Hosbjerg // Officials ' 92

" Jeg ser i dag nærmere på endnu en ny kollektion fra Hosbjergs hånd. Denne kollektion falder lige i min personlige smag. Lakjakken, som ses…"

Hvem er Maria Jønsson?

" Hermed endnu et indlæg i rækken "Hvem er", hvor jeg ser nærmere på andre bloggere, og blandt andet finder ud af hvor de får deres inspirat…"

Fashion

Jeg ser i dag nærmere på endnu en ny kollektion fra Hosbjergs hånd. Denne kollektion falder lige i min personlige smag. Lakjakken, som ses på øverste billede er helt fantastisk. Derudover jeg vild med den grønne læderkjole med det stribet sæt under. En vildt fed kombination! Til sidst må jeg også lige nævne sættet på det nederste billede. Det er lige mig! Super fedt og sporty.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Fashion

Hermed endnu et indlæg i rækken "Hvem er", hvor jeg ser nærmere på andre bloggere, og blandt andet finder ud af hvor de får deres inspiration fra, hvad de drømmer om og hvorfor de egentlig startede med at blogge,

I dette indlæg kommer I tættere på den søde, dygtige blogger, Maria Jønsson. Maria elsker farver, og mixer gerne en masse forskellige prints. Hun er igang med et super fedt praktikforløb hos Carla Mickelborg og derudover har hun en stor passion for mode,

Find hendes blog HER!

Læs med herunder og lær Maria bedre at kende!

Hvorfor startede du med at blogge?

Det er faktisk en ret sjov historie. Det var min tante, som nu blogger på Fashandtalks.com, der introducerede mig for blogger-verden tilbage i 2012. Hun opfordrede mig efterfølgende til at oprette en blog, men jeg var lidt skeptisk. Med en smule overtalelse oprettede jeg senere hen min første blog på google og vupti, så var jeg blevet en del af dette univers. Interessen for mode, at kunne formulere mig skriftlig og være kreativ, blev jeg hurtigt forelsket i og jeg har derfor blogget lige siden.


Hvad er dit yndlings brand?

Det må helt klart være H&M. Jeg ELSKER deres items og det er ikke blot fordi, jeg arbejder der. Inden for de sidste par år har H&M virkelig formået at kreere nogle super lækre styles, synes jeg. Priserne er altid gode og så kan jeg aldrig gå derfra tomhændet.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg finder inspiration mange steder – på gaden, i modemagasiner, hos veninder, på blogs og så er instagram altid en sikker vinder! Derudover synes jeg, at Matilda Djerf og Josefine HJ virkelig formår at tage de lækreste naturlige billeder.

Hvad er dit yndlings item i din garderobe?

Det må nok være min blomstrerede kimono fra Zara og mine nye røde strik fra H&M. Jeg har virkelig en stor forkærlighed til begge items.

Hvis du kunne stjæle noget fra min garderobe, hvad skulle det så være?

Åh, den er svær. Du har jo simpelthen så mange lækre styles i din garderobe. Men hvis jeg kun må vælge en ting, så må det helt klart være din leopard kjole fra Gestuz – den er så smuk!

Hvad tager du på i tilfælde af tøjkrise?

Man går aldrig galt i byen med sort, men nu da jeg er faldet pladask for farver, så er jeg er også begyndt at mixe og matche forskellige prints og farver. I tilfælde af tøjkrise ser jeg ofte tilbage på outfits jeg allerede har båret og prøver at give det et andet touch, ved at skifte et af items’ene ud. På den måde undgår jeg tøjkriser.

Hvilke blogs læser du, har du en favorit?

Jeg nyder at følge Sandra Willer, da hun virkelig har formået at opnå utrolig mange mål inden for blogger-universet. Det finder jeg meget inspirerende. Derudover læser jeg rigtig mange andre blogs, både store som små. Jeg er ellevild med Emili Sindlev, Ilirida Krasniqi, Freja Wewer, Angelica Blick, Sophia Roe og selvfølgelig din blog.


Hvad drømmer du om at tilføje til din garderobe?

Lige pt. er der ikke ét bestemt item, jeg ønsker at tilføje til garderoben, men jeg ville da ikke have noget imod at føje en designertaske eller et par nye sneaks til garderoben.


Hvad drømmer du om? Du studerer nu, hvad vil du gerne bagefter?

Jeg drømmer om utrolig mange ting, men når jeg har færdiggjort studiet, så vil jeg rigtig gerne arbejde på en moderedaktion som COSTUME eller ELLE. Jeg har længe drømt om, at ende på denne destination og jeg håber derfor, at både min uddannelse, mit praktikforløb hos Carla Mickelborg og min interesse for mode og at formulere mig skriftligt, vil kunne åbne dørene hertil. Det ville gøre mig så overdrevet lykkelig.

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion

Så blev det 2 advent. Bag lågen i dag gemmer der sig en masse fine items til din juleaften - eller en anden festlig begivenhed i anledningen af juletiden. Jeg synes særligt kjolerne fra Baum und Pferdgarten er så fine! Derudover er jeg stadig vild med kjolen fra Lovechild i det fine bolsje-mønster.

Bluse: Baum und Pferdgarten // Sko: Ganni // Hæle: Zara // Kjole: Baum und Pferdgarten // Nederdel: Zara // Kjole: Baum und Pferdgarten // Taske: Gucci // Jakke: Ganni // Sweater: H&M

Nederdel: H&M // Kjole: H&M // Hæle: Gestuz // Kjole: Lovechild // Kjole: Gestuz // Jakke: Weekday // Sneakers: Ganni // Støvler: Gestuz // Jakke: H&M // Spænde: Pico

Likes

Comments

Fashion

Tjek lige denne super smukke og stilsikre kollektion ud fra Hosbjerg. Jeg har fulgt med på sidebanen på deres Instagram, og er helt forelsket i det fantastiske, meget legende univers de har skabt i denne kollektion. Jeg vil særligt gerne eje det gule tracksuit, den lilla kjole med det fine peach-mønster. Derudover har jeg også en svaghed for de hvide støvler, som er så cool og vildt retro på den fede måde.
Jeg har lige fra start haft en særlig kærlighed til Hosbjerg, gang på gang overrasker de positivt. Hop evt. forbi (DETTE) indlæg, hvor jeg tidligere har skrevet om brandet.

Likes

Comments

Fashion

Sponsoreret

LLA COPENHAGEN laver de fineste accessories, og jeg har for nylig modtaget dette smukke cover derfra. Står du og mangler en ny lækker kortholder, cover til din mobil, en smuk og stilet taske, en fin nøglering. Ja, udvalget er stort. Hop ind og tag et kig lige (HER). Lige nu kan du få 10% rabat på ALLE ordrer med koden "ElizaG"

Likes

Comments