Sitter med ansiktes-mask och kollar the 100 med min fina mamma. Det är verkligen en jätte bra serie rekommenderar er alla att kolla på den faktist!<3

Likes

Comments

Idag och igår var mindre fina dagar, inte att dom var dåliga utan utseendemässigt. Mitt smink var inte on fleek, och jag känner ofta blir det sånna dagar man inte uppdaterar sina sociala medier. För jag tar helt enkelt inte så mycket bilder då. Men imorgon (eller idag blir det) så lovar jag att uppdatera hur ful eller fin jag ser ut.
Vad har jag gjort då, igår var jag i kyrkan och med Josef. Sen idag har jag firat min mammas bästakompis födelsedag i Frölunda så jag är påväg hemåt nu med min mamma.

Likes

Comments

Det var en kul igår men det blev lite kaos pågrund av olika saker. Men slutet gott allting gott ellerhur? ❤️😇

Likes

Comments

Håller på och fixa mig inför ikväll, ska dra och köpa present till Inanna sen. Efter det ska jag gå till hennes födelsedags grej klockan 6 <33!

Likes

Comments

Spenderade dagen på Trädgår'n kollade på band som hette hov1 för min kompis hade biljetter, sen kom Parham och sjöng asså jag blev ju tvär glad. Men sen gick vi till mc iallafall och sen drog jag till josefs kusin för bibelstudie och kom nyss hem.

Likes

Comments

Hoppas ni alla hade en fin alla hjärtans dag, med vänner eller med eran boo. Jag har haft en super fin dag med min älskling fick massa sötsaker och rosor av han❤️❤️. Men ska jag vara ärlig är det roligaste att bara vara med honom. Vi är seriöst så lat så vi är med varandra och bara sover, seriöst vi äter kollar film och sover på dagen. Men han är ju så sjukt fin kille som alltid får mig på bra humör hela tiden💞💞.

Likes

Comments

Nu har man åkt skidor för i år. Min familj är sådan att vi alltid ska åka skidor i Borås varje år och jag är lika dålig varje år. Eller jag blir typ sämre tillomed med åren.

Likes

Comments

Äntligen är det Fredag och lov efteråt. Slutar tillomed tidigt för att vara Jensen. Det är massa snö ute överallt, och tvär kallt.

Likes

Comments