Fashion

Bukser: Hosbjerg // Sneakers: Nike // T-shirt: Ganni // Jakke: Weekday // Øreringe: H&M // Taske: Supreme

Mindeparken er i øjeblikket dækket af lyserød og hvid maling. Jeg havde hørt om det på forhånd (andet kan vel ikke undgåes), men må sige, at jeg efter en lille gåtur derude, er kommet lidt skuffet hjem. Meget af malingen er krakeleret, og jeg forestiller mig, at det var pænere fra start. Selve ideen synes jeg personlig er fed!
Som det ses på billederne har jeg anskaffet mig en lakjakke, hvilket jeg i meget lang tid har haft i tankerne at få, og endelig var der lige en på tilbud. Muligvis knap så god timing, i forhold til vejret for tiden, og at det lige er blevet sommer, men jeg synes trods det, at den er rigtig fin.

Likes

Comments

Fashion

Nederdel(og top): Zara // Trøje: Alexander Wang x Adidas // Kjole: Mango // Shorts: Champion X Weekday // Top: H&M // Bikini: Ganni // Top: Ganni // Sneakers: Asics x Wood Wood // Solbriller: Topshop

T-shirt: Champion x Weekday // Nederdel: Zara // Jakke: Ganni // Solbriller: Mango // T-shirt: Ganni // Skjorte: Zara // Hoodie: Champion x Weekday // Slippers: Zara // Kjole: Réalisation

Efter god respons på mit første "Ready for summer" indlæg, kommer der lige en efterfølger, hvis din sommergarderobe stadig ikke er blevet helt opdateret. En masse print, farver, fine flæser og detaljer.

Likes

Comments

Personal

Nu efter 2 sabbatår (og forhåbentligt ikke flere), deler jeg gerne ud af mine erfaringer.

Efterhånden er det, heldigvis hvis du spørger mig, blevet ganske normalt at holde et par år fri, hvor man ser noget nyt og udfordrer sig selv, efter flere år på skolebænken.
Jeg har gjort mig nogle tanker på falderebet af mit sidste sabbatår og for at opsummere hvorfor det som regel er en god idé med et sabbatår, har jeg herunder opremset et par punkter, ud fra min egen erfaring.

1. Blevet modnet. Jeg har fået en større forståelse for, hvem jeg er som person - hvad jeg drømmer om og gerne vil opnå.

2. Blevet skoleklar. Jeg var kørt surt i de ensformede skoledage, afleveringer op til halsen og de høje forventninger man hver dag har hængende over skuldrene i sin gymnasietid. Det er helt sikkert sundt at komme væk fra dette pres et øjeblik.

3. Fået oplevelser. Hvilket som regel er et mål med sit sabbatår, hvilket det i hvert fald var for mig. Jeg har været så heldig at være på højskole, hvor jeg blandt andet fik en rejse til Sydafrika og Skotland i pakken, samt en masse nye venner. Dette vil jeg aldrig erstatte med nogen anden oplevelse. Blot det, at bo så trængt og blive smidt ind i en lille "verden", hvor du skal finde din plads, var sundt for mig og en uerstattelig oplevelse.

4. Sikker på studievalg. Da jeg var færdig på gymnasiet, havde jeg ingen idé om, hvad jeg skulle studere og senere hen leve af. Det har jeg nu. Hvilket jeg undervejs i mine sabbatår er kommet frem til.


Hermed blot lidt erfaring efter 2 år væk fra skolebænken. Selvfølgelig er det på ingen måde alle der behøver dette break, men ud fra min egen oplevelse, kan jeg erfare, at det kun har været sundt for mig.


Likes

Comments

Personal

Jeg ligger nu fladt ned efter tre dage med musik i ørene, massevis af øl og mudder op til anklerne.

Mængden af billeder er direkte sølle, idet vejret var elendigt og dermed slet ikke fotovenligt, men trods det, har det været super fedt.

Thomas Helmig var virkelig god, muligvis grundet hans mange hits og dansenumre. Dernæst var (og er) jeg også fan af Frank Ocean, dog var det knap så festivalegnet idet man står meget stille, og jeg synes det er federe til festival at kunne hoppe dansende rundt.

Phlake gjorde det også super godt og det samme med Mø, som i hvert fald aldrig skuffer. Hun skaber altid en fest med hendes vilde dancemoves og sprudlende person.

Dette var min første, og helt sikkert ikke sidste omgang Northside. Stemningen er super hyggelig, folk er på, trods det dårlige vejr, der lækker mad og super god musik. 

Likes

Comments

Fashion

Ganni er kommet med friske nye varer, som (selvfølgelig) er super lækre. Jeg har herunder stylet nogle af de fine nyheder med en række andre items, så det ender ud i outfits, jeg super gerne vil trække i.
Faktisk har jeg allerede købt en lille ting fra Gannis nye kuld, hvad kan det mon være? Jeg kan afsløre den er del af dette indlæg.

I må ind og tjekke det ud - fyldt op med fine farver og snit - meget gannisk.

1: Ganni // 2: Ganni // 3: Ganni // 4: Adidas x Alexander Wang // 5: Topshop

1: Ganni // 2: Ganni // 3: Topshop // 4: H&M // 5: Nike

Likes

Comments