Jag hämtade honom på stationen vid strax efter 12 vi åkte hem och jag hade redan förberett allt. Vi klädde av oss allt utan att jag tog av mig mina blå stay-ups. Han började med att smeka mig och pulla min slida. Jag hade lagt fram några leksaker pluggen med pump, giganten, vibratorn med två vibratorer,glidmedel, handskar och kondomer. Han hade riktligt med glidmedel och smorde upp både mitt anus och min slida han pullade mitt anus samtidigt som han sakta förde in den andra handen i slidan länge och längre ända tills hans hand var helt inne och fistade mig samtidigt som han pullade mitt anus.Jag hade orgasmkramper hela tiden och kom i långa djupa orgasmer. Efter en stund drog han bort handen och smekte min klitoris och jag kom i några små fontäner. När han hållit på en stund bytte vi plats och han la sig med knullkudden underrumpan. Jag hade på rikligt med glidmedel och började sakta föra in ett finger och pullade honom för att efter en stund föra in finger efter finger vart efter tills jag hade 4 fingrar i hans anus.

Jag pullade med vridrörelser och juckade in och ut samtidigt som jag runkade hans penis. Han stönade ?oh gud? flera gånger och lyfte upp sina ben högt och särade. Jag drog ut mina fingrar och förde in pluggen i hans anus istället och satte på vibben och pumpade upp den lite i taget och runkade hans penis samtidigt som jag vickade och drog i pluggen så hans anus spändes ut men lät den sitta kvar hela tiden.

Jag frågade efter en stund om han ville prova giganten och han sa ja. Jag smorde upp lite till och förde in giganten i hans anus bit för bit tills den kommit in ca 10cm. Jag började jucka lite och han stönade ganska högt. Han frågade om jag kunde knäppa några kort och det gjorde jag samtidigt som jag höll kvar giganten och han runkade sin penis. När jag hållit på en stund sa han att han börja de bli öm i anus och jag slutade och drog ut giganten. Jag satt kvar mellan hans ben och han låg kvar en stund medans vi pratade om lite allt möjligt runkade jag honom lite försiktigt.

Efter ett tag ville han att jag skulle lägga mig på rygg och han började smeka mig för att genomföra en fist igen. Han fistade mig och jag fick många kraftiga orgasmer innan han använde en vibrator på min klitoris så jag fick ett par fontäner. Han började smörja upp mitt anus och försökte få in giganten. Det tog ett tag men vi lyckades till slut. När han började jucka med den bad jag honom sluta för jag var ganska öm i anus för det spände rätt ordentligt.

Han drog ut den och började med vibratorn på klitoris igen och smekte mitt anus samtidigt jag spände mig hela tiden i sköna kramper och njöt hur mycket som helst av hans behandling. Jag kände hur det spände till ordentligt och sedan släppte spänningen helt. Han frågade hur det kändes och jag sa att det hade spänt till ordentligt och han frågade om det gjorde ont nej sa jag inte direkt. Då kände jag att han fistade mig igen och samtidigt spände det ordentligt i anus och han drog ut sin hand ur slidan men spänningen i anus var kvar.

Då började jag misstänka att han försökte fista mitt anus och sa att jag tror inte du får in handen där. Det var då svaret kom att han hade hela handen inne i mitt anus.Jag blev jätteförvånad för det kändes nästan som giganten var där och inget annat. Han höll handen kvar en liten stund och sedan fistade han mig igen i båda hålen samtidigt som en ?jättedubbelmacka?.

Hela min kropp spändes helatiden och kramperna avlöste varann ända tills han drog ut båda händerna. Han plockade fram en kondom och satte på den. Började med missionären men jag sa att jag vänder på mig på alla fyra istället. Jag ställde mig på alla fyra och han förde in penisen i slidan och juckade ett tag. Jag föreslog att han skulle stoppa in vibratorn i anus på mig och ha penisen kvar i slidan och det gjorde han tills vibratorn åkte ut av sig själv när jag fick en orgasm.

Jag bad honom byta hål till anus och det gjorde han. När han gled in sa han öppet och uppsmort redan. Ja sa jag och han började jucka med sakta rörelser, men det dröjde inte länge innan han juckade fortare och djupare. Jag fick ett parorgasmer innan han stönade ut att han skulle komma och jag svarade bara kom,kom du spruta nu och han kom i mitt anus.

