View tracker

I fredags var det en rolig dag. Då vaknade jag med en finne stor som en ballong PÅ KINDEN. VARFÖR JUST DÄR?!
Gud måste hata mig något extremt. Och jag måste hata mig själv ännu mer eftersom jag var tvungen att pilla på den så att den blev röd och nu blivit ett sår. Åååååååååh!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår på träningen med min pt ville jag bara ge upp. Jag låg på gräset och tänkte att "vafan, att vara en valross är väl inte så jävla fel egentligen?"
Sedan när jag kom hem såg jag ett såntdär " förlora vikten"- program och tänkte att nu när jag ändå har chansen så borde jag ta den.
Vad jag menar är att det kommer bli ett helvete sen om jag blir för stor att bli av med kilona. Just nu är jag lätt överviktig, vilket menas med att jag inte har så mycket att träna bort. Vilket är bra.
Sååå.. Carpe Die Hopprep och hoppa utav bara helvete. Eller kettlebells. Fy fan vad jag borde skaffa kettlebells.

Likes

Comments

View tracker

Jag har gråtit på gymmet idag, det låter värre än vad det är. Men jag har en teori om att om jag inte gråter så kan jag inte träna fullt ut. Och när jag skriver gråter så syftar jag på små sälljud och gnyenden. Var glada för att ni inte tränar på samma gym som jag tränar på. Ni hade blivit rädda, sååååå rädda.

Insaneeeee

Likes

Comments

När jag låg och vilade med öppen balkongdörr flög en liten humla in och jag skuttade upp som en raket. Trodde först det var en fet geting och sprang emot sovrummet men humlan och jag krockade nästan. Så jag vände och sedan när jag såg att det bara var en humble bee så kände jag mig så jävla korkad.

En annan korkad grej var att jag glömde min telefon igår hos en kompis och när jag upptäckte det idag var det första jag gjorde att spärra kortet eftersom jag trodde jag tappat min telefon. ( hade blivit den tredje på tre år, klantarsle delux).
MEN JAG HADE ALLTSÅ INTE GJORT DET. I FUCKING LOVE DRUNK MEEEEEEEEE!

Min vecka har varit ganska underlig. En kompis sov över, lämnade min lägenhet så jävla tidigt så jag fattade knappt vad som hände. Detta var i måndags. Efter det har min vecks typ vart fuckad. Not an understatement. Idag kom jag hem vid fem från RioRio också.
Ni hör ju, kaos överallt. Men jag skyller på att det är sommar och jag får verkligen inte tappa mina rutiner, lättare sagt än gjort.
Jobb, träna och kompisar

Likes

Comments

Väntar på att ingen ska fatta. Hahaha!

Likes

Comments