Header
View tracker

Detta är hands-down mina favorit produkter kvällstid just nu!  Rengöringsmjölk och ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Nattcreme som passar torr och känslig hy och ibland använder jag även oljan tillsammans med min nattcreme för extra fukt och näring😍
Denna kombinationen är guld värd för en känslig, fuktfattig hud som behöver massor med näring i vinterns ruskiga kyla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu när vi drar mot kallare väder blir huden alltid kaos.. Iallafall min 😂
När det blåser ute och vi skiftar mycket mellan varmt o kallt (inne och ute) tar huden mycket skada, tyvärr.  Huden blir lätt yttorr, uttorkad och det kan ibland kännas som att man fjällar :/ Då måste man ha bra hudvård som tillgodoser alla dina vinterbehov!

NUXE produktserie Crème Fraîche de beauté är en återfuktande och lugnande serie för dig som har en normal till torr hy.
Den innehåller bland annat 8 växtmjölkextrakt, tistelolja och macadamiaolja som återfuktar.
Vita blommor från mandel och apelsin, aloe Vera och allantoin som lugnar.

Jag har deras serum och dagcreme inne på lager. Serumet används för att återfukta på djupet då dess lätta konsistens kan komma längre ner i cell-lagerna.
Dagcreme 50ml ordinariepris: 335 kr
Serum 30ml ordinariepris: 325 kr

Rêve de Miel är snäppet vassare än Crème Fraîche. Den är återfettande, lugnande och reparerande vilket passar perfekt för den som normalt känner sig torr, stram och fjällig.
Den innehåller bland annat växtoljor från solros, riskli, macadamia och ringblomma som verkar närande samt förstärker hudens barriärfunktion.
Kornextrakt, arganolja och sheasmör lugnar irritationer.
Acacia honung bygger upp hudbarriären och reparerar huden.
En riktig honungsdröm!

Dagcreme 50ml ordinariepris: 335 kr
Nattcreme 50ml ordinariepris: 335 kr

Huil Prodigieuse är en olja för ansikte och kropp. Den är närande, reparerande och skyddande samtidigt som den återfuktar huden. Den kan användas året runt precis som den är eller blandas i tillsammans med din dag-/nattcreme eller body lotion för extra fukt boost!
Den innehåller bland annat johannesörtsolja som lugnar huden.
Sötmandelolja och kameliaolja som tillför näring till din hud.
Gurkörtsolja som förnyar hudens celler.
Macadamiaolja och Hasselnötsolja som återfuktar samt mjukar upp.

Guldoljan är samma som Huil Prodigieuse fast innehåller även pärlemoguld för en underbar lyster!

Olja 50ml ordinariepris : 245 kr
Guldoljan 50ml ordinariepris: 395 kr

Nu i oktober har jag som sagt 15% rabatt på dessa produkter. Jag hoppas ni kan hitta något som passar er och börja älska dem lika mycket som jag gör! ❤
Kom gärna in för att känna, klämma o lukta på produkterna. Jag finns i bakre rummet på salong Glädje i Hässleholm ☺ Det är bara till att komma in o fråga efter mig! ☺

*Rêve de Miel i både dag- och nattcreme är mina favoriter under vinterhalvåret! 😍*

Likes

Comments

View tracker

Då var det söndag igen och ännu en vecka har gått. Hösten smyger sig på allt mer och vi är nu inne i Oktober månad 🖒
Idag bjuder jag på lite fransbilder som jag gjort nu i veckan som gått, mestadels volymfransar då många av mina kunder vill ha det och ibland för att de är lättare i vikt än vanliga singelfransar. Vissa gånger vill kunder ha längre fransar än deras egna kan bära och då sätter jag gärna volym för att få ett liknande resultat men som är lättare och skonsammare för kundens frans. ☺

Det finns fortfarande många som undrar hur man gör fransförlängning och många som tror att man sätter fransarna på huden (ögonlocket), men nej det gör man inte. Om limmet kommer i kontakt med huden kan det svida, klia och kännas obehagligt... Fransstylister sätter en konstgjord frans på en av kundens egna tills hela fransraden är fylld, bortsett från de så kallade "bebisfransarna" som är små fransar som håller på att växa ut.