Då upptäckte vi att klockan var ca 15.30 så vi klädde på oss och jag skjutsade honom till stationen för han skulle med tåget hem till Norrköping igen.
När jag kom hem var det bara ta reda på använda leksaker och en del blött.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte kunnat uppdatera å ca 3 månader och det beror på att min dator hade gått sönder och så var jag i Usa. Det är ju två anledningar och det finns ju såklart flera. Men nu har jag köpt en ny dator och lovar att uppdaterat så mycket jag bara kan.

Men kan nu vara snälla skriva: vad ni vill läsa. Vilka sexnoveller ni vill läsa . osv..

Puss <3

Likes

Comments

Vid tretiden ringde det på första gången och eftersom det var väldigt lätt att räkna ut att det var nån partyglad så låtsades jag att jag inte var hemma. Det tricket funkade inte vidare för efter en kort stund ringde på telefonen istället och till slut insåg jag att hela huset skulle vakna om jag inte släppte in dom. Inte helt otippat var dom sexenödiga men det hade dom inte mycket för. Jag gillar inte att ha sex med massa alkohol inblandat så vi kramades mest och låg ihopslingrade i soffan medan dom berättade om sin kväll. Rätt mysigt med lite sällskap ändå och det slutade med att dom sov över i varsin del på hörnsoffan.


Det som gör att jag vaknar är att en bakfull Patrik vill krypa ner bredvid mig i sängen. Inte helt lätt eftersom jag bara lånar lägenheten och sover i en tältsäng. Men finns viljan går det mesta så han knör sig ner och börjar berätta en saga medan han smeker mig sakta över armen och vidare upp i håret som han ligger och leker med medan han berättar vidare på sin rätt fåniga men roliga lilla saga. Fick jag välja en kille på jorden att ha sex med skulle det utan tvekan vara just honom så jag känner mig hur nöjd som helst och ligger bara och njuter. Är man två nakna kroppar på så liten yta finns det ju rätt stor chans att det kommer bli en tursam dag för min del tänker jag för mig själv.

Hans händer smyger sig in under täcket och smeker mig vidare så långt ner på kroppen som han når medan han kysser mig sakta och väldigt mjukt över halsen. Vilken njutning! Jag är redan hur våt som helst och längtar efter att hans hand ska leta sig in mellan mina ben. Märker att han vill dra ut på njutningen för han smeker mig bara nära, nära min våta springa och koncentrerar sig på insidan av mina lår och min mage. Han låter mig inte röra vid honom så jag ligger bara där och njuter, njuter, njuter.

Nu äntligen låter han ett finger glida in mellan mina fuktiga läppar. Det går som en stöt av njutning genom hela kroppen! Han är utan tvekan väldigt erfaren och smeker mig fantastiskt skönt. Ett finger glider in i mig och efter en kort stund ett till. Jag längtar efter att han ska tränga in i mig men kan inte låta bli att undra hur jag ska kunna hålla mig mer än nån sekund.
Han reser sig upp på ena armbågen, ler mot mig och säger på sin charmiga dialekt ”har damen nåt emot att jag tränger in i henne”. Jag smälter…… Vilken fråga! Självklart får han det. Han lägger sig över mig och retas med sin kuk runt min väldigt våta öppning innan han glider hela vägen in i ett drag. Det går en våg av njutning genom hela min kropp! Han ligger där helt still och vi hånglar en bra stund innan han börjar röra sig in och ut. Jag viskar att jag inte kan hålla mig och efter ett par juck till kommer jag. Fittan känns som att den aldrig vill sluta krama om honom…..

Helt matt ligger jag där och bara ler med honom kvar inne i mig när jag helt plötsligt känner att Thomas har kommit fram till sängen. Tänk att jag har varit så kåt så jag glömde av att han var i rummet. Jag har aldrig haft sex med mer än en person och gillar verkligen inte att visa upp mig och så har jag alltså haft sex med honom ett par meter bort! Han ser väldigt nöjd ut och ler stort när han ställer sig på knä vid sängen, böjer sig fram och kysser mig. Vi har haft mycket sex ihop innan så han vet mycket väl att jag inte är vidare pryd.

