hej på er! Idag var min skoldag väldigt kort. Jag började två och en halvtimmar i skolan av endast ensable (alltså som ett band som skolan satt ihop) och enskild sånglektion. Alltså var dagen idag väldigt lugnt. Eftersom jag inte hade något att göra hemma och eftersom vår skola är så pass mysigt så stannade jag där fram till 16.00 hahah. Trodde aldrig säga att jag inte vill gå hem från skolan hahha

häromdag var jag, mamma och pappa och köpte skor till mig, och jag är på riktigt kär i dem. Har dock ingen bild på dem just nu men ni kan få se dem imorgon istället. Efter stannade vi på ett fik och jag köpte en riktigt god macka med mozzarella, skinka och dijon senap. alltså den ultimata mackan om jag får säga det själv!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag och igår har vi varit lediga, eftersom skolan har utvecklingssamtal hela dessa dagarna, så skolan har inte riktigt tid med oss, men vi var tvungna att komma hit ändå på vår samtalstid, vilket är lite själv förklarande hahah. Just nu är jag på skolan och väntar på att min mamma ska komma hit då vi ska ha samtalet snart.

Igår så va jag och några vänner och kollade på filmen "it" den var rätt bra faktiskt, men jag ville typ att filmen skulle var läskigare, då jag är en riktigt skräckfilms junky, hahah. När jag blir rädd i skräckfilmer så har jag en tendens att börja skratta hahha. Men hala backstoryn var riktigt bra och tydligt kommer det en del två också som jag är riktigt taggad på.

Likes

Comments

hej på er! gud vad denna veckan har gått snabbt, fredagen är slut men var det inte måndag igår? vi har fikat så mycket känns det som. jo det är mysigt men mina pengar är typ slut nu och jag det är på bara mat. min bank historik är typ ica, coop, espresso house, livs, osv. rätt sorgligt att mina favorit skor håller på att gå sönder och alla mina pengar har gått till mat. hehe.

Jag har en tendens att skryta om skolan jag går på. även då alla redan har hört om den men jag tänker fortsätta prata om den. min högsta prioritering när jag valde gymnasium var att komma ifrån den lilla byn jag bor i. Eller rättare sagt ville jag bort från dem som bodde här för att kunna få en ´fresch start´ utan några jag känner. som tur var så hittade jag en liten mysig skola mitt i Malmö, alla (eller kanske inte exakt alla) är så snälla och välkomnande. Jag tror inte jag har kommit till något ställa innan då det är så många som verkligen vill prata med mig och lära känna mig. o det känns bra.


Likes

Comments

hejsan! insparken i fredags gick jättebra. Vår inspark var inte likt någon annan jag har hört om, alla mina vänner har som en lokalfest för hela kommuner eller till och med för hela Skåne i detta fallet. På våran inspark var det bara vi, och inte ens i en lokal utan vi var på en öppen plats i Malmö. det finns några kullar i västra hamnen som har inbyggda högtalare som spelas av kommunen, där va vi. Det va faktiskt väldigt mysigt och eftersom alla va lite lulliga så var det inget konstigt att gå fram och prata med dem vilket kändes väldigt bra!

Helgen har bara varit väldigt chill det vill säga att jag inte har gjort någonting, förutom då att skolan beordrade mig att köpa en mikrofon vilket jag och pappa gjorde i lördags

Idag hade vi en rätt liten dag, började sent (09:50) och slutade vid 1, man stannade ändå och chillade på skolan i tre timmar, snacka om att ha en mysig skola när man inte vill gå hem hahha.

Likes

Comments

hej på er, hoppas ni får en mysig fredag!

imorgon har vi på Rytmus (den gymnasieskolan jag går på) våran efterlängtade inspark, vår inspark är ingen fest för 3000 människor där man måste köpa biljetter på överpris. Det är tvåorna på skolan som har planerat hela dagen. När den sista lektionen har slutat (som för övrigt är en två och en halv timmes mattelektion) ska vi samlas på skolans entrè där vi blir indelade i grupper och har en tävling där man ska utföra olika utmaningar. dessa utmaningar gör min faktiskt lite nervös eftersom alla årskurser är blandade så finns det en risk att jag kommer med några jag absolut inte vill skämma ut mig för. Men det ska nog gå bra.

Senare på kvällen så blir det party. Jag vet inte riktigt exakt var stället vi skulle vara på låg så får förlita mig på att någon annan gör det. hehe. Vi kommer festa utomhus imorgon kväll, är lite rädd att någon ska gå fel, men jag tror det kommer gå bra, mamma hämtar ju mig på kvällen sen, så det ska nog bli bra!!

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag är det onsdag, vilket betyder att jag slutar skolan halv tre. Det är inte länge vi går eftersom vi där mellan halv nio och halv tre har en två timmars håltimme, jag klagar inte i alla fall.

Jag fick nästan springa till bort till tågstationen för att hinna med tåget min kompis som några hållplatser innan suttit sig på, men såklart råkade vi komma på, på två olika vagnar, hahah. men vi hittade varandra tillslut. Sedan när vi hade kommit fram till Ystad så mötta vi upp en till tjejkompis eftersom vi skulle se på den "nya" skräckfilmen Annabelle. Ja ny och ny den går ju fortfarande på bio med den kom ut för ett rätt bra tag sedan. Detta var nog en av dem läskigaste skräckfilmerna jag någonsin har sett. har inte varit såhär psykiskt påverkad av en skräckfilm som denna..

Även fast filmen var lite läskigare än vad jag hade tänk mig från början så har jag haft en riktigt mysig dag med mina tjejer <3

Likes

Comments

hejhejhej, jag funderar på att ge de här med bloggandet en sista chans, jag vill ha någonstans att kunna skriva av mig men alltid kommit på någon anledning att strunta i det. anledningarna så som: ingen riktig dator, dåliga bilder, tråkigt liv (haha). Men jag fick min skoldator från skolan igår, min iphone 7 kamera är faktisk inte så dålig och nu när jag studerar i en lite (eller ja mycket) större stad, så har jag roligare saker att skriva om. jag hoppas i alla fall det.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag kommer stanna i Malmö hela denna dagen men. Jag ska då träffa en av mina vänner som bor här. Fast det blir inte förr än om någon timma från nu.

Likes

Comments

Hejsan på er. Det blev aldrig att jag stannade i Malmö igår utan jag åkte hem med pappa vid 2 tiden, men det gjorde ingenting, jag var extremt trött när jag kom hem.

Idag har det varit skola som vanligt. Förutom att vi hade slöjd hela dagen vilket vi också kommer att ha imorgon med. Så det är rätt lugnt faktiskt

Likes

Comments