Header

Efter en helt drömmig vecka så är det dags att ta tag i verkligheten igen - Sista veckan innan mitt slutprov i mattekursen vilket betyder att hela min vakna tid kommer (förhoppningsvis) gå åt till att plugga. Det är så sjukt svårt, hoppas verkligen att jag klarar den. Med det sagt, kommer jag inte kika in så mycket här. Kanske någon gång om dagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hade en fantastisk 17e maj i onsdags. Dagen startade med champagnefrukost, vidare till en dagsfest för att sedan åka på "bussvors". Fick känna på hur det var att vara russ och var hemma sent. Igår sov jag och Jesper hela dagen med tanke på firandet dagen innan, gick bara utanför dörren när vi skulle köpa pizza. Iallafall, en superrolig dag! Efter jesper slutat jobba idag ska vi till Sverige, hoppas att vi stoppar för lite shopping också. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Åtta enkla men välbehövliga tips för att slappna av och stressa mindre.

  • Städa, tro mig att det iallafall kommer kännas lite bättre när allt är rent och fint (säger jag som hatar att städa).
  • Rensa. Släng saker som du sparat på men egentligen aldrig använt som bara tar onödig plats.
  • Ta en joggingtur eller en powerwalk för att rensa tankarna.
  • Unna dig själv något gott.
  • Ta ett långt bad, varför inte med tända ljus?
  • Häng med dina närmaste vänner.
  • Lyssna på din favoritmusik.
  • Kolla på din favoritserie.

Likes

Comments

Tre bilder från förra årets firande av 17 maj

Hej på er. Sov så dåligt inatt så tvingade upp mig själv vid tio tiden för att inte sova bort hela dagen. Tog en lång dusch innan jag åt frukost framför ett par avsnitt av gossip girl. Annars har jag inte fått gjort så mycket förutom att jag pluggat lite, så fruktansvärt tråkigt dock. Bara att kämpa på sista veckan innan slutprovet nu. Annars är det inte så mycket som händer idag tror jag förutom att förbereda lite inför imorgon kanske då vi ska fira 17 maj. Ska bli väldigt kul!

Likes

Comments