Kom hem nyss har varit hos min mormor hela dagen och så har vi firat hennes 75årsdag. Super mysigt, plus dom gömde påskägg åt oss även fast min bror är 18 så blir vi tydligen aldrig för stora. Men jag klagar inte älskar godis!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allt var bra i kyrkan fast allt var på arabiska, men det fanns tolk iallafall.
Btw tror inte det finns en bättre grundsten i ett förhållande än att dela samma tro, för det är verkligen så skönt att kunna gå till kyrkan med sin kille. Ville bara säga det, att dela samma tro med den man älskar är mer eller mindre ett måste.

Likes

Comments

Idag det är en väldigt fin dag, Jesus dog för alla våra synder idag.

Likes

Comments

Idag var en lite blandad dag. Råkade börja av mina ögonfransar så det känns väldigt ledsamt att dom gick av. Inte alla men några, hade nämligen läst man skull räkna till 10 innan man släppte med ögonfransbörjaren så gjorde det några dagar plus värmde fransbörjaren. Men det tålde tydligen inte mina fransar utan några av dom gick tyvärr av.
Så har lagt massa olja på dom och så. Får se om jag ens kan ha mascara på dom utan att det ser bedrövligt ut.
Men annars än det gick jag och såg fast and furious 8. Har faktiskt inte sätt någon av dom andra fast and furious filmerna men Josefs tvingade mig att komma. Och kolla med han och grabbarna. Den var ändå väldigt bra måste jag säga. Värd att se, fast missade typ det viktigaste för var tvungen att gå på mitt i filmen😂😂.
Ibland blir det ju så. Vi hörs imorgon ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Har en inlämning om genteknik så det är vad jag gör just nu. Förstår inte riktigt vad jag ska skriva om det men gör mitt bästa och har valt att skriva om växter.

Får se vad som händer sen idag, efter jag skrivit klart inlämningen uppdaterar er då!<3

Likes

Comments

Är det okej att bara ta ett inlägg till en person så.
Vill inte göra ett speciellt långt inlägg bara dela dessa 2 bilder på min älskling.
Jag tyckte bara att dom var så söta, tycker Josef leer så gulligt och bilderna är så äkta. Vi tog massa men just dom här 2 försökte vi inte till för, för bilden utan dom bara blev.
Josefs fina leende, en puss och en kram fylld av kärlek❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej hej på er alla!
Innan Kristina åkte idag så fikade vi på ett ett litet mysigt fik. Måste erkänna att personalen var lite seg, tror hon va ny anställd. Inte för det gjorde mig något egentligen mest att Kristina hade lite bråttom med att fika så hon skulle hinna med tåget. Det tog 7 timmar för henne att komma hem stackaren. Det tar kortare tid att åka till Teneriffa och jag tyckte det var alldeles för lång tid.
Jag fick feriejobb föresten, men det krockar med teenstreet så ska prata med han och fråga om det är lugnt om jag börjar bara några dagar senare. Tillbaka till dagen, efter Kristina åkte så gick jag och träffade Josef, och vi pratade ut en del och kollade film och så. Det var mysigt!💗

Likes

Comments

Jag och Kristina gör oss i ordning för gå aka sjunger till gamla låtar.
Tyvärr åker Kristina hem till Stockholm idag. Men vi ska noga fika lite innan det💗

Likes

Comments