​En vinterpromenad i ett vackert naturreservat resulterade i några ögonblicksfoton och ett fantastiskt möte med en nyfiken mink! Trots allt knarr i snön och ett försök att komma närmare (fick ett varnande fräs och jag drog mig tillbaka) tittade den fram ur sin håla gång på gång och stirrade nyfiket på mig. Första gången som jag fick se en mink i det vilda och förhoppningsvis inte den sista.  

Jag är ju en amatörfotograf som lär sig med tiden och de foton som jag lägger upp är vackra och betydelsefulla i mina ögon (det känns viktigast för mig) men kanske inte i andras ögon. Just nu är jag inte så mycket för komposition utan ögonblicksfotografering är mer min grej. Kläder för väder, objektiv för omgivning, kameran väl till hands och sen är det bara och fotografera. Få foton uppfyller mina förväntningar just nu men det blir roligare så! Då lär jag mig lite nya tips och tricks efter hand som förhoppningsvis leder till fler ögonblicksfoton som jag känner mig nöjd med.  


Eliz 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mr. Hackspett 2014

"När julen nalkas" får man hoppas det kommer lite av de vita och att man får se mer av denna underbara lilla hackspett, som jag förföljde en stund förra vintern. Fick till slut en bild!

Likes

Comments