Fashion, Personal

Jeg vil bare lige tjekke ind og fortælle om det nye objektiv jeg har købt til mit spejlrefleks. Jeg har nu 3 forskellige af slagsen. Jeg følte ikke de 2 jeg ejede i forvejen kunne det jeg søgte (ordentligt) og derfor købte jeg dette nye objektiv til blot 1010 kr. Hvilket virkelig er billigt!
Selvfølgelig forårsager det også, at objektivet ikke kan alt, men netop kan dét jeg søgte. Det kan nemlig, som jeg så gerne vil have, stille meget skrapt på motivet og lave baggrunden meget sløret - helt uden problemer. Jeg har ind til videre brugt det meget til outfitsbilleder og portrætter, ´hvilket objektivet mestrer.
Som I ser på ovenstående billede, formår den virkelig at stille skarpt på min hånd og posen (motivet) imens baggrunden forsvinder helt væk.

Blandt andet kan du se objektivet i brug HER og HER

Objektivet kan findes lige HER

Likes

Comments

Fashion

Zara: ​Velourjakke // Zara: Bukser // Jane Kønig: Øreringe // Mango: Kjole // Bianca Chandon: T-shirt // Mads Nørgaard: Bukser // Mango: Dunjakke // Nike: Sneakers

Efterhånden er jeg blevet ret vild med at lave denne form for indlæg med outfits. Håber I synes om det, og kan bruge det.
​Jeg har derfor igen fundet nogle lækre items frem og sat dem sammen, så de danner outfits jeg kunne se mig selv i. Jeg synes specielt lakbukserne fra Mads Nørgaard er så fede. De er virkelig for meget på den gode måde - muligvis bliver de snart trykket hjem. 


Det er utrolig koldt, tåget og blæsende i øjeblikket - så jeg håber I nyder jeres eventuelle ferie, hvem der bare var så heldig, under et tæppe med varm kakao på sofaeen. 

Likes

Comments

Fashion

Da jeg viste disse sneakers til mine forældre forleden, sagde de med det samme: "Hvad med de 10 andre par sneakers der bare står på dit værelse og samler støv".
De har ret og jeg indrømmer det - jeg kan ikke lade være. Jeg er så vild med sneakers, at det virkelig er det jeg foretrækker at købe, når jeg skal forkæle mig selv. Det syntes jeg, jeg skulle forleden, og derfor smuttede jeg forbi Naked og købte dette par med hjem.
De kan findes online lige HER

Likes

Comments

Fashion

Levi's: Bukser // Ganni: Trøje // Nike: Sneakers // Balenciaga: Taske

Denne hér trøje, er nok en af mine yndlingstrøjer. Det sportylook, den smukke transparente detalje, den høje hals med lynlås og det lækre materiale. Jeg synes, selvom den faktisk efterhånden er lidt gammel, virkelig bare den er flot - så smukt et design.
Jeg har brugt min weekend i København og disse billeder er blandt andet derfra. Selvom det var et næsten umuligt projekt at tage billeder, da det regnede hele tiden og var utrolig koldt. Men jeg bar dette outfit en af dagene og fik lige hurtigt skudt få billeder i det.

Likes

Comments