Header

Åh vilken mysig fredag jag har haft hittills!! Efter att par timmar hemma hos min morbror så hämtade Ronja upp mig och vi tog bilen till Ikea för en lunch och shopping till lägenheten, om allt går som jag vill så kan jag börja flytta in redan nästa vecka!!! så sjukt<3 men kul såklart, så otroligt taggad. Iallafall, efter ett par timmar där så har jag städat och ätit middag med familjen. Resten av kvällen ska jag spendera hemma hos V. Ha en underbar kväll!

Likes

Comments

En lång sovmorgon och sedan passa denna lilla filuren, bättre förmiddag går ju inte att få!

Likes

Comments

Hej på er. Torsdag och efter denna skoldagen tar jag helg, hur underbart? Så välbehövligt med en helt ledig helg nu och har så mycket roligt inplanerat så är riktigt taggad. Nu sitter jag och väntar på att ha våran slutredovisning för denna kursen (digitala affärer) inför vår lärare samt en ''jury''. Ska bli intressant att se hur det går! Sen ska jag hälsa på min gammelfarmor, ska bli så mysigt då jag inte träffat henne på länge<3

Likes

Comments

Godmorgon! Idag tog jag en låång sovmorgon följt av kaffe och avokadomackor till frukost, en riktigt bra start på denna onsdagen med andra ord. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och ta tag i denna dagen, plugg står på schemat nu ett par timmar framåt och sen ikväll ska jag iväg en sväng. Puss.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter just nu i skolan och har en kort paus innan föreläsningen drar igång igen. Eftersom detta är sista veckan med denna kursen är det otroligt mycket att göra, vi har grupparbete där vi utvecklar en affärsidé som vi ska slutpitcha på torsdag vilket då anses som våran examination. Kul men mycket jobb! Nu ska jag köpa kaffe och sen fortsätta med plugget. Ha en fin dag!

Likes

Comments