

Men man får en del gjort. Även när man liggandes helt stilla, med undantag för ett gäng vändningar fram och tillbaka, blundar i ett mörkt och tyst rum.
Igår natt gjorde jag en del koreografi till mina elever, vissa saker kanske glöms bort eller inte helt funkar men ändå, majoriteten blir toppen. Inatt har jag punktat ner några blivande bloggrubriker med bakåtblickar som jag vill få ner i denna reseblogg. Dom där retroaktiva inläggen som jag nämnde förut helt enkelt.
Om hur vi träffades, när/var/hur vi bestämde oss att vi skulle satsa mot föräldraskap och om dagen jag kissade på stickan men även om lite viktiga saker utanför graviditet och kärleken som dök på inatt! Det ska bli kul att ha kvar på print nu medan det är någorlunda färskt i minnet tänkte jag.

Nu är det mer än dags att kliva upp och ta tag i den här dagen. Så nu känner jag mig sömnig och skulle förmodligen kunna sova flera timmar i sträck om jag blundade. Perfekt timing.

Likes

Comments

Jaha.
Ja då var man där. I kräkträsket.
Idag 6+2 kom första spyan. Vaknade, eller ja om man kallar det 'vakna' när man legat vaken en hel natt men larmet ringer och man borde kliva upp..? Larmet gick iallafall och jag var väl inte superglad utan sömn i kroppen men kände mig ändå ovant välmående. Kliver upp och gråter en skvätt i Isacs famn bara för jag är så trött att jag vill gråta helt enkelt, sen helt plötsligt måste jag spy. 6-7-8 ggr ungefär. Extremt konstig känsla att spy utan att vara full, utan att vara magsjuk eller ja helt enkelt kräkas när man mår 'inte illa'... För er som vill veta detaljer kan jag också dela med mig av informationen att det innehöll noll och var enbart saliv och galla. Alltså inte en kvart-i-tre-kebab. Spännande upplevelse ändå.

I övrigt finns inte så mycket att rapportera om varken vardag eller graviditet, var ledig igår så jag gjorde inte många knop.
Mådde som en 100-åring ungefär. Maxpuls av att resa sig upp och andra liknande gråskallesymptom, med en smaskig topping fylld av missfallsångest. Men annars gick det bra så att säga. Det blir oftast det när Isac är med.

Hur jag än mår och beter mig så finns Isac där, väldigt imponerad av hans tålamod, förståelse och omtanke. Han är så vuxen min fina prins. Vilken tur. Så jag har någon att lära mig vuxenhet ifrån, lite ont om sånt runt mig annars med danselever, tokiga mostrar och kollegor som gärna pratar bisarr porr eller snoppar.

Det var ett bra sista ord idag.
Trevlig afton!

Likes

Comments

Bloggen är uppe. Till slut. Sedan dagen jag kissade på stickan har jag tänkt att jag ska börja blogga (varför kan ni läsa i första inlägget). Nu har det gått 3 veckor och tummen ramlade äntligen ur. Lätt hänt när man nu tydligen vaknar mellan 5 och 8 på morgonen och inte har något att göra innan Isac vaknar. Ett inlägg om tidigare veckor kommer längre fram, lite retroaktivt helt enkelt. 

Så idag går vi in i vad som kallas vecka 7. Sjunde veckan. Den sträcker sig från vecka 6+0 till vecka 6+6. Mycket ska man lära sig under detta människobyggande, det har jag vetat hela tiden, men räkna var inte något jag trodde jag behövde lära mig. Men nu kan jag det också!

Igår berättade vi för mostrar, morbror och mammas föräldrar att dom nu ska bli gammel-det-dom-redan-är. Vi gjorde detta genom att ge dom en varsin öl med en ny etikett som Isac gjorde i PS. Det blev svårförstått men ändå väldigt populärt, både berättarmetoden men självklart också nyheten! 

