Hej och hallå på er!

I onsdags blev det som sagt smultronstället med bästa Malin, Emil och Loke. Och en lunch innan förstås. En timme kö tills vi fick sätta oss ned och beställa glass. Holger var inte på bra humör trots muta med både kex (smörgåsrån) och klämmis. Meeen glassen var god tills jag hade ner den på marken... typiskt mig! Jag och Henke tjurade ihop lite (haha härlig familjedag 🤣) men sen åkte vi hem allihopa till oss och spelade spel och åt ihop. Kvällen slutade alltså MYCKET bättre ❤

Vi var allihopa mycket gladare på väg till Söderköping i alla fall!


Igår var jag och red igen. Fast denna gång på en annan (mycket större!) häst vid smeknamn Sickan. Helt underbar häst! Jag blev så himla kär! Världens snällaste farbror med väldigt mycket kunskap. Så fort "jag gjorde rätt" så gjorde han rätt. Åååh vad jag längtar tills nästa gång!

Tog inga bilder under ridningen men tog en bild på en kanin som fanns där. Så fluffig ❤

Idag blir det en lugn dag! Ska snygga till lite här hemma och bara vara. Ikväll ska vi kanske träffa Malin och Loke också ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är vi påväg till smultronstället tillsammans med Malin, Emil och Loke! Ska bli sååå gott!

Vi har en lillkille i bilen som slocknade nästan direkt, tröttis 💙

Likes

Comments

Idag fyller min fina man år! Tänka sig, nu är han både min man och pappan till mitt barn?! Herregud vad tiden går...

Älskar dig Henke! Du och Holger är mitt liv ❤

Likes

Comments

Äter och dricker gott! Men är alldeles för trött för att hålla mig uppe snart... har sovit så himla dåligt på sistone... vet inte varför men han haft väldigt svårt att somna. Så snart kastar jag in handduken för John blund!

Likes

Comments

Oj oj oj.. dessa sommarkvällar. God mat och lite för mycket god dricka. Inte på en och samma gång men det blir ett par cider/några glas vin i veckan... speciellt nu när när det varit så fint väder.

Just nu är nästan hela endals familjen här för lite grillkväll. Kanske lite kubb och bad i poolen. Man får passa på när vädret är okej!


Och idag har jag också träffat bästa Malin med familj ❤ lika mysigt som vanligt!

Likes

Comments

Här sitter han, bredvid mig i soffan. Äter päron och kollar på drömmarnas trädgård. Min duktiga lilla kille. När blev du så stor? Älskade hjärtat 💚💙

Likes

Comments

Igår var vi hos min farmor med resten av släkten på pappas sida för den årliga grillningen! Henke och farmor fyller båda år den 25:e juli så farmor har grillningen som en stående firande. Mysigt och väldigt gott!

Just nu är jag iväg på ärenden i stan. Ska slänga massa sorteringssopor, handla lite smått, lämna ett par skor jag sålt etc. Sen ska jag hem och vi ska tvätta båten och dona inför imorgon!

Kram på er!

Så orättvist, jag tycker fanatiskt jag äntligen fått lite färg - kolla på Henke?!? Och han solar inte ens??? Jag hoppas VERKLIGEN Holger får hans pigment 🙈

Likes

Comments

Här hemma vaknade vi klockan 7 och har sedan dess ätit frukost, matat alla djur och busat inne. Det blir en lugn hemmadag förutom storhandling som behövs avverkas senare.

Jag tänkte dela med mig av några saker om post partum depression som vissa kanske inte vet. (Förlossningsdepression)

• Det drabbar 1 av 10 personer (i olika grad såklart)
• Det kan även drabba män/partnern
• Många är väldigt rädda för att söka hjälp då dom tror att dom ska uppfattas som en dålig förälder. Sök hellre hjälp tidigt än att vänta! Det kan hjälpa dig att bli frisk snabbare.
Sakerna ovan har jag läst mig till, såklart. Sakerna nedan är egna erfarenheter.

Jag har varit konstant trött. Har aldrig känt mig helt utbildad även fast Holger alltid sover hela nätter i princip.
• Jag är orolig att folk tror att jag är "instabil på ett farligt sätt" och därför tagit avstånd. Jag är sjuk, inte en mördare liksom...
• Jag är orolig att folk tror jag "fejkar/överdriver" etc. Jag skulle bara vilja att alla som tror detta fick låna mitt huvud ett par veckor.
• Och så sista punkten. Jag OROAR mig för nästan allt (som ni kanske märker på punkterna ovan) jag var sååå nervös inför bröllopet, inte för att det var vårat bröllop utan för vad folk skulle tycka. Samma sak vid Holgers 1-års firande - jätteorolig för att folk skulle tycka det var dåligt. Detta är verkligen en egenskap som kommit tack vare min sjukdom. Jag har alltid haft dålig självkänsla men nu är den verkligen på BOTTEN.

Holger busis i magen 💙

Är ni oroliga för andras åsikter? Bryr ni er mycket vad andra tänker om er?
Jag önskar verkligen att jag hade lite av min mans "jädrar anamma", han står verkligen på sig och säger ifrån när han tycker det behövs. Och så bryr han sig INTE ETT SKIT av vad andra tycker gällande mina punkter ovan, bröllop, fester etc. Han gör som vi vill - och tycker folk det är dåligt så kan dom åka härifrån. Det är ju ändå vi som bestämmer hur VI vill ha det.

Berätta gärna här eller på meddelande om ni har några tankar/ åsikter om detta. Vore kul att höra andras erfarenheter

Likes

Comments

En fantastisk dag igen med sol och bad. Dessutom fick vi besök av Malin och Loke. Kan inte bli bättre! Underbara människor ❤

JAG ÄLSKAR POOLEN! Jag blir som barn på nytt och plaskar runt och dyker. Dessutom slängde Malin mig när jag stod på hennes axlar om ni fattar hur jag menar? Nåja, tur att vi har samma barnasinne! Sooooom vi kommer busa med kiddosen där nästa sommar 😍

Idag har jag mått mycket bättre. Kommer inte ihåg vad jag skrivit tidigare men jag ringde öppenvården här om dagen då jag känt att kvällarna varit jobbiga nu igen. Har inte träffat min terapeut på länge och det märks.. nåja, ingen hade tid förrän mina redan inbokade besök i augusti... så får vackert vänta och ha kontakt med akutteamet så länge. Skulle också börja ta alimemazin igen.. förr tog jag 3 kapslar 2 ggr om dagen utan att ens "märka det". Så jag tog tre stycket kapslar en gång på dagen. Och jag totaldäckade! Jag kände mig full och dagen efter blev jag inte människa förrän vid lunch. Tur som attan att jag har så många fina människor omkring mig som hjälper mig vid tillfällen som dessa ❤

Likes

Comments

Här hemma njuter vi av sommaren för fullt! Sol, bad, mat, fika, dricka och allt annat gött som hör sommardagar till. Underbara sol!

Likes

Comments