Heej :)

Ja, der er mange ting jeg ikke fatter, men her kommer nogle af dem :)

-Hvorfor kan man få sidestik når man sidder ned og ikke gør noget? Det giver jo seriøst ingen mening, for det er noget med at man får sidestik når ens krop siger at man skal stoppe med det man gør. Men når man sidder ned kan man jo ikke stoppe med det man gør - så dør man jo, fatter det bare ikke.

-Hvorfor kan pingviner ikke flyve? Lidt mærkelig ting at tænke over, men ja. Pingviner er jo en fugl, og de har vinger med de kan ikke flyve - like what is going on? Alle andre fugle med vinger kan flyve, eller sådan noget i den stil.

-Hvorfor hedder gulerødder GULErødder? Det giver jo ingen mening, for de er jo ikke gule, de er orange. Men på den anden side ORANGErødder ville lyde lidt mærkeligt. Stadig er det lidt mærkeligt.

-Hvad siger man til folk der hoster? For når folk nyser siger man prosit, men når folk hoster siger man ikke noget. Jeg plejer bare at sige host host, men prosit betyder jo at det må gå godt for dig - eller noget i den stil. Men hvorfor siger man så ikke også at det skal gå godt når man hoster?

-Hvorfor hedder pasta med kødsovs så mange forskellige ting? Folk de kalder det jo mange ting: Pasta bolognese eller spaghetti kødsovs osv. Hvorfor ikke bare kalde det en bestemt ting?

-Hvorfor er der så mange ord i det danske sprog der betyder to forskellige ting? For eksempel kan så og så kan både betyde at se i datid, men også så (U get it?). Eller fryser og fryser, at du fryser eller en fryse (det kolde køleskab, tihi) Hvorfor har man ikke bare flere ord? Man bliver sku da mega forvirret.

-Hvorfor er der drenge og pige farver? Det giver jo ingen mening, for man kan jo lide den farve man kan lide, ikke alle små piger behøver at have et lyserødt værelse.

-Hvorfor hedder det taxi og taxa? For det er jo sådan set det samme, så ligesom den med pasta med kødsovs, hvorfor har man ikke bare et ord i stedet for flere ord for den samme ting?

Det var nogle af det ting jeg ikke fatter (der er mange ting jeg ikke helt fatter, ahah), lidt random - men det er jo bare hygge ;)

-Elizabeth

*Ikke mit billede, så alt credit til: Super Grove memes*

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Heej :)

Kender du det når du tænker: "Nu skal jeg fandme hjem om se min serie færdig." - Eller er det bare mig? Men når man så er færdig med den serie, begynder man at lede efter nye serier. Det er der man fanger sig selv i at lede efter serier i flere timer - okay, måske ikke flere timer, men i hvert i fald i lang tid. Derfor har jeg fundet nogle serier som jeg personligt synes er virkelig gode :).

1. Døde piger lyver ikke, selfølgelig skal den med, tihi. Den handler om Hannah der har begået selvmord, og så de 13 grunde til at hun kom så langt ud.

2. Limitless, den handler om Brian der opdager stoffet NZT, og der får FBI øjne op for Brian og ansætter ham. Så hører man om hans arbejde hos FBI, han normale liv, og meget andet.

3.How I met your mother, jeg synes personligt at den er rigtig sjov og det er dejligt fordi der er 9 sæsoner. Den handler om Ted der fortæller sine børn om hvordan han mødte deres mor tilbage i 2005.

4. Scorpion, den handler om 4 genier der skal prøve og redde verden. - Der er desværre kun 1. sæson på Netflix, men der er i alt 3 sæsoner.

5. Gilmore girls, den handler om Rory og hendes alene mor, og deres liv - med alle de sjove ting der foregår.

6. Orange is the new black, den handler om Piper der kommer i fængsel, og alle de kampe de må tage op i fængslet, men ellers bare hverdagen i fængslet.

7. Red band society, den er ikke på det danske netflix - men den er rigtig god :). Den handler om nogle unge på et hospital og hvordan deres hverdag bliver vendt på hovedet når de bliver indlagt. Man ser også hvordan de alle bliver venner, og deres hverdag.

Så når det bliver vinter eller bare regner, så har du nogle gode serier (efter min mening) at se :).

-Elizabeth

Likes

Comments

Hej :)

Jeg starter nu en blog - halleluja. Men lidt om mig selv - jeg hedder Elizabeth, kommer oprindeligt fra Fyn, men bor nu på Sjælland, jeg er 14 år gammel at the moment (har fødselsdag d. 3. september), og har en hest - Verona, eller nærmere part på hende, tihi.

Men jeg har startet denne blog fordi jeg godt kan lide at skrive (er røv dårlig, men det er sku lige meget (; ), og så vil jeg gerne skrive om mit liv - selvom det ikke er sæligt interessant.

Hvis der er noget kan i kontakte mig på:

elizabeth@j63.dk, eller min IG: elizabeth.salling.

Likes

Comments