Contains affiliate links

Godmorgen sweeties.

Jeg har fundet nogle lækre tilbud til jer på ASOS - mange af de items, som jeg har fundet, fungerer rigtig godt til dette efterår - som jo efterhånden snart er her. Jeg er ret vild med de guld boots, som er super nemme at style, og tilføjer rigtig meget til et outfit.

Knus.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er der endelig Weekly Brand igen. Denne uge vil jeg gerne sætte fokus på det danske mærke Mads Nørgaard.

Mange kender nok Mads Nørgaard for deres klassiske stribede lang/kort-ærmede trøjer, som fås i utallige farver. Mads Nørgaard har faktisk altid været et af de mærker, som jeg har kigget efter når jeg f.eks. har været i København - hvor man finder Nørgaard Paa Strøget og Mads Nørgaard ved siden af hinanden på Amagertorvet.

Mads Nørgaard bygger grundlæggende på at skabe tidsløst tøj, som ikke bare lige går af mode. De prøver at sænke farten i forhold til den vestlige verden, hvor der er meget fokus på fast fashion. Mads Nørgaard har en standard kollektion, som rummer deres klassiske og basic-items, derudover har de selvfølgelig også deres sæson-kollektioner - men der løber en rød tråd igennem hele deres udvalg.

Jeg synes at Mads Nørgaard laver tøj til priser, som er super fornuftige, i forhold til kvaliteten. Jeg har fundet et lille udpluk(collagen) af mine favoritter. Hvis i endnu ikke har læst de tre andre Weekly Brands kan i gøre det her: Weekly Brand #1 , Weekly Brand #2 , Weekly Brand #3.

Knus.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velkommen tilbage.

I dag har jeg fire collager, med fire forskellige trends, som jeg er helt sikker på kommer til, at sætte sit præg dette efterår/vinter. En ting, som næsten alle disse trends har tilfælles er, at de findes i stort set alle af de store designeres FW17 kollektioner.

Jeg synes personligt, at det er virkelig fedt, at man ser så mange forskellige stoffer, mønstre, farver og snit - i stedet for at det hele er sort og hvidt. Jeg er især vild med de lilla nuancer, som man ser flere steder. Jeg har fundet en super fed t-shirt fra Baum Und Pferdgarten, som jeg helt sikkert skal have fingrene i(!!)

Knus og god onsdag derude.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Long time - no see.

Godaften sweeties! Nu er vi gået ind i august, og for de flestes vedkomme betyder det, at man får en fast dagligdag op og køre igen..

Personligt kunne jeg godt bruge et par ugers ferie mere. Jeg glæder mig til at se folk igen - men udover det har jeg faktisk ikke den største lyst til at starte i skole igen. Det hænger nok sammen med, at en del af mine veninder blev studenter i år, og er "frie" til at lære om livet på en million andre måde, end at sidde i et klasseværelse hver dag. Netop det at kunne lære på andre måder, er virkelig noget, som jeg kan mærke at jeg gerne vil(!) - men jeg holder ud, for der er kun ét år tilbage og jeg vil prøve, at få det bedste ud af det.

Knus!

Likes

Comments

Godaften sweetieees!

I dag fylder min bror 22, og derfor var vi selvfølgelig tideligt oppe og synge fødselsdagssang og spise morgenmad sammen. Ved en 13-tiden tog jeg ind til byen for, at drikke en kop kaffe med min gode veninde Sofie - hvilket var super hyggeligt!!

Vejret i disse dage er slet slet ikke til at finde ud af.... Det ene minut styrter det ned, og det næste er der blå himmel!? Derfor hoppede jeg idag i mine jeans fra H&M, i min sweater, som også er fra H&M og indenunder min sweater, havde jeg en t-shirt på til, hvis det blev for varmt.

Her til aften skal jeg bare hygge med min familie og fejre min bror.

God aften til jer! Knus.

Likes

Comments

Godaften sweeties!
I dag har vi været i Tivoli for, at fejre min fars fødselsdag - hvilket var super hyggeligt. Mit outfit har idag bestået af min nye trøje fra ZARA's udsalg(de har altså nogle ret fede ting, til næsten ingen penge lige i øjeblikket!!)

En lille kort opdate herfra, godtnat! Knus.