I övrigt kan vi idag läsa att denna vecka blir det fingrar och tår där inne hos trollungen, dennes hjärta slår 110-160 slag i minuten och får nu kammare som riktiga hjärtan har.  Inre organ är inne på sista utvecklingsupploppet och reflexrörelser och vändningar är nu igång. Det är så konstigt. Kommer man någonsin förstå att det faktiskt händer i min kropp?

Jag mår lite illa, mest kvällstid eller hungertid (för det mesta) och jag fryser. Fryser som en chihuahua i februari.. Men det är normalt, som att den informationen gör det lättare att hantera en gåshud som känns som att kroppen luggar sig själv i varje hårstrå..? 

Det är tidigt ännu och vi vet att vi bryter normen genom att berätta tidigt och skriva en blogg som att vi VET att det kommer gå bra och allt är som det ska när man egentligen inte vet något mer än att min kropp valt att bilda HcG-hormonet. Men vad ska man göra? 

Jag jobbar på det och Isac lär mig tricken för att inte bara grotta ner sig i allt som kan gå åt helvete utan istället ta tillvara på att vara lyckligt lagomvetande! Men man är ju fortfarande överlycklig exakt varenda gång man går på toaletten och inser att det inte är något typ av färg i trosorna, just nu en av mina favoritmoments på dagarna. 

Låt oss nu hoppas att dagen fortsätter i samma goda anda och att prinsen fixar god mat tills jag kommer hem från Crazykidz!

På återseende

Likes

Comments

Jaha. Då har man skapat sig en blogg, igen. Det är nog minst 10 år sedan den andra bloggen var aktiv och den har en helt annan sinnesstämning än vad denna gissningsvis kommer ha. En annan sinnesstämning men ändå besläktad kan man väl säga.

Den gamla bloggen innehåller många bittra, delvis upprörda inlägg, skrivna av en tjej som inte hade så mycket att säga egentligen men som ändå ville få ur sig det. En tjej som tyckte sig vara väldigt vuxen och mogen men som var runt 18 och då uppenbarligen inte var speciellt mycket av något av ovannämnda.

Denna blogg kommer skrivas av en tjej som förmodligen borde titulera sig kvinna, för det är vad det skulle stå på löpsedeln om jag försvann, Kvinna i 20 års åldern försvunnen, eller skulle det stå 30års åldern? Avrundar dom så ligger jag riktigt risigt till där... Hursomhelst. Bloggen kommer skrivas av en kvinna som till skillnad från tjejen i förra bloggen är vuxen men som kanske inte riktigt tror på det än. När vi skulle bestämma om flytta till denna större och dyrare lägenhet var min spontana reaktion att vi inte kan bestämma detta själva, vi måste helt enkelt ringa en vuxen. Så både min pappa och min mamma fick sig ett samtal, båda svarade smarta saker men också med en parentes om att jag är vuxen nu och är berättigad att fatta sådana beslut alldeles själv (eller med min prins).

Jag är väl egentligen ingen bloggare. Tror jag är fel typ av människa och dessutom född på ett årtusende där vi inte landade i bloggkulturen.Vi byggde den men inte med en tanke att det skulle bli såhär. Det ska vara snygga feed på instagram, bra headers, finurliga rubriker och framförallt en stylad och välfylld vardag. Jag kommer inte jobba så.

Som presentationen förklarar kommer denna blogg jobba som reseblogg för den här väldigt spännande resan jag och min prins Isac ska på nu, från par till familj. Jag vill dokumentera händelser, känslor och utveckling. Men också för att få älta och vältra mig i just känslor, intryck, tankar och information kring att min kropp ska bygga en människa i min buk utan att mina nära ska få krupp på mitt tjat. En blogg gör det möjligt för dom att välja lite tillfälle och mängd.

Som jag känner mig själv så finns det inga garantier på vad denna blogg kommer bjuda på men gissningsvis ett stort mått angående människobyggandet, en del angående min fantastiska prins och vårt liv, lite tillbakablickar på hur vi hamnade här och kanske lite tråkig vardag. Kanske mer än ni vill veta ibland och ganska filterlöst både i bilder och textcensur.

Med detta röriga inledande inlägg vill jag hälsa er välkomna!


Likes

Comments