Header

Träning är något som står mig väldigt varmt om hjärtat. Älskar att vara på gymmet, det är som en slags terapi för mig. Är inte en person som anpassar hela mitt liv efter träning och går all in på den fronten. Utan jag spenderar såpass mycket tid här för att det får mig att må bra. Både fysiskt och psykiskt. Älskar det!

Dagens pass blev konditionsträning/fettförbränning i form av 40 min löpband och 20 min crosstrainer. Tycker att 1h är ganska lagom. Efter det stretchade jag bara igenom kroppen snabbt och that's it!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

My kind of paradise 

Kan aldrig bli för mycket utomlandsbilder här på bloggen, right? ;)

Likes

Comments

Godmorgon vänner! Onsdag idag och halvvägs till helg, wiho! Personligen har jag ingen som helst koll på vilken dag som är vilken längre. Jobbar nästan alltid helg så blir inte så mycket fredagsfeeling för min del. Klagar dock inte, tycker om att jobba helger! På tal om jobb så är jag tillbaka där igen. Semestern är slut och det är back to work för min del. Tycker faktiskt det är skönt att få tillbaka rutinerna.

Idag och imorgon är jag ledig och dagen börjas med ett pass på gymmet. Senare ska jag möta upp några vänner i stan för lite mat. Mysigt! Ha det så bra godingar, vi hörs xx

Likes

Comments

One of the most beautiful old towns

Sista dagen i Grekland spenderades i Rhodos. Vi var tvungna at lämna checka ut från hotellet vid 12 och vårt flyg gick inte förrän 22:45. Så denna lucka fylldes med rundvandring i Rhodos gamla stad. Det var verkligen något av det absolut finaste jag sett. Innanför en gammal borg låg en otroligt mysig gammal stad fylld med restauranger och småbutiker. Massor av souveniraffärer och glasskiosker. Så himla himla mysigt! Tipsar alla om att besöka denna stad någon gång i sitt liv.

Nu är jag iallafall hemma och hunnit landa lite. Kom hem vid 3-tiden inatt så vart väldigt trött och seg idag. Ska försöka packa upp det sista och redigera klart alla bilder. Har massvis att visa er! Så håll utkik. xx

Likes

Comments

Hej på er! Hur har ni det?

Sista hela dagen för oss här idag. Har verkligen försökt ta vara på solen nu innan vi landar i Sverige igen. Idag visade dock taxin 37,5 grader så det va riktigt riktigt varmt. Kunde knappt vara i solen och sanden ska vi inte ens tala om. Stekhett! Dumt att klaga dock..

Dagen spenderades iallafall på Tsambika Beach som är en av de allra finaste stränderna i Grekland. Vattnet var kristallklart, magiskt!

Likes

Comments

Sunny days in paradise

Dagarna här går allt för fort... Om två dagar sitter vi redan på planet till Sverige igen, fy! Trivs ju så himla bra här... Torsdag idag och vi höll oss hemma i fina Kalithea. Låg vid havet och solade en del men spenderade mestadels tiden i vattnet med snorkel och cyklop. Tycker det är så häftigt!

Efter lunch blev det rundvandring i området för att få tag i en skruvmejsel. Min pappa och bror tog nämligen en simtur med sina mobiler... Så nu är vi två telefoner fattigare. Efter att ha promenerat i värmen i säkert en timme kom vi äntligen fram till affären som skulle sälja dessa. Visar sig dock att de inte har vad vi söker tillslut :) Så så kul hade vi det hela eftermiddagen... Vi var så himla trötta så vi tog en taxi direkt tillbaka till hotellet. Men ett litet äventyr blev det ändå av det hela ;)

Likes

Comments

Instagram@elisiasvensson