Jeg tænkte lige, at jeg ville dele mit nyeste køb med jer - nemlig overstående røde hoodie. Den er købt på Bershka - som egentlig har rigtig mange flotte styles, til meget overkommelige priser - især i forhold til, at det er en super fin kvalitet. I kan finde hoodien lige HER.

Knus for nu.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Godmorgen sweeties.

Så blev det tid til et "October Moodboard", og det betyder at det snart er halloween - så hyggeligt!

Jeg synes godt nok, at de sidste to måneder er fløjet afsted med skole, lektier og arbejde, og derfor har bloggen også kommet i anden række i forhold til disse ting - men jeg er endelig ved at have mere tid i min hverdag - og det kommer selvfølgelig til at betyde en mere regelmæssig blogging fra min side.

På fredag får jeg efterårsferie, hvilket bliver virkelig skønt - så får jeg nemlig også har tid til en masse andre ting end skole. Min ferie er ikke helt planlagt endnu, da jeg ikke har helt har et overblik endnu. Jeg tager muligvis en tur til København og derudover skal jeg arbejde, ud og se fodbold og ses med en masse skønne veninder.

Senere idag vil der komme et indlæg op om mit nyeste køb, som jeg glæder mig til at vise jer! Knus for nu.


//Goodmorning sweeties.

Finally time for the "October Moodboard". I feel like the two past months have been flying away with; school, homework and my job, and that is also why I haven´t been uploading lately. But finally, I am beginning to have time to blog again!

On Friday i´ll have fallbreak and therefore time to do a lot of other things than "school". I don´t know my plans for the break yet, but maybe I´ll go to Copenhagen and besides that I´ll have to work, watch a football-match and hang out with my friends.

Later today I´ll post my newest buy. Hugs for now.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg synes virkelig, at det er begyndt at blive koldt udenfor, og jeg har også kraftigt overvejet, at finde min nuværende vinterjakke frem (- den kan i finde lige her). Derfor tænkte jeg - da det er efterspurgt, at jeg ville finde lidt inspiration til vinterjakker og sko.

Personligt er noget af det, som er vigtigst for mig om vinteren, netop mine jakker og sko - da det er noget af det, som man i vintertiden oftest har på. Jeg går og overvejer, at købe nogle nye jakker og sko i år, da jeg synes det er et super lækkert udvalg denne sæson.

For mig er det både vigtigt, at en jakke er flot, varm og lidt stor i det, så man kan smide en sweater indenunder. Jeg synes i år at Zara har et virkelig fint udvalg af jakker. Derudover synes jeg også det er virkelig fint, hvis der er lidt farve på ens vinterjakke, da man om vinteren har en tendens til at gå i rigtig meget sort og gråt tøj.

Personligt er jeg vild med støvler, som på den ene eller den anden måde har nogle flotte detaljer. Jeg har fundet nogle støvler, som jeg selv er helt vilde med, og sagtens kunne finde på at tilføje til min garderobe. Jeg synes især støvlerne nede i venstre hjørne, er super flotte og vil kunne gå til ehvert outfit, med den sorte "lak" og sølvdetaljerne.

Jeg håber at i kunne bruge dette indlæg til noget inspiration, knus.

Likes

Comments

Godmorgen derude!

Jeg tænkte lige, at jeg ville dele gårsdagens outfit med jer, hvor jeg er hoppet i min fine kjole, og smidt en sweatshirt fra Pieces udover - da vejret for tiden er ret koldt og kedeligt. Derudover havde jeg iført mig mine nye lækre over-the-knee boots, som jeg personligt er super vilde med(!!).

Knus for nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godeftermiddag sweeties.

Ifølge mig er det aldrig for tideligt at begynde, at gå med sweatre - det handler bare om at style dem korrekt ifht. vejret. Jeg er på det seneste blevet helt vild med sweatre, som har en eller anden lille form "finish", om det så er perler, mønster, pels eller noget helt fjerde, så bliver de tilføjet til ønskelisten - haha.

Jeg kunne personligt godt tænke mig alle overstående sweatre i min garderobe, men det tillader mit budget dog ikke.. Men noget, som jeg ved, at jeg skal have fat i i år er en sweater med "store ærmer", som i ser på en stor del af stylesene i år!

Jeg har lavet en high-end - med lidt mere kvalitets strikke, som man kan beholde i mange år. Jeg er især super vild med strikken fra Acne, da den ifølge mig er super lækker og tidløs. Derudover har jeg også lavet en collage med high-street strikke - som er lidt mere prangende. Jeg er specielt vild med strikken fra Zara med perler, da den er meget nem at style med noget simpelt, da den i sig selv er ret vild.

Jeg håber, at i fik lidt inspiration til jeres næste sweater(!). Knus.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så blev det hermed igen tid til et monthly moodboard. Nu er vi trådt ind i den sidste sommermåned, og det vil altså sige, at det er ved at blive tid til striktrøjer og varmt tøj - jeg har lavet den dumme fejl, at tage alt for lidt tøj på, hvilket selvfølgelig har resulteret i, at jeg nu ligger syg herhjemme, øv!...

Der vil også meget snart komme et efterspurgt indlæg op, omkring lækre sweatre, da jeg synes der i år, er et super lækkert udvalg(!!) -

En lille kort update herfra. Knus.


Likes

Comments

Godmorgen sweeties!

I torsdags var jeg oppe og besøge den nye rooftop på Salling i Aarhus, og jeg synes virkelig, at den er blevet flot. Mad og drikke er generelt ikke særlig dyrt og smager super godt. Selve rooftop´en er faktisk ret stor - der er endda en scene, hvor der engang i mellem er bands som spiller, en cafe, et andet udeområde hvor man kan sidde, osv..

Jeg tænkte lige, at jeg ville dele nogle billeder med jer, så i kan få en fornemmelse af hvordan den ser ud!

Knus.

Likes

Comments

Godeftermiddag sweeties!

Noget som virkelig bare kan redde min dag er en iskaffe - det er faktisk bare blevet en rutine, at jeg laver en når jeg skal op og i skole. Jeg ved, at mange af mine veninder synes de er lækre, og derfor tænkte jeg at det var ideelt, at dele denne meget simple og lækre opskrift med jer.


Opskrift på ISKAFFE:

Det skal du bruge:

  • 1 1/2 tsk. instant kaffe
  • Isterninger
  • Mælk
  • Sødetabletter/sukker(VALGFRIT)


Sådan gør du:

  1. Du starter med koge noget vand. Imens tager du ca. 1 1/2 tsk. kaffe og 1 sødetablet ned i et glas. Når vandet koger, fylder du ca. 1/3 af glasset op med kogende vand.
  2. Herefter hælder du mælken næsten helt op til kanten.
  3. Og til sidst putter du godt med isternignger i, så den bliver helt kold.
  4. Tag en teske og rør rundt - og så er din iskaffe færdig(!!)

Knus.


Likes

Comments

Godmorgen sweeties.

Jeg tænkte lige, at jeg ville vise jer mit outfit fra i onsdags, hvor jeg havde min blomsterkjole indenunder min blå skjorte fra Zara. Jeg er på det seneste blevet ret vild med at have en kjole indenunder, og så en form for sweater, trøje, skjorte udenover.

Knus.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgen sweeties.

Jeg har fundet nogle lækre tilbud til jer på ASOS - mange af de items, som jeg har fundet, fungerer rigtig godt til dette efterår - som jo efterhånden snart er her. Jeg er ret vild med de guld boots, som er super nemme at style, og tilføjer rigtig meget til et outfit.

Knus.


Likes

Comments