Hennessy

Igår så red jag Hennessy i ridhuset🐴👍🏼 det gick jätte bra, han fick mycket galopp och mycket att han ska vara rund och låg. Det var hans lugna dag👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Idag så red jag båda, båda gick super bra och jag är super taggad på att åka till en programträning på balingsta. Pogramträningen är den 11 feb.

Jag red inte så hårt idag, för det blev ett ganska jobbig pass för båda igår. Båda var väldigt trötta

Likes

Comments

Daniel , Hennessy, Träning

Idag så red jag både Hennessy och Daniel i ridhuset.Det gick ganska bra på Hennessy men nu när jag såg filmerna så såg jag att han var lite för lång😬 på Daniel så gick det bra! Jag travade och galloperande mycket😀🐴❤ han kändes super fin!!
Nu har vi planerat säsongens tävlingar så nu är jag mer än taggad!!
❤🐴

Likes

Comments

Hennessy, Daniel

Hej!
Idag så åkte jag ut till stallet efter skolan och red Hennessy på cyckelbanan med Therese. Vi travade lite också.
Jag longerade även Daniel, bara så han fick röra sig. Han slappnade av mycket mer nu än första gången vi longerade. Han gjorde till och med några bocksprång.

Här är några bilder på resultatet av rakningen
❤😀🐴

Likes

Comments

Hennessy, Daniel

Idag har jag ridit Daniel! Lovisa red Hennessy och det gick bra. ❤😀 Vi red på cyckelbanan för första gången med Daniel. Han var super snäll och brydde sig inte över huvudtaget över att det åkte lastbilar och bilar i full fart bara några meter ifrån honom😀
Det är lite svårt att rida nu när det är kallt. Speciellt när det ligger is under och typ slask över!
😕 Så vi får rida på cykelbanan om jag inte hinner upp till ridhuset innan lektionerna börjar😕
För Daniel var det ett ganska hårt pass tror jag, eftersom han har så dålig kondition. Hennessy tycke nog läst att det var en vilodag.
😀💞 imorgon ska jag nog rida ändå! 💞 eftersom det var storm igår så fick inte hästarna röra på sig utan fick bara ta det lugnt och bli rycktade🌟😀

Likes

Comments

Daniel , Hennessy, Träning

Har tänkt att jag ska börja skriva hur min vecka kommer ska se ut.

Tisdag: Åka och klippa Hennessy . Sofi tar Daniel.

Onsdag: Jag ska på teater (mamma fyller år) . Lovisa ska rida Hennessy, antingen så ska hon rida på cykelbanan eller så kanske om det går rida i paddocken. Sofi ska rida Daniel även då.

Torsdag: Så sak jag rida lite på hennessy. Vi får se vad det blir för väder och om man kan rida i paddocken elller om det bara blir skitt på cykelbanan. Lovisa ska ävne rida hennessy. så ska jag rida lite på Daniel i paddocken.

Fredag: så får hästarna nog vila.

Lördag: så kanske jag rider i ridhuset på båda

Söndag: Kanske rider jag ut på hennessy eller rider jag i paddocken. Daniel ska jag rida i paddocken.


Likes

Comments

Hennessy

Idag var det sista lovdagen. Idag så tig jag lite sovmorgon och sedan åkte jag ut till stallet så jag var där runt 13:00. 💞 När jag kom fram så hade jag med mig lite nudlar så jag jag gick in och åt. Sedan så gjorde jag stallet och sedan så tog jag in Hennessy och började jag fixa honom. Sedan gick jag till ridhuset och red. det gick superbra!!! Jag kände att jag verkligen fick upp han i formen och han gick fram för skänken väldigt bra!!
Imorgon börjar skolan!
😓😓 och imorgon så ska vi åka och klippa Hennessy😀😀

Likes

Comments

Daniel , Hennessy, Tävling

Idag då har jag ridit Daniel för första gången och han kändes super bra😍 han var super snäll💞 men han har ju väldigt dålig kondition. Då han inte pekar galoppera så länge.
Jag red Hennessy väldigt lätt idag efter som vi tävlade i går.

Igår så tävlade jag! I första klassen ( lätt b 1) så ref jag väldigt slarviga vägar och vi lyckades göra ett galopp ombyte i en ökning.
😕 men det räckte till en 5 placering!! På 66%
I andra klassen lätt a P1 så gick det helt ok men lite seg för skänken. Det blev 61% men jag är väldigt nöjd ändå!!!!!


Likes

Comments

Daniel

Nu har äntligen finaste Daniel kommit hem till oss! Han hade skött sig väldigt bra på vägen hit. 👍🏼🌟

Likes

Comments