Header

Godmorgon på er. Igår var jag supertrött när jag kom hem efter en arbetsdag mellan 7:30-18, så orkade inte skriva något här. Dagen gick dock väldigt snabb och när jag kom hem låg jag i sängen hela kvällen framför serie med en ansiktsmask som totalt torkade ut min hy haha..bättre lycka nästa gång. Äntligen fredag, eller vad säger ni? Dock jobbar jag till stängning idag och jobbar sedan resten av helgen så har ingen direkt helgfeeling. Men på söndag efter jobbet tar jag min helg istället! Hoppas ni får en fantastisk fredag<3

Likes

Comments

Åh vad jag längtar tills April då vi får in H&M Home i butiken. Kommer bli fantastiskt bra och avdelningen kommer bli så fin.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Nu har BikBok 100kr rabatt på sina jeans!

1. Jeans 499:- 599:- HÄR // 2. Jeans 499:- 599:- HÄR // 3. Jeans 499:- 599:- HÄR // 4. Jeans 399:- 499:- HÄR

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag jobbar jag heldag, dvs 7:30-18. En väldigt lång dag men som förhoppningsvis går snabbt! Jobbar väldigt mycket dom kommande tre veckorna, är endast ledig två dagar vilket är nästa vecka. Men det är bara kul att få jobba mycket. När jag kommer hem kommer jag antagligen vara helt slut, så blir nog att hoppa i myskläderna på en gång och kolla serier hela kvällen. Hoppas ni får en fantastisk torsdag!

Likes

Comments

I måndags fyndade jag denna bomberjackan på jobbet, finns i flera olika färger och nu har våran butik satt ner priset från 399kr till 199kr!! Finns inte så många kvar så spring och köp.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR 2. Tröja HÄR 3. Tröja HÄR 4. Tröja HÄR

Volangtröjan har blivit en riktig het trend inför våren, dessa här ovanför är från chiquelle men finns även massa fina på b.la H&M och bikbok.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag jobbar jag 8-14, sen ska jag ägna min eftermiddag åt att plugga matte (kom faktiskt igång riktigt bra igår så hoppas det fortsätter på det spåret) och sedan hem till min moster. Ha en fantastisk onsdag fina ni!

När går du upp?
Det beror på om jag jobbar eller inte och även om jag börjar jobbet tidigt eller sent. Så man kan väl säga mellan 06:00 och 9:00 på vardagar.

Vad är det första du gör varje morgon?
Även här beroende på när jag går upp, går jag upp 06:00/07:00 så går jag upp för att sätta på kaffet först, annars ligger jag gärna i sängen och drar mig lite, kollar igenom alla sociala medier osv.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?
Max 5 minuter. Borstar tänderna och kissar är det enda jag gör på morgonen? Sminkar mig osv i mitt rum.

Är frukost viktig?
Jätteviktig för mig som har migrän, ingen frukost = stor sannolikhet att jag får migrän. Behöver inte vara något stort men en macka eller lite fil iallafall brukar jag få i mig.

Vad äter du till frukost?
Oftast blir det väldigt enkelt, dvs en skål fil och en macka. Ganska tråkigt! En drömfrukost är dock massor av färsk frukt och Jespers pannkakor.

Är du morgontrött?
JA, herregud vad morgontrött jag är. Är dock en väldigt trött människa over all haha.

Vad har du för alarm?
Iphones standard larm.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag vaknar upp bredvid Jesper vid 09 efter en god natt sömn, kan ligga och dra mig länge innan det vankas en drömfrukost på altanen mitt i sommaren med alla olika gottigheter man kan tänka sig. Gärna flera koppar kaffe också!

Vad är det bästa med morgonen?
Kaffe.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Morgonrock och mina rosa flufftofflor.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är jag ledig men trots det har jag ganska mycket att stå i, som jag skrev igår. Har precis ätit frukost framför nyhetsmorgon och ska strax ta tag i lite mejl. Klockan 11 har jag en massagetid, haft så ont i ryggen och nacken som även gett mig huvudvärk det senaste så måste bara ta tag i det. Hoppas verkligen det hjälper! Efter detta så ska jag plugga matte, ska försöka sitta ett par timmar och plöja igenom många tal. Senare ikväll ska jag troligtvis på spinning, beror på hur jag mår efter massagen då man lätt blir väldigt slö och illamående eftersom det rensar ut slaggprodukter. Men vi får se! Huvudfokus idag är iallafall matten som sagt, roligare än så blir det inte.

Likes

Comments