Men vad håller jag på med. Jag har i detta nu typ tre bloggar jag skriver i och jag kan liksom inte välja vilken jag ska använda?
Så rörigt. Alltid rörigt.
Bestämmer mig nu för att sluta skriva i dom andra bloggarna. Det räcker nu. Jag ska stänga ner dom. Nyårslöfte liksom. Jag skriver samma sak i alla bloggarna också. Det är väl lite det som gör att jag inte har skrivit så ofta. Det blir så när man är ostrukturerad små barn.

Så vad har jag gjort sen sist, hur har min höst varit?
Ganska lugn, jobb, träning och kompisar. Åååh mina fina kompisar. Sedan har jag haft en stor skopa tristess. Som jag skrev har min höst varit amazing men det har liksom vart lite som att jag har gått och väntat på att något ska hända, som att mitt liv har varit för bra. Väntar på en storm. Vart är min kaotisk storm har jag funderat på?
Den har inte kommit än, jag får vara glad så länge.
Inatt kan jag inte sova eftersom jag är sjuk. Låter säkert som att jag är pigg, men nä jag är kokhet och rullar runt, vankar av och an för att bli kall. Börjar frysa och lägger mig under täcket, blir kall och så håller jag på så. Hoppas på att bli frisk till helgen. För då fyller kompisarna år och det blir ballongfest. Jag vill inte missa ballongfest för allt i världen!

Nu ska jag försöka sova igen. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags var det en rolig dag. Då vaknade jag med en finne stor som en ballong PÅ KINDEN. VARFÖR JUST DÄR?!
Gud måste hata mig något extremt. Och jag måste hata mig själv ännu mer eftersom jag var tvungen att pilla på den så att den blev röd och nu blivit ett sår. Åååååååååh!

Likes

Comments

Igår på träningen med min pt ville jag bara ge upp. Jag låg på gräset och tänkte att "vafan, att vara en valross är väl inte så jävla fel egentligen?"
Sedan när jag kom hem såg jag ett såntdär " förlora vikten"- program och tänkte att nu när jag ändå har chansen så borde jag ta den.
Vad jag menar är att det kommer bli ett helvete sen om jag blir för stor att bli av med kilona. Just nu är jag lätt överviktig, vilket menas med att jag inte har så mycket att träna bort. Vilket är bra.
Sååå.. Carpe Die Hopprep och hoppa utav bara helvete. Eller kettlebells. Fy fan vad jag borde skaffa kettlebells.

Likes

Comments

När jag låg och vilade med öppen balkongdörr flög en liten humla in och jag skuttade upp som en raket. Trodde först det var en fet geting och sprang emot sovrummet men humlan och jag krockade nästan. Så jag vände och sedan när jag såg att det bara var en humble bee så kände jag mig så jävla korkad.

En annan korkad grej var att jag glömde min telefon igår hos en kompis och när jag upptäckte det idag var det första jag gjorde att spärra kortet eftersom jag trodde jag tappat min telefon. ( hade blivit den tredje på tre år, klantarsle delux).
MEN JAG HADE ALLTSÅ INTE GJORT DET. I FUCKING LOVE DRUNK MEEEEEEEEE!

Min vecka har varit ganska underlig. En kompis sov över, lämnade min lägenhet så jävla tidigt så jag fattade knappt vad som hände. Detta var i måndags. Efter det har min vecks typ vart fuckad. Not an understatement. Idag kom jag hem vid fem från RioRio också.
Ni hör ju, kaos överallt. Men jag skyller på att det är sommar och jag får verkligen inte tappa mina rutiner, lättare sagt än gjort.
Jobb, träna och kompisar

Likes

Comments

Väntar på att ingen ska fatta. Hahaha!

Likes

Comments