I den understa bilden har jag gjort volymfransar men lagt i lite gula o gröna fransar också. Det är rätt så kul nu på hösten/vintern när allt blir så kallt och tråkigt med lite roligare fransar 💚💛


Jag har fransar i färgerna blå, lila, grön, röd, rosa, orange, gul och vit 😃


Följ mig på Instagram @elize.l.beauty

eller gå med i min facebookgrupp: EL.Beauty

Likes

Comments

Idag har varit en extremt chill dag. Eftersom jag haft ont i halsen har jag bara myst ihop mig till en boll, bestående av mysigaste morgonrocken och mitt täcke, framför tvn. Tur man kan nöta Housewives of ... , Top Model och Gordons Hotel Hell.

Nu blir det ett varmt bad, så kanske halsen mår bättre + att jag kan prova några av produkter från det nya märket 😊

Imorgon börjar en ny vecka. Fransar ska bli långa, bryn ska bli "on fleek" och viktiga beslut ska tas. I'm so excited!

Likes

Comments

Just nu funderar jag på att ta in ett nytt produktmärke till mina ansiktsbehandlingar.. Det märket som jag är intresserad av har skickat lite prover till mig så jag och mina kollegor ska kunna känna lite o se vad vi tycker. Jag hoppas att allt känns bra för detta verkar vara ett SÅ BRA märke! Jag vill 😍😍

*sneak peak*

Likes

Comments

Jag får ofta frågan varför man behöver fylla på sina fransar och hur ofta, så jag tänkte se om jag kunde svara på den frågan här.

Alla dina hårstrån på kroppen befinner sig i olika växtfaser. Precis som bilden visar finns det en fas då hårstrået växer, en där det står still och slutfasen då strået släpper och trillar av så ett nytt strå kan växa fram. Detta händer ju med dina fransar hela tiden och det är därför dina fransar trillar av och behöver fyllas på efter ett tag.
Man brukar räkna med att hela fransraden har byts ut efter 6-8 veckor (dvs. alla fransar har trillat av och nya har växt fram) Den rekommenderade påfyllningstiden är alltså efter 3-4 veckor eftersom du då har tappat ca hälften av dina fransar.
Ibland har man perioder då fransarna trillar fortare än vanligt vilket är kroppens sätt att "rensa upp".

Det finns olika saker man kan göra för att fransarna ska hålla så länge som möjligt, och det finns saker man kan göra för att de ska trilla fortare.

Detta gör så fransarna faller av fortare:
🙈 Smink såsom eyeliner, mascara och ögonskugga kan innehålla vissa ämnen som löser upp franslimmet som därför kan orsaka att fransarna släppa fortare vid överdriven användning av smink.
🙈 Om du sover med ena ansiktshalvan ner i kudden så släpper fransarna på det ögat fortare. Även om du gnuggar ögonen i sömnen sliter detta på fransarna och de släpper.
🙈 Utomlandsresor är trevligt men inte så snällt för din fransar. Där solen är starkare och du badar i klor/saltvatten varje dag vilket skapar en slitning på dina fransar och de kan släppa.
🙈 Fel rengöringsprodukter eller ingen rengöring på fransarna kan också orsaka att de faller snabbare än nödvändigt. Precis som smink kan vissa rengöringar innehålla ämnen som löser upp franslimmet, därför brukar jag hellre rekommendera att man tvättar med endast vatten. Utebliven rengöring kan innebära att bakterier samlas mellan fransarna vilket kan orsaka irritation och ögonsjukdomar.

Detta gör så fransarna håller längre:
💎 Det finns smink som är speciellt framtaget för fransförlängning och innehåller inga ämnen som skadar fransarna. Fråga din fransstylist om du söker någonting speciellt.
💎 Det finns rengöring speciellt framtaget för fransförlängning, oavsett om du har en rengöring eller endast använder vatten så ska fransarna rengöras 2-3 gånger i veckan. Fråga din fransstylist om hon redan säljer eller kan ta in en rengöring till dig.
💎 Att gnugga och peta på fransarna så lite som möjligt. Den enda kontakten du behöver ha med fransarna är egentligen bara när du borstar dem varje morgon och vid rengöring.

Jag hoppas att denna informationen hjälper till. Om något fortfarande är oklart får ni gärna ställa frågor till mig så svarar jag så gott jag kan! ☺

Likes

Comments

Jag använder mig helst av trådning vid hårborttagning i ansiktet, en av anledningarna är att det är mycket skonsammare än vaxning där man rycker i både hud och hår. Även för jag tycker det blir ett snyggare resultat!