Patrik drar sig ur mig och lägger sig på insidan och vänder mig så vi ligger sked samtidigt som Thomas fortsätter hångla med mig. Vilken känsla! En härlig kropp som ligger längs med hela min baksida och en annan helt naken man framför ögonen. Patrik smeker mina bröst men blir snart bortmotad av Thomas mun som kysser först den ena och sen den andra bröstvårtan. Munnen letar sig vidare ner mot mitt sköte och Patrik märker nog att jag stelnar till lite av tanken på vad som förmoligen är på väg att hända. Han reser sig på ena armbågen och vänder mitt huvud mot hans och kysser mig hårt. Han småbiter mig lite, nafsar och låter mig inte komma en millimeter ifrån hans mun. Thomas märker det och flyttar sig längre ner, särar på mina ben och låter sig tunga leta sig in mot klittan. Vart ska jag ta vägen nu! Inser att det bara är att slappna av och låta dom göra det dom uppenbarligen vill. Tur att det gick för mig nyss så jag kommer kunna njuta längre nu.

Thomas tar tag runt mina höfter samtidigt som han fortsätter slicka mig och drar mig ut över sängkanten samtidigt som Patrik fortsätter grovhångla med mig. En av hans fingrar börjar smeka mig där bak samtidigt som han fortsätter slicka mig och jag känner att jag måste få stopp på Patrik om jag ska kunna hålla mig. Lyckas ta mig ur hans grepp och han hoppar till min förvåning ur sängen och går ut i hallen.
Ska han gå nu hinner jag tänka innan han kommer tillbaks med ett stort leende och en tub glidmedel i handen. Han kryper tillbaks ner i sängen, tar en rejäl klick på fingret och fortsätter smeka mig. Vilken känsla! Naken hud överallt och att bli smekt både fram och bak samtidigt har jag alltid tyckt är otroligt skönt. Ett par av Thomas fingrar är inne i fittan och rör sig sakta fram och tillbaks medan han slickar mig lite då och då. Misstänker att han förstår hur nära jag är och vill förmodligen inte att jag ska komma ännu.

Patrik lyckas vända oss om så att jag ligger ovanpå honom istället. Han drar ner mitt huvud och kysser mig intensivt medan jag känner att Thomas ställer sig på knä bakom mig i sängen. Han fortsätter smeka mig där bak och jag känner hur han titt som tätt byter ut fingrarna mot sin nyinsmorda kuk. Plötsligt stannar den kvar och han trycker sig hårt mot min öppning så ollonet letar sig in. Åh vad underbart det är att vara så här kåt! Patriks fingrar letar sig upp till klittan och han smeker mig samtidigt som Thomas juckar sig längre och längre in. Han har gjort sig ordentligt hal innan och det är otroligt skönt att känna hur jag fylls upp mer och mer. När han är hela vägen inne så tar han ett fast tag om mina höfter och drar ner mig mot Patriks kuk. Den är redan stenhård och leter sig snabbt mot fittan och tränger sakta, sakta in.

Jag hinner inte tänka, njuter bara, slappnar av och låter hans fasta grepp röra mina höfter upp och ner tills Patrik är helt inne i mig. Jag är helt fylld av två härliga kukar och vet inte vart jag ska ta vägen. Tur att han håller mig så hårt och styr rytmen både på mig och sina egna juck. Jag lutar huvudet bakåt och när min tunga möter hans går det för mig direkt. Jag har aldrig varit med om en liknande njutning….. Fittan pulserar och det går otroliga vågor av njutning genom hela min kropp medan Thomas fortsätter hålla en stadigt grepp om mig. Jag ser att Patrik också är nära och mina hårda inre kramar får honom också att komma. När Thomas märker det drar han sig ur och drar ett par snabba tag så han också kommer. Det här var det skönaste jag har varit med om i hela mitt liv!


Och ja, detta är en sann historia, det enda som inte stämmer är killarnas namn.

Likes

Comments

Hej igår bad jag er ställa frågor som handlar om sex på min ask och jag fick en hel del så jag tänkte svara på 10 av de.

