Contains affiliate links

1// / 2// / 3// / 4// / 5// / 6// / 7// / 8// / 9// / 10// / 11// / 12//

Hey sweeties!

I dag har jeg fundet nogle af mine interiør-ønsker. Jeg går lidt med tanken om, at flytte lidt rundt på mit værelse, og få ændret nogle ting. Derfor ønsker jeg mig lidt forskellige ting til mit værelse(hvis i kunne tænke at se nogle detaljer fra mit værelse som det er nu, så kan i finde mit indlæg om det her ).

Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle flere fede plakater til mit værelse - jeg har fundet 2, som jeg er ret vilde med(i kan se dem i collagen ovenover).

Derudover ønsker jeg mig både en Sonos-højtaler og en Nespresso kaffemaskine, da jeg tror det er en super god investering, ooooog så er jeg også ret vild med både musik og kaffe(!!)

Jeg har for tiden øje på nogle forskellige bøger, da jeg egentlig godt kunne tænke mig nogle bøger til noget hyggelæsning - derfor ønsker jeg mig alle 5 overstående bøger, som også er super flotte, som pynt til værelset.

God torsdag til jer, knus!


-------

Hey sweeties!

Today I want to show you some of my Interior-wanties at the moment.I´m thinking about re-doing my room soon and therefore I want some different stuff to my room (if you would like to see some details from my room as it is now, you can you find my post about it here) I really want some cool posters for my room and actually I have found two, that I am quite crazy about (you can see them in the collage above). In addition, I want both a Sonos loudspeaker and a Nespresso coffee machine, because I think it is a super good investment, aaaand I am also loving both music and coffee (!!) I currently have an eye on a few different books, as I really would like to read a bit more to relax, therefore I would like to have all of the 5 books above, which also would be super nice, as an ornament to the room.

Good Thursday to you, hugs!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Halløj sweeties.

I dag har jeg tilbragt sammen med min skønne veninde Sophie, som faktisk er blevet kåret til "Ugens Blogger"!!(I kan finde hende lige her). Vi mødtes på Baresso, for at catche lidt op, da det er længe siden vi har set hinanden - det er altid så dejligt, når man finder tid til at se nogle af de veninder, som man ikke ser i hverdagen.

Mit outfit har i dag været rimelig stille og roligt, med et par mønstrede sort/hvide bukser og en statement t-shirt - jeg er dog ret vild med det!!

Knus & god mandag derude.

Likes

Comments

Godmorgen sweeties!!

Ovenover ser i gårsdagens outfit. Jeg er på det sidste blevet virkelig vild med "pariser huer"!! Den hue, som jeg er iført er desværre købt i Nice - men jeg har fundet et alternativ til jer fra Asos, som også er super fin - og den kan i finde lige Her.

Denne weekend kommer egentlig primært til at bestå af arbejde, da jeg de kommende uger ikke, kan arbejde særlig meget pga. min SRP...

I må have en dejlig lørdag derude, knus.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Halløj!

Så er det blevet tid til "November Moodboard" - dog en lille smule forsinket, haha. Den seneste måned har jeg været klistret til skærmen for at se AMA, EMA, DMA og VSFS. Jeg synes for det første, at det er rigtig hyggeligt at se sådan nogle shows, fordi de gør så enormt meget ud af det. Derudover elsker jeg også at se deres outfits, det er f.eks. meget forskelligt hvad de har på til DMA(Danish Music Awards) i forhold til AMA (American Music Awards).

Nedenunder kan i se nogle af mine favorit musik numre for tiden, og hvis i har lyst til at se mere, kan i finde min playliste her .

I går fik jeg udleveret min problemformulering til min SRP, som skal afleveres d. 21 december. Derfor kommer mit fokus den næste måneds tid til, at være på min SRP. Så hvis i kunne tænke jeg nogle tips til at få sin SRP skrevet, så skriv en kommentar så laver jeg et indlæg omkring det!

Knus for nu og god SRP skrivning til jer som også er igang!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1// / 2// / 3// / 4// / 5// / 6// / 7// / 8// / 9//

Godmorgen!

Da det er blevet efterspurgt, har jeg valgt at lave en collage med nogle af mine ønsker til jul. Jeg har valgt forskellige ting i meget forskellige prisklasser, så der er noget for de fleste - derudover er mange af disse ting også noget, som jeg også ønsker mig til min fødselsdag til januar.

Som i kan se, ønsker jeg mig en del fra Rihanna´s Fenty Beauty makeup-kollektion. Jeg synes det er nogle virkelig lækre produkter, og jeg er især helt vild med deres foundation og lipgloss, som i også kan spotte ovenover. Normalt har jeg egentlig aldrig været den store tilhænger af lipgloss, men det sidste års tid, har jeg virkelig fået øjnene op for det.