För er som vill få lite info om trådning så är det en tusenårig hårborttagningsmetod som härstammar ifrån Persien och Indien. Med hjälp av en  polyestertråd glider man över huden och tvinnar upp hårstrånet från roten. Det lämnar inte bara en renare och jämnare yta i jämförelse med vax, det är även mer hållbart och skonsamt för huden.

Från och med den 1 september när jag har flyttat till Salong Glädje i Hässleholm kommer jag endast erbjuda trådning för hårborttagning i ansiktet. Alltså inget mer varmt vax, endast trådning 😁

Likes

Comments

Hejhej!

Som många av er kanske redan vet så har det varit lite ståhej angående limmet som används vid fransförlängning, mestadels för oss fransstylister. Många franslim (kanske t.o.m alla..? Har lite dålig koll på just det.) innehåller cyanoakrylater som är en så kallad härdplast. Eftersom vi fransstylister sitter och andas in detta under en längre tid varje dag finns det en del hälsorisker som arbetsmiljöverket nu vill försöka minska med flera lagar och krav. 👍

🚫Bland annat ska det finnas bra ventilation i hela lokalen
🚫Ett punktutsug som tar upp de värsta ångorna direkt vid användning
🚫Fransstylisten ska använda andningsskydd
🚫Limrester ska slängas i papperskorg med lock

Så igår började jag ta tag i denna listan och beställde hem ett punktutsug som bör levereras till mig i början på Juli! 👍 Jag försöker även att använda munskydd när jag bygger fransar för att skydda mig (ibland slarvas det... oops 🙊🙈) Så det känns väldigt bra att jag är igång 😊

För dig som kund är riskerna betydligt mindre! Det finns alltid en risk för att man kan vara allergisk mot franslimmet, dock är det ca 0,01% chans att man är allergisk. Alltså väldigt lite! Om man nu skulle vara allergisk mot limmet eller överkänslig som kund visar det sig som:
Röda kliande ögon
Svullna ögonlock
Kliande eksem på ögonlock
OFTAST visar det sig direkt eller under de första 24 timmarna då limmet fortfarande inte är 100% härdat/torkat. Skulle du få något av dessa symtomen är det bara att du hör av dig till din fransstylist och ber hen ta bort fransarna. 😊 

Detta inlägget skrev jag för att ni kunder ska få lite mer information om fransförlängning och förstå läget om vad som kommer att hända nu. Det kan dessutom vara bra att du som kund vet vad som gäller så du kan välja en seriös och certifierad fransstylist! 

Till hösten 2016 kommer de börja göra inspektioner på om man uppfyller alla kraven så det är lite press 🙈 Har ni några frågor är det bara att höra av sig i kommentarerna eller på mejl: elizelundberg@gmail.com 😘


Likes

Comments

Jag behöver all hjälp jag kan få nu! Jag behöver ett alias, eller vad man nu kan kalla det... Alltså ett namn att gå under på bloggen, Instagram, Facebook m.m 🌸

Jag gör ju ansiktsbehandlingar och fransförlängningar (singel- och även volymfransar efter sommaren!)

Jag vill helst inte ha "lashesbyelize" eller beautybyelize" utan jag vill ha något roligt och påhittigt 😊 tyvärr har mitt huvud helt stannat av, därför söker jag nu hjälp här! Please help

Likes

Comments

Hej!
Åh nu har jag äntligen lyckats köpa en ny telefon! Tidigare har jag ju endast haft en lånetelefon från en vän, men den började långsamt kollapsa desto mer jag använde den... Min nya lur är en Samsung Galaxy S7 . Det är helt galet bra kamera i denna lilla saken! 😍 Ni kan förvänta er massor med bilder kan jag säga..!


Idag har jag även haft ett litet möte med min säljare angående mina hudvårdsprodukter. De vill nämligen att man ska beställa julboxar redan nu så de vet hur mycket de ska ta in från NUXE, Frankrike. Men jag har så svårt att bestämma mig hur många jag ska ta in och vilken?! De har 2st olika och till olika priser men de båda är såå bra och prisvärda! 😍

Hellre för mycket än för lite..?

Likes

Comments