Header

resa

Nu under sommarlovet har jag, som jag har nämt i förra inlägget varit i Spanien i två veckor. Vår familj skulle egentligen inte åka på någon resa tillsammans utan bara vara på landet. Men så blev det ju inte. Utan när jag kom hem från Spanien åkte vi till Frankrike. Där hyrde vi våra kompisars hus.

Nu kommer bilder ifrån mina resor.

SPANIEN
FRANKRIKE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag, resa

Yes! Sommarlovet har äntligen börjat på riktigt.
Jag är i Torrevieja, Spanien på semester i två veckor. Jag åkte hit med en av mina bästa vänner, Stephanie och hennes mormor och morfar. Det har varit runt 28-30 grader varje dag och det är helt underbart!
Sorgligt nog åker vi hem den 18 juli, vilket innebär att det bara är 6 dagar. Men men, vi ska njuta nu dem sista dagarna.
Och när jag kommer hem då kommer alla bilder läggas ut här på bloggen, men innan det kommer det inte komma några fler inlägg.
Så ha det så bra, så hörs vi den 19 juli!

Likes

Comments

åsikter

I lördags var det midsommar. Istället för att berätta om min midsommar tänkte jag ge er alla mina åsikter om midsommar.

Maten under midsommar är inte det jag helst äter. Jag gillar nästan bara köttbullarna, potatisen, prinskorven och brödet. Jag har börjat gilla laxen mer och mer. Men resten som t.ex pajen och sillen.

Dansa runt midsommarstången tycker jag är helt okej. Det beror på vilka man är med. T.ex om man är med sina bästa vänner kan det bli kul. Man kan dansa, sjunga och skratta tillsammans. Men är man bara är med vuxna är det inte så kul, enligt mig.

En snabb sammanfattning om min midsommar.Min familj åkte ut till våra grannars landställe, åt lunch hos deras kompisar. Åt middag hos våra grannar, badade, bastade, åkte jetski, var med hundarna.

Likes

Comments

vardag

Minns ni i mitt förra inlägg när jag skrev hur taggad jag var för sommar lov? Den känslan har försvunnit. Inte helt men lite. Jag tror det var dagen efter jag skrev inlägget, blev jag jätte sjuk. Jag blev förkyld som bara den. En vecka efter åkte jag på cup. Jag var fortfarande lite sjuk men jag torde det skulle vara ok, men nej. Det blev värre och tillslut kunde jag inte spela mer fotboll. Piss tråkigt! + att i cupen gick det inte heller bra. Vi åkte hem med en 8e plats och ett bryter nyckelben och en brynen arm. Tack Örebro.

Jag är nu hemma, fortfarande sjuk. Så nu ska jag bara vila och bli 100% frisk och sen ska jag till läkaren någon gång i veckan. Får se hur jag mår och vad jag är kapabel till att göra under veckan.

Bilder från pinterest.com

Likes

Comments

vardag

Äntligen sommarlov. Vilket för mig innebär två månader ledigt från skolan. Hur härligt?
Jag hade skolavslutning idag. Det var inget speciellt, vi bara lyssnade på när 9;orna sjöng (08.30 - 10.00) sen sa vi hejdå. Inget speciellt eftersom vi ändå kommer ses under lovet och efter lovet igen.
Jag har inte fått mina betyg ännu men jag har ändå en idé över hur dem kanske ser ut. Dem är väll ganska bra, det är bara matte och NO jag är missnöjd över. Men ändå inte eftersom hag hade förväntat mig ännu lägre. Men aja. Vi går bara i 7an så jag har två år kvar att höja mig, så det är ingen stress.
Jag är bara sjukt taggad för sommaren, men det ända negativa är vädret. Helt seriöst? Det är 16 grader mitt i juni?
Det var allt för idag, jag måste sova nu direkt eftersom klockan är 00.00, så godnatt! Jag kommer uppdatera mer nu i sommar, då jag har mer tid.
Så vi ses,
Puss <3

Likes

Comments