Header

Hej!!

Idag har varit en otroligt lugn dag , jag slutade skolan runt 14:00 och efter det åkte jag till gymmet o sen hem till Kevin , sedan åkte jag och Kevin till gymmet igen och nu har vi äntligen kommit hem till mig så de har verkligen varit en allmänt go och chill dag MEN imorgon börjar Nationella prov i svenska , de ska bli otroligt skönt att sätta igång med dem !!

Anyways just nu ligger jag och Kevin i sängen o bara myser och pluggar lite mattematik och sedan ska vi väl kolla film eller hitta någon ny serie och kolla på eller så kanske vi går och lägger oss haha de märker vi . Morgondagen ser också väldigt lugn ut , de börjwr väll med att jag och Kevin gör frukost o sedan drar vi till skolan , sen blir de väl gym eller något annat mysigt ! <3 . Whatever ska fortsätta leta efter en bra film o samt hjälpa Kevin med plugget .


Vi ses , puss :*

Likes

Comments

Hej! Första inlägget nu då , nu kör vi.

Jag heter Elisia Sahlin och är för de mesta en glad o sprallig tjej med ett otroligt temperament som de flesta tonåringar har .Jag är väldigt aktiv på fritiden , sitter väldigt sällan hemma och tråkar , har oftast hela dagarna "bokade" med saker att hitta på !!.

Jag bor i en håla kallad Sjuntorp strax utanför Trollhättan och jag går även mitt sista år på grundskolan . Detta var lite kort om mig men klicka in här snart igen så ses vi i nästa inlägg , puss!!

Likes

Comments