Igår hade jag en jätte fin dag på min födelsedag. Jätte många sa grattis och så, plus "slutade" mycket tidigare än vanligt! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Körde på stora örhängen idag, fast klarade bara av att ha dom i 1 timme typ. Sen var jag tvungen att ta av dom pgd av min nickelallergi plus att dom var så tunga. Kom hem för 1,5 timmar sen. Sitter och kollar film nu med mamma❤️

Likes

Comments

Det blir ett godnatt för ikväll sov 3 timmar igår så är tvär trött kom hem för 30 min kanske ifrån kyrkan. Berättar resten imorgon ❤️❤️

Likes

Comments

Vad ska man säga allt blir bättre med det så kallade hoefiltret, helt gulligt. Igår måste erkänna mitt smink blev ganska bra asså. Tog tillomed en bild som fick hamna på instagram.
Heter Elizericsson där så om ni inte följer mig där så kan ni börja följa mig <333!
Tillbaka till gårdagen jag gjorde inte så mycket igår, följde med Josef till hans träning men annars hände inte så mycket.

Likes

Comments

Hej igen, har studiedag idag. Det är verkligen super mysigt att bara sitta inne och dricka te medan det regnar utomhus.
Ska försöka starta upp bloggen igen, ni får ha tålamod med mig 😂. Iallafall här är 2 bilder ifrån igår, det var en liten komplicerad dag. Det började med att jag gick till Saif för jag ville inte gå till skolan och sen gick jag till skolan. Men sen var jag tvungen gå hem innan jag ens hann gå på nån lektion, för min mamma ringde mig. Och sen gick jag ut och träffa Josef.
Och detta var en väldigt förkortad version.

Likes

Comments

Hej hur mår ni, det var super längesen jag uppdaterade. Men kände jag bara ville göra ett litet inlägg för att uppdatera er om mitt liv.
Så vad har hänt sen sist, hur mår jag och så, Real talk.
Jag mår jätte bra faktiskt har gjort mig av med en del falska människor så det känns skönt. Lärt känna nya människor och ja mer än bara lärt känna en väldigt fin kille som är otroligt snäll emot mig. Har gått mer till kyrkan och han har varit en av dom jag gått med. Känns väldigt bra att dela Gud med någon. Om ni förstår vad jag menar. Har faktiskt saknat blogga en hel del men varit så upptagen av att bara vara glad
💗

Jag ville också visa lite bilder av vad jag gjort och så, har typ bara bilder på mig, och på mig o Josef i mitt album pgd av att jag är med han varje dag❤️

Likes

Comments

"Fredag"

Vet det inte är Fredag påriktigt, men är ledig imorgon och i övermorgon. Tror jag ska vara inne idag, för har utegångsförbud. Så då blir det lite svårt att gå ut alltså. Tror jag ska tvätta 1-2 tvättar idag plus vem vet kanske städar mitt rum tillomed. Nej låt oss vara realistiska det blir nog en tvätt och massa film.

Förresten gillar verkligen Drakes nya låt med Rihanna.

Likes

Comments

Godmorgon, idag det är tordag typ. För har studiedag på onsdag o fredag hihi!!<3
Vet ni hur glad jag blev i morse när min mamma gjorde amerikanskpannkakor och bacon. Blev helt lycklig faktiskt.
"Råkade" typ riva mig när jag sov, så blödde helt mycket på min kind, så har ett papper på min kind nu. Liksom kommer gå runt med en pappersbit i ansiktet i skolan.

Jätte normalt ;))

Likes

Comments