Header

Godmorgon solstrålar! Trist väder att vakna upp till, blivit alldeles för bortskämd av det fina vädret det senaste. Har precis fixat mig lite frukost bestående av en islatte och en fruitbowl! Så otroligt gott. Efter frukosten och slötittande på nyhetsmorgon ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite saker innan jag börjar jobbet kl 14. Ha en fantastisk dag allihopa!

Likes

Comments

Detta inlägget är i samarbete med ideal of sweden.

Idag efter jobbet låg detta paketet och väntade på mig, så fina mobilskal från Ideal of Sweden . Ska fixa finare bilder men detta duger just nu tänker jag. Dom tar slut superfort då dom är så populära så in och fynda direkt!! HÄR kommer ni snabbast dit.

Likes

Comments

Älskar denna highlighten från Anastasia!!! Fick den dessutom för halva priset då en skugga var liiite trasig, ett riktigt kap ändå.

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ni haft en underbar morgon i det fina vädret. Jag har precis fixat mig inför en jobbdag, jobbar ett kort pass 14-19:15 men det ska bli kul. Ikväll ska jag fixa lite inför midsommar och även försöka orka mig ut på en löprunda/powerwalk beroende på hur mycket energi jag har. Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Lite nytt inför semestern om två veckor, om jag längtar!!

Likes

Comments

Hej på er. Haft fullt upp därav frånvaron här. Spenderade fyra underbara dagar i Norge hos pojkvännen där det blev lite häng med hans kompisar, bowling och kalas med hans familj, en båttur i det fantastiska sommarvädret och en massa mys. Sedan har jag njutit av solen och hängt med mina vänner. Idag har jag varit med Fanny en stund på förmiddagen för att planera helgen och så åt vi thaimat till lunch! Alltid lika kul att träffa henne. Nu ska jag strax åka till stan och få massage då min rygg verkligen ballat ur den senaste tiden, satan vad ont jag har.

Likes

Comments

Gårdagens klädsel

Nu ska jag till Torp för snabb shopping innan jag sätter mig på bussen mot Oslo, ha en underbar eftermiddag!

Likes

Comments