View tracker

Tror allt jag glömde visa hur naglarna blev;

Nästa gång kör jag på julnaglar! Rött och kanske lite guld..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Trots att jag inte är på topp och inte orkar lika mycket själv nu så finns det inget jag inte skulle göra för dig. Min fina fina son 💙

Tänk att du varit så liten och allt hår! Borta med vinden nu.. haha!

Likes

Comments

View tracker

Det är såå många som skaffar barn nu, det är sinnes! Det ploppar upp ultraljudsbilder och magbilder överallt tycker jag! Men så roligt ändå! Nästan så man själv saknar det lite grann - just den där förväntan och hur magen växer och framförallt hur det känns med en sprattlande bebis därinne! Som sen visade sig vara våran underbara Holger.

Men nu ska jag skriva om något som är SÅ vanligt men ingen pratar om det. Postpartum depression. Jag mådde som en GUDINNA dom 2 första månaderna med Holger, han var världens finaste och jag älskade att se honom med Henke. Sen hände det något. Jag började få ångest, jag kände mig nedstämd och ensam. Ensam i mitt soffhörn med tuttarna i vädret som en jävla mjölkkossa.

Jag tröck undan alla känslor - jag tänkte hela tiden att "det går väl över" nån gång. Men det gjorde det inte. Ångesten blev bara värre och värre och tillslut fick jag återkommande panikångestattacker. Jag har alltså blivit diagnostiserad med en postpartum depression som kom runt tiden då Holger var 3 månader. Jag har legat inlagd för att få ordning på min medicinering och mina panikångest attacker. Jag jobbar varje dag med att inte känna skam och ha dåligt samvete. - För min son är mitt liv, men allt ändrades väldigt snabbt när han kom till världen och min kropp hängde helt enkelt inte med.

Detta blir var tredje kvinna diagnostiserad med. Kanske inte lika illa som jag blev men det är ändå vanligare än vad man tror - men tydligen ska man skämmas, man skuldbelägger sig själv att man inte kan finnas där för sin son - som en "mamma ska vara".

Jag mår mycket bättre idag men jag är långt ifrån frisk. Jag tar var dag som den kommer och jag försöker så gott jag kan att återhämta mig och ladda batterierna.

Vet egentligen inte ens varför jag delar med mig av detta. Men det kanske hjälper nån, vem vet.

Likes

Comments

Ja här sitter jag med en sprattlande unge och babblarna på tvn. Han är tokig i babblarna som typ alla ungar är!

Idag är det en märklig dag. Den kommer börja bra med att jag ska fräscha upp mina bryn och fransar. Därefter ska jag ta tag i lite saker som jag egentligen inte alls har någon ork med. Speciellt inte när det bara är otrevliga människor man har att göra med. Avskyr det. Men det blir bra när allt är klart! Då kan jag pusta ut 😄

Nu ska jag fixa mig lite och äta upp frukosten. Och packa skötväskan till Holgers farmor som ska vara barnvakt!

Från gårdagens tabata pass. Idag är jag lagom mör!

Likes

Comments

Halloj! Imorse vaknade jag av världens mardröm. Usch, värsta sättet att vakna på!

Jaja. Just nu sitter jag och dricker morgonkaffe och väntar på att klockan ska gå. Vid 12 ska jag prova på ett tabata pass. Aldrig kört det förut så det ska bli spännande!

Trevlig torsdag på er!

Likes

Comments

Hej!
Har idag fått lite sovmorgon då Henke gick upp ned Holger och tog ut hundarna. Åt go-frulle och åkte sen SJÄLV och storhandlade. Älskar att göra det själv och göra det i lugn och ro.

Har nu ätit en lunch bestående av tonfisk sallad. Känner mig såklart inte mätt men jag måste fan börja tänka mig för alltså. Väntar ut tiden gör jag också, runt 19 ska jag fixa naglarna så dom äntligen blir fräscha.

Min älskade knubbis! Han har typ tappat allt sitt hår, han hade ju massor när han föddes. Lilla farbrorn 💙

Likes

Comments

Åh idag har jag roddat i så mycket saker att jag är HELT FÄRDIG! Usch så less jag är. MEN allt kommer sluta i set bästa i slutändan i alla fall. Det gäller bara att inte tabba sig på vägen så lär det lösa sig ändå. Det finns många vägar att välja, gäller bara att välja rätt. Det jobbiga är att jag mår ju som jag nämt tidigare inte speciellt bra så det tar lite på krafterna att fixa med allt.

Nåja. Nu sitter vi bänkade i soffan med en jollrande Holger. Försöker hålla honom vaken en stund till så han sover ordentligt inatt sen.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Åh vi har äntligen fått plats på babysim! Försökte tidigare (bebisarna måste vara minst 3 månader) men fick ingen plats då. Men nu startar dom upp en grupp i januari och vi hann få plats! Så kul! Så beställde hem 2 olika baddräkter ifrån HM nyligen då jag gärna vill ha något som sitter på plats när man ska plaska runt. Haha!

Annars är det lugnt - sitter och väntar ut tiden då vi ska röra oss mot Arnö och föräldragruppen som börjar kl 15.

Trevlig tisdag på er ❤️

Likes

Comments

Idag har jag en ganska fullbokad dag, om man jämför med andra dagar. Vilket fall som helst så ska jag först se till att min kära sambo kan kliva upp från sängen. Han är omöjlig med att ha ett jödra anamma och bara gå upp. Om det inte gäller jakt såklart.

Senare runt 1 tiden ska jag besiktiga bilen, hoppas det går bra såklart! Vid 2 tiden ska jag träffa läkaren igen. Och tillsist ikväll har Malin och jag bokat in oss på ett pilates pass! Spännande!

Nej nu ska jag ta tag i dagen. Godmorgon på er!

Gårdagens lussebulle bak!

Likes

Comments