Likes

Comments

Mammas lilla besök var så mysigt! Sol, lite för mycket shopping, bara massa god mat och häng på de mysigaste ställena i LA enligt mig hehe. +en trip till santa barbara över en dag, vilket är så härligt ställe. Besöker man Kalifornien ska man åka dit!!

Veckan gick alldeles för fort men vi hann med så bra saker. Och mamma aka soldyrkaren var nöjd med lite färg på nosen!

Nu är livet back to normal, känns tråkigt fast det inte är tråkigt. Spenderat hela helgen hos Emma i marinan, konstaterat att jag SKA flytta ner till Santa Monica eller marinan efter sommaren. That's my cup is tea ;) Bara att kunna gå ner på stranden och se på solnedgången varje dag vis man vill det gör mig helt varm i kroppen, bokstavligen. Just nu sitter jag på ett café i marinan och väntar på att en affär ska öppna kl.11..suck. Hittade ett par hängselbyxor där för endast $42 så jag hoppas jag kan ha dom nu annars har jag väntat i två timmar helt i onödan och det vill vi inte.

Ha det bra xoxo 💋

Likes

Comments

Alla midterms är avklarade och nu är det bara en kort liten vecka kvar till lov! Hade min sista medialektion idag, alltså inge mer lektioner kl.8 på morgonen, tack gud!!

Veckans planer är som följande

Idag: skola, tvätta, städa, storhandla, plugga, träna. Kalaskul!

Tisdag:skola hela dagen lång, plugga. Också kalaskul!

Onsdag:media final, korean bbq "hejdå party" för Rasmus (kan hända att han stannar kvar).

Torsdag: skola förmiddag, hämta mamma på LAX!!!

Fredag: ta med Momma bear på shopping vilket hon är fett bra på 💸

Lördag: ta med henne till downtown och besöka Emmas jobb samt strosa runt där.

Söndag: marknad, the grove, visa runt området där jag bor och middag på gracias madre på kvällen.

Helt utomordentligt bra!! Längtar.

Likes

Comments

Long long time no see. Har varit så ooootroligt upptagen från morgon till kväll i några veckor nu så har inte hunnit med mig själv för fem öre. Men har hunnit med massor av roliga saker med! Orkar inte förklara allt men lite kort och gott så har vi haft bbq hemma hos Emma i marinan, drinkar på mondarian skybar, solnedgångar i Santa Monica, tv-inspelning för James Corden, firat St.patricksday, varit i long beach, kollat på rangers-kings i Downtown, fleamarket här i westhollywood. Mötte även Kendall Jenner där! Där hon stod och funderade om hon skulle köpa en sten för $2000, rimligt.

Nu sitter jag och pluggar inför veckans prov, denna vecka är det dags för midterms eftersom vi nästa vecka får springbreak!! Och då kommer mamma hit, längtar så mycket till att åka till LAX för att hämta upp henne efter skolan!! Vi ska ha världens mysigaste vecka ❤

Lovar la fimilia att jag ska uppdatera bättre nu, you have my word! Hade

Likes

Comments

Här ligger vi utslagna i vårt sovrum efter helgen. I fredags var vi till ett hotell som tydligen är väldigt känt vis namn Chateu Marmont, ingen aning om jag stavade rätt där heller haha. I varje fall var vi där på frukost och sedan drog oss vidare till Downtown. Emma provjobbade på min roommates systers mans bageri, det stället jag nämnde tidigare. Så vi åkte dit och hälsa på, köpte bröd och gick vidare till ett litet köpcentra som ligger där. När Emma jobbat klart firade vi med vin och thaimat då hon även fick jobb där!! Såååå glad för hennes skull!!

Lördagen spenderades på six flags. Och vi var inte de enda som hade den tanken, ca 2 timmar kö på varje attraktion.... så segt. De senaste två gångerna jag varit där hade vi fastpass och jag kan konstatera att ska man väl åka dit så är det antingen under en vardag som gäller eller att köpa fastpass! När vi kom hem skulle mina roommates gå ut i Hollywood men det kände inte jag riktigt för, så jag åkte hem till Emma och drack te istället haha.

Idag söndag gick jag iväg och klippte mig, var verkligen på tiden alltså.. En tur till gymet, mataffären och vidare hem till att tvätta plugga och laga mat. Riktiga söndagssysslor! Nu ska jag göra ordning matlådor och sen är det bums i säng, medielektion kl.8 imorgon tjohooo!!

Likes

Comments

Goddag och förlåt mamma mormor osv att jag uppdaterat så dåligt... det har bokstavligen varit dåligt väder hela tiden så har inte varit så mycket kul att visa heller, till mitt försvar!

Har avklarat två veckor i skolan, första veckan kände jag mest holy guacamole hur ska jag hinna med allt?? Men har kommit in mer och mer med att ha lektioner på engelska och hänger med mycket bättre. Blev lite nervös där i början och tänkte hur fan ska detta gå och då förstod jag ändå 90% av allt men får lite smått panik när jag inte hänger med på något och blir rädd att jag missat någon läxa eller inlämning. Men än så länge har jag klarat mig fint, inga större misstag ännu.
Vet inte om jag nämnde det tidigare men om jag vill kan jag vara certifierad personlig tränare i slutet av denna semester, herreguuuud vad kul det skulle vara!! Det är förövrigt min roligaste klass också, det är jag och ungefär 30 norskar känns det som hahah... Halla folkens!

Blandade bilder från de senaste dagarna där vi var till Downtown där min roommates systers+hennes man öppnat ett fik på en matmarknad där de säljer bröd speciellt, hamnade mitt i en demonstration mot Trump under presidents day, plugg i skolan, promenad till bussen och en kaffe med syrran nere vid havet i Santa Monica!

Likes

Comments

Första skoldagen avklarad, en lektion mellan 8-11 hade jag idag. Det var en media klass som endast är 8 veckor lång så kursen satte igång på en gång. Läraren verkar jättebra, rolig osv. Genomgång av regler säger han "you can't bring alcohol or weed unless it's enough for everyone and when I'm here, it's not enough for everyone." Kursen kommer i vartfall handla om att kritisera mass media, tror att jag kommer se annorlunda på media efter jag tagit denna klass. Spännande spännande! Efter att jag var klar med skolan mötte jag Emma för en lunch på shophouse (thaimat). Och sedan följde jag med henne till olika butiker då hon skulle lämna ut cv och söka jobb. Hon va så duktig så lille Emma!! Det var även fyra st som frågade oss om vi var tvillingar idag. Hahaha så knäppt när vi själva inte ser så stora likheter.

Eftersom jag var den enda som inte hade köpt block och pennor tills idag (lyssnade på Emmas råd att inte göra det), så blev det en tur förbi target för att köpa block och mappar till alla klasser. Så nu är jag redo!!

Likes

Comments