View tracker

Fredag
Jag började med att träffa bejb efter skolan innan han skulle åka till Örebro. Sedan åkte jag och träffade Sanna och så var vi ute ett tag med några och pratade mest. Sedan gick jag till kyrkan och första 30 minuterna var jag lite ensam. För inga jag kände hade kommit typ. Men sedan rulla det på. Hade jätte kul emot slutet stannade till 12 på kvällen. Sedan skulle jag åka hem och dom frågade om jag ville följa med till burger king. Men jag var tvungen åka hem tyvärr. Sedan när jag gick till hållplatsen hade 8:an slutat åka och jag kände ba wahh. Men en ifrån min kyrka var så snäll och följde med mig till centralstation och väntade 20 minuter med mig på min spårvagn. Även fast han inte skulle åka samma spårvagn som mig, så det var jätte snällt av honom. Kom hem halv 2 på kvällen tror jag?

Lördag
Jag började med att möta upp Alejandra och sen åkte vi till Saif. Och hängde vi där ett tag och snackade och åt lite. Efter vi varit där ett par timmar och sen åkte vi till hjällbo och mötte upp Hussien och var ute. Sen mötte vi upp en till person. När vi hade varit ett tag drog vi tillbaka till Saif sen när klockan va halv 11 skulle dom till stan men jag drog hem istället.

Söndag/ Idag
Jag har läst Bibeln och ätit sedan bara kollat youtube. Missade tyvärr kyrkan för att jag sov så länge. Tror jag ska sätta på någon film och kolla på. Skulle egentligen träffa inanna men får se om det blir av idag. Tror inte jag orkar åka in till Örgryte.

Likes

Comments

View tracker

Började seriöst igår och tänkte nej detta går inte. Är så klar med skolan vill bara vara klar med allt. Har inte ens sökt gymnasium än. Är fett stressad måste verkligen göra det.
Nu till något mer roligt, jag åt godis igår och kollade på skam med min älskling. Så det var kul för godis är gott och träffa han är roligt. Är verkligen super trött nu när jag skriver detta så vet inte vad jag skriver.

Skulle ladda upp detta imorse men råka glömma.

Men träffade Saif o Alejandra nu på eftermiddagen och sedan träffade jag Bae aka Josef och vi prata, kollade skam och åt chips popcorn och kollade en film sedan.

Likes

Comments

View tracker

Då vad man hemma i sverigeeee!!
Är fortfarande på flygplatsen, resan har gått sådär. Vi hade lite krångligheter men alla överlevde iallafall. Men vi var nära och missa flyget och tappade bort ett pass hehe...

Likes

Comments

Har verkligen jätte dåliga nät så måste uppdatera ifrån caféen och restauranger.
Har ändrat mitt hår som ni kanske ser, hoppas ni tycker det är fint. Det är fett praktiskt iallafall, behöver inte göra något med mitt hår alls.
Ska fylla på mina fransar idag, hon hann typ inte göra klart dom igår eller något.

Likes

Comments

Gjorde mina fransar idag helt billigt för 35 euro ( 350kr).
Sen kan det hände jag har gjort något med mitt hår Hihihi :ppppp. Men det får ni se sen, sitter och dricker på en coca Cola nu iallafall.

Likes

Comments

View tracker

Jag har kommit fram till att dom har väldigt fina sandslott på stranden❤️ Är lite dåsig faktiskt sov när jag kom hem ifrån tills jag vakna av att jag hostade.

Likes

Comments

För alla ni som börjat skolan tycker riktigt synd om er hoppas ni slutade tidigt idag iallafall💗! Jag har gått massa promenader och varit med på vattengympa och köpt lite saker. Plus har fått blåsor på båda mina fötter så måste ha flipp flopp. Vad ska man göra.
Var ganska sjuk när jag kom hit men har blivit bättre fast vaknade av att jag hostade så mycket i natt.
Men dom som säljer här kan verkligen inte ta ett nej asså, man behöver inte ens pruta dom prutar själva.
Och det är super vackert här verkligen ❤️❤️!!

(Detta inlägg kommer en dag försent)

Likes

Comments

Sorry jag inte skrivit på några dagar.
Jag har bara varit med Josef i kyrkan, på hans fotboll, och med hans kusiner. Jag ska iallafall åka till Teneriffa inatt. Eller vi ska till flygplatsen då och så åker planet halv 6 på morgonen.
Ska ta med min kamera så kommer ta massaaaaaaa bilder när jag är där❤️

Likes

Comments