Fashion

1: Jeffrey Campbell // 2: Proenza Schouler // 3: Ganni // 4: Mango // 5: Notabene // 6: Zara

Butikkerne bugner med lækre sko til dine ellers blege vinterfødder. Jeg har været omkring og udpeget nogle af mine nuværende favoritter. Jeg synes særligt de frynsede udgaver er så fine!
Derudover leder jeg efter et par lækre mules, og synes par nummer 4 er super fine, og som en rigtig Ganni-elsker savler jeg selvfølgelig også over de smukke slippers (nummer 3).
Vejret er fortsat ikke i forårshumør, men jeg glæder mig til det lysner og mine fødder kan komme i forårstemning i et af ovenstående par.

Likes

Comments

Fashion

1: Hosbjerg // 2: Gestuz // 3: Hosbjerg // 4: Zara // Net: Filet à provision

Siden jeg så dette sæt fra Hosbjerg, har jeg været helt skudt i det. Jeg har tidligere skrevet om jakken (HER)
Elsker de fede detaljer med knapper ned langs ærmerne på jakken og de store lommer på nederdelen.
Jeg vil style det som overstående. Jeg synes sættet spiller super godt sammen med den fine sweater fra Gestuz, da farverne komplimenterer hinanden super godt. Jeg købte sandalerne fra Zara, da jeg var i Berlin, og er allerede meget glad for dem, og kunne sagtens se dem sammen med dette sæt til sommerens fester.

Likes

Comments

Fashion

Endelig er disse skønheder kommet hjem. Har allerede brugt dem et par gange, og ikke nok med de er super fede, så er de også meget komfortable. Så skynd jer, at klikke et par hjem!
Håber I nyder jeres søndag i det dejlige vejr.

Likes

Comments

Fashion

Som tidligere nævnt herinde, er jeg faldet pladask for dette samarbejde. Alexander Wang og Adidas er hver for sig virkelig inspirerende, og sammen skaber de den bedste cocktail.
Da jeg var i Berlin besøgte jeg Alexander Wang butikken, og så hele kollektionen, siden da, har jeg gang på gang overvejet at bestille et par items hjem.
Jeg har herunder fundet billeder fra deres lookbook. Billederne er super fede og sælger tøjet fantastisk. Jeg synes særligt deres tracksuits og poloer er lige i skabet.

Alexander Wang x Adidas lookbook

Likes

Comments

Food, Home

Jeg vil ikke gøre mig ekspert på området, da jeg stadig er igang med at udforske Århus i forhold til gode spisesteder. MEN jeg har ind til videre fået nogle favoritter, som jeg hjertens gerne vil dele med jer.

Aarhus Street Food

Jeg har efterhånden besøgt Aarhus Street food utallige gange, hvilket selvfølgelig ligger til grund for, at jeg er helt vild med både maden og stemningen i den hyggelige "hal". Der er altid fyldt op med mennesker, og hver gang jeg går derfra har jeg fået endnu en succesrig oplevelse.

Saichi Sushi

Er noget af det bedste sushi jeg har prøvet i byen. Jeg færdes normalt ikke så ofte på Fredersbjerg, muligvis fordi alle mine bekendte bor i den anden ende af byen eller i centrum. Men Fredersbjerg er så hyggelig og der ligger mange lækre cafeer. Blandt andet dette super hyggelige sushi-sted, hvor maden er så lækker. Ikke til at sætte en finger på.

Café Glad

En stor anbefaling skal der hermed lyde, da dette må være et af mine yndlings spisesteder i Århus.
Alle retter er hjemmelavet og der er kælet for detaljen!

Café Drudenfuss

Dette er en klassiker i Århus. Hér hænger mange af byens (sammen med Café Englen) hipsters ud i solen, imens de nyder en lækker omgang mad. Sidst jeg var der, fik jeg denne skønne brunchtallerken.

Burger Shack

Det bedste burgersted jeg har prøvet i Århus. Selvom det er lidt tid siden jeg besøgte det, er jeg fortsat meget imponeret. Priserne er budgetvenlige, da du får en lækker menu for næsten ingen penge. Pomfritterne er perfekte - en fantastisk idé at drysse ost udover dem!

La Cabra Coffee

En hyggelig lille café, med en super tjekket indretning. Hér nyder mange en kop kaffe imens de ordner lektier eller arbejder i solen. Jeg fik denne lækre (meget instavenlige) avocado mad sidst jeg besøgte stedet.

Aarhus Central Food Market

Jeg blev så positiv overrasket da jeg prøvede dette sted forleden. Noget af det lækreste mad jeg har prøvet længe, samt virkelig gode (og smukke) drinks, som der virkelig bliver kælet om. Hér fik jeg en lækker form for "salat" med frisk laks, edamamebønner, agurker og avokado.

Likes

Comments