Udover at få skiftet mit makeup lidt ud, kunne jeg også rigtig godt tænke mig et par nye støvler - og jeg har fundet et par fra Zara, som ville være helt perfekte(!!).

Og som mange af jer nok ikke har lagt mærke til/ved, så er jeg fornyligt blevet klippet, da jeg trængte til at der skulle ske noget med mit hår. Derfor fik jeg fået lavet en masse etager, så det er nemmere at skabe et voluminøst look - og til det ønsker jeg mig især Redken´s Wind Blown hårspray, som jeg er helt forelsket i.

Jeg går lidt og overvejer, at lave en part 2 med indretningsønsker og lign. Jeg håber i får en dejlig onsdag derude, knus!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 4 / 3 / 5 / 2

Godmorgen! Idag har jeg lavet en collage til jer med lækre "metallic" huer. Jeg synes nemlig, at de er super fine og gode til at pifte et outfit lidt op! Og da der allerede er begyndt at være enormt koldt om morgnen, tænkte jeg at det var et perfekt indlæg, da jeg også selv er på udkig efter en hue til i år.

Desuden beklager jeg mit fravær med hensyn til bloggen det sidste stykke tid! Dog er der bare super meget at se til ang. skole...(!!)

Jeg håber i får en skøn søndag! Knus.

Likes

Comments

Godmorgen guys.

Jeg håber i har haft en skøn ferie!

Ovenover ser i mit outfit fra i fredags, hvor jeg er iført min kjole fra H&M, hvor jeg har smidt en "jakke" udover. Den er faktisk second hand og normalt er det meget sjældent, at jeg rent faktisk finder noget i min stil, som også er i god stand. Men denne jakke er jeg super glad for!

Knus.

Likes

Comments

Jeg tænkte lige, at jeg ville dele mit nyeste køb med jer - nemlig overstående røde hoodie. Den er købt på Bershka - som egentlig har rigtig mange flotte styles, til meget overkommelige priser - især i forhold til, at det er en super fin kvalitet. I kan finde hoodien lige HER.

Knus for nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Godmorgen sweeties.

Så blev det tid til et "October Moodboard", og det betyder at det snart er halloween - så hyggeligt!

Jeg synes godt nok, at de sidste to måneder er fløjet afsted med skole, lektier og arbejde, og derfor har bloggen også kommet i anden række i forhold til disse ting - men jeg er endelig ved at have mere tid i min hverdag - og det kommer selvfølgelig til at betyde en mere regelmæssig blogging fra min side.

På fredag får jeg efterårsferie, hvilket bliver virkelig skønt - så får jeg nemlig også har tid til en masse andre ting end skole. Min ferie er ikke helt planlagt endnu, da jeg ikke har helt har et overblik endnu. Jeg tager muligvis en tur til København og derudover skal jeg arbejde, ud og se fodbold og ses med en masse skønne veninder.

Senere idag vil der komme et indlæg op om mit nyeste køb, som jeg glæder mig til at vise jer! Knus for nu.


//Goodmorning sweeties.

Finally time for the "October Moodboard". I feel like the two past months have been flying away with; school, homework and my job, and that is also why I haven´t been uploading lately. But finally, I am beginning to have time to blog again!

On Friday i´ll have fallbreak and therefore time to do a lot of other things than "school". I don´t know my plans for the break yet, but maybe I´ll go to Copenhagen and besides that I´ll have to work, watch a football-match and hang out with my friends.

Later today I´ll post my newest buy. Hugs for now.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg synes virkelig, at det er begyndt at blive koldt udenfor, og jeg har også kraftigt overvejet, at finde min nuværende vinterjakke frem (- den kan i finde lige her). Derfor tænkte jeg - da det er efterspurgt, at jeg ville finde lidt inspiration til vinterjakker og sko.

Personligt er noget af det, som er vigtigst for mig om vinteren, netop mine jakker og sko - da det er noget af det, som man i vintertiden oftest har på. Jeg går og overvejer, at købe nogle nye jakker og sko i år, da jeg synes det er et super lækkert udvalg denne sæson.

For mig er det både vigtigt, at en jakke er flot, varm og lidt stor i det, så man kan smide en sweater indenunder. Jeg synes i år at Zara har et virkelig fint udvalg af jakker. Derudover synes jeg også det er virkelig fint, hvis der er lidt farve på ens vinterjakke, da man om vinteren har en tendens til at gå i rigtig meget sort og gråt tøj.

Personligt er jeg vild med støvler, som på den ene eller den anden måde har nogle flotte detaljer. Jeg har fundet nogle støvler, som jeg selv er helt vilde med, og sagtens kunne finde på at tilføje til min garderobe. Jeg synes især støvlerne nede i venstre hjørne, er super flotte og vil kunne gå til ehvert outfit, med den sorte "lak" og sølvdetaljerne.

Jeg håber at i kunne bruge dette indlæg til noget inspiration, knus.

Likes

Comments