Gillar ni detta så kan jag göra det oftare och om olika ämnen om ni vill, isåfall skriv det på min ask http://ask.fm/elkeltochproblem

1. Kan man vara för trång?

Nej. Om det är trångt och tar emot när du har samlag, så beror det förmodligen på att du inte är tillräckligt upphetsad, inte är tillräckligt våt eller spänner dig. Ha mer förspel, slappna av, använd glidmedel och gör inget när du inte är tillräckligt kåt.

2. Varför gör det ont när jag har sex?

Den vanligaste anledningen till att det gör ont vid samlag är att tjejen inte är tillräckligt upphetsad och våt. Det är mycket som ska hända i kvinnokroppen för att den ska vara redo för samlag,. Ha längre förspel eller ha annat sex istället

3. Kan min kille se att jag är oskuld?

Nej. På de flesta kvinnor kan inte ens en läkare se om de är oskulder eller inte.

4. Kan man vara allergis mot sperma?

Ja, faktiskt. Vissa tjejer får klåda och blir röda efter samlag på grund av känslighet mot sperma, då är kondom bästa lösningen.

5. Kan man ha sex under mens?

Ja, det går alldeles utmärkt att ha sex under mensen och en orgasm är bästa botemedlet mot mensvärk. Lägg en handduk i sängen så slipper du fläckar. Berätta för din partner att du har mens, så inte blodet kommer som en överraskning. Slidan är extra känslig för infektioner under mens så använd gärna kondom. Mensblodet är dock helt rent och inte det minsta farligt

6. Hur stor är en normal kuk?

De flesta killar har en erigerad penis på 12-18 cm, mätt på ovansidan av penisen. Omkretsen brukar ligga på 8-10 cm.

7. Varför är det viktigt att ha sex?

Rent fysiskt är det viktigt eftersom det är sunt och väcker må bra-hormoner. För relationen är det bra eftersom intimiteten skapar en vi-känsla, en tolerans och gör så att man vågar utlämna sig åt varandra. Det blir en speciell känsla. Håller ni den uppe märks det i hela huset. Sedan är det olika hur ofta man måste ha sex för att känslan ska finnas kvar – varannan dag eller en gång i veckan. Se till att hålla er frekvens när ni hittat den.

8. Hur lång är en orgasm?

En genomsnittlig orgasm för en man är 4-10 sekunder och för en kvinna 13-60 sekunder. Man tror att över 60 procent av alla kvinnor kan få multipla orgasmer också, alltså flera orgasmer efter varandra.

9. Min flickvän onanerar, duger inte jag?

Många fortsätter att onanera även när de har en fast pojkvän/flickvän. Onani är naturligt och inget konstigt, en snabbis i duschen är något helt annat än kärleksfullt sex med en pojkvän/flickvän, det har inte med dig att göra. Många mår bra av att onanera och det ökar kunskapen om den egna kroppen.

10. Kondomen sprack, varför?

Det är ovanligt att kondomer spricker och beror nästan alltid på att man har hanterat den fel. Kondomer har ett bäst före-datum och ska förvaras svalt, inte i en varm ficka. Trä på kondomen försiktigt, akta vassa naglar, och pressa ut luften ur toppen innan den rullas på helt. Om tjejen inte är tillräckligt våt (eller vid analsex) så kan det bli för mycket friktion, så använd glidmedel. Rätt använd är kondomen mycket säker och det är sällsynt att den spricker för erfarna par.

Likes

Comments

  1. Elias och jag har varit tillsammans i ett år

Vi har hånglat och tagit på varandra såklart, men vi har aldrig varit nakna tillsammans.
Jag är oskuld.
På Fredag har vi skolavslutning. Jag slutar 7:an och Elias slutar 9:an. Han ska börja på gymnasiet. Jag kommer att sakna att ha honom i skolan. Ingen att hångla med på rasterna.
Mamma och Pappa har lovat att jag och Elias ska få vara själva i huset hela natten på skolavslutningsnatten.
Vi ska ha en romantisk kväll men film och godis. Jag ska försöka sno en flaska vin också.

