Fashion

Jeg har skruet nogle outfits sammen, som er festlige, men dog på en afslappet måde, som jeg selv kan lide det. Udgangspunktet har blot været items jeg synes er lækre og det er endt ud i 4 meget forskellige looks.

Nogle items optræder også i tidligere indlæg, men er nu blevet en del af et outfit. Jeg kunne personligt selv finde på at trække i alle 4.

Håber I finder det brugbart.

Jakke: Hosbjerg // Støvler: Zara // Sweater: Gestuz // Nederdel: Zara // Jakke: Zara // Øreringe: Asos

Muligvis et outfit til dig der foretrækker ikke at være for overpyntet, men alligevel festlig med store øreringe og sølvnederdel, dog er det samtidig afslappet fordi der tilføjet en sweater med et råt print.

Top: Gina Tricot // Øreinge: H&M // Kjole: Ganni // Slippers: Notabene // Pels: Meotine

Et feminint udtryk med fine øreringe, pels og en rosa glimmertrøje, men alligevel tilføjet lidt råt med en læderkjole samt et par slippers i lak.

Jakke: Zara // Kjole: H&M // Bukser: Gestuz // Sandaler: Asos // Slippers: H&M // Øreringe: H&M // Body: Ganni

Det sorte-look er gjort lidt festligere med glimmer i ørene og du kan eventuelt tilføje pink hæle og en zebrabody under kjolen for at gøre det mere vildt og anderledes.

Læderjakke: Gestuz // T-shirt: Zara // Nederdel: Mango // Støvler: Asos // Jakke: IRO // Øreringe: Mango

Dette outfit er som det første også afslappet og råt. Som jeg selv foretrækker det.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Fashion, Personal

Kjole: Zara // Øreringe: H&M // Leojakke: Ganni // Body: Ganni // Laknederdel: Mango // Leotrøje: Ganni // 5. Øreringe: H&M // Støvler: Zara

Vi er jo gået ind i julefrokost-perioden, og i den forbindelse fandt jeg det relevant med et indlæg der omhandlede netop disse begivenheder. Jeg forbinder julens festligheder med glimmer og glamour. Derfor har jeg fundet items frem der er i den boldgade. Skru op for velour, dyreprint, lak og glimmer i ørene (næsten så det bliver kongeligt)!

Tænker I forresten: Hvor har du været? Så kan jeg meddele jeg virkelig har været syg, men endelig er jeg ved at være tilbage. ENDELIG!


Vil I have flere af disse indlæg med en form for inspiration til vinterens begivenheder, eksempelvis et fokus på juleaften eller årets fest (nytårsaften) er I velkomne til at kontakte mig!

Håber i nyder 2 søndag i advent!

Likes

Comments

Fashion

Jeg bliver nok aldrig en stor udsalgsshopper. Jeg kan simpelthen ikke overskue alle de tilbud, så I kan dermed også regne ud, at Black Friday ikke umiddelbart er min yndlingsdag. MEN hvis vi nu lige ser bort fra det, havde jeg et par dage inden spottet at Meotine havde halvpris på mange af deres lækre jakker. Jeg kunne ikke dy mig, og måtte i fredags bestille en hjem. jeg har længe sukket over forskellige grønne bikerjakker og nu blev jeg endelig den glade ejer af en af slagsen, som virkelig er lækker - en super god kvalitet!

Jakken findes: HER

Jakke: Meotine // Sweater: Ganni // Jeans: (Similar)

Likes

Comments

Fashion, Personal

Julen nærmer sig med raske skridt og derfor arbejder de fleste ihærdigt på en ønskeseddel. Jeg har oceaner af dyre ønsker - nogle mere realistiske end andre. Ønsker jeg har haft i en del tid, og som næsten allesammen har optrådt på bloggen tidligere, men jeg synes alligevel det var på sin plads at lave et indlæg omkring det.

Mange på min alder, der ligesom jeg, lige er flyttet hjemmefra og har fået en lejlighed der skal nusses og kæles om, har helt sikkert ønsket sig lækre pynteting, køkkenredskaber, møbler etc.
Men jeg må indrømme, jeg stadig ikke er kommet til det punkt, hvor jeg synes det er interessant at åbne en pakke med en pande, røremaskine, kaffemaskine eller andet i den boldgade - gad vide om jeg nogensinde kommer til det punkt. En lille forklaring på, hvorfor min ønskeseddel ser ud, som den gør. Jeg vil med stor glæde åbne en pakke med en lækker flaskegrøn læderjakke, en militær bomber fra Ganni eller et par flotte Celine solbriller.

Håber I er godt igang med udarbejdelsen af jeres egen ønskeseddel, som muligvis er fyldt op med flere fornuftige ønsker.

Likes

Comments