Undertecknad kommer att åka ner till Kroatien i mitten på Februari för att möta våren i Kroatien.
Jag kommer att flyga till Zagreb för ynka 1500:- tur och retur, bila ner till Split för att träffa de restaurangägare och företag som arrangerar aktiviteter vi samarbetar med. Därefter rör jag mig ner till Makarska för att göra detsamma. Träffa våra samarbetspartners i söder, och kanske hinna med att njuta lite av solen. För den kommer ju nu.
Så se till att boka ert boende med Elite Adriatic och möt våren i Kroatien!

Bild från Split. Tagen av @bezminica

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som alla andra i världen så blickar vi på Elite Adriatic på det nya året med stor entusiasm.
2015 var startskottet då vi lanserade hemsidan och vår idé om att kunna erbjuda lyxiga boende till priser som alla har råd med. För vem är inte trött på hotell 2016? Vi vill ha något annat nu, vi vill känna komforten av "hemma" även när vi inte är hemma. Att dessutom kunna erbjuda specialerbjudanden på plats är något vi verkligen är stolta över. Genom samarbeten med restauranger, eventanordnare och diverse festpalats kan Elite Adriatic ge er en optimal lösning för er semester - oavsett om ni vill göra det till en familjetur, kärlekstripp eller kompisresa.

Se till att besöka vår hemsida för att spana in alla våra boenden och få mer information om hur vårt företag fungerar på: www.eliteadriatic.om
Likes

Comments

Många har frågat varför hemsidan är på engelska.
Den simpla anledningen är att vi som jobbar med hemsidan helt enkelt inte förstår varandras modersmål, så det enklaste har varit att göra klart hemsidan på engelska. Vi jobbar nu på att koda och översätta hemsidan så att man kan välja språk mellan engelska och svenska, fram tills dess får man helt enkelt använda ett lexikon om man har svårt att förstå någon del - alternativt gissa sig fram. Det löser ni!
Allt gott så länge.

Vi ses i Kroatien


  • 55 Readers

Likes

Comments

Som att en elefant har klivet ner från min rygg.

Så känns det dagen efter att vi lanserat vårt företag. Elite Adriatic har i skrivande stund 146 följare på Facebook och vår hemsida har haft 1700 unika besökare på lite mindre än ett dygn.
Det låter kanske inte som världens grej, men för mig är det så jävla kul att folk gillar, kommenterar och sprider oss. Det känns verkligen som att alla timmar vi lagt ner på att ragga hus, samarbeten, designa hemsida och skruva på sociala medier är värt det när man får sån härlig respons.
Återigen, stort tack för att ni ens bryr er. Vi kommer att släppa lite roliga erbjudanden på Facebook och Instagram innan jul, så håll gärna utkik där - 


så ses vi i Kroatien i sommar.  • 143 Readers

Likes

Comments

Alltid spännande att skriva ett första inlägg, när peppen är hög och man känner sig så grymt motiverad på att bara göra den här grejen. Så jag tänkte börja med att initiera de läsare som har hittat hit, för vad den här bloggen är till för - och enklast blir nog att göra det i en klassisk Q&A-form.

Vad är Elite Adriatic?

Elite Adriatic är ett reseföretag som nischat sig på uthyrning av lyxvillor och lägenheter. Vi erbjuder ett stort utbud av vackra hus runtom Kroatien och därtill chansen att tillsammans med oss skräddarsy er resa när ni väl är på plats. Boende är med andra ord inte det enda vi fokuserat på, för vi vet hur viktigt det är att stimuleras på rätt sätt när en är på semester. Därför har vi handplockat lokala företag som arrangerar allt från besök på vingårdar, restauranger och båtutflykter till nattklubbar, grottutforskning och fallskärmshoppning.

Varför skulle jag vilja resa med Elite Adriatic?

Vi är två stycken som driver det här företaget, en planterad i Sverige och en i Kroatien. Vi har allting att bevisa för att slå oss in på den här marknaden, därför lämnar vi ingenting åt slumpen. Vi följer upp alla bokningar med personlig kontakt och finns på plats när ni är framme i Kroatien för att hjälpa till att installera er. Eftersom vi har så bra samröre med lokalbefolkningen på våra vistelseorter kan vi också presentera exklusiva erbjudanden i form av rabatterade restaurangbesök, köföreträde till nattklubbar och ta med er till platser som ni inte hittar i de kommersiella resekatalogerna.
Vi hjälper till med bokningar av alla aktiviteter så att ni som resenärer kan koppla av och njuta till fullo av er semester.


Jag kommer att uppdatera den här bloggen stadigt allteftersom. Till en början är det mycket praktiskt, men bilder, uppdateringar kring hemsidan vi jobbar utifrån och allt vi gör på företaget. När säsongen som egentligen börjar runt Mars/April kommer igång så kommer jag också att posta mer bilder från dagsturer, utekvällar och intervjuer med gäster.

Allt gott så länge,

Petter
Likes

Comments