När äntligen Mamma och Pappa har åkt skyndar jag mig upp i duschen. Jag är noggrann när jag rakar mina ben. Jag ser ner på mig själv. Borde jag raka mig? Gör man så?
Jag gör det!
Jag gjorde korkskruvslockar med mitt långa kolsvarta hår. Ögonlocken målade jag svarta och la på ett tjockt lager maskara.
Innan jag klädde mig så kollade jag på en porrfilm.

Dagen innan hade jag varit och köpt nya underkläder. Jag visste inte vad killar gillar så jag chansade på en svart spets bh i bandeau modell och ett par svarta spetstrosor i boxer stil.
Jag hade fortfarande väldigt små bröst och behövde ingenting som stöttade.
Jag kollade in i min garderob. Jag hittade en svart kort klänning som jag drog på mig.

Plötsligt hör jag hur det plingar på dörren.
Mitt hjärta for upp i halsgropen och magen började nästan knipa av nervositet.
Tänk om han inte vill? Jag har ju inte berättat att jag känner mig redo!

När jag öppnar dörren ser jag att Elias nästan tappar hakan. Han blir mållös. Jag tar kommandot och drar in honom i huset. Jag sätter honom i soffan och sätter på tvn. Någon film tyckte jag var meningslöst att sätta på.
Jag går ut i köket och häller upp varsitt glas vin åt oss. Elias tittar förvånat på mig och frågar om vi firar någonting mer speciellt än skolavslutningen. Jag sätter mitt pekfinger över hans läppar och hyschar honom. Sedan sätter jag mig gränsle över honom i soffan och kysser honom med tungan djupt in i munnen. Jag ser på honom med dimmig blick och han börjar smeka mina bröst.
Jag flåsar till när jag känner att jag helt plötsligt blir nedkastad på soffan och får Elias tyngd över mig. Jag gillar det och känner hur min fitta börjar dunka av kåthet. Elias smeker mina bröst och sedan ner mot magen för att fortsätta med insidan av mina lår.
Jag börjar andas tungt och har svårt att inte börja med juckrörelser mot hans ben.

Elias sliter av mig min lilla klänning och stannar upp när han ser mina nya underkläder.
Jag ser på honom att han tycker om dom. Han sliter av sig alla sina kläder förutom sina kalsonger. Jag ser hans stånd. Jag har aldrig trott att han var så stor!
Jag blir nervös.

Elias ser min blick och börjar kyssa mig på halsen och viskar i mitt öra att det kommer att gå bra. Att han kommer att vara försiktig.
När Elias smekte med sin hand ner mot min mage och sedan innanför troskanten stannade han upp. Han frågar förvånat om jag har rakat mig. Jag känner hur jag rodnar.
Elias började flåsa häftigt av kåthet och knäppte upp min bh och slet av mina trosor.
Jag kände hur hans kuk tryckte mot min lilla fitta. Det gjorde lite ont. Jag stängde ögonen.

Jag såg upp när jag kände att Elias försvann ifrån min kropp. När jag tittade upp satt han mellan mina ben och var påväg att börja slicka mig. Jag spände mig i hela kroppen, men när jag kände Elias mjuka tunga slicka min redan våta fitta hela vägen från mellangården till klitoris stönar jag högt. Det är en känsla jag aldrig känt tidigare.

Nästa gång han försöker tränga in i mig går det enklare. Jag känner att en liten bit har lyckats komma in. Det är en njutning utan dess like men det smärtar också otroligt mycket.
Elias tar sats och trycker in resten snabbt. Jag rycker till av smärta men den gick över fort.
Jag kommer i den starkaste orgasm jag någonsin känt. Efter min orgasm vänder Elias på mig så att jag står på alla fyra i soffan. Han smiskar lekfullt till min skinka och börjar slicka mig på nytt. Jag känner att min kåthet kommer tillbaka och utan förvarning har jag en stor hård kuk i mig igen. Han bottnade på en gång och jag flämtar till.

Jag frös till när jag helt plötsligt kom på att vi inte använde något skydd!
Jag sa panikslagen till Elias att vi var tvungna att sluta men han bara skrattade och sa att jag inte skulle oroa mig.

