Header


+ Älskar min nya skola och trivs väldigt bra i klassen!

-Vädret gör mig skogstokig! Det går inte att bestämma sig vad man ska ha för kläder då det hinner bli fyra årstider på en dag.

+ Jag håller på att boka en semesterresa, dock är det inte spikat än.

- Sommaren hann inte ens börja och den har redan sagt adjö...

+ Men jag älskar hösten, så tagga tagga på mysiga dagar och kallare nätter!

- Vi har börjat med redovisningar i skolan och jag ser inte fram emot det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tre dagar på Karro och jag kan inget annat än att älska skolan! Är sååå nöjd över mitt gymnasieval att jag nästan har börjat älska Måndagar. Just nu ser jag fram emot den kommande veckan och jag är såå taggad inför Fredag eftersom vi kommer att åka till Karslund.

Nej men nu ska jag åka tillbaks till Örebro och packa väskan med skolböcker och lite grejer som kan vara bra att ha i skåpet. 

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har storstädat hela mitt rum, alltså verkligen storstädat! rensade bort allting onödigt såsom alla mappar/papper och sånt som jag har sparat under mina år på högstadiet då jag trott att jag kommer behöva dom senare i livet, men nej jag hade fel. 🤗

Har ingen aning om vart jag ska ställa mina rosa blommor, så dom får ligga på min säng tills jag har hittat ett ställe att ha dom på. 🤔

Likes

Comments

Hello!! Jag har världens bloggtorka som ni kanske har märkt och jag har seriöst inte någon aning om vad jag kan blogga om. Men det är liksom helt ok? jag menar att, visst man ska ju inte glömma bort bloggen men det är okej att ha lite bloggtorka då och då, eller?

Hur har ni det allihopa? Det är några dagar kvar till skolan och jag kan inte vara mer stressad! Jag visste redan från hela början att jag inte skulle hinna med allt som jag hade tänkt mig att hinna med. Men men, är ändå tacksam för att jag hann ganska mycket! Den här veckan ska jag en sista gång kolla igenom checklistorna och förhoppningsvis checka mina sista checkisar.

Likes

Comments