Fashion

Vender i dette indlæg tilbage til de tidligere omtalte "røde bukser", som jeg, lidt uden at vide hvorfor, er blevet helt vild med. Jeg har herunder stylet to outfits, hvor røde bukser indgår. Vil med store glæde hoppe i begge sæt!

Håber I har fået en god skolestart, I der er startet! Jeg starter d.1 september, og kan allerede nu mærke sommerfugle i marven ved tanken..

1: Ganni // 2: Asos // 3: Ganni // 4: Gestuz // 5: Heartmade Tagged by Bex

1: Gestuz // 2: Zara // 3: Ganni // 4: H&M

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Fashion

Dette bliver det første indlæg i en række, hvor jeg kigger nærmere på nogle af de mange nyheder, som butikkerne er fyldt op med i øjeblikket. Jeg er helt vild med farven rød for tiden, og har også spottet, at det netop er rød vi skal gå all in på i efterårsmånederne. Jeg forestiller mig et par røde bukser (særligt dem fra H&M herunder) kunne være vildt fede, eventuelt med leopard print fra Gestuz eller en af de fine Ganni toppe og et par hvide støvler til.

Hoodie: Ganni // Jeans: Monki // Slippers: Zara // Hoodie: Saks Potts // Trøje: Ganni // T-shirt: Munthe // Skjorte: Lovechild // Støvler: Gestuz // Kjole: Ganni

Jeans: H&M // Top: Ganni // Jakke: Monki // Sneakers: Nike // T-shirt: Lovechild // Trøje: Gestuz // Jakke: Ganni // Top: Ganni // Hæle: Gestuz // Trøje: Saks Potts


Likes

Comments

Fashion

Jeg kunne under den netop afsluttet modeuge i København, ikke undgå at bide ekstra mærke i Baum und Pferdgarten og Ganni.

De hvide hæle der går igen og igen fra Baum und Pferdgarten er så lækre! De har gjort, at jeg selv overvejer, om jeg skal være ejer af sådan et par.

Første outfit herunder fra Baum und Pferdgarten sidder lige i skabet. Tasken er super fed, sokker i hæle og en cool hoodie som gør den ellers fine nederdel underspillet.

Ganni er som altid en vinder. Jeg er efterfølgende blevet vild med ideen om et par kassebukser og ser frem til den hvid/blå ternet top kommer frem - den er da så lækker!


// BAUM UND PFERDGARTEN

// GANNI

Likes

Comments

Fashion

Det er blevet tid til endnu et indlæg i rækken af "Fokus på". Hvor jeg tidligere har skrevet om nogle af mine favoritter: Saks Potts og Hosbjerg.
Nu skal det handle om Julie Fagerholt Heartmade, som i sandsynligvis allerede har fået øjnene op for på blandt andet Instagram. Jeg er solgt! Julies datter, på blot 16, Bex, har kreeret en kollektion, og det er så overdrevet fedt. Jeg er helt vild med det røde tracksuit, og føler i øjeblikket ikke jeg kan leve uden.. Den armygrønne jakke med bånd langs ærmerne, det sorte tracksuit i velour med røde detaljer og de ternet kassebukser. Det hele er så super fedt! Afslappet og cool. Jeg ville med stor glæde hive det hele med hjem.

// Bex & Julie 

Likes

Comments

Fashion

Da det snart er min fødselsdag, og I sidder muligvis i samme situation, hvem ved? Så har jeg hermed fundet en masse lækkerier frem, som jeg selv ønsker mig så inderligt, og som eventuelt kan bruges som inspiration. Balenciga er en drøm, jeg har haft i meget lang tid og fortsat har - den er så smuk. Ellers er mange af mine ønsker fra Gannis nye kollektion, som er lige efter min smag - en masse print og lækre farver.
Derudover er det tracksuit fra Saks Potts, som jeg skrev om flere måneder tilbage (HER), endelig kommet online, og jeg drømmer stadig om det. NØØJ hvor er det utrolig lækkert, causal and cool

Jakke: Ganni // Sweater: Ganni // Taske: Balenciaga // Sneaks: Ganni // Hæle: Gestuz // Sweater: Ganni // Trackssuit: Saks Potts // Støvler: Givenchy // Top: Ganni

Likes

Comments