Likes

Comments

Contains affiliate links
3 / 4 / 5 / 2 / 1 / 1 / 6

Halløj derude!

Ovenover ser i nogle af de køb, som jeg gerne vil gøre i fremtiden. Især Valentino skoene har stået på min ønskeliste længe, og været et slags mål for mig.

Til vinter kunne jeg enormt godt tænke mig Givenchy støvlerne! Da jeg synes, at de er super lækre derudover er jeg helt vild med sølvkæden - der skal dog spares lidt op før det bliver en realitet, heh.

Jeg håber i kunne bruge collagen til lidt inspiration. På nuværende tidspunkt sidder jeg i bussen på vej mod København, hvor jeg skal over og besøge min far(for at fejre hans fødselsdag igår) og nogle veninder - og det ser jeg meget frem til!. Knus.

Likes

Comments

Godmorgen sweeties.

Jeg har i længere tid haft i tankerne, at lave et indlæg angående mine favorit cafeer. Denne gang starter jeg med mine favorit cafeer i Aarhus, og som i nok ved elsker jeg at tage på cafeer, da jeg elsker stemningen.

Det sker ikke så ofte længere, at jeg prøver nye cafeer - og det er egentligt lidt ærgerligt, da jeg er sikker på der er en masse andre hyggelige cafeer rundt om i Aarhus. Men jeg håber i kan bruge dette indlæg til noget, knus.

CAFE ENGLEN

Cafe Englen er en af mine absolutte yndlingssteder. Jeg synes stedet er super hyggeligt - gårdhaven er især hyggelig om aften. Det er rart at gårdhaven er "dækket" af, så det ikke blæser særlig meget derinde. Noget som jeg synes er et stort plus, er at man kan få en kop sort kaffe til 20 kr og en refill til 10 kr., der er ofte hvor man sidder der inde i længere tid, og så er det rart at kunne få en refill.

ADRESSE:

Studsgade 3, 8000 Aarhus C

CAFE LAVA

Det er faktisk først for nyligt, at jeg er begyndt at tage på Lava. Den ligger nede i den anden ende af åen, end de cafeer folk typisk tager på, såsom Ziggy og Cross. Lava er en rigtig hyggelig cafe, med virkelig lækre kaffer!

Noget som jeg synes er fedt ved Lava er, at de laver god kaffe til gode priser(!) Fra 14-18 i hverdagene har de alle kaffer på 1/2 - det vil sige, at du kan få en cappuccino eller cafe latte til 18 kr. De har også ofte tilbud på deres øl, nachos og drinks - super lækkert og klart et sted jeg kan anbefale.

ADRESSE:

Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C

LA CABRA COFFEE
DRUDENFUSS

La Cabra er en hyggelig lille cafe, som ligger i Latinerkvarteret i Aarhus. La Cabra går super meget op i kvalitet af deres kaffe. Så hvis man leder efter en rigtig god og kvalitetsfyldt kaffe, så skal man helt klart tage på La Cabra.

ADRESSE:

Graven 20, 8000 Aarhus C

----------------------------------------------------------

Drudenfuss minder på mange måder om Cafe Englen. De har dog ikke nogen gårdhaven - men derimod hyggelige bænke udenfor. Jeg synes at Drudenfuss´s kaffe er mere kvalitetsfyldt end den fra Englen. Rigtig hyggeligt sted, som man helt sikker skal besøge!

ADRESSE:

Graven 30, 8000 Aarhus C

CHARLIE´S CAFE
CROSS CAFE 

Charlie´s cafe har en hyggelig indretning og gårdhave. De har en virkelig lækker menu, lækre nachos, lækre fries, osv. Charlie´s har nogle rigtig fornuftige priser ifht. andre cafeer. Stedet er heller ikke super overfyldt ligesom mange af de andre godt kan være!

ADRESSE:

Guldsmedgade 17, 8000 Aarhus C


----------------------------------------------------------

Cross Cafe ligger super centralt og lige i starten af åen. Deres priser er lidt i den dyre ende, men der er super god betjening og altid mange mennesker. De har et menukort, som byder på noget til alle og enhver. Om man skal have brunch, frokost, aftensmad, en lille snack eller bare en drink - så har de det. Cross er helt klart et af de steder som jeg foretrækker i Aarhus.

