Red boots

" T-shirt: Ganni // Nederdel: Zara // Støvler: H&M "

Fall in Copenhagen

" Jeg befinder mig i øjeblikket i København. Jeg er her nogle dage for at besøge mine veninder herovre, og selvfølgelig også bare for at nyd…"

T-shirt: Ganni // Nederdel: Zara // Støvler: H&M

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg befinder mig i øjeblikket i København. Jeg er her nogle dage for at besøge mine veninder herovre, og selvfølgelig også bare for at nyde byen, nu hvor jeg endelig har lidt ferie.
Herunder lige en lille mængde billeder herovre fra. Jeg har blandt købt en række hårspænder, og flasher et af dem her. Jeg elsker den nye trend med spænder i alle former og farver, det minder mig om den gang jeg var mindre, men synes samtidig også det kan se super cool ud og pifter et ellers kedeligt outfit lidt op.

Likes

Comments

Fashion

Jakke: Ganni // T-shirt: Kræftens bekæmpelse, By Malene Birger // Nederdel: Zara // Taske: Balenciaga

By Malene Birger har i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse lavet de fineste t-shirts. Jeg har i den forbindelse valgt at støtte! T-shirten ses herover, og koster den lette sum af 249 kr - du finder den lige: HER. Udover den hvide/grønne variant fåes den også i grå: HER. Tryk ind og støt et godt formål, som personligt ligger mig meget nær.

Jeg har i dette outfit sat den sammen med min forholdvis nye nederdel fra Zara, som har den lækreste efterårs-vibe. Jeg synes den spiller super godt sammen med min militærjakke fra Ganni og et par sneaks gør den mindre fin, og mere sporty, som jeg bedst kan lide det.

Likes

Comments

Fashion

Herunder bliver flashet lidt af Wood Wood's lækre efterårs kollektion. Virkelig fede billeder - street og casual, lige som jeg kan lide det! De har taget nogle af de fineste items, som eksempelvis Inger hoodie i rød. Den måtte meget gerne flytte ind i min garderobe.

Sug til jer! Virkelig god inspiration efter min mening.

Håber I nyder denne virkelig regnfulde dag. Jeg bliver nok aldrig en efterårs-fan. Synes det er alt for koldt og gråt. Men heldigvis er der nu en god undskyldning for at nyde en masse varm kakao med flødeskum.

Likes

Comments

Fashion

Øreringe: Pico // Sweater: Ganni // Jakke: Saks Potts // Spænde: Pico // Kjole: Ganni // Støvler: Asos // Skjorte: Nué Notes // Jakke: Saks Potts // Adidas x Alexander Wang // Sneakers: Balenciaga

Hvis jeg helt uden forbehold, selv kunne bestemme hvad der kom ind af min dør, måtte det meget gerne være ovenstående. Jeg har fortsat en drøm om en smuk Saks Potts jakke. Derudover synes jeg også stadig kjolen (og nederdelen selvfølgelig) i det sort/gule mønster fra Ganni er utrolig smuk!
Jeg er helt vild med Balenciaga Triple S sneakers! De skiller virkelig vandene, og jeg har allerede læst massevis af kritik om dem. Jeg kunne ikke tænke mig noget federe! Farvekombinationerne og den store massive bund (som er overdrevet cool) - ej men se dem! Jeg er solgt.

Likes

Comments