Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag kommer stanna i Malmö hela denna dagen men. Jag ska då träffa en av mina vänner som bor här. Fast det blir inte förr än om någon timma från nu.

Likes

Comments

Hejsan på er. Det blev aldrig att jag stannade i Malmö igår utan jag åkte hem med pappa vid 2 tiden, men det gjorde ingenting, jag var extremt trött när jag kom hem.

Idag har det varit skola som vanligt. Förutom att vi hade slöjd hela dagen vilket vi också kommer att ha imorgon med. Så det är rätt lugnt faktiskt

Likes

Comments

Skor-Nike
Linné-ginatricot
Kofta -Nike
Byxor-hollister
Jacka -vet inte riktigt faktiskt
Väska -Michael kors

Likes

Comments

Hejsan, min bror fyllde ju 18 för någon dag sedan och tydligen så gick mina föräldrar med på att han skulle ha fest samtidigt som dem var i en lägenhet ungefär en timme där ifrån på en ölmässa. Jag blev också utslängd från huset och är nu i Malmö hos @LulasNär jag blev avlämnad så åkte vi en runda till Emporia där jag köpte en ny parfym och träningsbyxor. Vi har även gjort Hamburgare och snackat, typ The basic shit faktiskt. Men jag har haft riktigt mysigt idag

Likes

Comments

ni vet att jag berättade om att jag skulle ha som en audition för det gymnasiet som jag vill gå på. Jag hade den igår, "juryn" fick inte berätta hur det gick eller så, eftersom dem inte sett alla som sökte in än. men det såg ut på dem som det var något jag gjorde som var rätt. jag skulle sjunga två låtar jag själv hade valt, valde såklart två Ed Sheeran låtar, besides så har jag någon weird obsession med honom, för jag är helt fast i alla hand låtar. i alla fall så efter jag sjungit första låten så sa en av dem att dem hade redan underlag för att göra ett beslut men såklart fick jag själv välja ifall jag skulle fortsätta eller ej. men det gick bra faktiskt

efteråt så tog jag och mamma en runda till emporia, vilket är ett köpcentrum, för att äta och samtidigt kollade vi lite i afärer.

Likes

Comments

då är det fredag igen. och jag har absolut inget planerat. helt ärligt. jag är till och med ledig från jobbet denna helgen och just då är det ingen som kan. hahaha. det är faktiskt lite synd om mig!!!

Idag i skolan har vi enbart haft syslöjd, väldigt lugnt faktiskt, vi syr kläder. Jag har inte kommit någon vart än . men jag lovar att jag kan vissa er nästa vecka när den är klar!

Likes

Comments

Min bror kom precis inspringande på mitt rum och nästan ropade att eds skiva har varit ute i hela tre minuter. och va bara tvungen att sätta igång den. än så länge har jag bara hört en låt av hans nya men jag är redan helt kär. det låter som and gamla låtar.

detta är såklart inte mina bilder utan hittade dem på google

Likes

Comments

hejsan, jag har ett problem, liksom det påverkar mina dagar extremt mycket, jag är helt obsessed utav en serie jag börjat kolla på som heter "the O.C." och jag kan verkligen inte sluta kolla på det. Det har gått en vecka och jag är snart uppe i 30 avsnitt (ungefär en säsong då). Jag kan verkligen inte sluta kolla på det. tror det är anledningen till varför jag är så trött på morgonen också. känner mig lite fucked faktiskt, men vad ska man göra åt det. Liksom vanligtvis har jag stort problem med att hitta en serie jag tycker om och ser klart på. men detta känns som något extra, liksom till och med min mamma har sett dem. det säger en hel del.

Så om ni är sugna på en ny serie så tycket jag verkligen ni borde checka in den, alla fyra säsonger finns till och med på netflix!!

Likes

Comments

hejsan, det va någon månad sedan sist men aja, det skadar inte att börja igen, den ända anledningen till att jag inte har uppdaterat är eftersom att jag inte har haft något roligt att skriva om men det ska jag försöka att ändra på. just nu händer en del i mitt liv så att det ska bli mycket roligt att kunna dela med mig utav det. men kan liksom inte skriva stora biblar på instagram för ingen läser dem ändå, hehe.

tänkte jag skulle uppdatera er om som har hänt sedan sist. Det har ju hänt mer än dessa två men tyckte inte det fanns något mer nämnvärt.

jag har börjat gymma, och det är så skönt och jag älskar det. jag blir så lugn av att gå dit och jag mår så bra efteråt. jag vet inte vad som gör det, men av någon anledning så blir jag så glad utav att komma dit.

jag har sökt in mina gymnasieval. och jag är extremt nervös. jag ska åka till skolan nästa vecka för en typ audition eller intervju för att lärarna vill veta på ett ungefär vad man kan.

​tröjan - ginatricot 

leggings - stadium 

Likes

Comments