• Leopard

    "Jeg har tilbragt min weekend i København og var den ene dag iklædt dette outfit. Jeg har længe gået…"

  • Fokus på flæser

    "1: Ganni // 2: Gina Tricot // 3: H&M // 4: H&M // 5: H&M 6: Zara // 7: Zara // 8: H&M // 9: H&M Der…"

Fashion, Personal

Jeg har tilbragt min weekend i København og var den ene dag iklædt dette outfit. Jeg har længe gået med et lille ønske om at finde en leopardjakke, og da den her pludseligt hang der (endda på tilbud) så var jeg nødt til at slå til!

Bukserne fandt jeg også på tilbud, så dem måtte jeg også lige have med hjem. Derudover investerede jeg også i en T-shirt fra Ganni.

Vejret var helt fantastisk i København, særligt søndag skinnede solen hele dagen. Der er nu noget ganske særligt ved de københavnske gader i solskin.

Likes

Comments

Fashion

1: Ganni // 2: Gina Tricot // 3: H&M // 4: H&M // 5: H&M

6: Zara // 7: Zara // 8: H&M // 9: H&M

Der er kommet fokus på flæser, og særligt H&M har sat den helt store flæse-fest igang. Jeg tror det tager lidt tid, før jeg selv hopper på vognen. Dog synes jeg, at jeg har fundet nogle gode bud, hvor flæserne fungerer. Særligt nummer 4, 6 og 7 falder i min smag.

Likes

Comments

Fashion

Good Girls Club Copenhagen, er et forholdvis nyt mærke, der opstod i år 2016. De fokuserer på lækre prints og har blandt andet lavet disse to T-shirts, som jeg herunder har stylet, så det danner outfits jeg meget gerne vil bære. Særligt idéen om en lækker T-shirt under et suit, er jeg meget vild med i øjeblikket.

Suit: Jakke, Bukser // T-shirt: Good Girls Club // Taske: Rough Studios

T-shirt: Good Girls Club // Trøje: Ganni // Bukser: Ganni

Likes

Comments

Fashion, Personal

Jeg var i dag forbi Aros. Jeg har været der et par gange før, men havde endnu ikke oplevet "Textures of life" af Joana Vasconcelos. Jeg havde høje forventninger, da jeg selvfølgelig havde set oceaner af billeder fra udstillingen på de sociale medier.
Udstillingen levede heldigvis op til de forventninger, for det var, helt uden tvivl, meget inspirerende og utrolig smukt. Jeg var særligt forelsket i den gigantiske stillet der var bygget af gryder, den smukke helikopter med lyserøde strudsefjer og lysekronen der var beklædt med OB-tamponer. Fortryllende værker! Som de kalder det "et feministisk festfyrværkeri".


Det skal helt klart opleves!

Likes

Comments