Emerald, Hennessy, Daniel , Träning

Idag så red jag alla tre ponnyer! Alla gick jätte bra! Jag började med att rida Hennessy och han fick helt ok i början men sedan gick så bättre. Han ville inte riktigt ta skänken idag iallafall inte som han brukar. Så det blev mycket övergångar och bara att han ska lyssna på mig. Jag red även lite FEI rörelser och testade antagande alla rörelser som är med i FEI, vi ska starta våran första FEI i påsk.

Emerald gick jätte bra i slutet! Han var hur fin som helst! I början hade vi svårt, jag höll på med händerna för mycket och tillslut så fastnade vi. Men vi red igenom lätt a:p1 an och han var helt fantastisk! Vi ska starta våran första tävling tillsammans på långfredagen!! Och få hoppas vi att vi får vårt första nationella kval! Evelin fick rida lite på Emerald i slutet! Han var super snäll.

Jag red även Daniel en kort stund efter att mamma hade ridit honom. Han har blivit super fin verkligen! Han har mycket bättre kondition och han vill ner framåt nu och bromsar inte imiterades så mycket längre. Vi släppte även honom i paddocken en kort stund och han älskade det, han sprang och busade väldigt mycket
❤🐴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments