Jag sa att jag skulle uppdatera medan jag var i Los Angeles men det blev lite problem förstår ni. 1) jag glömde min dator i Sverige 2) jag fick feber och låg däckad i sängen i ett helt dygn, kul! Men jag är hemma nu, jag kom hem i tisdags så nu kämpar hela familjen mot jetlagen. Jag tänkte istället för att skriva om varenda dag skriva om mina höjdpunkter. Det blir som en resedagbok ungefär.

Söndag 22 oktober

Andra dagen. På söndagar är oftast dem flesta butikerna stängda så vi gick till en antikmarknad tror jag att det var i alla fall. Det låter säkert jätte tråkigt men jag älskar att köpa kläder från t.ex marknader då kan man vara säker att nästan ingen har en likadan och det blir ett speciellt plagg eller föremål. Jag hittade bla en jätte snygg, urtvättad svart hoodie fast utan luva. På bröstet står det USA och loggan för de olympiska spelen och även en urtvättad svart jeans jacka från Levi's. Det fanns så mycket mer jag ville köpa men eftersom det var första dagen av shoppingen avstod jag.

Fredag 27 oktober

Min familj är väldigt intresserade i arkitektur så vi åkte på en guidad rundtur i ett väldigt känt hus, The Stahl House. Det är helt gjort i glas och sjukt snygg pool och utsikten... den är helt oslagbar. Utsikt över hela L.A. Jag trodde att det inte skulle vara roligt men det var inte tråkigt alls. Så tumme upp för det.

Tisdag 31 oktober

Halloween!! Asså det är det bästa på hela resan enligt mig. Men det var även dagen jag började att bli sjuk. Jag hade väldigt ont i halsen så det var väldigt jobbigt att prata, skratta och njuta. Vi fick avsluta kvällen tidigt vilket var väldigt tråkigt. Men lite godis fick jag i alla fall inte. Hela familjen var clowner och det var så kul. Jag fick massor av kommentarer som t.ex "Hi killer clown", "Love your costume", "Omg your so scary". Jag tror ni fattar. Men det var så kul och alla måste någon gång uppleva halloween i USA.


Lördag 4 november

Vi var inte bara inne i stan utan också i Malibu vid stranden. Vi åt på en jätte mysig resturang som låg utmed en lång, lång brygga. Den var helt i glas (bara där man satt och åt) och hade den godaste smoothin'. Jätte mysigt.


Sedan shoppade vi enormt mycket och bara strosade runt i alla olika butiker och gator och njöt av vädret och maten. Längtar tillbaka. Det bästa är att vi kanske ska dit på sommaren och göra ett house swap med en kvinna som bor där. Och vi hyrde hennes hus nu och den hade pool och var hur fin som helst. Så hoppas hoppas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är två veckor kvar av skolan. Innan dess har jag idrottsprov, tre franska prov, ett so prov, en eller två svenska och engelska inlämningar och säkert mer. Ugh, orkar inte! På höstlovet ska jag ha så himla kul och aldrig (!) tänka på skolan. Det ger så mycket oro.

I helgen har jag haft sån oro/lätt ångest över skolan. Jag får ofta det. Jag har höga krav på mig själv och det är tufft och leva upp till dem. Hur mycket jag än försöker går det inte alltid. Men jag fortsätter kämpa, hihi. Nej men jag ska i alla fall vara nöjd med mina betyg i vinter, så är det bara.

Jag har åtminstone hunnit med lite kul den här helgen, inte bara pluggat. I lördags klippte jag mig kort. Jag klipper mig inne i stan (osäker på namnet) och !älskar! det stället. Jag köpte en skjorta som jag länge velat ha. Sjukt snygg, från Brandy Melville.

Och klockan tre firade jag och sex andra tjejer min bästa vän. Vi körde frågesport, just dance, spel, åt och sjöng. Allmän mysig kväll helt enkelt. Jag skulle egentligen sova över men senare på kvällen fick vi gäster.

Söndagen har jag endast spenderat till pluggandet. Jag har två franska prov i veckan som jag verkligen måste få bra på.

Hoppas det här inlägget håller er nöjda i typ två veckor, för om några timmar är det dags för skola. Kul!

Puss älsklingar <3

Likes

Comments

Hela gårdagen spenderade jag med min älskade mamma. Vi gick främst ut för att checka in den nya H&M home butiken som nyss har öppnat i Stockholm. Min mamma är sjukt stolt (hon jobbar där) och hon ville visa den nya butiken för hela familjen. Ska jag vara ärlig är den sjukt fin och dem har en hel del fina inrednings prylar. Efter drog vi vidare till Phil's Burgers som ligger i närheten och tog oss en liten lunch. Det var min första gång jag åt där och herre min gud, vad gott det var!

Resten av dagen gick åt till att trosa runt på stan, stanna förbi Zara, Brandy Melville, BikBok och sist men inte minst Buttericks. Jag och mamma kollade på halloween kostymer till hela familjen eftersom vi ska till LA i år igen och där är det ingenting som Sverige. Det är precis som i filmer. Karnevaler, fester, parader, sjuka hus osv. ÄLSKAR DET!

Vi ses <3

Likes

Comments

3:e gången gillt! Jag startar om bloggen på nytt eftersom jag nu när jag tittar tillbaka på mina gamla inlägg blir jag inte nöjd. Jag ska börja lägga ner mer tid på mina inlägg och bilder. Som en riktig bloggare. Min plan är att köpa en mindre (och billigare) kamera. Absolut inte bara för bloggen utanför också för att jag gillar att fota.

Jag har flera roliga inlägg "planerade" eller snarare roliga saker att göra. Men det är ett tag kvar, så håll ut! Det jag nu kommer och tänka på är främst vid höstlovet men såklart kommer det andra lite mindre roliga inlägg innan. Det är bara lite svårt nu med skolan, läxorna och fotbollen. Jag får har väldigt mycket presentations ångest. Inte från mina föräldrar, utan från mig själv, så jag försöker lägga ner så mycket tid som möjligt på skolan och inte slarva. Fast jag ska försöka att inte glömma bort bloggen.

Puss chicas <3Likes

Comments

Subscribe