Listor

Den perfekta middagen enligt mig

En perfekt middag enligt mig är när man äter med vänner/familj. Det får gärna var dukat lite finare, mysigare och att man äter lite godare än vad man gör i vanliga fall. Men det viktigaste för mig är sällskapet, det är det som gör en middag perfekt!

Här är lite olika bilder från året med olika middagar med middagar som jag tycker har varit perfekt! Det som alla har gemensamt är just att den har ätits med vänner/familj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej, känns som om dagarna både springer förbi men ändå går så sakta. Dagarna går fort fram men inte nog fort fram, haha det är lite blandade känslor. Vill bara att det ska bli onsdag men samtidigt inte då där är mycket som ska göras innan onsdag.

Igår hade vi en föreläsning på stan så passade på att gå på banken och ändra så att handelsbanken i Linköping blev mitt huvudkontor då jag forfarande har haft handelsbanken i Nordmaling som huvudkontor. Bytte även mitt namn då det inte hade ändrats. Därefter tog jag bussen till lambohov och hämtade ut mitt nya körkort, så nu måste jag bara beställa ett nytt bankort! Men då jag måste spärra mitt nu varande kort för att beställa ett nytt så väntar jag till efter jul med fixa ett nytt. När jag kom hem igen så satte jag mig och pluggade i några timmar

Hade under dagen fixat lucia fika till jag och Elin, så på kvällen blev det lite chark och lucia fika!

Idag hade vi ett etikseminarium från åtta till tio. Efter seminariet for jag och Elin och handlade inför vår jullunch som vi har på söndag! Sen har jag spenderat dagen med att städa, plugga, slå in paketet till söndag och skrivit lite rim till alla julklapparna!

Likes

Comments

Listor

Ett minne får ett lucia firande 

Jag har ganska många minnen från olika lucia firanden. Gick luciatåg hos dagmamma, scouterna, skolan och på hotellet. Så har nog gått luciatåg varje år, så det känns lite tomt att inte gå något lunciatåg i år. Men det största minnet jag har från ett lunciatåg är från 2013 när jag var Nordmalings lucia!

Likes

Comments

Listor

Min bakrundsbild i mobilen & på datorn

Min låsskärm är en bild på mitt lilla hjärta, en morgon han var väldigt trött och absolut inte ville stiga upp klockan fem på morgon för att gå ut och gå

Min bakrunds bild är en julbild på mig och mormor

På min dator har jag en bild på Truls när vi var i Ammarnäs i påskas

Likes

Comments

Vardag

Äntligen har snön kommit hit! Jag och Elin brukar äta frukost, tända ett ljus och se på julkalendern på mornarna innan vi startar dagen och idag var det extra mysig när det var massa snö utanför!

Har nyss varit på en föreläsning och nu är på väg in till stan en sabbis. Sen blir det att sätta mig och läsa inför föreläsningen imorgon, kommer nog inte hinna mer än så idag då det är en hel bok jag ska jobba mig igenom!

Likes

Comments

Hade en hel i slutet av november och i början av december då jag hade två tentor och hade tänkt ha en liten julkalender här på bloggen. Men då det var så mycket i början på december så därför startar den imorgon den tolfte december istället för den första december!


Bilder från pinterest

Likes

Comments

Instagram@elizesjostrom