Hej alla kära! Har funderat under en längre period ifall jag ska börja blogga igen, men har fortfarande inte bestämt mig ännu! Tänkte därför fråga om det finns ett intresse för detta? Om jag ska starta upp denna blogg igen, tänkter jag minst lägga upp tre stycken blogginlägg per vecka! Jag kommer att blogga om allt ifrån skolan till fotbollsträningar och min allmäna vardag här i livet!

Idag har det iallafall varit en helt vanlig skoldag med massor utav plugg därefter, då vi nämligen har redovisning i svenska imorgon! Men just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och ska snart kolla på den nya säsongen av Paradise Hotell, tycker att denna säsong verkar bli rätt så grym och rolig :)

Ha det så bra så länge, så ser vi om det blir ett intresse ifall jag ska börja starta upp denna blogg igen! Om ni tycker att detta låter intressant, gilla eller kommentera gärna.

Sociala medier:
Snapchat & Instagram: Elizaforsberg

Likes

Comments

Min dag i skolan!

Idag har jag bara varit i skolan:)
Först hade vi So geografi ganska tråkigt menmen.

Min sista lektion var Idrott då slutade jag kvart i fyra som är väldigt sent:( jag tog bussen hem och var hemma ca 17:00 😔

Sen åt jag pannkakor som jag gjorde med min bror,och just nu sitter jag och pluggar lite matte&No för jag har läxa och prov!


en övning på idrotten hihi:)

och de goda pannkakorna


från matte plugget :(

Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg!

Jag har skaffat en blogg nu igen.

Jag kommer att försöka uppdatera så ofta jag kan.

Min blogg kommer att handla om min vardag,träningar,läxor o allt annat!

Hoppas att ni kommer att trivas här på min blogg.

HAAAAADEEEEE❤️❤️

Likes

Comments