Medan jag står på alla fyra håller Elias mig hårt om höfterna och smiskar till mig mellan varven. Ibland trycker han lekfullt ner mitt huvud mot soffkudden och pressar ner min svank så att han ska komma åt bättre. Jag kände att han började bli lite för hårdhänt men ville inte vara barnslig och säga någonting.

När Elias var påväg att komma drog han sig ur mig. Han ställde mig på knä på golvet och frågade om jag ville suga honom tills han kom.
Jag gjorde ett försök men visste inte riktigt hur jag skulle göra. Jag tog ett stadigt grepp om hans kuk och började ivrigt slicka och suga på hans stora härliga kuk. Elias hjälpte till genom att försiktigt hålla mitt huvud och juckade. Han kände hur hans varma sperma började fylla min mun. Jag fick en kväljning men vågade inte visa det. Jag har ju hört att killar vill att man sväljer, så jag provar, men jag får inte ner det. När jag ser upp på Elias känner jag hur hans sperma rinner ur min mun och lägger sig över mina små bröst…

👉👌

Likes

Comments

Tänk dig det här: Du tar livet av dig en dag. Din lillebror kommer hem från skolan den dagen och han tror verkligen att det är en vanlig dag. Den började helt normalt men kommer sluta med chockerande nyheter och tårar. Massa tårar. Allt är precis som vanligt, förutom att du inte längre är kvar här. Till slut kommer dina föräldrar hem och börjar göra i ordning middagen. Din mamma har ringt dig ett par gånger på mobilen men hon rycker bara på axlarna, du är säkert hos någon kompis eller stannat kvar i skolan. Men timmarna går utan att ytterdörren öppnas. Din familj sitter fortfarande vid middagsbordet, dom säger inte ett ljud. Det är nu dom börjar bli oroliga. Din lillebror leker med den sista maten på sin talrik bara för att distrahera sig själv från oroheten. Din mamma gömmer ansiktet i händerna för att dölja ångesten som pressar sig mot ytan. Din pappa reser sig hastigt från bordet och greppar tag i telefonen. Du är försvunnen och det känner dom allihopa nu.Efter några timmar knackar det på ytterdörren. Din mamma springer mot hallen och river upp dörren. Hon orkar inte hålla inne tårarna längre när hon ser att det är polisen och inte du. Gåshuden reser sig på hennes armar när hon direkt inser vad som har hänt. Ingen behöver säga någonting för alla förstår redan. Det var inte du som stod i dörröppningen och det kommer aldrig någonsin vara du igen.Nästa dag i skolan så sitter alla dina klasskamrater vid sina bänkar utan att röra sig. Det rektorn berättar gör ont, riktigt ont. Dom vill inte tro på det, dom önskar att det bara var en mardröm. Killen som alltid har varit kär i dig i smyg river sönder sin arm under skolbänken, bara för att han inte kan hantera smärtan. Och nu är allting för sent, han kan inte förklara för dig hur han känner. För du är borta. Klassens populära tjejer som har mobbat dig i flera år sneglar på varandra med söndergråtna ögon. Det känns så hemskt att veta att man har tagit en oskyldig människas liv. Dom önskar att dom kunde ändra på allting, men det går inte. För du är borta. Och din bästa vän. Hon sitter inte ens där i klassrummet. För hon fick reda på det igår av din lillebror. Och hon kunde verkligen inte hantera de nyheterna. Dom var för svåra att acceptera. Det skulle inte gå att leva utan dig för du var den enda som hon hade vid sin sida. Så därför följde hon dina spår så att ni kunde träffas igen. Du tog livet av dig en dag utan att veta om konsekvenserna. Din pappa har legat hemma i ett år nu och han är så psykiskt instabil att han inte ens orkar ta hand om sin egen hygien. Din mamma fann trösten hos alkoholen för hon klarar inte av att vara nykter och känna smärtan som alltid finns där. Din lillebror har börjat skära sig. Han ligger där i sin säng varje natt och ristar in ditt namn på sin hud. Han vill känna att du finns där, på något sätt. Det enda han vill är att få sin syster tillbaks, för det här fungerar inte utan dig. Du är borta nu och det finns ingenting att göra åt det. Det är försent </3

ask: http://ask.fm/elkeltochproblem

Likes

Comments