Vårat badrum är pyttelitet så det finns inte mycket plats till förvaring. Men denna lilla "byrå" fick precis plats och kostade endast 300kr. Perfekt!

Likes

Comments

Här är några tapeter jag fastnat för till Holgers framtida rum. Vi har kommit överens här hemma att göra iordning rummet nu under våren. Hans rum är nämligen en vind för tillfället så det måste isoleras och donas. Men det blir nog bra tillslut! 😍

Likes

Comments

Idag har jag och Holger varit hos världens bästa Malin! Vi tog oss en tur i solen och det var så härligt ute. Synd bara att det är värsta isgatan. Sen blev jag bjuden på lunch och så spelade vi lite spel. Och nu är det inte långt kvar tills Malin rullar egen barnvagn med mig. Som vi längtar efter deras lilla knodd! 💚

Nu har vi landat i soffan hemma. Holger sitter i sin gå stol, än så länge har han inte kommit framåt i den (jag vet inte om jag har fått "ner den helt" till lägsta) men han sprattlar på som bara den!

Likes

Comments

Halvkassa mobilbilder - vi måste verkligen skaffa en ordentlig kamera! (Okej, inte för att ta kort på mina naglar, men allt annat tex..)

Iaf. Dom är neon orangea med silverglitter. Tjuvstartar våren lite!

Likes

Comments

Idag var det dags för babysim som jag nämnde igår. Det var uppskattat och lilleman var trött när vi åkte därifrån.

Efter badet så storhandlade vi. Det behövdes verkligen så det är skönt att det är gjort. När vi kom hem åkte Henke och jobbade och jag fick besök av Malin! Vi lagade lite mat och tog oss en sväng på gymmet. Kändes som ett halv-taskigt pass för mig, motivationen var ju inte den bästa idag men bättre än inget i alla fall!

Imorgon har vi inga planer alls. Det verkar ju bli ruskväder även imorgon så får se vad som sker helt enkelt!

Kram!

Just det! Holgers första tand kom fram idag! Jag blev givetvis en löjlig mamma och spred nyheten som om det vore värsta grejen. Men för mig är det faktiskt det. Min lilla (stora) grabb! ❤️

Likes

Comments

Älskade unge! Du är så himla snäll och rar! Holger är nästan jämt glad och på gott humör. Han är inte blyg alls utan bränner av ett leende till dom flesta. Idag hade vi pulkapremiär och det var uppskattat ❤️ imorgon ska vi på babysim för första gången! Ska bli spännande! 😍

Likes

Comments

Haft en effektiv dag idag med bland annat massa städning, tvättning och träning. Fick också besök av Micke, Sara och Robin på eftermiddagen på en fika! Bra dag helt enkelt.

Nu har jag precis duschat och ska strax lägga mig, helt slut! Natti på er 😘

Likes

Comments

Hej!
Igår var vi bjudna till Malin och Emil på kvällskvisten för mat och spelkväll! Så mysigt! Dock slutade den inte riktigt lika mysigt då vi avslutade kvällen med bilen i ett dike. Fan så surt. Men ingen fara skedd då vi typ "gled ner" i diket så ingen gjorde sig illa eller så. Nåja!

Idag har jag börjat städa undan julen. Gav upp rätt snart då jag tappat bort bland annat en lampa. Hur nu det är möjligt.. Malin kom och umgicks med oss idag också!

Nu inväntar jag Henke som alldeles strax kommer hem från dagens jakt. Jag älskar att han har ett vettigt intresse men ibland tar den väldigt mycket tid så ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar lite till den här säsongen är över 😝

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Idag fick vi finbesök av Vickan ❤️ hon har nu tagit körkort och passade på att hälsa på oss idag. Så mysigt!

Tänka sig att vi känt varandra i snart 13 (!) år! Galet.

Min fina fina unge ❤️

Likes

Comments

Vi firade jul med min familj igår samt nyårsafton! Vi åt massa god mat, efterrätt, snacks och allt möjligt gott!

Idag firade jag in första dagen på gymmet - idag var det tomt på gymmet men som vanligt så kommer det vara tjockt med folk om sisådär en vecka. Då slöa nyårslöftare ska sätta igång.. Haha!

Här kommer det ett lass med blandade bilder!

Likes

Comments