View tracker

Idag är ju egentligen Nobeldagen. Men firade den igår med skolan, lärarna serverades oss mat och allt. Plus att jag slutade klockan 12:00 typ. Vilket var väldigt nice efter det gick jag till Josef skola och träffade honom och så drog vi till mig och kollade film. Efter det så drog vi till kyrkan och sen hem.

Idag!
Så vad gjorde jag idag då är frågan. Jag tog ett långt bad och tog hand om mitt ansikte lite extra med en ansiktsmask. Sedan tog jag det väldigt lugnt tills Josef kom och då kollade vi på The passion of Christ och Lilla kycklingen ;).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Precis när jag höll på skriva detta blogginlägget loggades jag ut. Super konstigt det har aldrig hänt innan, blir lite orolig något har hänt nästan. Får inte hoppas det.
Men ska sova snart är helt död, men vad jag gjorde jag idag. Förutom att vara i skolan så var jag med Josef, vi var hemma hos mig och kollade Shrek 1. Vi är sånna barn, I know ❤️!
Men det är sjukt hur man kan bli så kär i någon, och verkligen vara så glad med den hela tiden. Otroligt speciell känsla jag inte känt innan på detta sätt.

Likes

Comments

View tracker

Idag var det andra advent, gick på julmarknad och köpte massa godis.
Erkänn fin bild ifrån idag ändå, bra ljus och så. Men har mycket i mitt huvud just nu som jag tänker på men ska försöka få lite sömn ändå. Så hörs vi snart💗

Likes

Comments

Detta går ut till alla som inte är i mitt liv längre pgd av olika anledningar.

Till alla mina ex jag mår jätte bra nu, jag vet jag är väldigt naiv men det är okej för allt är bra nu. Första gången mår jag riktigt bra i ett förhållande. Ingen trycker ner mig eller säger jag inte får vara så och göra så för den inte vill det. Jag är med någon som tänker på mitt bästa inte är arg på mig hela tiden när jag säger fel saker. Någon som inte säger till mig att jag inte förstår eller kan sånt. Jag blir litad på och jag litar på honom.
Du måste ha så många frågar nu när jag inte finns där.
Hur kunde jag bara gå vidare? Svaret är du fick mig må piss och jag förtjänar inte det.
Saknar jag dig? Nej, jag saknar dig inte. Jag gav dig 100 chanser men du kasta dom.


Till alla falska vänner. Vet ni vad kort sagt ni är patetiska som snackar skit och det är ett väldigt barnsligt beteende att leka vän med någon och sen snacka om den. Allt jag har att säga.

Till alla jag bara tappat kontakt med, boo du är awsome. Du var en jätte fin vän hoppas du mår bra och trivs i den nya skolan eller dit du flytet eller varför vi inte är vänner. Jag tänker på våra minnen ibland hoppas dina nya vänner tar hand om dig❤️❤️


Likes

Comments

Ska ta och sova nu efter en lång dag med min bror och sen Josef och sen min bror hihi<333 uppdatering kommer imorgon !!! ;**

Likes

Comments

Spenderade hela dagen med mamma efter skolan, först gick vi till stan för jag skulle köpa en jacka (hollies Davos svart) sen köpte vi några kuddar. Fikade, fikade lite till och gick på bio och såg på en film som hette Underliga barn tror jag??

Likes

Comments

Några bilder ifrån släktkalaset igår, massa bilder på mig själv och 1 med pappa och min finaste morbror💗💗

Likes

Comments