Hej på er. Som ni läste i rubriken så är jag tillbaka på bloggen igen. Så många kanske har märkt så har jag inte varit så aktiv på bloggen på länge och det är för att jag har tagit en paus men nu är jag tillbaka som är jätte kul för jag har saknat att skriva om vad som.jar hänt i mitt liv för jag har ju redan haft sommar lov och nu är det höst lov. Jag har en nyhet det är att jag har flyttat till ett annat land och varför jag inte nämner vilket land ett är så är det för att jag kommer att göra ett annat inlägg där jag förklara varför jag flyttade och så hur det är att bo här och allt sånt där. Men tillbaka till varför jag tog en paus är för att jag inte hade något att berätta om mitt liv och jag tappade liksom glöden i det hela varför jag började skriva på bloggen och sånt men ni har jag hittat den igen vilket är underbart rent utsakt. Men vi ses i nästa inlägg där kommer att berätta om varför jag flyttade hit och hur och allt sånt där så Peach out😉💜💜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hej på er jag är så jävla SJUK det här är min andra vecka som jag är sjuk. Och det är inte bra all alla för jag missar så mycket i skolan. Så nu liger jag långt efter i skolan. Men nest nest vecka ska jag till skolan eller till skolan imorgon fall om jag More mycket bättre imorgon. Jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon. Xoxo

Likes

Comments

Hej på er

Som ni kanske har läst så kommer det här in läget

Handla om höstlovet.jag bara älskar hösten särskilt när man får lov.man kan göra så mycket kul som jag t.e.x ska göra kampa. Man kan göra massor visa resor här kommer lite tips på resor kryssning,lampa,utlandsresor och så kan man resa till sin släktingar som bor långt borta. Eller så kan man vara hemma och göra saker med vänner och familjen. Men det kan också vara skönt att vara hemma och vila och titta på film.Man behöver inte resa och fara hela tiden. Men vad ska ni göra på lovet. Skriv gärna i kommentar fältet (om ni vill) :-)

Likes

Comments

Heej på er jag har inte blogatt nu på länge men jag har rest mycket just nu är jag i Norge och ska åka kryssning med min bror och hans fru så vi ska åka snart till Oslo där båten avgår och så åker båten till dan mark och så hoppar vi av där och är där över dan sen tar vi båten som åker till Norge imorgon på kvällen men nu måste jag sluta för nu ska vi dra

Hej då

Likes

Comments

Hej på er jag ar inte kunnat blogga för det har varit mycket med skolan.jag går ju åk 6 och får bwtyg nu så jag jobbar stenhårt för att få så bara betyg som möjligt.jag ber verkligen om ursäkt för det var en månad innan. Men jag har verkligen haft det fullt upp.

Men nu kan jag inte blogga för jag måste städa klart mitt rum nu. Xoxo :-) :-) :-)

Likes

Comments

Hej på er jag har inte kunnat blogga för jag har inte haft en mobil på länge men nu har jag det så nu ska jag berätta vad som har hänt.jag har varit i östersund shoppade,badade jag och var på fest.men det har gått otroligt fort på torsdag får man sommarlov och snart ska jag ut och resa igen till norge där ska jag på bröllopp och ikväll ska jag på fin resturang och äta mat med familjen så ja det händer ganska mycket just nu i mitt liv.

Ja det här var alöt för mig den här gåmgen


Likes

Comments

Hej på er hörni är det bara jag som tycker skolan är rolig eller är skolan roligt. Nu tänker ni säkert em nej det är jätte tråkigt har hon slagit i huvudet eller. Nej det har jag inte men jag tycker faktiskt att skolan är rolig man får lära sig nya saker och man får umgås med kompisar och göra saker. Mit favorit ämne är geografi,engelska,svenska och lite matte. Idga i skolan hade vi matte,iup och engelska.


Vad tycker du om skolan och vad är erat favo ämne i skolan?

Ps skriv i komentarerna 💜💓💕💖💟💞💝💘💗💚💛

Likes

Comments

hej på er jag har blivit så bort skämd den här veckan jag har fått: nya beknis, kläddställ,smycken och en ny tröja jag klagar inte eller så men man kan nästan tro att vi har en massa pengar för jag får saker nästan hela tiden men ja hur som helst hur har erat sport lov varit?

Ni kan Skriva nere i kommentarerna vad ni gjorde på sport lovet. Hejdå

Likes

Comments

Hej på er det är nytt år och man har nya möjlig heter. Jag har hade jätte bra år 2015. Men nu på det nya året så ska jag ha det ännu bättre och umgås med familj,vänner och jobba sten hårt i skolan. Kram och puss och jag önskar er alla ett toppen nytt år.

Likes

Comments

Hej på er jag har så jäkla ont i halsen. Men det är värt det för jag var på världens bästa konsär igår på.The ​fooo konsär för bandet var The vamps och sen efter. Kom The fooo och det var så jäkla coolt och roligt så nu har jag jätte ont i halsen så ja .Hejdå kram ☺😊

Likes

Comments