ADRESSE:

Åboulevarden 66, 8000 Aarhus C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgen derude!

Da det er højsæson for at rejse, tænkte jeg at det ville være passende at lave et indlæg, med de ting, som jeg mener er essentielle på (længere) flyveture.

Høretelefoner & computer//Høretelefoner og computer/iphone er helt klart noget, som jeg finder essentielt på en flyvetur. Jeg tror ikke,at jeg vil kunne overleve en længere flyvetur uden musik(!!). Jeg fortrækker helt sikkert hørebøffer, da de er super behagelige at have på i længere tid, og de holder også mere larm ude.

Rejsesæt//Det handler virkelig ikke om at tage et flot outfit på, når man skal ud og flyve en længere tur! Jeg synes at det er rigtig vigtigt, at man har noget løst og rart tøj på, såsom et tracksuit - man kan nemlig sagtens finde fede rejsesæt at have på.

Bøger//Bøger er en super underholdende at have med ombord, da det(for mit vedkommende) er meget sjældent at jeg har tid til at læse bøger, men da man er fanget i et fly ad flere timer af gangen, er en god mulighed for at få læst lidt. Jeg har samlet tre bøger, som alle står på min ønskeliste,

Varme sokker//Da det ofte sagtens kan være koldt i kabinen og ens fødder kan hæve op, synes jeg det er en essentiel ting at have store og varme sokker på.

Nakkepude//For at nemmere kunne sove, synes jeg at en nakkepude hjælper super meget. Jeg har personligt tit selv svært ved, at finde en behagelig måde at sove på uden en nakkepude!

Andet//Udover overstående ting, er det super smart lige at have nogle vådservietter, tandbørste, hårelastikker, osv med, når man skal flyve langt.

Jeg håber i kunne bruge det som inspiration. Knus.

Likes

Comments

Godaften derude!

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, at jeg lavede det første indlæg om "7 ting i ikke vidste om mig". Derfor tænkte jeg, det var på tide med et nyt.

1// Jeg er super glemsom og glemmer tit aftaler (laver dobbeltaftaler) - det er virkelig noget, som jeg skal blive bedre til, da det er en super træls situation at stå i. Jeg glemmer også ofte, hvad jeg lige har skrevet til en person osv.

2// Hvis jeg kommer sent hjem, hænder det, at jeg glemmer at tage min makeup af, - ofte fordi jeg er alt for træt og hellere bare vil sove... Jeg prøver dog at tvinge mig selv til det, da min hud bliver super tør og kedelig at se på, når jeg ikke fjerner det.

3// Jeg elsker at rejse og opleve andre kulturer, møde nye mennesker osv. - derfor ser jeg virkelig frem til om 1 år, hvor jeg bliver student, at rejse rundt i verden - jeg kunne især godt tænkt mig at flytte til et andet land i en periode for at arbejde og rejse videre (!!)

4// Til dem, som ikke allerede har opfanget den, så har jeg en kæmpe kærlighed til sko, da jeg synes, at man kan ændre et helt outfit kun ved hjælp af sko. Det er næsten ved at blive et samleobjekt for mig, da jeg hele tiden finder nye sko, som jeg gerne vil have. Mine drømmesko lige pt. er Valentino ROCKSTUD (!!), da jeg synes, at de er smukke og gør noget helt specielt ved ens outfit.

5//Jeg er virkelig dårlig til at passe på mine ting og ender for det meste med at miste dem og ikke ane, hvor de er... Ellers så kommer jeg ved et tilfælde til at ødelægge dem. Jeg har endda mistet op til flere af min mors ting, som jeg har lånt - ups!!!.

6//Jeg elsker at ligge med min mobil, og læse nyheder hver aften, før jeg skal sove! Generelt interesserer jeg mig faktisk meget for samfundet.

7//Jeg bruger al al for meget af min løn på cafebesøg... Det sker ofte ,at jeg på én dag er på 1-3 forskellige cafeer. Det er også, fordi jeg for det meste altid har flere aftaler på én dag, og det er meget nemmere at mødes inde i byen end hjemme hos ens veninder/en selv, da der ofte godt kan være lang afstand.

Jeg håber, at I nyder jeres sommerferie i fulde drag derude! Knus.

Likes

Comments